2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249847 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

Sosyal medya bir deniz sen bir sandal. Doğru yere kürek çekersen ulaşamayacağın bilgi yok  :ebebe:
linkle bizi reyiiiiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Dorukhan için teklif olduğunu doğrulayan onlarca duyumcu var, bu iyi haber. 

Şimdi soru şu; bizim 9m€  civarına bırakma niyetimiz varsa bunların teklifi ne ? Bir oyuncuya 12m€  brüt maaş veren adamların 5-6m€ bonservis teklifi çok saçma..  :ebebe:

Çevrimdışı worns

Kinimi şuanlık buraya kusup transfer forumunu dağıtmamak için susuyorum, spor toto başlığında söylüyorum bunu.

Şuan da avcı hocam gibi oyunun içinde kalmaya çalışıyorum, forvet nerde diyorum ???
Dorukhan gitmesini istiyorum evet 10 m iyi para, hadi abi bu adam patlasın maksimumu 15 yani bu adamın ki 1  sene gelip 10 m allah bereket versin
Ama korkum gidip fernandes alınacak o 10 m onun maaşına gidecek hop çöp.
Dorukhan gidip lemina alınacaksa satılsın.

Şu dar zamanda çift yönlü orta saha bulmak da zor. Dorukhan düşük kontratlı bir oyuncuydu. Şimdi gidip yerine 2.5 milyon kontratlı bir adam alırsan salt ekonomik çerçevede düşünüldüğünde karını iyice minimize etmiş oluyorsun. Lemina filan da geçici çözüm aslında. Normalde 10 milyonu cebine koyduğunda gidip yine potansiyel aralığı geniş, yaşı genç bir oyuncu bulup 3-4 milyon bonservisle bağlarsan doğru bir akış elde etmiş olursun. Ama bunları kısa zamanda yapamayız ve kısa vadeli reaktif çözümler genelde uzun vadede yeni bir problem demek oluyor. Oyuncu almama şansın da yok. Orta sahada zaten 2 mevki için 3 hazır oyuncun var gibi bir şey Dorukhan kaldığında bile. Mecburen alma yoluna gireceksin. Bu sürecin iyi yönetileceğinden biraz kuşkuluyum.

Dorukhan'ı hali hazırda ideal bir orta saha olarak görmüyorum. Ama mesafe katedeceği konusunda bir çok arkadaştan daha umutluyum. Kısa zamanda çok yol aldı ve akıllı bir oyuncu bence.

Bana sorarsan şöyle takımdan kopuk oynamayan bir ortalama santrafor belki bir de yedek kaleciyle transfer dönemini kapatmak yeter bize.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız leipzig li forvet arkadaş olabilir kadroya bile almıyorlar.

Çevrimdışı Erman1903

8 ve 6 oynayan arkadaş cataldi mi acaba :D

Yalan ya o oyuncuyu düşünmez bizimkiler :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bence Dorukhan'ı 8 milyon üzeri gelen en yüksek teklife satalım. Para edeni elden çıkarmak lazım olmazsa olmaz değil takımımızda.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şu dar zamanda çift yönlü orta saha bulmak da zor. Dorukhan düşük kontratlı bir oyuncuydu. Şimdi gidip yerine 2.5 milyon kontratlı bir adam alırsan salt ekonomik çerçevede düşünüldüğünde karını iyice minimize etmiş oluyorsun. Lemina filan da geçici çözüm aslında. Normalde 10 milyonu cebine koyduğunda gidip yine potansiyel aralığı geniş, yaşı genç bir oyuncu bulup 3-4 milyon bonservisle bağlarsan doğru bir akış elde etmiş olursun. Ama bunları kısa zamanda yapamayız ve kısa vadeli reaktif çözümler genelde uzun vadede yeni bir problem demek oluyor. Oyuncu almama şansın da yok. Orta sahada zaten 2 mevki için 3 hazır oyuncun var gibi bir şey Dorukhan kaldığında bile. Mecburen alma yoluna gireceksin. Bu sürecin iyi yönetileceğinden biraz kuşkuluyum.

