2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241170 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Kapkarakartal

Holtby veya Fernandes'ten biri ve Abou'yu alıp transferi kapasak yeter bakalım 1 gün kaldı neler olacak bizim gördüklerimizi yönetimde görebilecekmi.

Çevrimiçi yaço58

Ben senin besiktasi dusundugunu dusunmuyorum erman dan zeki den serkan dan bi farkin oldugunu da dusunmuyorum.. hocaya bi kinin var o ve o kin ugruna sacma sapan yorumlarda bulunuyorsun.. dikkate alimak istemiyorum ama o kadar sacma konusuyorsun ki insan bi iki bisey yazmak istiyor.

Ama sunu soyleyim senin Besiktasi dusundugunu dusunmuyorum.. bunu taa quaresma konusundan sonra bole dusunmustum simdi de aynisini dusunuyorum..

Biraz agir olduysa kusura bakma bunlar bnm sahsi dusuncem

adamın niyet kötü gelmiş hoca değişmeli diyor  direk bi söyle hoca dün neyi kötü yaptı anlat bilelim beraber eleştirelim ama direk kötülemek için ne bi eleştiri var ne başka şey sadece hoca kötü niye diye sorsan cevap yok dün hocanın tek bişeyine laf edilebilir pedro yerine umutu alsa dahamı iyi olurdu diye sorgulayabiiliriz ama demekki hoca umuta hiç güvenmiyor haklımıdır haklıdır bundan başka dün 45 dk tek bi kere orta sahayı geçtiler yedik onda golü 3 pas üst üste yaptırmadık ve rakipde ligin en kötü takımı falan değil rize gayet fizikli ve tempolu takım 3lü stoper kurgusuyla oynuyoruz bu bizi çoğu maçta üstün kılacaktır zaten önüzde alanya-başak-ts-ankara maçları var hocada kendini kanıtlamak istiyor şu süreçten bi 4de4 çıkarsak çok çok iyi olur dün oynanan oyun bu ligin çok üstünde ljajicin de daha iyi olması lazım

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Topu geri kazanma süremiz 5.8 saniyeymiş dün akşam.

Çevrimdışı levitate

Geçen geldiğinde 3.3 maaş alıyordu sanırım. Sakatlık riskiyle gelecekse 1.5'tan fazla vermememiz lazım, bilmem kabul eder mi...
max. 2 alır bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Topu geri kazanma süremiz 5.8 saniyeymiş dün akşam.
şunu evimizdeki maçlara yayarsak geri kalan 15 maçta 13-14 galibiyet alır mağlup olmayız ilerdede burak yada abou olduğunu varsayarsak şu baskıya kar dayanmaz

Çevrimdışı levitate

Abouyu ben de çok severim ama sağlam olursa...Adam sakat ya, bizi yarı yolda bırakabilme ihtimali hayli yüksek Burak yine sakatlanırsa 2 sakat adamla gene ortada kalırız, tabiri caizse hayvan gibi Okaka var onu almalıyız bence o da Abou kadar oynar adamı formasından çekiyorlar yıkılmıyor son vuruşları da fena değil mesela dünkü maçta olsaydı Güvenin kaçırdıklarından en az 1 tanesini atardı. Beşiktaş için hayırlısı kim ise o gelsin.

abi bu dizi problemli olayı hep vardı ama hiç sıkıntı çıkmamıştı, adamın sakatlığı bile çime takıldığı için oldu

abou gelsin başlasın girilebilecek bir risk bence

okaka'yı bilemeyeceğim inş iyidir
bipbipbupbup

şunu evimizdeki maçlara yayarsak geri kalan 15 maçta 13-14 galibiyet alır mağlup olmayız ilerdede burak yada abou olduğunu varsayarsak şu baskıya kar dayanmaz

Kesinlikle. Güven biraz becerikli olsa maç farka gidecekti daha ilk devrede. Takım iyi yolda ama orası kesin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

M.O denen kripto renkliyi takip etmeyeceğim için kaynaksız kaldım, Beşiktaş hakkında nerden haber alabilirim ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

