2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274514 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Dünyanın en saçma savunmasını yaptın şu anda. Hakimler avukatlar toplandı biz niye bunu daha önce düşünmedik diye ağlıyor  :ebebe:

yoo neden saçma olsun hukukta yasalar geriye dönük işlemez adamlar parayı 2 eylülden önce harcamış ortada ne limit var ne yasa sonra biri çıkıp limit koyduk sende aşmışsın al sana ceza diyecek ve bu mahkemeden dönmeyecek? var mısın bahse? rakamı sen belirle... :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

yoo neden saçma olsun hukukta yasalar geriye dönük işlemez adamlar parayı 2 eylülden önce harcamış ortada ne limit var ne yasa sonra biri çıkıp limit koyduk sende aşmışsın al sana ceza diyecek ve bu mahkemeden dönmeyecek? var mısın bahse? rakamı sen belirle... :money:
Ceza vermeyeceklerini ben de biliyorum. Kaybedeceğim bahse niye gireyim  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

+1903

@MUSTAFA_  saçma gelebilir ama mantıklı olan pek bir şey yok. Adamlar bu tarihten önce harcama yaptık geriye doğru gidemez kurallar diye öncelikle o harcadıklarına kılıf bulurlar. Sonra @tangaz abinin dediği gibi yine o maaşa denk getirirler. Kimse de (!) bir şey diyemez.

adamlar zaten haklı kılıf bulmasına gerek yok abicim adam parayı harcıyor sonra tff çıkıp biz limit kuralı koyduk sende aşmışsın bunu al sana ceza diyecekler. bu konu mahkemeye taşınsa avukatlar davayı bana verin tffye tazminat davası açalım die sıraya girer
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

+1903

@MUSTAFA_  saçma gelebilir ama mantıklı olan pek bir şey yok. Adamlar bu tarihten önce harcama yaptık geriye doğru gidemez kurallar diye öncelikle o harcadıklarına kılıf bulurlar. Sonra @tangaz abinin dediği gibi yine o maaşa denk getirirler. Kimse de (!) bir şey diyemez.
Benim anlatmaya çalıştığım bir takıma uygulanan kural diğer takımları da etkiler. Diğer takımlar bu konuya limit arttırımına karşı çıktıkları gibi karşı çıkmaları lazım. Yoksa kimse ceza almaz zaten. Kurallar sadece bize uygulanır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ceza vermeyeceklerini ben de biliyorum. Kaybedeceğim bahse niye gireyim  :ebebe:

tezin saçma mustafacım hukukta çıkan yasayı geriye dönük uygulayamazsın

Çevrimdışı MUSTAFA_

adamlar zaten haklı kılıf bulmasına gerek yok abicim adam parayı harcıyor sonra tff çıkıp biz limit kuralı koyduk sende aşmışsın bunu al sana ceza diyecekler. bu konu mahkemeye taşınsa avukatlar davayı bana verin tffye tazminat davası açalım die sıraya girer
O zaman suç TFF'de. Bu sene çıkan kuralı seneye uygulamaya başlar. Bu seneyi de geçiş dönemi ilan eder  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

O zaman suç TFF'de. Bu sene çıkan kuralı seneye uygulamaya başlar. Bu seneyi de geçiş dönemi ilan eder  :tabe:

olması gereken oydu zaten bu kuralı ya transfer tahtası açılmadan koyacaklardı ya da 2020-2021 sezonundan itibaren diyeceklerdi bu sene tamamlanacaktı herkesin gelir belli olacaktı ondan sonra da senin bütçen şu kadar die listeler asılacaktı takımlarda kadro planlamaya başlayacaktı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

başkanın beşiktaş aş. yönetim kuruluna aday olmama konusu nedir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açıklamaya bak. Taraftar tepkisi ile karşılaşınca birden söylemler değişti  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1214896658653360128

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anladığım kadarıyla Futbol AŞ yönetimini profesyonellere devredeceklermiş. Hürser Tekinoktay da sosyal medyada olmaz böyle şey demiş  :tabe:

Alıntı
Beşiktaş Futbol A.Ş.’nin yeni yönetim kurulu, yarın yapılacak genel kurul sonucunda belirlenecek. Başkan Ahmet Nur Çebi, İkinci Başkan Adnan Dalgakıran ve Genel Sekreter Mesut Urgancılar’ın 31 Ekim 2019 tarihinden bu yana görev aldıkları Futbol A.Ş. yönetiminden ayrılmak istemeleri tepki çekti.
Genel kurul öncesinde, şirketin doğal başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, İkinci Başkan Adnan Dalgakıran ve Genel Sekreter Mesut Urgancılar’ın 31 Ekim 2019 tarihinden bu yana görev aldıkları Futbol A.Ş. yönetim kurulundan ayrılma kararı aldıkları ifade edildi.

