2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4270635 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

arkasında ki okaka değil mi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şaka maka yabancı oyuncularımızın yarısını değiştirmişiz :)

https://twitter.com/korayceliker/status/1168485888474701824

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Diaby sahte forvet rolüyle gezinecek tamam diyelim peki ceza sahasında kimle çoğalacağız. N'kodou, Boyd, Lens var. Bunların hiç biri öyle ceza sahası etkinliği yüksek diyebileceğimiz oyuncular değil.

Benim Rize maçında izlediğim oyun A planı ise gayet ceza sahası içi etkinliği yüksek bi santrafora ihtiyaç duyuyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şaka maka yabancı oyuncularımızın yarısını değiştirmişiz :)

https://twitter.com/korayceliker/status/1168485888474701824

Aynayı değiştirmişsin kapıyı değiştirmişsin, motor ve direksiyonu değiştirmemişsin. Ne anlamı kaldı ????

Çevrimdışı 38life

:)

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1168481021945401344

Az önce de yazdım. Forvet oynadığı hiçbir maçta tek forvet değil. Çift forvet ve genelde yanında uzun santraforla oynamış hep.

Diaby sahte forvet rolüyle gezinecek tamam diyelim peki ceza sahasında kimle çoğalacağız. N'kodou, Boyd, Lens var. Bunların hiç biri öyle ceza sahası etkinliği yüksek diyebileceğimiz oyuncular değil.

Benim Rize maçında izlediğim oyun A planı ise gayet ceza sahası içi etkinliği yüksek bi santrafora ihtiyaç duyuyor.

Burak :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu Çağrı geçen gün çok iyi açıklamıştı  :tabe: Bak yine paylaşayım nasıl ceza sahasında çoğalacağımızı anlarsın  :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1168067357614444544

https://twitter.com/cagriasarli/status/1168068416068079619

https://twitter.com/cagriasarli/status/1168069475389673472

https://twitter.com/cagriasarli/status/1168070974002139136

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Burak :)

Zaten mesele de Burak :)

Hala ne zaman form tutacağını kestiremiyoruz bu sezon kaç maç 11 çıkacağını kestiremiyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Az önce de yazdım. Forvet oynadığı hiçbir maçta tek forvet değil. Çift forvet ve genelde yanında uzun santraforla oynamış hep.
Yanına orta sahadan Elneny'i getiririz. İşin garibi uzun adam kalmamış takımda  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Bunu Çağrı geçen gün çok iyi açıklamıştı  :tabe: Bak yine paylaşayım nasıl ceza sahasında çoğalacağımızı anlarsın

Zaten santrafor'u Burak'ın devamlılığı konusunda endişelerim olduğu için elzem görüyordum.

Burak'ı formasyondan çıkarıp Diaby'i ileri uca yazınca ortaya çıkan tabloya dair endişelerim.

Yoksa Diaby kötü transfer demiyorum. Hatta hücuma çeşitlilik getirmesi açısından sağda da oynayabilen solak bir oyuncu gayet olumlu. Ama hala merkezde B planı yok bu takımın.Burak'ın ne yapacağını bile göremediğimiz bir sezon başı yaşamışken üstelik.

Zaten santrafor'u Burak'ın devamlılığı konusunda endişelerim olduğu için elzem görüyordum.

Burak'ı formasyondan çıkarıp Diaby'i ileri uca yazınca ortaya çıkan tabloya dair endişelerim.

Yoksa Diaby kötü transfer demiyorum. Hatta hücuma çeşitlilik getirmesi açısından sağda da oynayabilen solak bir oyuncu gayet olumlu. Ama hala merkezde B planı yok bu takımın.Burak'ın ne yapacağını bile göremediğimiz bir sezon başı yaşamışken üstelik.

