2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276393 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Kurun gidişatına bağlı o durum  :D
Döviz kurları TL karşısında düşerse tüm gelirlerimiz döviz cinsinden olur. Tam tersi olur TL, döviz kurları karşısında gerilerse tüm gelirlerimiz TL cinsinden olur. Örneğin UEFA, bize ödemeyi TL ile yapıyor olur.

ispatla elinde belgen war mı  :D
koskoca başkan yalan söyleyecek değil ya  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Fb Bi tane stoperi getirmiş İstanbula bu tff limiti sadece bizi bağlıyor herhalde nasıl iş bu lütfedip yarın görüşecekmiş tff bizim limit işini bilmiyorum ama yönetim transfer konusunda bu limitin arkasına saklanıyor gibi geliyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fb Bi tane stoperi getirmiş İstanbula bu tff limiti sadece bizi bağlıyor herhalde nasıl iş bu lütfedip yarın görüşecekmiş tff bizim limit işini bilmiyorum ama yönetim transfer konusunda bu limitin arkasına saklanıyor gibi geliyor
Bu limit işi çıktığından beri düşündüğüm konu bu. Bu limit biz transfer yapmayalım diye getirilmiş herhalde  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mevcut yönetimin düşüncesini bilmiyorum, kendi bakış açıma göre yorumlayacağım. Mevcut yönetimin yerinde olsam önce kaç yere transfer yapılması gerektiğine bakardım. Sonra bunun maliyetini çıkarır, sezon ortasında bulabileceğin sana gelecek olan oyuncuların ne derece katkı vereceğini hesaplamaya çalışırdım. Bu hesabı yaparken mevcut teknik ekibin futbolcuların performansını ne derece yukarıya ittiğini veya aşağıya çektiğini de göz önünde bulundururdum. Örneğin en az 2 sezondur takımda bulunan bir X futbolcunun geçen ve bu seneki performansını karşılaştırırdım. Nihai olarak kendi ve rakiplerimin durumuna göre nasıl bir yol izlemem gerektiğini ortaya koyardım.

Öyle sadece para harcamakla, tff limitleriyle sınırlı basit bir iş değil bu.

Çevrimiçi yaço58

Mevcut yönetimin düşüncesini bilmiyorum, kendi bakış açıma göre yorumlayacağım. Mevcut yönetimin yerinde olsam önce kaç yere transfer yapılması gerektiğine bakardım. Sonra bunun maliyetini çıkarır, sezon ortasında bulabileceğin sana gelecek olan oyuncuların ne derece katkı vereceğini hesaplamaya çalışırdım. Bu hesabı yaparken mevcut teknik ekibin futbolcuların performansını ne derece yukarıya ittiğini veya aşağıya çektiğini de göz önünde bulundururdum. Örneğin en az 2 sezondur takımda bulunan bir X futbolcunun geçen ve bu seneki performansını karşılaştırırdım. Nihai olarak kendi ve rakiplerimin durumuna göre nasıl bir yol izlemem gerektiğini ortaya koyardım.

Öyle sadece para harcamakla, tff limitleriyle sınırlı basit bir iş değil bu.
Bu pariteler işin farklı boyutu ancak yönetimin sürekli dile getirdiği limitimiz yok  fbliden duymadık bugune kadar adamlar 100 milyon aşmış olmasına rağmen Bi bize karşı gelmiş bu kural birde haksızlık ile yüzde 31 faiz oranı koyarak tüm bu şartlarda yönetim olsam limit falan takmaz 2 hucümcu alırdım en basiti cenk için bile limit muhabbeti dönüyor oda bedelsiz kiralama olacak olursa  ben bu işten bişe anlamadım eğer teknik ekibe güven yoksa bu adamın 3 yıllık kontratı var sene sonunda şimdi de göndersen ya tazminat ödeyecek yada anlaşacaksın yani diğer pariteler şuan konuşmak manasız

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sabah sabah duyduğum en komik şey  :kop:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1214786185442267136

Yalnız adam haklı gözün kapalı transfer edersin de eğer bir açıp videolarını performansını falan izlesen hayatta etmezsin  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

yalnız bu elemanı biz alsaydık ayağa kalkardı tarftar fenere iyi kitlemişler die duydum 184 boy 89 kg. imiş ayağıda kötüymüş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

yalnız bu elemanı biz alsaydık ayağa kalkardı tarftar fenere iyi kitlemişler die duydum 184 boy 89 kg. imiş ayağıda kötüymüş
Aynen abi herkes kötü diyor zaten menajer kitlemesi ama burada takıldığım yer bu limit sadece bizimi bağlıyor bu ülkede birde işte gsnin Bi anda 100 milyon arttırdılar neye göre kime göre bu artış hesap veren varmı denetleyen varmı yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne pozisyon almayı biliyor ne de hızlı bir stoper sosyal medyada gördüğüm kadarıyla. Çok iyi transfer gelsin hemen başlasın FB'de  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bu limit işi çıktığından beri düşündüğüm konu bu. Bu limit biz transfer yapmayalım diye getirilmiş herhalde  :alala:

Limit geçilmesine rağmen lisans çıkartılıyorsa  yönetimin harekete geçip 2-3 transfer yapması lazım. 
1 Ocaktan beri lisans çıkmaz tantanası yapılıyordu demek ki yok öyle bir şey  :alala:

Limit aşımında puan silme uygulaması sonraki sezonda yapılıyormuş   Kural kural değil ki  :kop:  sonraki sezon silinecek 3 puan mı ? şimdi kaybedebileceğin 3+ puanlar mı ?  karar vermek zor olmasa gerek.

Çevrimdışı tangaz

Ne pozisyon almayı biliyor ne de hızlı bir stoper sosyal medyada gördüğüm kadarıyla. Çok iyi transfer gelsin hemen başlasın FB'de  :evillol:

iyi eleman sol bek de oynayabiliyormuş bir taşla 2 kuş fener kaçırmamalı bu cevheri  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi herkes kötü diyor zaten menajer kitlemesi ama burada takıldığım yer bu limit sadece bizimi bağlıyor bu ülkede birde işte gsnin Bi anda 100 milyon arttırdılar neye göre kime göre bu artış hesap veren varmı denetleyen varmı yok

dün de yazmıştım bu ülkede kural filan tanımayacaksın usulsüzlük yapacaksın yanına her türlü kar kalır yapmayanda böyle aval aval bakar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Limit geçilmesine rağmen lisans çıkartılıyorsa  yönetimin harekete geçip 2-3 transfer yapması lazım. 
1 Ocaktan beri lisans çıkmaz tantanası yapılıyordu demek ki yok öyle bir şey  :alala:

Limit aşımında puan silme uygulaması sonraki sezonda yapılıyormuş   Kural kural değil ki  :kop:  sonraki sezon silinecek 3 puan mı ? şimdi kaybedebileceğin 3+ puanlar mı ?  karar vermek zor olmasa gerek.
Sadece puan silme cezası uygulansa haklısın. Kadro kısıtlaması, transfer yasağı ve para cezası daha sıkıntı bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sadece puan silme cezası uygulansa haklısın. Kadro kısıtlaması, transfer yasağı ve para cezası daha sıkıntı bence  :tabe:

iyide bunları hepten şaapmıyorlar kademe kademe önce bir kınama var

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyide bunları hepten şaapmıyorlar kademe kademe önce bir kınama var
Yüzde oranı var cezalandırmada. FB şu an aşılabilecek en üst limiti aşmış durumda. Yani 3 puanı silinip transfer yasağı, kadro sınırlaması ve para cezalarından birisi veya bir kaçını alması gerekiyor ceza olarak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yüzde oranı var cezalandırmada. FB şu an aşılabilecek en üst limiti aşmış durumda. Yani 3 puanı silinip transfer yasağı, kadro sınırlaması ve para cezalarından birisi veya bir kaçını alması gerekiyor ceza olarak  :tabe:
Alir mi?

Çevrimdışı tangaz

katılmıyorum adamlar parayı 2 eylülden evvel harcamış 2 eylülde çıkan yasa  bağlamaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alir mi?
"Alır mı?" değil "Verirler mi?", "Verebilirler mi?" :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

katılmıyorum adamlar parayı 2 eylülden evvel harcamış 2 eylülde çıkan yasa  bağlamaz
Bizide bağlamaması lazım o zaman. Biz de transferleri 2 Eylül'den önce yaptık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Transfer yasağı dışındaki cezaların hepsi kabul edilebilir. O cezayı da verseler verseler bir tek bize verirler  :by2:

Çevrimdışı tangaz

Bizide bağlamaması lazım o zaman. Biz de transferleri 2 Eylül'den önce yaptık  :tabe:

eğer harcasaydık ve onlar gibi aşıp pahalı bir kadro kursaydık bağlamazdı ama şimdi aşarsan bağlar

fenerin nasıl bi formülle bu adamı alacağını sorabilirsiniz yanıtım daha doğrusu tahminim şu olur adil rami yıllık bütçesi 3 milyon yarısı 1,5 milyon adamı gönderirler oluşan 1,5 milyonla da bunu alırlar sonrada derler  "aştığımın üstünü aşmadım o aşımı zaten yasa çıkmadan yapmıştım tamam mı nihatcım tamam alicim no problem babana da hürmetlerimi söyle"

Çevrimdışı MUSTAFA_

eğer harcasaydık ve onlar gibi aşıp pahalı bir kadro kursaydık bağlamazdı ama şimdi aşarsan bağlar

fenerin nasıl bi formülle bu adamı alacağını sorabilirsiniz yanıtım daha doğrusu tahminim şu olur adil rami yıllık bütçesi 3 milyon yarısı 1,5 milyon adamı gönderirler oluşan 1,5 milyonla da bunu alırlar sonrada derler  "aştığımın üstünü aşmadım o aşımı zaten yasa çıkmadan yapmıştım tamam mı nihatcım tamam alicim no problem babana da hürmetlerimi söyle"
Dünyanın en saçma savunmasını yaptın şu anda. Hakimler avukatlar toplandı biz niye bunu daha önce düşünmedik diye ağlıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

+1903

@MUSTAFA_  saçma gelebilir ama mantıklı olan pek bir şey yok. Adamlar bu tarihten önce harcama yaptık geriye doğru gidemez kurallar diye öncelikle o harcadıklarına kılıf bulurlar. Sonra @tangaz abinin dediği gibi yine o maaşa denk getirirler. Kimse de (!) bir şey diyemez.