2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258181 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Ben 10 milyon euro üstündeki her teklife okeyim. Hatta @tangaz ve @mylife1903 omuzunda taşırlar hava alanına  :D

ben avcıyı göndereceksek omuzlarda taşırım bir tek onun dışındakileri taşıyıp belimi ağrıtamam  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bu karari avci vermeli 6 aydir adami calistiran o
Yonetici parasina bakar pazarlik eder tamam ama bu cocuk izleyecegin mac bile oynamadi bunu antremanda degerlendirirsin bi karar verirsin ama ben avcinin ortalama bisiler soyleyecegini dusunuyorum hatta eminim yoksa yonetici boyle arada kalmazdi ya imzalatirdi ya kovardi

Avci soyle seyler demistir
Efenim potansiyel Araligi genis ronaldo da olabilir lens de
Efenim yetenekli tabi, her futbolcu gibi ustun tarafi var eksikleri var
Antremanlarda memnunum calisiyor arkadaslari gibi ama ek calisma yapiyor mu bilemem
Oyun akli kendi yasi icin yeterli ama antremanda hep takim arkadaslarina karsi degerlendiriyoruz baska rakiplere karsi goremedik

Korkak adam cozumsuzlugu ne gozume kacsin ne ayranim dokulsun gommeye de gelmem

Beceremiyorsalar su isi cagirsinlar 4-5 eski hoca 2-3 antremana baksinkar herkes fikrini soylesin

abi dün de yazdım avcının konu hakkında bi süre önce 2 kelam etmişliği var "şuan için yetersiz gelişimi sürüyor" şeklindeydi. yönetim de bu açıklamanın fazlası vardır avcının yaptığı. hal böle olunca da para yok pul yok geleceğe yatırıma 3 milyon veremeyiz deniyor ve bence de mantıklı duruyor. mantıklıkılan bir detay da şu benim nazarımda; şimdi fikretin ustalık dönemi transferleri yatırımları hiç kazandırmadı bize, birilerine! kazandırmış olabilir ama o taraf biz değiliz. çıraklık dönemi keşfi olsa ozzi gibi olcay gibi töre gibi iyi gelsin başlasın derdim ama şimdi ürkmüyor değilim.

bir de eski 4-5 hoca 2-3 idman falan filan masraflı olur beni çağırsınlar bir gün idmanda bi çift kale oynasınlar seyredeyim ilk devre biterken veririm notunu  :bandit: 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Akil Emre

ben avcıyı göndereceksek omuzlarda taşırım bir tek onun dışındakileri taşıyıp belimi ağrıtamam  :D
Abi tarihimizin en kötü futbolunu oynatan adamı hala takımda tutuyoruz bnce para vereceksek fesih için verelim, avcı bu takıma birşey katamaz , hazırlık maçları dahil ne oynadığımız belli değil ayrıca bukadar vasat adamı ben tarihimizde bir Rıza Çalımbay döneminde hatırlıyorum.


 

Çevrimdışı tangaz

Abi tarihimizin en kötü futbolunu oynatan adamı hala takımda tutuyoruz bnce para vereceksek fesih için verelim, avcı bu takıma birşey katamaz , hazırlık maçları dahil ne oynadığımız belli değil ayrıca bukadar vasat adamı ben tarihimizde bir Rıza Çalımbay döneminde hatırlıyorum.


 

nokta atışı doksana çakmışsın her kelimesine katılıyorum mesajının

ertuğrul bile bundan fazla oynatıyordu onun da oyuncu seçimleri avcı ayarı idi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Geçen sezon içerisinde Beşiktaş'la yolları ayıran Tolga Zengin, kulüpten alacağı olan 170 bin Euro için yönetimle masaya oturmuştu. Bu konudaki talebini yineleyen Tolga'dan Başkan Ahmet Nur Çebi, alacağı için beklemesini talep etmişti. Tecrübeli file bekçisi ise Çebi'ye, "O zaman takıma geri döneyim" dedi. Loris Karius'un arkasında Utku ile birlikte forma mücadelesi vermeyi planlayan deneyimli eldiven için son kararı teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceği bildirildi. (Takvim)

