2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260838 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı sozkul

Bu transfer döneminin tek faydası, 'duyumculuk' mesleğini bitirmiş olması... En güvendiğimiz adamlar bile defalarca saçmaladılar.

'Rafinha hayırlı olsun'
'Lamina'da işlem tamam'
'Konoplyanka'nın uçağı hazır'
'Son kartal Elyounoussi'
'Aboubakar yarın İstanbul'da'
'Cenk yuvaya döndü'
'Atınç maçtan sonra imzalıyor'

Rezalet.

Duyumculuk mesleğinin bütün itibarı yerle bir oldu.. Ekonomi çok kötü gidiyor, meslek değiştirip iş bulma imkanıda yok.. :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet şuan elinde değnekler var, yaşı da 34. İyileşip eskisi gibi dönerse eyvallah ha bide sakatlanma riski yüksek yetişkin bir burak yılda 2 defa sakatlanıyor biliyorsun. He bide kötü oyunu var hazırlık döneminde hadi o da bizde olsun.
Sonuç ne forveti be kardeşim marcelo ile fotoğraf çekilelim.

avcı senin için bir espiri yaptı kaçırmışsın değneklerini attı dedi :D Adamlar gerçek yaşı 36 göstermelik yaşı 33 olan falcaoya tapıyor sen 34 beğenmiyormusun :D 39 luk emre oynuyor fener de :D Eskisinden bile iyi döner merak etme Yoo hiç sakatlandığını görmedim ben adamın ayak parmağı kırıldı ameliyat oldu şanssızlık bu sefer diğer ayak parmağı kırıldı bu kırık herkesin başına gelebilir onun haricinde ben yetişkin bir burağın yılda 2 kez sakatlandığını filan görmnedim geçen 2.ci yarı bizde her  maç 2 gol attığını gördüm ama :D Kötü oyunu değil o sisteme alışma :D
Sonuç diaby santraforumuz burak zaten sonu şampiyonluk :)

Çevrimiçi Necmi

Şimdiden eleştirme, şimdiden bir şey söyleme diye diye Dörtte dört yapacak takım saçma sapan yerlerden şampiyonluk verdi. Bursadan serbest kalan Muhammed Şengezer' e 2 milyon veriyorduk az daha. Ayrıca madem hocaya göre transfer yapılıyor iki gündür twitterdan tek resmi açıklama yok. Buna inanmamı kimse bekleyemez. Abdullah Avcı' yı bu yönetime yedirmeyeceğiz kimse kusura bakmasın.
eleştiri yaşanan olaylara olur yaşamadığın olayın nasıl eleştirisini yapıyorsun
sen kafandan bir öngörüde bulunuyorsun bu öngörüye görede eleştiri yapıyorsun.
Avcıyı nasıl yedirmeyeceksin bugün işine son verseler nasıl engel olabilirsin  :alala:
üstelik Avcı kimki Beşiktaş için ne yaptıda bu kadar bağlandın. Bir insanın değer görmesi için o değeri hak etmesi gerekmiyormu.
bu tip söylemler espiri olsa anlayacağımda espiri değilki böyle konuşan insanlar genelde ilk linç edenler oluyor :D
hiç birşey yapmamış ve Beşiktaşla ciddi sorunlu olan bir hoca gelmiş sezon sonunu getirirmi o bile şüpheli çünkü hiç kredisi yok
tek kredisi sana yedirmeyeceğiz dediğin başkan bu takımın başında kalabilmesi için tek güvencesi olan kişiyemi yedirmeyeceksin.
değer verde değer vereceğin kişi önce onu hak etsin.

Çevrimiçi tolga1903

Abi şu saatten sonra faks falan rezil olmayalım gs gibi hazır gelmiş adam ülkeye çıkarsınlar lisansını da bitsin şu transfer dönemi.

Çıkmış lisansı hayırlı olsun

Büyük şanssızlık ya adamın şöyle bir zamanlamayla sakatlanması... Sağlam kalsaydı hem hazırlık maçları o kadar kötü geçmezdi, hem ilk üç haftada en azından 7 puanımız vardı. Şimdi de rahat rahat bekliyor olurduk yumurtadan kim çıkacak diye... İster Demba Ba çıksın, ister Okaka, ister Diaby, farketmezdi. Hatta o zaman 'yedek forvete gerek yok abi, taş gibi Güven var arkada, ona şans veririz' bile diyor olabilirdik çoğumuz...

burak milli aradan sonra bomba gibi dönecek instadan story paylaşıyor eskisinden daha hırslı daha güçlü dönecektir  :bandit:

Formda bir burak bu ligin içinden geçer.

