2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276106 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

6 aylık gelmesse temelli gelmek zorunda kalacaklar. İngiltere topçusu değil kendisi ve aşırı formsuz.
+1903

kendisini çok severim ama pek futbolu sallıyormuş gibi durmuyor yav umarım yanılıyorumdur
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

En üstteki en az bir  10 sene daha gelmeyecek.
Bize degil bence dunya futboluna gelmeyecek 10 yilda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı mylife1903

Sabah sabah duyduğum en komik şey  :kop:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1214786185442267136
Yok artik
Insan falkao bizim ligdeyken utanir sunu soylemeye
Hafiza kaybi ulkede yetisen biseyden oluyo herhalde
Fazla ayran fazla cay falan mi acaba sorun

Çevrimdışı tangaz

belkide ak olduğu için açıklayamadılar. yd nin kulüpden para yiyeceğini düşünen varmı bence bu komik bir durum
hiç ihtiyacı yokken neden bunu yapsınki. açıklanamıyorsa bu kulüpden yediği için değil kulübü açıklanamayacak işlerin içine soktuğu içindir.
hep dedim şirket sırları vardır bunlar ortalık yerde konuşulmaz koçta kötü yönetiyor yarın onu kulüpden para yedi diye sorgulayabilirlermi
azizi aklayacak tabiki aklamazsa fenerin boynuna ilmiği geçiren başkan olurdu.  ne diyecekti bu harcadığı hesabı olmayan paranın aslında hesabı var falanca kulübü hakemi satınmı aldı diyecekti para buraya gitmiş kayıt dışı kalmışmı diyecekti ne yapacak azizi suçlamak için feneri ateşemi atacak mecbur aklayacak.
taraftarın anlayamadığı şey bu işde. Bir yerde gelir kulübün menfaatleri herşeyin önüne geçer herşeyin üstünü örter YD gibi birinin
açıklanamayacak icraatları olmadığına inanan varmı. açıklasın diyenler Beşiktaşın başına neler gelebileceğini hesap edebiliyormu.
ben dedim hiç birşey açıklayamaz yönetim diye öncede yd için açıklayamazlar demişdim şimdi bunlar için diyorum bu kadar
ortalığı ateşe verip kaos beslemeleri hata. biz ülkenin en kötü siyasi ortamı içinde rantın büyük olduğu bir stad yaptık açıklasınlar bakalım kuruş kuruş
para nereye harcanmış öyle bir yürek varmıymış görelim. millet stad yapıldı para yendi diyor kimse izin bile alınmadan bu stad nasıl yıkılıp yapılmaya başlandı
bunun için birilerine bedel ödendimi diye sormuyor ödendiyse bunu açıklayabilirlermi. açıklasın yönetim ist belediyeye karşılıksız kaç loca verilmiş diğer devlet kuruluşlarına
verilmişmi. sanıyorlarmı o stadı bize kara kaşımıza hayran oldukları için yaptırdıklarını.
hep söylüyorum bazı şeyler konuşulur ama bazı şeyler konuşulmaz susulur. Konuşursan Beşiktaşa büyük zarar verirsin.
konuşamayacağın konulardada kusura bakma kaos yaratmayacaksın. ne olur ne olmaz diye üstünede iki kürek toprakta sen atacaksınki iyice gömülsün.

yd kulüpten para yemedi ama kulübün muhasebesini bi güzel kullandı başkan seçildiğinde ilk icraatı kendi şirketlerinin 1 nolu muhasebecisini seçildiği günün ertesi günü göreve getirdi. sonra antepten transferler yapılırken antep başkanı da kızıl grupun patronuydu ilginçtir o sıralar yd.nin şirketleri de kızıl grupla baya bir içli dışlıydılar :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yok artik
Insan falkao bizim ligdeyken utanir sunu soylemeye
Hafiza kaybi ulkede yetisen biseyden oluyo herhalde
Fazla ayran fazla cay falan mi acaba sorun