🚨  İkinci yarı çalışmalarına bugün başlayacak olan Beşiktaş'ta, takımdaki oyunculara gelen teklifleri bir yenisi daha eklendi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, sezon başında ısrarlı tekliflerine rağmen Lecce'ye transferi gerçekleşmeyen Burak Yılmaz için bu kez de Lazio ve Fiorentina kulüpleri devreye girdi. (Fotomaç)

🚨  Yılbaşını kutlamak için sevgilisi ile Amsterdam'a giden 27 yaşındaki oyuncunun burada menajeriyle görüşmeler yaptığı kaydedildi. Oğuzhan'ın Gutierez'in bonservisine karşılık takasta kullanılmayı kabul ettiği Gelen haberler arasında. (Fotomaç)

🚨  Siyah-Beyazlılar’ın, Cenk Tosun ve Mario Balotelli’nin yanı sıra Tigres’te forma giyen Enner Valencia’yı da gündeme aldığı bilgisine ulaşıldı. Kulübün ekonomik şartları doğrultusunda hareket etmek zorunda olan Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının, 30 yaşındaki futbolcunun menaceriyle iletişime geçtikleri ve Valencia’nın da Siyah-Beyazlılar’a sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Tigres’le ligde 18 maçta golü olmayan Valencia, Meksika dışında 2019’da sahne aldığı uluslararası turnuvalarda ise 18 mücadelede 11 gol atarken, 1 de gol pası verdi. (Fanatik)

🚨  Fenerbahçe ve Beşiktaş transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. Sarı- Lacivertli yönetim Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu iddia edilen PSG'li Moting için girişimlerini hızlandırdı. Bu oyuncu için Sportif Direktör Damien Comolli'nin bizzat görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. (Takvim)

🚨  Transfer yapması için bütçeyi artırması gereken siyah-beyazlı yönetimin elindeki birinci formül oyuncu satışından hem bonservis elde etmek hem de maaş yükünü düşürerek bütçeye ek alan yaratmak. Yönetici Erdal Torunoğulları ise her an transfer yapılacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Torunoğulları'nın, bugün İtalya'ya giderek Fiorentina'nın Brezilyalı forvet Pedro'yu kiralamak için görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu için kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifi götürülecek. Yönetim, satın alma opsiyonunu da düşünürken kiralama ücreti vermek istemiyor. (Fanatik)

🚨  Yapılacak transferler için kaynak arayışı içerisinde olan Beşiktaş’ta Şilili stoper Enzo Roco'ya Santos talip oldu. Brezilya ekibi, tecrübeli savunmacı için 10 milyon TL’lik bonservis bedelini gözden çıkardı. (Fanatik)

🚨  Lyon’da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen Marcelo Guedes, kulüp yönetimiyle masaya oturmayı planlıyor. Buradan çıkacak karara göre de yol haritasını çizecek olan tecrübeli stoperin önceliğinin Beşiktaş olduğu öğrenildi. (Orhan Yıldırım)

🚨  Orta saha için arayış içerisinde olan Yeni Malatyaspor’un, Beşiktaş’ta bu sezon fazla forma şansı bulamayan ancak ilk devrenin son maçı olan 4-1’lik Gençlerbirliği mücadelesinde gol atan Oğuzhan Özyakup’a talip olduğu öğrenildi. Bu transfer için nabız yoklayan Malatya cephesinin ise Siyah-Beyazlılar’dan karşılık olarak, “Siz de bize Guilherme’yi verin” cevabı geldiği ifade edildi. Bunun üzerine Malatya’nın düşünmek için süre istediği ve yakın zamanda Kartal’a net bir yanıt vereceği öne sürüldü. (Fanatik)

🚨  Torunoğulları'nın, bugün İtalya'ya giderek Fiorentina'nın Brezilyalı forvet Pedro'yu kiralamak için görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu için kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifi götürülecek. Yönetim, satın alma opsiyonunu da düşünürken kiralama ücreti vermek istemiyor. (Sabah)

