2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4270617 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

fenerin bu sene maaş toplamı 59 mio imiş gesenin ise 50 imiş bizim kaç acaba? birde gese falcao 7 mio muzlera 4-5 feguli babel filan 4 civarı maaşlı tonla eleman var 50 mio deniyor maaş ödemeleri ki gese borsaya da bildiriyor bu konuda şeffaf olan tek takım gese 3 büyüklerden. bir diğer merakımda şu fikret orman dönemi 80-90 milyonluk maaşdan bahsediliyordu gesenin bu denli yüksek maaşlı bissürü oyunculu kadrosunun maaşı bile o kadar değil bizim pepe 5 negredo 4,5 vida 3,3 ozzi lens tolgay q7 babel talisca filan 2-2,5 aralığındaydı bu 80-90 rakamı da bana pek inandırıcı gelmiyor sanki uydurulan bahaneler arasındaydı gibime geliyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

fenerin bu sene maaş toplamı 59 mio imiş gesenin ise 50 imiş bizim kaç acaba? birde gese falcao 7 mio muzlera 4-5 feguli babel filan 4 civarı maaşlı tonla eleman var 50 mio deniyor maaş ödemeleri ki gese borsaya da bildiriyor bu konuda şeffaf olan tek takım gese 3 büyüklerden. bir diğer merakımda şu fikret orman dönemi 80-90 milyonluk maaşdan bahsediliyordu gesenin bu denli yüksek maaşlı bissürü oyunculu kadrosunun maaşı bile o kadar değil bizim pepe 5 negredo 4,5 vida 3,3 ozzi lens tolgay q7 babel talisca filan 2-2,5 aralığındaydı bu 80-90 rakamı da bana pek inandırıcı gelmiyor sanki uydurulan bahaneler arasındaydı gibime geliyor
Abi gsnin hesaplamada bir yanlışlık vardır gsnin 50 ödemesi imkansız tonla 3 üzeri alan adamı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

onlar o maaşı farklı yedirdiler galiba abi. mesela babel 2.5 milyon euro alıyor gibi gözüküyor her sene 1 milyon imza parası maç başına şu kadar bilmem ne falan diye 4-5 milyon euroya kadar çıkıyor. tabi bu rakamlar sallamasyon ama mantığı anladın sen. tsnin sturıç muhabbeti gibi.

Çevrimdışı tangaz

Abi gsnin hesaplamada bir yanlışlık vardır gsnin 50 ödemesi imkansız tonla 3 üzeri alan adamı

bana da mantıklı gelmedi ama baz rakamları 50 diyelim ee bizimki nasıl 80-90 çıkıyordu onu anlamak da güç değil mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

GS konusunda herkesin yanlış bildiği konu bu maaş konusu. GS yüksek bonservis veriyor ama düşük maş veriyor. Sadece yüksek profilli hücum oyuncuları ve Muslera'nın maaşı yüksek onun dışında takım geneli düşük maaşlı oyunculardan oluşuyor. Bizim defans oyuncuları gibi yüksek maaşlı defans oyuncuları. Onlar kaç senedir bizim yapmamız gerekeni yapıyorlar. Yüksek bonservis, düşük maaş. Bizim de bu yola girmemiz lazım. Sadece fark yaratacak oyunculara yüksek maaş vermemiz lazım. Gidip defansta bir oyuncuya 4 milyon maaş verirsen tabi kriz yaşarsın.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

onlar o maaşı farklı yedirdiler galiba abi. mesela babel 2.5 milyon euro alıyor gibi gözüküyor her sene 1 milyon imza parası maç başına şu kadar bilmem ne falan diye 4-5 milyon euroya kadar çıkıyor. tabi bu rakamlar sallamasyon ama mantığı anladın sen. tsnin sturıç muhabbeti gibi.
GS maaş içine performans, maç oynama sayısı, turnuvalardan başarı primi gibi primler koyuyor. Bunlar limiti aşmada işlerine yarıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

GS konusunda herkesin yanlış bildiği konu bu maaş konusu. GS yüksek bonservis veriyor ama düşük maş veriyor. Sadece yüksek profilli hücum oyuncuları ve Muslera'nın maaşı yüksek onun dışında takım geneli düşük maaşlı oyunculardan oluşuyor. Bizim defans oyuncuları gibi yüksek maaşlı defans oyuncuları. Onlar kaç senedir bizim yapmamız gerekeni yapıyorlar. Yüksek bonservis, düşük maaş. Bizim de bu yola girmemiz lazım. Sadece fark yaratacak oyunculara yüksek maaş vermemiz lazım. Gidip defansta bir oyuncuya 4 milyon maaş verirsen tabi kriz yaşarsın.

