2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4239763 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Samet Demir

lens
boyd
diaby
n'koudou
Orkan

kanat oynayabilen ;

caner
güven
douglas

halen kanat mı bakıyoruz 8 numara santrafor daha çok ihtiyaç  :tabe:
Yaz transfer döneminde sürekli yazıyordum merkez orta saha lazım diye. Sende Oğuzhan v.s. liste yapıyordun.

Şimdi kanat lazım diyoruz. 8 numarada lazım. Ve sen şimdi de kanat listesi yapıyorsun.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaz transfer döneminde sürekli yazıyordum merkez orta saha lazım diye. Sende Oğuzhan v.s. liste yapıyordun.

Şimdi kanat lazım diyoruz. 8 numarada lazım. Ve sen şimdi de kanat listesi yapıyorsun.

Hücum hattını komple yenilemek lazım aslında  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir tane 8 numara alacağımızı düşünüyorum. Umarım elimizdeki kullanmadığımız oyuncuları yollarız  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1210191747483090944

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhana güvenmiştim hata etmişim.

santrafor lazım,8 numara lazım eldekileri çıkartabilirsek kanatta lazım  :tabe:

Hücum hattını komple yenilemek lazım aslında  :D

en temizi bu  :tabe:

kadroyu sil baştan yapmak lazım zaten sezon sonu öyle olacak gibi duruyor  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elneny'nin babası da başımıza bela oldu. Sporcular aile üyelerini işlerinden uzak tutması lazım  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1210196377130741760

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bir tane 8 numara alacağımızı düşünüyorum. Umarım elimizdeki kullanmadığımız oyuncuları yollarız  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1210191747483090944

bu doru.

Başakşehirde iken orta sahanın önemi çoktu emre,mahmut,irfancan filan.

Bizim irfan can gibi bir adama ihtiyacımız var aslında orkanı 8 numara gibi sezon başında söylemiştim ama orkandan maalesef hiçbir şey olmaz.

Elneny'nin babası da başımıza bela oldu. Sporcular aile üyelerini işlerinden uzak tutması lazım  :money:

devre arası bizi bırakıp gideceğini düşünmüyorum umarım yanılmam.

Arsenal bize para verecekse başka tabi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

devre arası bizi bırakıp gideceğini düşünmüyorum umarım yanılmam.

Arsenal bize para verecekse başka tabi :D
Versinler bonservisinin %25'ini gönderelim  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Versinler bonservisinin %25'ini gönderelim  :evillol:

20-25 milyon € satsa arsenal :D

Çevrimiçi Samet Demir

Oğuzhana güvenmiştim hata etmişim.

santrafor lazım,8 numara lazım eldekileri çıkartabilirsek kanatta lazım  :tabe:
Aynen bize min. 4 adam lazım. Tabiki de adam yollayabilirsek.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Bu zaten orta alanda fazla opsiyona sahip değilken kötü haber. Az sayıda güvenilir oyuncudan biri.

Umarım kiralık sözleşmesinde ciddi bir tazminat maddesi vardır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu zaten orta alanda fazla opsiyona sahip değilken kötü haber. Az sayıda güvenilir oyuncudan biri.

Umarım kiralık sözleşmesinde ciddi bir tazminat maddesi vardır.
Ali Naibi bu haberi yalanlamış. Sene sonuna kadar kesinlikle bizimle demiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Ali Naibi bu haberi yalanlamış. Sene sonuna kadar kesinlikle bizimle demiş  :tabe:

Milan haberi çok çıktı. Sene sonu için değerlendiriyorlardır belki. Zaten Milan yine çoktan her şeyin yarışından koptu devre arası alıp ne yapacak :)

Geldiğinde pek umursamadık ama seneye büyük ihtimalle arayacağız Elneni'yi. Şu problemli kadroda belki de en değerli oyuncu ilk yarı itibariyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milan haberi çok çıktı. Sene sonu için değerlendiriyorlardır belki. Zaten Milan yine çoktan her şeyin yarışından koptu devre arası alıp ne yapacak :)

Geldiğinde pek umursamadık ama seneye büyük ihtimalle arayacağız Elneni'yi. Şu problemli kadroda belki de en değerli oyuncu ilk yarı itibariyle.
Ben oyunda çok kullandığım için sevdiğim bir oyuncuydu. Gelmesini çok istedim. Gidince kıymeti anlaşılacak oyunculardan olacak. Şu an sosyal medyada "5 metre yanına pas atıyor. Gitse ne olacak?" diyenler var. O 5 metre yanına top atamayan yerli oyuncuları izlemek istiyorlar herhalde. Biz futbolcuyu tabelasına, tribüne oynamasına göre değerlendiriyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Biraz daha Kanga seyrettim. :) Giderek beğeniyorum adamı. Bunu kaçırma yönetim. 1-2 senede biraz piyasası yükselmiş olabilir ama sene sonunda sözleşmesi bitiyor. Alınır biraz bonservisle. Oyuncu da Prag'da çok bişey kazanmıyordur 1.5 milyona filan toplar pılını pırtını gelir. Yaşı 29 ama bu oyununa da yansımış. Gayet olgun bir orta saha performansı var. Yaratıcı, uzun-kısa metraj pas yeteneği iyi, gerektiğinde fiziksel direnç de ortaya koyabiliyor. 8 numara olarak değerlendiririz biz.