🚨  Oyuncu satıp transfer bğtçesi ayırmak isteyen Beşiktaş'a sadece Ljajic, Boyd ve Güven konusunda teklifler geliyor. Ancak üç oyuncu için de önerilen tekliflerin mutlu etmediği bildirildi. Güven Genoa, Ljajic Fİorentina'nın listesinde. Boyd için de ABD'dn teklifler var. Ama rakamlar çok düşük. (Fotomaç)

🚨  Yunus Mallı EURO 2020'ye gidebilmek için forma giymesi gerektiğini belirterek kulübü Wolfsburg'a Beşiktaş ile anlaşması konusunda rest çekti. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş sözleşmesi 2022 yılında bitecek ve bu sene 2.3 milyon euro kazanacak Lens'in gitmesine onay verdi. Tecrübeli kanat oyuncusunun Katar ekiplerinden 3.5 milyon euro maaş istediği ve kulüplerin geri adım attığı gelen haberler arasında yer alıyor. Lens ile ülkesinin takımı Feyenoord'un temasta olduğu konuşuluyor. (Fanatik)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Transfer haberleri  :busted_cop:

  Geçen sezon içerisinde Beşiktaş'la yolları ayıran Tolga Zengin, kulüpten alacağı olan 170 bin Euro için yönetimle masaya oturmuştu. Bu konudaki talebini yineleyen Tolga'dan Başkan Ahmet Nur Çebi, alacağı için beklemesini talep etmişti. Tecrübeli file bekçisi ise Çebi'ye, "O zaman takıma geri döneyim" dedi. Loris Karius'un arkasında Utku ile birlikte forma mücadelesi vermeyi planlayan deneyimli eldiven için son kararı teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceği bildirildi. (Takvim)

  İkinci yarı çalışmalarına bugün başlayacak olan Beşiktaş'ta, takımdaki oyunculara gelen teklifleri bir yenisi daha eklendi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, sezon başında ısrarlı tekliflerine rağmen Lecce'ye transferi gerçekleşmeyen Burak Yılmaz için bu kez de Lazio ve Fiorentina kulüpleri devreye girdi. (Fotomaç)

  Yılbaşını kutlamak için sevgilisi ile Amsterdam'a giden 27 yaşındaki oyuncunun burada menajeriyle görüşmeler yaptığı kaydedildi. Oğuzhan'ın Gutierez'in bonservisine karşılık takasta kullanılmayı kabul ettiği Gelen haberler arasında. (Fotomaç)

  Siyah-Beyazlılar’ın, Cenk Tosun ve Mario Balotelli’nin yanı sıra Tigres’te forma giyen Enner Valencia’yı da gündeme aldığı bilgisine ulaşıldı. Kulübün ekonomik şartları doğrultusunda hareket etmek zorunda olan Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının, 30 yaşındaki futbolcunun menaceriyle iletişime geçtikleri ve Valencia’nın da Siyah-Beyazlılar’a sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Tigres’le ligde 18 maçta golü olmayan Valencia, Meksika dışında 2019’da sahne aldığı uluslararası turnuvalarda ise 18 mücadelede 11 gol atarken, 1 de gol pası verdi. (Fanatik)

  Fenerbahçe ve Beşiktaş transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. Sarı- Lacivertli yönetim Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu iddia edilen PSG'li Moting için girişimlerini hızlandırdı. Bu oyuncu için Sportif Direktör Damien Comolli'nin bizzat görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. (Takvim)

  Transfer yapması için bütçeyi artırması gereken siyah-beyazlı yönetimin elindeki birinci formül oyuncu satışından hem bonservis elde etmek hem de maaş yükünü düşürerek bütçeye ek alan yaratmak. Yönetici Erdal Torunoğulları ise her an transfer yapılacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Torunoğulları'nın, bugün İtalya'ya giderek Fiorentina'nın Brezilyalı forvet Pedro'yu kiralamak için görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu için kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifi götürülecek. Yönetim, satın alma opsiyonunu da düşünürken kiralama ücreti vermek istemiyor. (Fanatik)