sendeki bilgi yanlış. bu dediğin sadece lyundama marcao ikilisinde oldu ondan evvelki maykonda 2,5-3 maaş alıyordu misal onun dışında mariano nagatomo 2şerden az değil maaşlar seri nzonzi 3,5ar maaşları var feguli 4 küsür babel belhanda ona keza golcüler desen hep çok pahalıdır heriflerde. öyle dediğin gibi yüksek bons düşük maaş adamları çok değil aksine azdır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sendeki bilgi yanlış. bu dediğin sadece lyundama marcao ikilisinde oldu ondan evvelki maykonda 2,5-3 maaş alıyordu misal onun dışında mariano nagatomo 2şerden az değil maaşlar seri nzonzi 3,5ar maaşları var feguli 4 küsür babel belhanda ona keza golcüler desen hep çok pahalıdır heriflerde. öyle dediğin gibi yüksek bons düşük maaş adamları çok değil aksine azdır.
Maaşlar yüksek ama maaşların yarısını bonuslara bağlayıp düşük gösteriyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Maaşlar yüksek ama maaşların yarısını bonuslara bağlayıp düşük gösteriyorlar  :tabe:

tam yarısıda değil %70i dielim. yarısı olsun, yarısı filan dediğin rakamlarda yüksek 2 2,5 3 3,5  bizim 80/90 mlyonluk kadro dedikleri dönemdeki kadromuzdan az değil ve totali 50 milyonmuş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yardımcı antrenörümüz Recep Uçar'ın röportajı :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

çok güzel konusmus ben tatmin oldum. :tabe:

çok güzel konusmus ben tatmin oldum. :tabe:

Dinlemeyecektim ama bu dediğinde ciddiysen dinleyeyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dinlemeyecektim ama bu dediğinde ciddiysen dinleyeyim.
Fena değil ama hep bildiğimiz şeyleri söylemiş. Eksiklerimizi gördük, ona yönelik çalışıyoruz deyip bitirmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Tam yerine rast geldi manzara koydum

Masal anlatiyor herkes

Fena değil ama hep bildiğimiz şeyleri söylemiş. Eksiklerimizi gördük, ona yönelik çalışıyoruz deyip bitirmiş  :tabe:

eksikleri 4-6 yaş arasındaki çocuklarda görüyor. onları oraya getiren bunlara çözüm üretme yetenekleri. hoş yardımcı antrenörlerimizin bence hepsi birbirinden yetersiz ama neyse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

eksikleri 4-6 yaş arasındaki çocuklarda görüyor. onları oraya getiren bunlara çözüm üretme yetenekleri. hoş yardımcı antrenörlerimizin bence hepsi birbirinden yetersiz ama neyse.
Bir kısmını unutum Başakşehir'deki başarılarını da anlatmış. Aynı sistemi bize uygulamak istediklerini ama oyuncuların yeteneklerinin yeterli olmadığına değinmiş. Ayrıca aslında Beşiktaşlı olduğunu vurgulamış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Manşet Özel - Adnan Dalgakıran (Canlı Yayın)  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Abdullah Avcı'nın görüşü alındı. Cenk Tosun ile temas kuruldu. Transferde yol alındı. Kiralama bedeli olmayacak. Dün bu saatlerde bu iş biraz daha netleşti.
(🔗Fatih Doğan)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı'nın görüşü alındı. Cenk Tosun ile temas kuruldu. Transferde yol alındı. Kiralama bedeli olmayacak. Dün bu saatlerde bu iş biraz daha netleşti.
(🔗Fatih Doğan)
Güzel haber  :tabe: Umarım gelir. Hem kanatta hem de forvette kullanabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

İkinci başkan Adnan Dalgakıran şu an Beşiktaş youtube kanalında canlı yayında
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

(🔗Fatih Doğan)

Keşke önce dabbur zorlansa hatta hem cenk hem dabbur bile olurdu 4 3 3'de burak cenk kenarlara atardık zaten mevcut kanat oyuncularından verim alamıyoruz çok farklı takım olabilirdik neyse cenk'de olur yeterki takviye yapsınlar

Çevrimiçi yaço58

Manşet Özel - Adnan Dalgakıran (Canlı Yayın)  :)

Şuan 2.500 kişi izliyor yönetici çıkmış anlatıyor iyi yada kötü ama şu ilgi çok çok az hiç yakışmıyor koca camiaya biri transfer duyumu vercen dese 3.000 kişi izlerdi yazık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şuan 2.500 kişi izliyor yönetici çıkmış anlatıyor iyi yada kötü ama şu ilgi çok çok az hiç yakışmıyor koca camiaya biri transfer duyumu vercen dese 3.000 kişi izlerdi yazık
Çoğu kişinin haberi yok. Youtubeda kalacak video. Herkes canlı izlemek zorunda değil. Ayrıca kim chati kapattıysa izlenmemesinin bir sebebi de o  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★