+1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orayı da sistem çözemezse hoca çözecek. Bu saatten sonra ara transfer dönemine kadar hocanın eline ve sistemine bakıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Orayı da sistem çözemezse hoca çözecek. Bu saatten sonra ara transfer dönemine kadar hocanın eline ve sistemine bakıyoruz  :tabe:

Sen hocanın eline istediklerini verdinde hocanın eline ve sistemine bakıyorsun??? Elinde sihirli değnek yok, şu düşünceden vazgeçilmesi lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Aynayı değiştirmişsin kapıyı değiştirmişsin, motor ve direksiyonu değiştirmemişsin. Ne anlamı kaldı ????
Ya arkadas nasi arabadir bu
Toplama otesi,  lastik capon motor ingiliz
Yuruyenler cin kasa hint sanziman alman icmekan macaristan
Ha benzin koymayi unutmasinlar tabi haci murat kadsr yol yapmaz benzinini koymazsan

Birlesmis milletler gibi yeminle
Berazilyali az o hosuma gitti derken hollandali arap portekizli geliyor
Fikraya gider gibi

Çevrimdışı mylife1903

Lensi kisa forvet kullansan faydali olurdu
Ustune quaresmayi yollamisin sistemi degistirir ne boyda ne nekoduya ne de bu cocuga para verirdin 10 milyona yakin paran olurdu elde mis gibi bi santrafor alirdin

Ya arkadas nasi arabadir bu
Toplama otesi,  lastik capon motor ingiliz
Yuruyenler cin kasa hint sanziman alman icmekan macaristan
Ha benzin koymayi unutmasinlar tabi haci murat kadsr yol yapmaz benzinini koymazsan

Birlesmis milletler gibi yeminle
Berazilyali az o hosuma gitti derken hollandali arap portekizli geliyor
Fikraya gider gibi

Evet tam olarak bu.

Çevrimdışı mylife1903

Sen hocanın eline istediklerini verdinde hocanın eline ve sistemine bakıyorsun??? Elinde sihirli değnek yok, şu düşünceden vazgeçilmesi lazım.
Sostemle taktikle falan gol atilmaz her futbolcu da gol atamaz
Yetenek calisma akil bunlar da yetmez gol atmak icin
Yahu 60. Dakikada penaltidan gol atip maci 5-0 yapan futbolcunun sevincine dikkat edin, insan erekte oluyor top kaleye girince herkes atamaz eli ayagina dolanir
Gomez top suremeyen kazma adam ayaginda topuklu ayakkabi varmis gibi gidiyor topla kaleyi gorunce kan kokusu almis sirtlan gibi kopekbaligi gibi daliyor
Golcun yoksa sikinti cekersin oyle takimca gol atacaz gol dagilimi olacak herkes gol atacak falan bos isler halisaha degil orasi 50 mac oynayacaksin kanat
Oyuncusuydu bekti stoperdi sirtina binilmez guvenip yola da cikilmaz

Çevrimdışı mylife1903

"Sezonun ilk yarısında sözleşmesini uzatmak isteyen ve 3 milyon Euro yıllık ücret talep eden Babel, olumsuz cevap alınca sahada beklenen performansı göstermemişti."

"Başakşehir maçının devre arasında Teknik Direktör Şenol Güneş'le tartışma yaşayan Babel, kulüpte satılacaklar listesine konmuştu."

"İngiliz ekibi kiralık istediği futbolcu için kapıyı 1 milyon avrodan açmasına rağmen yapılan pazarlıklar sonucunda 32 yaşındaki Babel, 2 milyon avro karşılığında Fulham'a verildi."

Babel'i çok arar yönetim. Tam ihtiyacımız olan adamdı. Yolladınız ne oldu? İlk 3 maçta ĞS'ye doğrudan 4 puan kazandırdı.
Hulle ile kaptilar babeli ustune gitmeden bizi de iyi karistirdi herif
Feto manevrasi gibi valla

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben takımın Abdullah Hoca'ya şu kısa süreçte beklediğimden daha hızlı cevap vermeye başladığını düşünüyorum. Eksik noktaların olduğu da bir gerçek ama ileriye dönük ciddi ümitliyim. Sistem olgunlaştıkça eksiklikler de bir derece tolere edilecektir.  :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Hulle ile kaptilar babeli ustune gitmeden bizi de iyi karistirdi herif
Feto manevrasi gibi valla

içerden sattı bizi maçlarda bilerek oynamadı.

kankisi donk ile anlaştı önce fulhama ordan gs'ye geçti.

adı bile geçmemesi gereken gereksiz vasıfsızın biri.

Çevrimdışı mylife1903

içerden sattı bizi maçlarda bilerek oynamadı.

kankisi donk ile anlaştı önce fulhama ordan gs'ye geçti.

adı bile geçmemesi gereken gereksiz vasıfsızın biri.
Neyse besiktasla ugrasanin cocugu olmaz
Arkadan itisli babel bey

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★