  Yapılacak transferler için kaynak arayışı içerisinde olan Beşiktaş’ta Şilili stoper Enzo Roco'ya Santos talip oldu. Brezilya ekibi, tecrübeli savunmacı için 10 milyon TL’lik bonservis bedelini gözden çıkardı. (Fanatik)

  Lyon’da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen Marcelo Guedes, kulüp yönetimiyle masaya oturmayı planlıyor. Buradan çıkacak karara göre de yol haritasını çizecek olan tecrübeli stoperin önceliğinin Beşiktaş olduğu öğrenildi. (Orhan Yıldırım)

  Orta saha için arayış içerisinde olan Yeni Malatyaspor’un, Beşiktaş’ta bu sezon fazla forma şansı bulamayan ancak ilk devrenin son maçı olan 4-1’lik Gençlerbirliği mücadelesinde gol atan Oğuzhan Özyakup’a talip olduğu öğrenildi. Bu transfer için nabız yoklayan Malatya cephesinin ise Siyah-Beyazlılar’dan karşılık olarak, “Siz de bize Guilherme’yi verin” cevabı geldiği ifade edildi. Bunun üzerine Malatya’nın düşünmek için süre istediği ve yakın zamanda Kartal’a net bir yanıt vereceği öne sürüldü. (Fanatik)

  Torunoğulları'nın, bugün İtalya'ya giderek Fiorentina'nın Brezilyalı forvet Pedro'yu kiralamak için görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu için kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifi götürülecek. Yönetim, satın alma opsiyonunu da düşünürken kiralama ücreti vermek istemiyor. (Sabah)

  Oyuncu satıp transfer bğtçesi ayırmak isteyen Beşiktaş'a sadece Ljajic, Boyd ve Güven konusunda teklifler geliyor. Ancak üç oyuncu için de önerilen tekliflerin mutlu etmediği bildirildi. Güven Genoa, Ljajic Fİorentina'nın listesinde. Boyd için de ABD'dn teklifler var. Ama rakamlar çok düşük. (Fotomaç)

  Yunus Mallı EURO 2020'ye gidebilmek için forma giymesi gerektiğini belirterek kulübü Wolfsburg'a Beşiktaş ile anlaşması konusunda rest çekti. (Fotomaç)

  Beşiktaş sözleşmesi 2022 yılında bitecek ve bu sene 2.3 milyon euro kazanacak Lens'in gitmesine onay verdi. Tecrübeli kanat oyuncusunun Katar ekiplerinden 3.5 milyon euro maaş istediği ve kulüplerin geri adım attığı gelen haberler arasında yer alıyor. Lens ile ülkesinin takımı Feyenoord'un temasta olduğu konuşuluyor. (Fanatik)
salla kazan xdd
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

ajans @MUSTAFA_
medyadaki gözümüz  :claps:

toplu yanıt yazayım iddialara:

boyd: 3e 5e bakma gönder yılık maaşı 1,2den kurtarsak kazançtır gram faydası olmayacak çok belli.
roco: 10 milyon tl varsa biri yardım etsin ahanda bunu omzumda taşırım tek başıma taşıyamayacağım kadar ağır  :D
ozzi: allah çarşısına pazar versin
lens: katar iyidir lens naz etme
güven: kiralık gitsin avcı sonrası bi şans daha veririz belki
daglıs: isteyen varsa o da gitsin gelişi hataydı
rebocho: 20 maç iddiası doğruysa o da kulübeyi ısıtsın 2,750 mio etmez köybaşı gelir bedavaya onun kadar oynar  :ebebe:
yunus mallı: gelsin başlasın bu çocuk iyi kötü topçuya benziyor biraz.
layiç: onu da 8 üstü veren varsa yollayalım masraflar düşsün nasılsa avcı ile şampiyon filan olacağımız yok.
vida: ona da 7-8 veren varsa o da gitsin. hazır tasarrufa alışmışken elimizi korkak alıştırmayalım.
nacipcan: o kalsın roco sonrası lazım olur.
marcelo: gelsin 1,5 maaşa oynasın
tolgea: o nie geliyor ki :alala:
fabri: hah o gelsin.
santrafor adayım: yok!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

salla kazan xdd
Bunların arasında gerçek haber olsa da kimse inanmaz zaten. Ancak senelerdir birilerinin yalakalığını yapa yapa ayakta duruyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

transfer bütçesi yaratmak için ben olsam larin ve mirin bonservislerini şimdi alırsanız %20 indirim yaparım gelin alın die davet gönderirim

zaten toulouse yüksek ihtimal küme düşecek zorunlu satınalma değilse opsiyonu kullanmazlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bir kaynak da şu %30 sapmayı sınırlı aşarız kınama cezası ile yırtarız en kötü ne diycekler kınayıp "hııı bidaa olmasın olursa gebertirim" mi diycekler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir kaynak da şu %30 sapmayı sınırlı aşarız kınama cezası ile yırtarız en kötü ne diycekler kınayıp "hııı bidaa olmasın olursa gebertirim" mi diycekler
Bu sene herhangi bir ceza uygulanmayacakmış ilk sene olduğu için. Böyle bir söylenti var. FB limiti aşmasına rağmen transfer işlerine devam ettiği için bu söylentinin doğru olma ihtimali artıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu sene herhangi bir ceza uygulanmayacakmış ilk sene olduğu için. Böyle bir söylenti var. FB limiti aşmasına rağmen transfer işlerine devam ettiği için bu söylentinin doğru olma ihtimali artıyor  :tabe:

fener bu kadar aşmış ceza yok nasılsa deyip biz transfer yaparız aşarız sonra feneri bi şekil sıyırırlar transferi comoli yapmış fenerle alakası yok derler filan bize gelince cezayı yapıştırırlar  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

fener bu kadar aşmış ceza yok nasılsa deyip biz transfer yaparız aşarız sonra feneri bi şekil sıyırırlar transferi comoli yapmış fenerle alakası yok derler filan bize gelince cezayı yapıştırırlar  :ebebe:
Lobi olsa o dedigin olur abi ama renklilerin lobisi olmadigi icin fbnin puanini catir catir silerler
Bunlar bahanedir tabi
Sahada hoca duzgun oynatiyor hakemdi lobiydi tffydi falan bos isler hep bahane, yonetime vurmak sirf muhalif olmus olmak icin cabalar

Çevrimdışı tangaz

Lobi olsa o dedigin olur abi ama renklilerin lobisi olmadigi icin fbnin puanini catir catir silerler
Bunlar bahanedir tabi
Sahada hoca duzgun oynatiyor hakemdi lobiydi tffydi falan bos isler hep bahane, yonetime vurmak sirf muhalif olmus olmak icin cabalar

walla doğru bu lobi lobi diyenlerin tümü faiz lobisi kafası, zaten düzgün oynadığımız sahada yenilsek bile xg.de yenilmediğimiz verisi ile de paralellik arz ediyor yalnız xg demişken ben fener maçının xg.sini halen bulamadım reis o maçı yendik mi yenemedik mi halen işin içinden çıkabilmiş değilim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

walla doğru bu lobi lobi diyenlerin tümü faiz lobisi kafası, zaten düzgün oynadığımız sahada yenilsek bile xg.de yenilmediğimiz verisi ile de paralellik arz ediyor yalnız xg demişken ben fener maçının xg.sini halen bulamadım reis o maçı yendik mi yenemedik mi halen işin içinden çıkabilmiş değilim.
Ilk hafta rizayi tokatlayinca baslariz topu geri kazanma falan dinlemeye hocadan, arkasi gelir zaten

Çevrimdışı tangaz

Ilk hafta rizayi tokatlayinca baslariz topu geri kazanma falan dinlemeye hocadan, arkasi gelir zaten

ya tokatlayamazsak? bu olasılık da az buz değil sanki abi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

ya tokatlayamazsak? bu olasılık da az buz değil sanki abi.
Bu ortamda sivasa en az 3 atariz abi
Riza da 6 ay aglar
2 kirmjzi 2 penalti aliriz kotu bile oynasak

