2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276986 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Şunlara bir yaptırım yokmu adam oturduğu yerden haber uyduracak bizim aleyhimize çalışacak bizim tesislerde kamplarda elini kolunu sallaya sallaya dolaşaxak sokmayın çok mu zor haberi yapan orhan Yıldırım bu kaçıncı yalan haberi Allah bilir

https://twitter.com/CemFante/status/1214618715033100289

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geliyor gelmekte olan

https://twitter.com/karakartalpasha/status/1214609055945236485?s=21

Gelmiyor  :bandit:

Kulübümüzden Açıklama

Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile futbolcu Arda Turan’ın transfer görüşmesi için bir araya geldiği ve el sıkıştığı, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın da söz konusu transfere onay verdiği şeklinde basın yayın organlarında yer alan haber, tamamen gerçek dışıdır. Haberde, görüşmeye kanıt olarak kullanılan fotoğraf da eskidir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Kulübümüzden Açıklama

Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile futbolcu Arda Turan’ın transfer görüşmesi için bir araya geldiği ve el sıkıştığı, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın da söz konusu transfere onay verdiği şeklinde basın yayın organlarında yer alan haber, tamamen gerçek dışıdır. Haberde, görüşmeye kanıt olarak kullanılan fotoğraf da eskidir.

Beşiktaş JK
Beyaz yalan cikmasin neye inancagimizi sasirdik
Camia zaten normal degil iyice zivanadan cikacaz
Huni satin kartalyuvasinda borclar kapansin

Çevrimdışı haluk.m

3-4 Tane renkli gazeteciyle birlikte koca camiayı birbirine düşürecekler. 
Tamam anladık  mevcut yönetimi en başından beri istemediniz şimdi de yanlışlarını eleştirebilirsiniz ama; twitter'da her haber için ortalığı birbirine katınca Beşiktaş şampiyon olmayacak bunun farkında değiller mi ?

Orhan Yıldırım gibi isimleri ciddiye alıp attığı twitt'i rt ediyorlar birde. Ben bu isimlerin yalan haberinden  medet umana şüpheyle bakarım.

Yarın Yönetim gitsin﹗ etse gelecekler 1 Billon Dolres harcayıp messi'yi mi getirecek ne olacak ben anlamıyorum.  :alala:   

Çevrimdışı MUSTAFA_

3-4 Tane renkli gazeteciyle birlikte koca camiayı birbirine düşürecekler. 
Tamam anladık  mevcut yönetimi en başından beri istemediniz şimdi de yanlışlarını eleştirebilirsiniz ama; twitter'da her haber için ortalığı birbirine katınca Beşiktaş şampiyon olmayacak bunun farkında değiller mi ?

Orhan Yıldırım gibi isimleri ciddiye alıp attığı twitt'i rt ediyorlar birde. Ben bu isimlerin yalan haberinden  medet umana şüpheyle bakarım.

Yarın Yönetim gitsin﹗ etse gelecekler 1 Billon Dolres harcayıp messi'yi mi getirecek ne olacak ben anlamıyorum.  :alala:
Bu biraz da yönetimin hatası. Bu gazetecilere yaptırım uygulamadıkları müddetçe bu haberler çıkmaya devam edecek. Ya sürekli yalanlayacaklar, ki imkansız, ya da sürekli transfer hakkında taraftarı bilgilendirecekler. Bu iki yöntem de uygulanmıyorsa bu haberler çıkmaya devam edecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bu biraz da yönetimin hatası. Bu gazetecilere yaptırım uygulamadıkları müddetçe bu haberler çıkmaya devam edecek. Ya sürekli yalanlayacaklar, ki imkansız, ya da sürekli transfer hakkında taraftarı bilgilendirecekler. Bu iki yöntem de uygulanmıyorsa bu haberler çıkmaya devam edecek  :tabe:

Yönetim değişiyor yine de adamların kahvaltısı, mangalı eksik olmuyor. Yöneticiler sözde taraftarın içinden geliyor ama koltuğa oturunca tüm muhabirler 💎

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim değişiyor yine de adamların kahvaltısı, mangalı eksik olmuyor. Yöneticiler sözde taraftarın içinden geliyor ama koltuğa oturunca tüm muhabirler 💎
Muhabirlerin çoğu Beşiktaşlı olmadığı için Beşiktaşlıların da bunlara prim vermemesi lazım. Minnoşlar, dayılar havada uçuşmamalı. Bu muhabirleri kulübün bir değeri sayanlar var. Taraftarın da kendine gelmesi lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Kulübümüzden Açıklama

Beşiktaş JK
Gelmesin iblis kırarım boynuzunu

Çevrimdışı Zafer55

Yalanlamada “ilgimiz yoktur” “gündemimizde değildir” benzeri bir ifade yok...sanki asbaşkan ile ardanın bir araya gelip el sıkışması yalanlanmış.Arda mevzusu için bir açık kapı olabilir mi diye düşünmüyor değilim hani..(Kış kış diyeyim  :) )

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arda haberi yalanlandı  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1214614347932209153

@mellfred eski habermiş o.

ulan ne güzel gsye kitleyecekler diye beklerken bir anda bize falan yazınca ödüm koptu ki allahtan hemen çıkıp açıklanmış.

Arkadaşlar iyice saçmalamaya başladınız he ne Ardası  :lol:

Bizim ardaya oyuncu olarak hiç ihtiyacımız yok, karakter olarak zaten gsli adam. Geçen sene avcı bile oynatmadı kendisini.
Messinin gelme ihtimali ile ardanın gelme ihtimali eşit benim gözümde.

Çevrimdışı worns

Şu şartlarda isteseler de Arda'yı alamazlar. Zaten kadroya gerekli takviyeleri yapmadıkları ve şartlarla yeterince başedemedikleri için taraftar presi altındalar. Bi de Arda getirseler iyice iplerinin çekileceğini bilirler.

Çevrimdışı worns

Cenk'i 6 aylığına kiralayıp transfer dönemini kapatırız gibi bir görüntü var.

Çevrimiçi yaço58

Oda gelirse büyük ihtimalle crystal palace takımına gidecek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk bize gelmeyi düşünmüyormuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Cenk bize gelmeyi düşünmüyormuş  :tabe:

Cenk'in en azından bi 6 aylığına gelip Euro 2020 öncesi form tutmayı hem de bir şampiyonluk yarışına daha girmeyi istemesi gerekiyordu.

İlgimiz var ve reddettiyse bence kendi kariyeri adına da doğru iş yapmıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk'in en azından bi 6 aylığına gelip Euro 2020 öncesi form tutmayı hem de bir şampiyonluk yarışına daha girmeyi istemesi gerekiyordu.

İlgimiz var ve reddettiyse bence kendi kariyeri adına da doğru iş yapmıyor.
Bence evli olmasa ve yeni çocuğu olmasa gelirdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bence evli olmasa ve yeni çocuğu olmasa gelirdi  :tabe:

6 aylık gelmesse temelli gelmek zorunda kalacaklar. İngiltere topçusu değil kendisi ve aşırı formsuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 aylık gelmesse temelli gelmek zorunda kalacaklar. İngiltere topçusu değil kendisi ve aşırı formsuz.
Almanya'dan da isteyen takımlar var diyorlardı. Son tercihi biz oluruz. Gelse çok iyi olur ama bence gelmeyecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Musa Barrow'u yazmışlar kiralık uygun satın alma opsiyonuyla iyi olur.

Almanya'dan da isteyen takımlar var diyorlardı. Son tercihi biz oluruz. Gelse çok iyi olur ama bence gelmeyecek  :tabe:

Gelmezse gelmesin en iyi zamanında bile beğenmiyordum kendisini. Çok güzel fiyata sattık, resmen bir piyangoydu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelmezse gelmesin en iyi zamanında bile beğenmiyordum kendisini. Çok güzel fiyata sattık, resmen bir piyangoydu.
Gelen parayı iyi harcasaydık piyangoydu ama yaşlı kariyerinin sonuna gelmiş oyuncuların maaşına ve menajerlerine gitti. Bu yüzden benim için piyango değil o sezon şampiyonluk şansımızı bitirdiği için kötü transfer olarak bakıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Musa Barrow'u fm'den bakıp mı yazmışlar, hangi başarısına istinaden yazılıyor.

Bize böyle

ya da şöyle

Bir şey lazım  :by2:

Musa Barrow'u fm'den bakıp mı yazmışlar, hangi başarısına istinaden yazılıyor.

Bize böyle

ya da şöyle

Bir şey lazım  :by2:

En üstteki en az bir  10 sene daha gelmeyecek.