M.O denen kripto renkliyi takip etmeyeceğim için kaynaksız kaldım, Beşiktaş hakkında nerden haber alabilirim ?
Ben buradan paylaşırım sen merak etme :tabe: Yada twitterdan takip etmeye başla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu kafadaki yönetimlerle bizden bir halt olmaz

Yonetimlerle cok degismiyor 30 senedir maaledef ayni
Azicik iyilesmesi lazim sadece yonetim surekliligi saglandiginda o konuda biraz baskana sitem edebiliriz

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşı maalesef bu bölünmüş yapı batıracak. Bu derece bilinçsiz ve kötü taraftarla bir yere varmak mümkün değil, amaç çok farklı, yönetime ve hocaya destek olmazsak hiç iyi sonuçlar çıkmayacak, kaldı ki dün maçın çok önemli bir bölümünde çok iyi top oynadığımız halde,,
Abi su yeni moda islik isini de cozmek lazim
Futbol bu gol kacar topcu formsuz olur hakem kotudur belki adam sakat sakat Oynuyor agrisi var belki atesi vardi bir suru sey olabilir bu islik hic olmuyor. Lensi islikliyor sanki lens kendi geldi kosarak kendi yapti o mukaveleyi kendi verdi kulubune o bonservisi

Çevrimdışı mylife1903

Higuain i diyorsan topu önüne aldığında savunmayı çaresiz bıraktığında gol yapmıştı zaten aslında sansasyonel bitireyim dedi astı tavana füzeyi.

Talisca yı diyorsan onun ben...  :akuma: Bu ligde kalecileri onun kadar çaresiz bırakan forvet arkası görmedim.

Allah korusun. Büyü totem motem yapayım deme Falcao ya Burak tan olmayak  :D Maç başı 1, 1.2 gol ortalaması ile biter sezon.
Kuklali vudu yapacam ona muzlera model
Ayagi kirilsin falan doye dua edince iletiyi siliyorlar
Yatisa gelir insallah diyek

Çevrimdışı karaoğlan

Futbol bu gol kacar topcu formsuz olur hakem kotudur belki adam sakat sakat Oynuyor agrisi var belki atesi vardi bir suru sey olabilir bu islik hic olmuyor. Lensi islikliyor sanki lens kendi geldi kosarak kendi yapti o mukaveleyi kendi verdi kulubune o bonservisi

Yani adam en azından devre arasına kadar elinde kalmış zaten; rotasyonda yer alacak şu veya bu şekilde - ıslıklamanın Beşiktaş'a ne faydası var; ben çözemedim.

Yani adam en azından devre arasına kadar elinde kalmış zaten; rotasyonda yer alacak şu veya bu şekilde - ıslıklamanın Beşiktaş'a ne faydası var; ben çözemedim.

Quaresmasporlular ıslıklamışlardır. Umutsuz vaka onlar. Takmamak lazım.

Çevrimdışı worns

İyice adet oldu bu ıslık işi daha sezonun 3. haftası. Geçen hafta da Ozi'ye homurtular vardı. Bir tane kafası çalışan adam yok mu çıkıp yahu şu işin takıma ne zaman faydası olduğunu gördünüz diyecek.

Bizim taraftar eskiden daha sabırlıydı ve kolay kolay bu işlere girmezdi. Klasik sabırsız ve anlık düşünen tr taraftarı profiline yaklaşıyoruz iyice. Kuşaklar değiştikçe bu iş daha da kötüye gidecek gibi hissediyorum bi de.

Çevrimdışı emre_1978

Maçın tekrarına denk geldim biraz önce, televizyondan zemin olduğundan daha iyi gözüküyor, gerçekte durum rezalet ötesi.
1 senedir bu işin düzeltilememesi inanılmaz

Transfer döneminin bitmesine bir gün kala eksiklerin giderilmesini bekleyen varsa hala sahanın durumunu düşünüp beklentisini gözden geçirsin. Az zamanda çok iş başaran bir ekip var malum.

Hiç transfer yapmasak anlardım da bu kadar para harcayıp hala eksik takımla 3. haftayı bitirmeyi anlayamıyorum.