Çevrimiçi Akil Emre

ya tokatlayamazsak? bu olasılık da az buz değil sanki abi.
Geçen sene durduk başağı yendik gs şampiyon oldu, bu senede alakasız sivası yenip fb şampiyon yapalım


 

Çevrimdışı tangaz

Bu ortamda sivasa en az 3 atariz abi
Riza da 6 ay aglar
2 kirmjzi 2 penalti aliriz kotu bile oynasak

senin hislerin güçlüdür ben hiç öyle bi olasılık görmüyorum takıma da hocaya da güvenmiyorum ama senin öngörülerin genelde tutar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene durduk başağı yendik gs şampiyon oldu, bu senede alakasız sivası yenip fb şampiyon yapalım


 

geçen sene bariz hakem doğraması yaşadığımız 2-3 maç hariç herkesi yendik zaten o katliamlar olmasa şampiyonduk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Akil Emre

geçen sene bariz hakem doğraması yaşadığımız 2-3 maç hariç herkesi yendik zaten o katliamlar olmasa şampiyonduk
Abi hakem hataları ve doğranma her yıl kendimi bildim bileli oluyor, ve bu durum herkesin malumu buna rağmen reaksiyon gelmez ise, o pırlanta şu Bjk çocuğu dersen hakkını yemeye devam ederler.
Bu sene ve avcıdan umudum yok o yüzden alakasız fb falan şampiyon yapmayalım.


 

Çevrimdışı tangaz

Abi hakem hataları ve doğranma her yıl kendimi bildim bileli oluyor, ve bu durum herkesin malumu buna rağmen reaksiyon gelmez ise, o pırlanta şu Bjk çocuğu dersen hakkını yemeye devam ederler.
Bu sene ve avcıdan umudum yok o yüzden alakasız fb falan şampiyon yapmayalım.


 

ozaman sivası yada başakı şampiyon yapalım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Geçen sezon içerisinde Beşiktaş'la yolları ayıran Tolga Zengin, kulüpten alacağı olan 170 bin Euro için yönetimle masaya oturmuştu. Bu konudaki talebini yineleyen Tolga'dan Başkan Ahmet Nur Çebi, alacağı için beklemesini talep etmişti. Tecrübeli file bekçisi ise Çebi'ye, "O zaman takıma geri döneyim" dedi. Loris Karius'un arkasında Utku ile birlikte forma mücadelesi vermeyi planlayan deneyimli eldiven için son kararı teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceği bildirildi. (Takvim)

🚨  İkinci yarı çalışmalarına bugün başlayacak olan Beşiktaş'ta, takımdaki oyunculara gelen teklifleri bir yenisi daha eklendi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, sezon başında ısrarlı tekliflerine rağmen Lecce'ye transferi gerçekleşmeyen Burak Yılmaz için bu kez de Lazio ve Fiorentina kulüpleri devreye girdi. (Fotomaç)

🚨  Yılbaşını kutlamak için sevgilisi ile Amsterdam'a giden 27 yaşındaki oyuncunun burada menajeriyle görüşmeler yaptığı kaydedildi. Oğuzhan'ın Gutierez'in bonservisine karşılık takasta kullanılmayı kabul ettiği Gelen haberler arasında. (Fotomaç)

🚨  Siyah-Beyazlılar’ın, Cenk Tosun ve Mario Balotelli’nin yanı sıra Tigres’te forma giyen Enner Valencia’yı da gündeme aldığı bilgisine ulaşıldı. Kulübün ekonomik şartları doğrultusunda hareket etmek zorunda olan Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının, 30 yaşındaki futbolcunun menaceriyle iletişime geçtikleri ve Valencia’nın da Siyah-Beyazlılar’a sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Tigres’le ligde 18 maçta golü olmayan Valencia, Meksika dışında 2019’da sahne aldığı uluslararası turnuvalarda ise 18 mücadelede 11 gol atarken, 1 de gol pası verdi. (Fanatik)