‘YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLUR’

Kulübün son genel kongresinde başkan adayı olan Hürser Tekinoktay, Başkan Ahmet Nur Çebi, İkinci Başkan Adnan Dalgakıran ve Genel Sekreter Mesut Urgancılar’ın Beşiktaş Futbol A.Ş.’nin yönetim kurulundan ayrılacak olmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

“Beşiktaş markasının ve bütçesinin yönetildiği birinci yer Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’dır. Beşiktaş Kulübü Başkanı, ikinci başkanı ve genel sekreteri, bu bütçedeki ve prestijdeki şirketimizin yetki ve sorumluluğunu üzerinde bulundurmak ve muhafaza etmek zorundadır” diyen Tekinoktay, “Futbol A.Ş.’yi yönetim kurulu dışından kişilerin yönetecek olması ihtimali, teamüllere aykırı olduğu gibi yanlış anlaşılmalara da yol açabilecektir” ifadelerini kullandı. (Hürriyet)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Başkan ve yönetimden bazı isimler şimdiye kadar hep şirketinde yönetimine katılmışlar. Mevcut yönetimin tasarrufu ise a.ş'nin yönetiminden çıkmak ve yerlerine profesyonel kişiler atamak.

Bu durum üzerine gelen eleştiriler şu yönde;  Başkan ve yöneticiler a.ş nin yönetimine katılmayarak şirkete olan şahsi sorumluluktan kaçıyorlar.

Yönetim ise sorumluluktan kaçmıyoruz, sadece profesyonel şekilde yönetilecek ve aynı zamanda hesap sorabileceğimiz bir yapı kurmak için bu kararı aldık diyor.

Bu durumu savunanlar ve eleştirenler var, ben diyorum ki Allah başka dert vermesin..  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş Zenit’in kanat Futbolcusu Robert Mak ve zenit kulübüyle Her konuda anlaştı

via : kartal director

Çevrimdışı tangaz

Başkan ve yönetimden bazı isimler şimdiye kadar hep şirketinde yönetimine katılmışlar. Mevcut yönetimin tasarrufu ise a.ş'nin yönetiminden çıkmak ve yerlerine profesyonel kişiler atamak.

Bu durum üzerine gelen eleştiriler şu yönde;  Başkan ve yöneticiler a.ş nin yönetimine katılmayarak şirkete olan şahsi sorumluluktan kaçıyorlar.

Yönetim ise sorumluluktan kaçmıyoruz, sadece profesyonel şekilde yönetilecek ve aynı zamanda hesap sorabileceğimiz bir yapı kurmak için bu kararı aldık diyor.

Bu durumu savunanlar ve eleştirenler var, ben diyorum ki Allah başka dert vermesin..  :evillol:

kulüp başkanı aş.ninde başkanıdır die dewam etmeliydi hesap sormak zorunda kalma aş.nin de başkanı ol doğru işler yap hesap sorulacak hale gelme

Çevrimdışı sametbagan

Şenol Güneş gitmek istese 2. şampiyonluğun hemen ertesinde giderdi Milli takıma. Derdi para olsa çok rahat, stressiz çok daha fazlasını kazanırdı isteseydi. 2. şampiyonluğun hemen ertesinde Fikret Bey ve onun yandaş yönetici ekibi Avcı'yı Beşiktaş'a getirmek için çalışmalara başlamıştı. Ne tesadüftür ki o dönemde Erman gibi bir takım şahsiyetler de  kin, nefretle Şenol Güneş'e itham etmelere başlamış, bir takım kuşların Beşiktaş'ta ne olup bittiği hakkında kendi kulağına fısıldadıklarını söylüyordu. Tabii ki sadece Erman'dan ibaret değildi o kulaklarına fısıldananlar. Beşiktaş aleyhine haber yapan neden barbekü partilerine çağrılıyor denilen kişiler de var bunlar arasında. Örnek olarak Fikret Bey; fanatikten orhan yıldırım'a Quaresma haberi yaptırtır. Taraftar tepki gösterir. Sonrasında Fikret Bey bizim bu haberle bir alakamız yoktur der ve tepkiler orhan yıldırım'a yönlenir. Birkaç ay sonra bir görürüz ki o haber gerçekleşmiş yani yalan haber değilmiş. Fikret Bey'in bunun gibi muhabirlere bir takım Beşiktaş düşmanlarına haber yaptırdığının, bunların içinde Şenol Güneş'in son 2 senesinde onu takımdan koparıp yerine Avcı'yı getirmek olduğunu da görebiliriz. 