Çevrimdışı worns

Bizimle haberi çıkan Krmencik ve Komlichenko'da iyi oyuncular. Gayet istikrarlı, takım oyununun bir parçası olan pivot santraforlar. Özellikle Komlicenko daha fazlasını da vaat ediyor. Yalnız bunları almak kolay olmayabilir. Bi Bundesliga filan yapabilecek görüntüleri var.

Çek ligi boş lig değil. Üst gruptaki takımların atletik kaliteleri bizim ligden yüksek bile denilebilir. Ayrıca eskisi kadar teknik özürlü bir lig de sayılmaz. Gerçi eskiden de bunlar Doğu Avrupa'dan daha teknik olmalarıyla ayrışırdı. Bol bol bakılması gereken bi lig. Örneğin Ts'de gayet başarılı olan Filip Novak Çek liginin öyle orta yollu bi oyuncusuymuş.

Bi de Martin Dolezal var bu da fakir pivotu. Bize biraz alt gömlek kalabilir. Arkası dönük oyunu filan iyi, güçlü, pozisyon almasını da biliyor ama kalas bi parça. Anadolu takımı filan olsam kaçırmam. Bajic'den Stancu'dan filan net daha iyi.
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2019, 04:11:11 worns ]

Çevrimdışı levitate

Bizimle haberi çıkan Krmencik ve Komlichenko'da iyi oyuncular. Gayet istikrarlı, takım oyununun bir parçası olan pivot santraforlar. Özellikle Komlicenko daha fazlasını da vaat ediyor. Yalnız bunları almak kolay olmayabilir. Bi Bundesliga filan yapabilecek görüntüleri var.

Çek ligi boş lig değil. Üst gruptaki takımların atletik kaliteleri bizim ligden yüksek bile denilebilir. Ayrıca eskisi kadar teknik özürlü bir lig de sayılmaz. Gerçi eskiden de bunlar Doğu Avrupa'dan daha teknik olmalarıyla ayrışırdı. Bol bol bakılması gereken bi lig. Örneğin Ts'de gayet başarılı olan Filip Novak Çek liginin öyle orta yollu bi oyuncusuymuş.

Bi de Martin Dolezal var bu da fakir pivotu. Bize biraz alt gömlek kalabilir. Arkası dönük oyunu filan iyi, güçlü, pozisyon almasını da biliyor ama kalas bi parça. Anadolu takımı filan olsam kaçırmam. Bajic'den Stancu'dan filan net daha iyi.
komlichenko yargı dağıtır keşke gelse
bipbipbupbup

böyle biriymiş.

Çevrimiçi blackeagle35

Yerleşik savunmaya karşı hücumda etkili olabilecek oyunculara ihtiyaç var..Diaby Boyd Lens gönderilse santrafor,kanat,orta saha alsak uygun olacak gibi..

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

2019/20 sezonu ilk yarısının sona ermesinin ardından transfer ile ilgili değerlendirmelerdeki kısıtlama kaldırılmıştır. Kış transfer dönemi bitene kadar, sözleşmesi devam eden futbolcuların takımla ilişkisinin kesilmesine yönelik fikirlerin tartışılması -Beşiktaşlı oyunculara yönelik eleştiriler saygı sınırları içinde olduğu müddetçe- üyelerin inisiyatifi dahilindedir. Transfer ile ilgili görüşlerin mevcut konu dışına taşmamasına özen gösterilmeli; Beşiktaş ile ilgili, fakat transfere yönelik olmayan düşünceler, gelişmeler için Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu başlığı kullanılmalıdır.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

Çevrimdışı levitate

bir adet tomas soucek alabilirmiyim lütfen
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

bir adet tomas soucek alabilirmiyim lütfen

çek ligi'nin hakimi oldum son dönemde :) direk cevaplayayım

alamazsın

Çevrimdışı worns

6.5 mil ve üstü herhangi bir teklif varsa Ljajic satılmalı.

Çevrimiçi sEuL

Sezon basindada burada ooooo Avci Oguzhan'i oynatacak Oguzhan takimin yine yildizi olacak diye herkes yaziyordu. Onun yuzunden o bolgeye transferde yapilmadi zaten. Oguzhan ancak bugunki sartlarda, yani rakip 8 yada 9 kisi kaldiginda ve orta alanda hicbir direnc gosteremedigi maclarda etkili olabilir. Bugunku mactada bircok pozisyonda cildirtti beni, rakip 9 kisi ve atak yapmaya calisiyor - topu kendi defans yayimiz uzerinde kazanmisiz, eli kolu havada sakin sakin sakin diye isaret edip durmadan geriye diye isaret ediyor. E be adam, neyin sakini, rakip 9 kisi kalmis yeni oyuna girmissin top isteyip takimi ani ataga cikaracagina halen sakin sakin diye isaret ediyor. Tez zamanda kurtulmamiz dilegi ile.