🚨  Fenerbahçe ve Beşiktaş transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. Sarı- Lacivertli yönetim Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu iddia edilen PSG'li Moting için girişimlerini hızlandırdı. Bu oyuncu için Sportif Direktör Damien Comolli'nin bizzat görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. (Takvim)

🚨  Transfer yapması için bütçeyi artırması gereken siyah-beyazlı yönetimin elindeki birinci formül oyuncu satışından hem bonservis elde etmek hem de maaş yükünü düşürerek bütçeye ek alan yaratmak. Yönetici Erdal Torunoğulları ise her an transfer yapılacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Torunoğulları'nın, bugün İtalya'ya giderek Fiorentina'nın Brezilyalı forvet Pedro'yu kiralamak için görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu için kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifi götürülecek. Yönetim, satın alma opsiyonunu da düşünürken kiralama ücreti vermek istemiyor. (Fanatik)

🚨  Yapılacak transferler için kaynak arayışı içerisinde olan Beşiktaş’ta Şilili stoper Enzo Roco'ya Santos talip oldu. Brezilya ekibi, tecrübeli savunmacı için 10 milyon TL’lik bonservis bedelini gözden çıkardı. (Fanatik)

🚨  Lyon’da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen Marcelo Guedes, kulüp yönetimiyle masaya oturmayı planlıyor. Buradan çıkacak karara göre de yol haritasını çizecek olan tecrübeli stoperin önceliğinin Beşiktaş olduğu öğrenildi. (Orhan Yıldırım)

🚨  Orta saha için arayış içerisinde olan Yeni Malatyaspor’un, Beşiktaş’ta bu sezon fazla forma şansı bulamayan ancak ilk devrenin son maçı olan 4-1’lik Gençlerbirliği mücadelesinde gol atan Oğuzhan Özyakup’a talip olduğu öğrenildi. Bu transfer için nabız yoklayan Malatya cephesinin ise Siyah-Beyazlılar’dan karşılık olarak, “Siz de bize Guilherme’yi verin” cevabı geldiği ifade edildi. Bunun üzerine Malatya’nın düşünmek için süre istediği ve yakın zamanda Kartal’a net bir yanıt vereceği öne sürüldü. (Fanatik)

🚨  Torunoğulları'nın, bugün İtalya'ya giderek Fiorentina'nın Brezilyalı forvet Pedro'yu kiralamak için görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu için kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifi götürülecek. Yönetim, satın alma opsiyonunu da düşünürken kiralama ücreti vermek istemiyor. (Sabah)

🚨  Oyuncu satıp transfer bğtçesi ayırmak isteyen Beşiktaş'a sadece Ljajic, Boyd ve Güven konusunda teklifler geliyor. Ancak üç oyuncu için de önerilen tekliflerin mutlu etmediği bildirildi. Güven Genoa, Ljajic Fİorentina'nın listesinde. Boyd için de ABD'dn teklifler var. Ama rakamlar çok düşük. (Fotomaç)

🚨  Yunus Mallı EURO 2020'ye gidebilmek için forma giymesi gerektiğini belirterek kulübü Wolfsburg'a Beşiktaş ile anlaşması konusunda rest çekti. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş sözleşmesi 2022 yılında bitecek ve bu sene 2.3 milyon euro kazanacak Lens'in gitmesine onay verdi. Tecrübeli kanat oyuncusunun Katar ekiplerinden 3.5 milyon euro maaş istediği ve kulüplerin geri adım attığı gelen haberler arasında yer alıyor. Lens ile ülkesinin takımı Feyenoord'un temasta olduğu konuşuluyor. (Fanatik)
En çok enzo roco için santos kulübünün tl hesabı yaparak 10 milyon belirlemesine inandım :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

En çok enzo roco için santos kulübünün tl hesabı yaparak 10 milyon belirlemesine inandım :D
Normalde biz satın alırken TL satarken euro olarak yazarlardı. Bana da garip geldi bu haber  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kamptaki ilk antremanımızdan canlı yayın  :tabe:


Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★