2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251931 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

:) Gülüyoruz ağlanacak halimize ne diyeyim allah belalarını versin. Haidara diye bi eleman var orta sahalarında bak bakalım nasıl biriymiş ismimiz geçen oyuncu o.
bize düşmez o çoooook zor
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kiralık düşer. Oynatamıyorlar, çok adamları var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Valla ben tanımıyorum ama dorukhan satılacaksa fernandes vs alıp yerini doldurmaya çalışmak yönetimin kendi adına son transfer sezonu olur. Bu profilde oyuncu getirebiliyorsan verirsin çocuğu. Augustin ismi de çıktı ben ona çok zor gözüyle bakıyorum ama gelirse baya güzel iş olur.

Çevrimdışı doganay

Bizim uçaktaki transfere ne oldu , geliyordu ya sözde,
Yazmami beklemis  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Yine güzel isimler çıkmış ama sonuç yok herzamanki gibi, ben son dk giroud hamlesi bekliyorum madem herkes duyum atıyor son dk bende deneyeyim

Çevrimdışı cursedofdragon

transfere gerek yok hakem alalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakemler çok pahalıymış. Biz oyuncu almaya devam edelim  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Alirken yakalaniriz biz daha facia olur

Çevrimdışı mellfred

Yemisim avrupasini kim takar
Ligi koyalim cl parasini verisnler paflar gitsin takilsin
Avrupa lgiine falansa iki secenek var
Ya 6-7 puan kovalayop belirli bir torbada olaxan
Ya da 0 cekecen ki bunlar tutussun
Alemin enyasi biziz
Puanlari toplayan biz
Avrupa farihi gs
Sonra kafasina vurulan biz
uefa için yapılması gereken içerideki maçları kazan, deplasmana as oyuncularını taşıma. bakın oynatma demiyorum götürmeyeceksin bile
perşembe maçları angaryadır bile bile ladestir
Allah belalarini verisn ne diyem
uefa için yapılması gereken içerideki maçları kazan, deplasmana as oyuncularını taşıma. bakın oynatma demiyorum götürmeyeceksin bile

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı mellfred

Valla ben tanımıyorum ama dorukhan satılacaksa fernandes vs alıp yerini doldurmaya çalışmak yönetimin kendi adına son transfer sezonu olur. Bu profilde oyuncu getirebiliyorsan verirsin çocuğu. Augustin ismi de çıktı ben ona çok zor gözüyle bakıyorum ama gelirse baya güzel iş olur.
bahsedilen paralara giderse elimiz çok güçlenir transferde de

Çevrimdışı Erman1903

:)

https://twitter.com/Romnvc/status/1167531471860654080

Eğer Dorukhan Lazio'ya gidecekse bizimkiler de oradan bir oyuncu alabilir 8 ve 6 oynayan. Orta saha rotasyonumuz bu haliyle anca yeterli, almayacaksak birini satmayalım. Daha forvet gelmedi. Elneny anca yola çıktı

Çevrimdışı cursedofdragon

Forvet nerde forvet ???

gerek yok hakem alalım paramıza yazık.

hakemsaraya karşı hakem lazım.

Çevrimiçi tolga1903

bahsedilen paralara giderse elimiz çok güçlenir transferde de

Aynen öyle elneny işi bedavaya çözüldü zaten. De elimizde para olduğunu bilen diğer takımlar 1 isteyecekse 2 isteyebilir ve biz de mecburen verebiliriz çok sonlara bırakıyorlar şu işleri

gerek yok hakem alalım paramıza yazık.

hakemsaraya karşı hakem lazım.
Kinimi şuanlık buraya kusup transfer forumunu dağıtmamak için susuyorum, spor toto başlığında söylüyorum bunu.

Şuan da avcı hocam gibi oyunun içinde kalmaya çalışıyorum, forvet nerde diyorum ???
Dorukhan gitmesini istiyorum evet 10 m iyi para, hadi abi bu adam patlasın maksimumu 15 yani bu adamın ki 1  sene gelip 10 m allah bereket versin
Ama korkum gidip fernandes alınacak o 10 m onun maaşına gidecek hop çöp.
Dorukhan gidip lemina alınacaksa satılsın.

Çevrimdışı levitate

Eğer Dorukhan Lazio'ya gidecekse bizimkiler de oradan bir oyuncu alabilir 8 ve 6 oynayan. Orta saha rotasyonumuz bu haliyle anca yeterli, almayacaksak birini satmayalım. Daha forvet gelmedi. Elneny anca yola çıktı
8 ve 6 oynayan arkadaş cataldi mi acaba :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman'ı tebrik ediyorum  :claps:

Portekizli oyuncu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman için şok sözler kullandı.

İşte Quaresma'nın yaptığı açıklamalar:

"Aslında çok fazla konuşulacak bir şey yok. Herkesin bildiği gibi Beşiktaş Başkanı, beni istemediği için Beşiktaş'tan ayrıldım. Beşiktaş'ta çalışanlara, orada bulunduğum sürecce beni destekleyen taraftarların hepsine çok teşekkür ediyorum. Şimdi artık Kasımpaşa'dayım ve Kasımpaşa ile alakalı düşünme ve mücadele etme vakti. Beşiktaş Başkanı, artık benim için olmayan birisi. Beşiktaş, her zaman kalbimde olacak. Beşiktaş Başkanı hakkında artık daha fazla konuşmaya gerek yok. Umarım siz de daha fazla soru sormazsınız."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Kiralık düşer. Oynatamıyorlar, çok adamları var  :tabe:
çok zor ama olsa harika olurdu

nerede çıktı ismi ben bulamadım
bipbipbupbup

Portekizli oyuncu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman için şok sözler kullandı.

"Aslında çok fazla konuşulacak bir şey yok. Herkesin bildiği gibi Beşiktaş Başkanı, beni istemediği için Beşiktaş'tan ayrıldım. Beşiktaş'ta çalışanlara, orada bulunduğum sürecce beni destekleyen taraftarların hepsine çok teşekkür ediyorum. Şimdi artık Kasımpaşa'dayım ve Kasımpaşa ile alakalı düşünme ve mücadele etme vakti. Beşiktaş Başkanı, artık benim için olmayan birisi. Beşiktaş, her zaman kalbimde olacak. Beşiktaş Başkanı hakkında artık daha fazla konuşmaya gerek yok. Umarım siz de daha fazla soru sormazsınız."

Ulan şaklaban7 bunu yazdım diye sıkıntı çıktı artık bizde değilsin diye yazabiliyorum. Bencilsin sen bencil, şuraya bak kimse beşiktaş başkanı dememiş senin şurada 10 cümlende Beşiktaş başkanı. Ulan sen kimsin de Beşiktaş başkanı yok sayıyorum falan diyorsun, sen kimsin de yok sayabilirsin. Yok suç sende değil, suç seni bu kadar burnunu havaya getirenlerde. Fikret Orman çoğu şeyde kızıyorum ama sırf bu hareketin bile gözümde büyük artı kazandırdı, bravo :claps:  :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Budur aynen katılıyorum

Çevrimdışı haluk.m

Helal olsun sonunda bazı şeylerin farkına varmışlar  :claps:

Umarım bu tutumu devam ettirirler, 2-3 oyuncu daha kaldı  sepetlenecek :boxin:

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok zor ama olsa harika olurdu

nerede çıktı ismi ben bulamadım
Sosyal medya bir deniz, sen bir sandaldasın. Doğru yere kürek çekersen ulaşamayacağın bilgi yok  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★