Çevrimdışı sozkul

Muhammed sengezer bursayla karsilikli fesh etmis sanirim su an bostaymis neden almiyolar au cocugu

Boştaki adamı her zaman alabiliyorsun. Beşiktaş'a gitmeyeceksin diye kağıt imzalatmışlardır..

Çevrimdışı Arthur Dayne

bana şunun anlamını açıklarmısın jk...
Sosyal medyada,takımı yönetenlerin iş bilmezliği ile alya edilmek için vs. yapılıyor.Aynen devam,sirk,dingonun ahırı vb. Biliyorum sen kızacaksın bu akıma ama taraftar da kendince böyle tepki veriyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

Diaby'nin Fifa verileri...

Son 6 sezonda sadece yarım sezon sağ açık oynamış, gerisinde santrfor (ST) görünüyor.

Malili, sol ayaklı, 1991 Mayıs doğumlu, 1.72 boyunda... Estetik hareket becerisi 3/5, zayıf ayağını kullanma becerisi 2/5.

Öne çıkan özellikleri:

- Depar hızı 93
- Hızlanma 91
- Zıplama/Yükselme 91
- Çeviklik 87
- Pozisyon alma 81
- Denge 81
- Direnç 81

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 21:25:51 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Diaby'nin Fifa verileri...

Son 6 sezonda sadece yarım sezon sağ açık oynamış, gerisinde santrfor (ST) görünüyor.

Malili, sol ayaklı, 1991 Mayıs doğumlu, 1.72 boyunda... Estetik hareket becerisi 3/5, zayıf ayağını kullanma becerisi 2/5.

çok hızlı kartı da santrafor zaten.

Oğuzhan Özyakup, sakatlığı sebebiyle A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Çevrimdışı ankarakartal06

arkadaş ben bugün şunu anladım. Bizim taraftar yemin ediyorum tam bir komedi .

Hayır transfer olur niye bu oldu derler çöp vs. derler .Buradan biri daha adamı izlemeden oynamadan görmeden adam çöp muamelesi yaptınız. Hatırlatırım atiba geldiğinde de bizim taraftar bööö çöp bune bu kim diye saldırıyordu. Şimdide bugün gördüklerim bundan hiçbir farkı yok.

Beni diğer takımların ne yaptığı ne transfer ettiği umrumda bile değil. Ama burada görüyorum ki bazı kişiler yaşça büyük ama kafa olarak küçük kişilerin bile mantık çerçevesinde yorum yapamadığını görüyorum.

Arkadaş transfer yapılır ama önemli olan doğru bölgelere doğru takviyeler yapmak.

Halen iddia ediyorum burakta geldiğinde kimse durduramaz bu takımı . Çünkü artık sistem oturmaya başladı. Ve milli ara verildi. Abdullah hocanın bu arayı çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum.

Enseyi karartmaya gerek yok arkadaşlar.

Av sezonu başladı. Şimdi oturun ve izleyin.  :) :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Tabi tek başına ölçü olamaz ama, hiç tanımadığım için videolar ve bu veriler dışında başka bir kaynağım yok :)

Buna göre;

Diaby forvetse, bitiriciliği 74, uzaktan şutları 66
Diaby sağ açıksa, ortaları 69, kısa pasları 69, uzun pasları 63, uzaktan şutları 66, top kontrolü 66, falso verme yeteneği 53

Süratinden başka bir şeyi olmayan bir adam görüntüsünde, aynı N'koudou...

Ama olsun. Hiç yoktan iyidir :) Hem Hürriyet'e göre satın alma opsiyonu da 60 milyon euro'ymuş (bakalım bu saçmalığı kim ne zaman yalanlayacak)...
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 21:30:24 ozankarakoc ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

avcı senin için bir espiri yaptı kaçırmışsın değneklerini attı dedi :D Adamlar gerçek yaşı 36 göstermelik yaşı 33 olan falcaoya tapıyor sen 34 beğenmiyormusun :D 39 luk emre oynuyor fener de :D Eskisinden bile iyi döner merak etme Yoo hiç sakatlandığını görmedim ben adamın ayak parmağı kırıldı ameliyat oldu şanssızlık bu sefer diğer ayak parmağı kırıldı bu kırık herkesin başına gelebilir onun haricinde ben yetişkin bir burağın yılda 2 kez sakatlandığını filan görmnedim geçen 2.ci yarı bizde her  maç 2 gol attığını gördüm ama :D Kötü oyunu değil o sisteme alışma :D
Sonuç diaby santraforumuz burak zaten sonu şampiyonluk :)

Yok o espriyi gördüm  :lol: Falcao sakatlık geçmişi ve burağın bir mi hem falcao açma diyip sen açıyosun şu falcao konusunu  :lol:

https://www.transfermarkt.com.tr/burak-yilmaz/verletzungen/spieler/34987

2018 ve 2019 yılları arasında 6 sakatlığı var.