Maç sonunda Quaresma diye bağıran sığır sürüsü de bundan sonra Kasımpaşa maçlarına gitsin, sayıları az rahat rahat sığarlar oraya.

Çevrimdışı mylife1903

Senin taraftarın muhabirin bile bunları konuşursa yeaaa abiğe şimdi dürüst olalığım yeaa diyip bunları dersen sana bunları yaparlar.Lider yok ne takımda ne de yönetim de.
Rize bide kasarlanmis gecen seneki gs macindan hemen aciklama yapmis falan
Sahin yoneticiyi salacan boyle maclardan sonra herkesi cevap verecek pozisyona sokacaksin

Fb macinda uslu mahmut nasi yapmisti 10m ofsayt olmayan pozisyona 5m ofsayt demisti, adam salak mi bilmiyor mi ofsayt olmadigini

Çevrimdışı mylife1903

Hocam yemesinler seni mohammed geldi ama ozzy daha yeterli değil ya da şöyle söyleyim yedek gerekli ozzyle kapışacak biri. 8 lazım hocam, söyle korkma, forvet için hoca içeriye sokan diyor yani gomez tipini tarif ediyor bizimkiler hala aboubakar falan.

Yav 10 kişi mükemmel olsun forvetin kötüyse olmaz elalem zaten manyak Avrupa futbolunda falan en fazla parayı forvete veriyor bizimkiler en son ve en az bütçeyi forvete ayırıyorlar. Çıldırmamak elde değil.

Çok bonservis verdiler falan demeyin geçen seneyle hemen hemen aynı parayı ödicez 10 m küsür aşağı maaşlar azaldı 16 küsür para verdik. Yani cepte para var harcasınlar, millet ffpde neler yapıyor, bizimkiler uyumasın.
Son dakika bi almeyda hamlesi gelmesin

Rize bide kasarlanmis gecen seneki gs macindan hemen aciklama yapmis falan
Sahin yoneticiyi salacan boyle maclardan sonra herkesi cevap verecek pozisyona sokacaksin

Fb macinda uslu mahmut nasi yapmisti 10m ofsayt olmayan pozisyona 5m ofsayt demisti, adam salak mi bilmiyor mi ofsayt olmadigini

Basın sözcüsü işlerine seni koymaları lazım  :lol: Valla bu işleri biliyorsun, helal olsun.

Son dakika bi almeyda hamlesi gelmesin

Almeyda fernandes üstüne de bonservisli Quaresma

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı mylife1903

İyice adet oldu bu ıslık işi daha sezonun 3. haftası. Geçen hafta da Ozi'ye homurtular vardı. Bir tane kafası çalışan adam yok mu çıkıp yahu şu işin takıma ne zaman faydası olduğunu gördünüz diyecek.

Bizim taraftar eskiden daha sabırlıydı ve kolay kolay bu işlere girmezdi. Klasik sabırsız ve anlık düşünen tr taraftarı profiline yaklaşıyoruz iyice. Kuşaklar değiştikçe bu iş daha da kötüye gidecek gibi hissediyorum bi de.
Kiripto gsli besiktas muhabirimsileri fisekliyor sonra bi yerde patliyor
Almayacan tesislere yokmus gibi davranacan
Hakemiydi federasyonu da zaten bogusamiyoz ama bu muhabirlerden baslanir temizlige gitsin gs yorumlasin ft ile muhatap olsun

Azicik iyi gitmeye baslayalim daha da fena olacaklar hocaya mal mal sorular soracaklAr

Çevrimdışı mylife1903

Basın sözcüsü işlerine seni koymaları lazım  :lol: Valla bu işleri biliyorsun, helal olsun.
Oraya emekli biri olur eski asker falan
Is sahibi adamla o posta koyma isini yapamazsin
Boyle gerekirse hic evelemeden ana avrat girecek birisi lazim
Simdi bizim okul sahibi yonetici nasi posta koysun haftaya mufettisi gorur karsisinda

Çevrimdışı mylife1903