ya abi bu cenk yol filan mı yaptı da haberimiz yok hani golleri yedi ama yol yaptı diyen bir taraftar mı var ne iş  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

ya abi bu cenk yol filan mı yaptı da haberimiz yok hani golleri yedi ama yol yaptı diyen bir taraftar mı var ne iş  :alala:
2 cami 3 cesme yaptirsa damat olur kaleci olmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Sezon başında Ankaragücü'nden Beşiktaş'a transfer edilen Tyler Boyd, pek çok takımla transfer dedikodusuna dahil olurken, deneyimli futbolcunun Siyah-Beyazlılardan ayrılmak istemediği öğrenildi. (Ajansspor)

🚨  Beşiktaş’ta bu sezon teknik direktör Abdullah Avcı’nın kadro alternatifleri arasında yer almayan Oğuzhan Özyakup’a, Konyaspor’un ardından Kayserispor da talip oldu. 2.5 milyon Euro’luk maaşı sebebiyle yönetimin göndermeye sıcak baktığı tecrübeli oyuncunun, kiralık olarak Kayseri’ye gidebileceği öğrenildi. (Fanatik)

🚨  Forvet takviyesi için TFF’den gelecek limit artırımı cevabını bekleyen Siyah-Beyazlılar’da Başkan Ahmet Nur Çebi, tüm sınırları zorlama kararı verdi. Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda bir golcü almayı planlayan Kartal; Zaza, Balotelli ve Rodallega’yı listesinde tutuyor. (Fanatik)

🚨  Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda ara transferde kadrosunu yeni bir forvetle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar’ın, TFF’den olumsuz yanıt gelmesi halinde oyuncu satışı yaparak transfer bütçesi oluşturacağı öğrenildi. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu konuda Avcı’nın taleplerini karşılamak için sınırları zorlama kararı aldığı kaydedildi. Beşiktaş, forvet transferi konusunda Torino’lu Simone Zaza, Brescia’lı Mario Balotelli ve Denizlispor’dan da Hugo Rodallega’yı gündeminde tutuyor. (Akşam)

🚨  Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen milli oyuncu Cenk Tosun'un transferi için girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebir, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yapılan bütçe itirazından çıkacak sonucun ardından Everton’ın Türk yıldızını bizzat ikna etmeye çalışacak. (Sabah)

🚨  Beşiktaş'ın İtalya Ligi Serie A takımlarından Atalanta'da forma giyen 21 yaşındaki Gambiyalı santrfor Musa Barrow ile ilgilendiği öğrenildi. Beşiktaş, bu oyuncuyu kiralama yöntemiyle kadrosuna katmayı planlıyor. Siyah-Beyazlı yönetimin bu transferi gerçekleştirmek için ise TFF verdiği 2 milyon TL'lik transfer limitine itiraz etmeyi de planladığı ifade edildi. (Takvim)

🚨  Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Bologna'nın 28 yaşındaki Paraguaylı golcüsü Federico Santander için girişşimlerde bulunduğu kaydedildi. (Sporx)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Sabah sabah duyduğum en komik şey  :kop:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1214786185442267136
Cenk'in yakın akrabası herhalde yoksa kimse gözü kapalı almaz bu adamı

Çevrimdışı sametbagan

yada herşeye ramen avucumuzun içine gelen şampiyonluğu elinin tersiyle iten hocaydı.
Bi söz var filler tepişir çimenler ezilir.
Bizim son iki sezondaki durumumuz da aynen öyle.
Başkan ve hoca inatlaştı güç gösterilerini yaptılar medya önünde
Olan biz gariban taraftara oldu tabiki üzülen yine biz olduk
Hoca milli takıma kapağı attı başkan kasayı boşaltıp gitti üstüne bide düğün yaptı.
Onların  yediği hurmalar bizi tırmaladı.

Çevrimdışı tangaz

yada herşeye ramen avucumuzun içine gelen şampiyonluğu elinin tersiyle iten hocaydı.