Çevrimdışı Koa_lAA

çok hızlı kartı da santrafor zaten.

kanat oynayıp defans özelliği bukadarsa zaten allah g.gönülün tekrardan yardımcısı olsun...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'tan Stefano Okaka'ya teklif!
Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! Beşiktaş, Watford'un İtalyan oyuncusu Stefano Okaka için kiralama teklifinde bulundu.

Kaynak:Fanatik

Çevrimdışı Koa_lAA

elneny lisansı neden hala çıkmadıki? diaby nin bile çıktı...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Boşuna bekliyorsun öyle bir şey yok.

Bi fotoşop denemesi yapacak gibi geliyo bana adam büyük oynamayı seviyor bırakmaz öyle kolay kolay.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Sosyal medyada,takımı yönetenlerin iş bilmezliği ile alya edilmek için vs. yapılıyor.Aynen devam,sirk,dingonun ahırı vb. Biliyorum sen kızacaksın bu akıma ama taraftar da kendince böyle tepki veriyor.
twitterde kimin nasıl tepki verdiği beni ilgilendirmez burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaşın ismi üzerinden prim yapılmaz
nerde olursa olsun Beşiktaşın adını böyle kullanan biri Beşiktaşlı falan değildir
beni akım falan ilgilendirmiyor Beşiktaşlı konu Beşiktaşsa Beşiktaşlı gibi davranır soytarı gibi değil
Beşiktaşın adınıda jimnastik kulübü kısaltmasıyla küçültmez. bu kelimeyide renkliler kullanır. söylediğim zaman kızıyorsun
üzülüyorsundur ama konuştuğunuzuda az düşünün öyle söyleyin. Beşiktaşlı Bjk bile demez kaldıki jk... desin
bu trent falan değil söyleyebileceğim en kibar tabirle soytarılık bu kibar tanımlamam  gördüğümde çok daha ağır bir kelime etmişdim.

Çevrimdışı ozankarakoc

kanat oynayıp defans özelliği bukadarsa zaten allah g.gönülün tekrardan yardımcısı olsun...

quaresma'yıda 28 gösteriyorlardı gerçeği yansıtmıyor bu fazla :D

40'a yakın oldukça fazla :D

Çevrimdışı Koa_lAA

quaresma'yıda 28 gösteriyorlardı gerçeği yansıtmıyor bu fazla :D

40'a yakın oldukça fazla :D

hiç izlemedim yeni transferi ama avcı bunu forvet oynatır... burak gelince maç eğer kötü gidiyosa kanada atar bunu gibi... ya da çift forvet oynatır...

hiç izlemedim yeni transferi ama avcı bunu forvet oynatır... burak gelince maç eğer kötü gidiyosa kanada atar bunu gibi... ya da çift forvet oynatır...

öyle yapacak zaten burak yoksa santrafor varsa sağ kanat  :tabe:

gayet iyi bir transfer  :tabe:

Çevrimdışı huseyincelebi

Diaby lisansı çıktı ama kulüp neden twitterda açıklamıyor  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Erman1903

:)

https://twitter.com/demarkesports/status/1168587693632217089

Hoş gelmiş Diaby. Başarılı olacağını inanıyorum. Sanırım Bolasie ile de ilgilenmişiz.  Bana göre Okaka-Bolasie'den çok daha doğru bir isim. Forvet ve sağ kanat oynayabilen bir oyuncu ihtiyacımız var gibi gözüküyordu, bu arkadaş ikisini de oynayabiliyor.

Birkaç dakikalık videolarını izlediğimde pek beğenmemiştim. @38life 'ın hazırladığı videoları izlediğimde oyuncuya bakışım değişti. Süratli olduğu gibi dar alanda ince işleri de
çok olmasa da yapabiliyor. Oyuncuyu 10 gibi de kullanmışlar, tabii ki bildiğimiz gibi bir 10 tarzında düşünemeyiz lakin 1-2 paslarıyla hucum şekillendirebiliyor ve diğer oyuncuları da düşünerek oynuyor.  Oyuncunun pasları ve vizyonu kesinlikle FM profilinde olduğu gibi zayıf değil, biraz ayıp edilmiş kendisine. Pas-8 Vizyon-6 demişler, yok artık, adam 10 numara giyiyor zaten.

Bu tarz hızlı oyunculara pek alışık değil ligimiz stoperleri, çok canlar yakma ihtimali de var.

Yalnız oyuncunun adaptasyonu, profesyonelliği biraz düşük gözüküyor, zaten gelirken enerjisi de biraz garipti. Biraz sevgiye ihtiyacı var gibi, taraftar olarak elimizden geleni yapalım kendisine.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 21:55:34 Erman1903 ]