Dorukhan'ı hali hazırda ideal bir orta saha olarak görmüyorum. Ama mesafe katedeceği konusunda bir çok arkadaştan daha umutluyum. Kısa zamanda çok yol aldı ve akıllı bir oyuncu bence.

Bana sorarsan şöyle takımdan kopuk oynamayan bir ortalama santrafor belki bir de yedek kaleciyle transfer dönemini kapatmak yeter bize.
Lemina tamamen örnek yani o tarz potansiyeli olan bir 8den bahsediyorum. O yüzden dorukhanın satılmasının geç olduğunu düşünüyorum.

Devamına katılıyorum ek olarak santrafor geleceğini düşünüyorum bi tek bir de atınç gelecektir.

Yalnız leipzig li forvet arkadaş olabilir kadroya bile almıyorlar.

Gelirse arkamıza yaslanır ve rahat maçlar izleriz. Kesinlikle çok iyi biri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Övünç formunun zirvesinde bırakmalı bence  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1167543518094643200

Hayır ortasahadan yüzümüz gülmedi ama forvette bari agustin gelsin

Kimse yazmamış elyonusi celtice gitmiş.

Çevrimdışı caner.eryigit

Demba Ba haberinden sonra ben yatarım arkadaş hayırlı geceler

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

yönetim halen suspus!

Neden beklentiye giriyorsun ki? Başkan sadece seçimden önce oy kazanmak için sağa sola girişir. Onun dışında herkes pırlanta zaten.

Neden beklentiye giriyorsun ki? Başkan sadece seçimden önce oy kazanmak için sağa sola girişir. Onun dışında herkes pırlanta zaten.

hadi bizim başkan öyle diyelim diğerleri neden sus pus peki ?

bu fb bu ts bu başak ?

vallahi azizi gram sevmezdim ancak bu pizzasarayın hakkından tek o geliyordu ama tek başınaydı.

bu lige dünya yıldızı getirsen ne olur ki ?

Transfer filan yapmasınlar el neny'den başka.

Adamlar hakemlerle yürüyorlar 3 senedir.

Hele geçen sene hele bu sene ilk haftalardan başladılar ilk maçtan.

Daha 3.cü hafta böyle rezilliği izleyen bir yabancı futbolcu neden gelsin ki zaten ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

hadi bizim başkan öyle diyelim diğerleri neden sus pus peki ?

bu fb bu ts bu başak ?

vallahi azizi gram sevmezdim ancak bu pizzasarayın hakkından tek o geliyordu ama tek başınaydı.

Adamlar sürekli ağlıyor,  bize komplo kuruyorlar organize işler bunlar diye 7/24 her kameraya zırlıyor yetmiyor üstüne taraftarı örgütleyip sosyal medyaya salıyorlar. Kuduz köpek gibiler, şimdi bizim başkan çıkıp bir şey dese işlerine gelir.   

Sakin olup kendi işimize bakalım,  bunlara karşı bir şey yapacaklarsa sessiz sesiz içeriden yapsınlar. 

Bizim maçta hakem doğramaya kalkarsa işte o zaman çıkıp konuşurlar.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 00:42:41 jokerhm ]

Çevrimdışı mylife1903

Demba Ba haberinden sonra ben yatarım arkadaş hayırlı geceler

Sabah bi kalkmisiz
Almeyda zu bjk

Adamlar sürekli ağlıyor,  bize komplo kuruyorlar organize işler bunlar diye 7/24 her kameraya zırlıyor yetmiyor üstüne taraftarı örgütleyip sosyal medyaya salıyorlar. Kuduz köpek gibiler, şimdi bizim başkan çıkıp bir şey dese işlerine gelir.   

Sakin olup kendi işimize bakalım,  bunlara karşı bir şey yapacaklarsa sessiz sesiz içeriden yapsınlar. 