:olmaz

bu dediğini yapsa yapsa fikret yapar ve yaptı da

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bi söz var filler tepişir çimenler ezilir.
Bizim son iki sezondaki durumumuz da aynen öyle.
Başkan ve hoca inatlaştı güç gösterilerini yaptılar medya önünde
Olan biz gariban taraftara oldu tabiki üzülen yine biz olduk
Hoca milli takıma kapağı attı başkan kasayı boşaltıp gitti üstüne bide düğün yaptı.
Onların  yediği hurmalar bizi tırmaladı.
Şenol Güneş gitmek istese 2. şampiyonluğun hemen ertesinde giderdi Milli takıma. Derdi para olsa çok rahat, stressiz çok daha fazlasını kazanırdı isteseydi. 2. şampiyonluğun hemen ertesinde Fikret Bey ve onun yandaş yönetici ekibi Avcı'yı Beşiktaş'a getirmek için çalışmalara başlamıştı. Ne tesadüftür ki o dönemde Erman gibi bir takım şahsiyetler de  kin, nefretle Şenol Güneş'e itham etmelere başlamış, bir takım kuşların Beşiktaş'ta ne olup bittiği hakkında kendi kulağına fısıldadıklarını söylüyordu. Tabii ki sadece Erman'dan ibaret değildi o kulaklarına fısıldananlar. Beşiktaş aleyhine haber yapan neden barbekü partilerine çağrılıyor denilen kişiler de var bunlar arasında. Örnek olarak Fikret Bey; fanatikten orhan yıldırım'a Quaresma haberi yaptırtır. Taraftar tepki gösterir. Sonrasında Fikret Bey bizim bu haberle bir alakamız yoktur der ve tepkiler orhan yıldırım'a yönlenir. Birkaç ay sonra bir görürüz ki o haber gerçekleşmiş yani yalan haber değilmiş. Fikret Bey'in bunun gibi muhabirlere bir takım Beşiktaş düşmanlarına haber yaptırdığının, bunların içinde Şenol Güneş'in son 2 senesinde onu takımdan koparıp yerine Avcı'yı getirmek olduğunu da görebiliriz. 

Fikret Bey güç zehirlenmesine uğramış kendini büyük bir zat sanarak Beşiktaş kulübünü yıkıma uğratmıştır. Beşiktaş başkanlığı makamını kendi şahsi hedeflerine giden yolda bir araç olarak kullandı özellikle de son senelerinde bunu yaptı. Beşiktaş başkanlığı makamını hak edecek birisi değildi bana göre. Koskoca Beşiktaş başkanlığı o makamı hak etmeyen kişilerin eline geçti maalesef.

Çevrimdışı worns

🚨  Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Bologna'nın 28 yaşındaki Paraguaylı golcüsü Federico Santander için girişşimlerde bulunduğu kaydedildi. (Sporx)

Tam bir Negredo tipi forvet :)

Düşük maliyetle bağlanabilirse hiç yoktan iyidir ama skorer bi oyuncu beklemeyin.

Çevrimdışı tangaz

Tam bir Negredo tipi forvet :)

Düşük maliyetle bağlanabilirse hiç yoktan iyidir ama skorer bi oyuncu beklemeyin.

kesmediyse bi daha kanser olun diyorsun yanii  :D

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş gitmek istese 2. şampiyonluğun hemen ertesinde giderdi Milli takıma. Derdi para olsa çok rahat, stressiz çok daha fazlasını kazanırdı isteseydi. 2. şampiyonluğun hemen ertesinde Fikret Bey ve onun yandaş yönetici ekibi Avcı'yı Beşiktaş'a getirmek için çalışmalara başlamıştı. Ne tesadüftür ki o dönemde Erman gibi bir takım şahsiyetler de  kin, nefretle Şenol Güneş'e itham etmelere başlamış, bir takım kuşların Beşiktaş'ta ne olup bittiği hakkında kendi kulağına fısıldadıklarını söylüyordu. Tabii ki sadece Erman'dan ibaret değildi o kulaklarına fısıldananlar. Beşiktaş aleyhine haber yapan neden barbekü partilerine çağrılıyor denilen kişiler de var bunlar arasında. Örnek olarak Fikret Bey; fanatikten orhan yıldırım'a Quaresma haberi yaptırtır. Taraftar tepki gösterir. Sonrasında Fikret Bey bizim bu haberle bir alakamız yoktur der ve tepkiler orhan yıldırım'a yönlenir. Birkaç ay sonra bir görürüz ki o haber gerçekleşmiş yani yalan haber değilmiş. Fikret Bey'in bunun gibi muhabirlere bir takım Beşiktaş düşmanlarına haber yaptırdığının, bunların içinde Şenol Güneş'in son 2 senesinde onu takımdan koparıp yerine Avcı'yı getirmek olduğunu da görebiliriz. 

Fikret Bey güç zehirlenmesine uğramış kendini büyük bir zat sanarak Beşiktaş kulübünü yıkıma uğratmıştır. Beşiktaş başkanlığı makamını kendi şahsi hedeflerine giden yolda bir araç olarak kullandı özellikle de son senelerinde bunu yaptı. Beşiktaş başkanlığı makamını hak edecek birisi değildi bana göre. Koskoca Beşiktaş başkanlığı o makamı hak etmeyen kişilerin eline geçti maalesef.

şenol güneş beşiktaşın iyiliği için türlü türlü şeyler önerdim ama başkana dinletemedim demeye getiriyor aslında lens volkan örneğini verirken, takımda q7 ve babel var gidip lensi alma yedek lazımsa git volkanı al dedim gittiler lensi getirdiler babelle q7yi kesemedi ben bilmiyormuyum lensi istemeyi ama lens 20 milyon yuro ben kulübün menfaatini kasasını düşündüm diyor ne hikmettir ki fikret gidip inadına yapar gibi lensi alıyor sonra da maaşlar gecikiyor filan lens olmasa da en kötü aynı dereceyi yapacaksın zaten cebinde de 30 milyon yuro para kalacak.

Çevrimdışı levitate

şenol güneş beşiktaşın iyiliği için türlü türlü şeyler önerdim ama başkana dinletemedim demeye getiriyor aslında lens volkan örneğini verirken, takımda q7 ve babel var gidip lensi alma yedek lazımsa git volkanı al dedim gittiler lensi getirdiler babelle q7yi kesemedi ben bilmiyormuyum lensi istemeyi ama lens 20 milyon yuro ben kulübün menfaatini kasasını düşündüm diyor ne hikmettir ki fikret gidip inadına yapar gibi lensi alıyor sonra da maaşlar gecikiyor filan lens olmasa da en kötü aynı dereceyi yapacaksın zaten cebinde de 30 milyon yuro para kalacak.

bence taraftar yüzünden oldu ya bunlar

gazladık adamları "transfer dehası" diye kendilerini bir şey sandılar

çoğu transfer ahmet bulutun bize kıyağı gibi duruyor artık
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

bence taraftar yüzünden oldu ya bunlar

gazladık adamları "transfer dehası" diye kendilerini bir şey sandılar

çoğu transfer ahmet bulutun bize kıyağı gibi duruyor artık

alakası yok kasa boşaltma işleri bunlar volkanı alsan 1 milyon maliyeti olur ne kadarını indiragandi? ama lensi ise 20 milyon bunun sonra ödemesi gecikecek finansman gideri için tefeciden para şeedilecek bir indiragandide ordan filan filan

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hadi diyelim transfere karar verip yapmak Fikret,Umut, Metin Beyler gibi kişilerin işi, takımın teknik direktörü karışmamalı. Şenol Güneş stadın çimleri rezil haldeyken böyle çimde futbol da oynanmaz oyuncu da sakatlanır derken Fikret Bey hemen atılıp 'Şenol Güneş işine baksın' demiyor muydu? Ona da mı yorum yapamayacak Şenol Güneş? Madem öyle  o zaman Şenol Güneş ile futbolcular yaz kampında Fikret Bey de yatından instagrama pozlar atarken, futbolcular ödemelerini alamayıp Şenol Güneş'e bu konuyu açarken, Hoca da bunu basın toplantısında dile getirdiğinde Fikret Bey neden öne atılıp 'Ey Şenol Güneş bunlar senin işin değil benim işim' diye tatilinden haber yollamadı? Fikret Bey işine geleni işine geldiği gibi yorumlayan bir zat. Örneğin Beşiktaş'ın borcunu dolarla açıklar. Konu Beşiktaş stadının masrafı olunca masraf Türk Lirası olur. Niye dolar cinsinden açıklamazsın? Herşeyi dolara çevirirken neden konu stat olunca masraf TL'ye döner. Açıklasanıza stadın kaç dolara mal olduğunu? Taraftar bilsin, Juventus'un stadı gibi emsalleriyle karşılaştırma yapabilsin. Belli ki işine gelmiyor bunu yapmak.

Çevrimdışı mylife1903

Hadi diyelim transfere karar verip yapmak Fikret,Umut, Metin Beyler gibi kişilerin işi, takımın teknik direktörü karışmamalı. Şenol Güneş stadın çimleri rezil haldeyken böyle çimde futbol da oynanmaz oyuncu da sakatlanır derken Fikret Bey hemen atılıp 'Şenol Güneş işine baksın' demiyor muydu? Ona da mı yorum yapamayacak Şenol Güneş? Madem öyle  o zaman Şenol Güneş ile futbolcular yaz kampında Fikret Bey de yatından instagrama pozlar atarken, futbolcular ödemelerini alamayıp Şenol Güneş'e bu konuyu açarken, Hoca da bunu basın toplantısında dile getirdiğinde Fikret Bey neden öne atılıp 'Ey Şenol Güneş bunlar senin işin değil benim işim' diye tatilinden haber yollamadı? Fikret Bey işine geleni işine geldiği gibi yorumlayan bir zat. Örneğin Beşiktaş'ın borcunu dolarla açıklar. Konu Beşiktaş stadının masrafı olunca masraf Türk Lirası olur. Niye dolar cinsinden açıklamazsın? Herşeyi dolara çevirirken neden konu stat olunca masraf TL'ye döner. Açıklasanıza stadın kaç dolara mal olduğunu? Taraftar bilsin, Juventus'un stadı gibi emsalleriyle karşılaştırma yapabilsin. Belli ki işine gelmiyor bunu yapmak.
Butun gelirimiz tele demisti adam
Taraftarin gozu acilmistir insallah
Ders olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazırlık Maçı Günü  :)

17:00 Beşiktaş - Mezokovesd Zsory (Gloria Sports Arena)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

tüm gelirler tele diyordu bir ara o da mı beyaz yalandı
fikretin bu denli bir ihanet şebekesi olabileceği vallahi hiç aklıma gelmezdi her aklıma geldiğinde şaşkınlığım katlanarak büyüyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

tüm gelirler tele diyordu bir ara o da mı beyaz yalandı
fikretin bu denli bir ihanet şebekesi olabileceği vallahi hiç aklıma gelmezdi her aklıma geldiğinde şaşkınlığım katlanarak büyüyor.
Butun gelirimiz tele demisti adam
Taraftarin gozu acilmistir insallah
Ders olsun
Kurun gidişatına bağlı o durum  :D
Döviz kurları TL karşısında düşerse tüm gelirlerimiz döviz cinsinden olur. Tam tersi olur TL, döviz kurları karşısında gerilerse tüm gelirlerimiz TL cinsinden olur. Örneğin UEFA, bize ödemeyi TL ile yapıyor olur.