Fikret Bey güç zehirlenmesine uğramış kendini büyük bir zat sanarak Beşiktaş kulübünü yıkıma uğratmıştır. Beşiktaş başkanlığı makamını kendi şahsi hedeflerine giden yolda bir araç olarak kullandı özellikle de son senelerinde bunu yaptı. Beşiktaş başkanlığı makamını hak edecek birisi değildi bana göre. Koskoca Beşiktaş başkanlığı o makamı hak etmeyen kişilerin eline geçti maalesef.
O zaman neden fikret orman güneşin sözleşmesindeki artı bir yıllık opsiyonu kullanıp güneşin sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.Ve neden güneş buna bozulduğunu belli eden açıklamalar yaptı.O zaman olan olay senin dediğin gibi değildi maalesef.Ha belki orman avcıyı getirmek istemiş olabilir ona bi lafım yok hatta o zaman ki ezikçi yöneticimiz de avcını gelmesini istemiş olabilir.Ama bence olan şey güneş o zaman milli takıma gitmek istedi orman da hoca giderse taraftar baskısı görüp olası başarısızlık üstüne kalmasın diye hocanın sözleşmeysini uzatıp kendisinin istifa etmesini istedi böylece olası başarısızlıkta orman değil de güneş okka altına gidecekti ki geçen sezon güneş hakkında burda bizim ve sosyal medyada yazılanlar da ortada.O yüzden yineliyorum filler tepişti çimenler ezildi maalesef.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş Zenit’in kanat Futbolcusu Robert Mak ve zenit kulübüyle Her konuda anlaştı

geçenlerde bunu sen mi önermiştin @worns

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Açıklamaya bak. Taraftar tepkisi ile karşılaşınca birden söylemler değişti  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1214896658653360128

Yalnız bu güzel bir şey. Yanlış hata yapmak önemli olan değil, önemli olan bu hataları düzeltmek. Onlarda hataların farkına varmışlar demekki söylemleri değişmiş. Nasıl yanlışları eleştiriyorsak doğru yaptıkları zamanda tebrik etmeliyiz. Ben bu konuda doğru yola döndükleri için tebrik ederim. En azından doğru yola döndükleri demiyelim de bir adım attıkları için. Umarım bu kafada devam ederler. Taraftarın görüşlerini alıp hatalarından dönmesi yapmaları gereken bir şey. Ama daha fazlası için uğraşılmalı.

Çevrimdışı haluk.m

kulüp başkanı aş.ninde başkanıdır die dewam etmeliydi hesap sormak zorunda kalma aş.nin de başkanı ol doğru işler yap hesap sorulacak hale gelme

Bu görüşe katılmakla birlikte tersini de savunanlar var.

Onların fikri ise; sorumluluk profesyonel kişilerde olacak ve tıpkı büyük holdingler gibi yönetileceğiz, tüm dünyada bu işler böyle yapılıyor. Ayrıca
başkanlar ya da yöneticiler zaten hesap vermiyor :kop:   

Bu tartışma böyle gider...

Çevrimdışı tangaz

diabi daglıs rebocho enkudu transferlerini kim yaptıysa kim scout ettiyse ara transferde önce bu arkadaşın listesini alıp o listeden uzak durmak lazım

Bu arkadaş fm 20deki gibiyse yandık. Kötü bir futbolcuya benziyor umarım vazgeçilir.

diabi daglıs rebocho enkudu transferlerini kim yaptıysa kim scout ettiyse ara transferde önce bu arkadaşın listesini alıp o listeden uzak durmak lazım

bu sene transferleri kim yaptıysa diye genelleyebiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Bu görüşe katılmakla birlikte tersini de savunanlar var.

Onların fikri ise; sorumluluk profesyonel kişilerde olacak ve tıpkı büyük holdingler gibi yönetileceğiz, tüm dünyada bu işler böyle yapılıyor. Ayrıca
başkanlar ya da yöneticiler zaten hesap vermiyor :kop:   

Bu tartışma böyle gider...

doğru tektir doğruyu kulüp başkanı da aş. başkanıda yapsa doğruya kimse yanlış diyemez.

bu bildiğin şark kurnazlığıdır sorumluluktan kaçmak için.

2 başkanken nasıl hiç bir şeye ses etmediyse şimdi ex başkana yıkıyorsa zamanı gelnce de aş. başkanı suçlanacak demek ki.