Bizim maçta hakem doğramaya kalkarsa işte o zaman çıkıp konuşurlar.

iş işten geçtikten sonra konuşmanın kime neye faydası var yav ?

Başkan lig bitmiş gs kupaları almış sene sonu açıklama yapıyor ne değişiyor sonuç ?

Çıkıp şimdi konuşacaksın.

Çevrimdışı haluk.m

iş işten geçtikten sonra konuşmanın kime neye faydası var yav ?

Başkan lig bitmiş gs kupaları almış sene sonu açıklama yapıyor ne değişiyor sonuç ?

Çıkıp şimdi konuşacaksın.

Şimdi konuşursak renklilerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz, biz bunlarla uğraşırken fb-ts şampiyon olur.   

Aspor'a baktım hala yok F.Orman bildiri yayınladı, geri çeksinler bildiriyi muhabbeti dönüyor. (Geçen sezon olan şey) Bunlar aranıyor kanmayın bu oyunlara.  Şimdi kendi maçımıza bakacağız 5-6 hafta sonra bunlarda düzelme yoksa işte o zaman yaksınlar ortalığı..  :akuma:

Şimdi konuşursak renklilerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz, biz bunlarla uğraşırken fb-ts şampiyon olur.   

Aspor'a baktım hala yok F.Orman bildiri yayınladı, geri çeksinler bildiriyi muhabbeti dönüyor.  Bunlar aranıyor kanmayın bu oyunlara.  Şimdi kendi maçımıza bakacağız 5-6 hafta sonra bunlarda düzelme yoksa işte o zaman yaksınlar ortalığı..  :akuma:

hiçbir şey düzelmeyecek adam hakemlerle kazandığı halde yok bize oyunlar oynanıyor diyor.

Sadece bizim başkan değil fb,ts,başak bütün başkanlar sus pus bu işte bir iş var.

Normal değil geçen sene hele hele bu sene daha ilk haftalardan yapıyorlar yine susalım sussunlar şampiyon olsunlar ondan sonra konuşuruz iş işten geçtikten sonra.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Ohh ne guzel geriden okuyarak geldim baktim dun aksam boyunca yok Necip  diye yok efenim duz adam diye gomulen Elneny kiymete binmis :) Sevindim.. Sahsen dunku yazimin arkasindayim Elneny Hunter felsefesinde cok is yapacak bir oyuncu ...  :super:
Yorgo

Çevrimdışı haluk.m

hiçbir şey düzelmeyecek adam hakemlerle kazandığı halde yok bize oyunlar oynanıyor diyor.

Sadece bizim başkan değil fb,ts,başak bütün başkanlar sus pus bu işte bir iş var.

Normal değil geçen sene hele hele bu sene daha ilk haftalardan yapıyorlar yine susalım sussunlar şampiyon olsunlar ondan sonra konuşuruz iş işten geçtikten sonra.

Susmayacağız elbette, bugün konuşuruz yarın basit bir penaltı kazanırız ondan sonra gör tantanayı   :by2:  Zaten tüm medya satılık başlarlar bize operasyon çekmeye  :busted_cop:

Sadece acele etmeyelim,  öncelik kendi maçlarımız bu himmetcilerin sırası gelecek.  Yönetim zaten şampiyonluk istiyorsa bu olanları not etmeye başlamıştır.   

Önce taraftar grupları bildiri yayınlasın   :boxin:   bizimkiler quaresma övüyor  :kop:  kanaryanınkiler hakem için bildiri yayınlıyor.

Ek: başakşehir ve ts başkanları konuşmaz kendi işlerine bakar çünkü siyasi garanti verilmiştir, yeri gelecek onları hakem kollayacak göreceksin.   fb li olan federasyonu almış zaten arkaları sağlamken dikkatleri üzerilerine çekmek istemezler.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 01:04:29 jokerhm ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mhk başkanı değişiyor , kurullar degisiyor , Federasyon başkanı değişiyor ama sonuç değişmiyor

Bu nasıl bir Lobidir arkadaş kim var bunların arkasında??
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 01:38:43 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık