2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253728 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı kyiv

31 yaşında, psv ve kopenhagda oynamış Atiba mı?

27 yaşında, arsenal ve baselde oynamış Elneny mi?

Çevrimdışı Necmi

Bir güzel haber daha :D Buradaki çoğu arkadaş UEFA kupasını ikinci plana atıyor ama bence büyük takım Avrupa'yı ciddiye almak zorunda. Ayrıca Hollanda son yıllarda iyi puan yaptı adamlar bizi geçip 10. olurlarsa bikac sene sonra Türkiye şampiyonu eleme oynayacak ŞLde.. Hem ülke puanı için hem de kendi puanımızı korumak iyi torbalarda olmak için rotasyon yapmamalıyız garantileyene kadar. Burası Başakşehir değil Avcı öyle full rotasyon yapamaz.
onu biz değilde tff düşünsün iki senedir çl ye
sıfır puan çekecek takımları gönderme çabasındalar
valla cl deki ülke durumu umrumda değil biz puan toplayalım
yüksekte olalım ön eleme oynasakda zaten eleyeceğimiz
takımlarla olacak ama renkliler düşünsün bir daha cl göremezler

Çevrimdışı MUSTAFA_

monaco tehlikeli olur onlarda vergi bizdekinden bile daha az
o nedenle maaşları fransa standartlarına göre bile çok yüksek tutabiliyorlar
gelirleri fazla ve vergi nerdeyse ödemiyorlar Nice in şansı yok biz ne versek iki katını vermek zorunda
eşitlemek için :bandit:
İnşallah Monaco Icardi'yi ikna eder de Augustin'i bize bırakır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dayan #Monaco.

Monaco bence falcao gidicek diye yani ısrarla gitmek istiyor diye augustini almak istiyor. Eğer falcaoyu ikna ederlerse yani şu gereksiz nazından vazgeçirirse augustini almazlar. Bizde augustini alırız, galatasaray mı ??? Onu boşverin  :upto:

onu biz değilde tff düşünsün iki senedir çl ye
sıfır puan çekecek takımları gönderme çabasındalar
valla cl deki ülke durumu umrumda değil biz puan toplayalım
yüksekte olalım ön eleme oynasakda zaten eleyeceğimiz
takımlarla olacak ama renkliler düşünsün bir daha cl göremezler

Aynen öyle, biz olimpiakosu da krasnodarı da portoyu da elerdik.

Aynen öyle, biz olimpiakosu da krasnodarı da portoyu da elerdik.

Ve ek olarak bu alemin akıllısı onlar mı ??? Beşiktaş namağlup çıksın, grup koalydı hehehe, avrupa matihi galatasaray hehe, falan desinler ligte önümüzü kapatsınlar sonra Türk takımları ilerlesin falan. Geçiniz abi onu. Şu çok övdükleri avrupa matihi 30 maçta 2 galibiyet alan gs orda onlar yükseltsin. Bizim önceliğimiz lig önceliğimiz kendimizi düşünmek. Şampiyon olalım, avrupa da gruptan 0 galibiyet alsak  bile okeyim.

Çevrimdışı Necmi

şansımız nedir bu transfer de :D

müthiş olur çünkü :D
daha az önce yönetime sallıyordun yüzlerine gözlerine bulaştırmışlardı :D

Daha almadılar abi, alsınlar burda elneny transferinden ya da genel transferlerden olan kızgınlığı olanlar gelip bravo demesini de bilir. Biz Beşiktaşlıyız hepimiz burda kendimizi Beşiktaş için paralıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

İnşallah Monaco Icardi'yi ikna eder de Augustin'i bize bırakır  :tabe:
biz ıkınarak 3 maaş versek adamlar 6 yı kolayca verir :bandit:
maaş konusunda monaco ile yarışma imkanımız yok. zaten ülke olarakda yarışma imkanımız yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz ıkınarak 3 maaş versek adamlar 6 yı kolayca verir :bandit:
maaş konusunda monaco ile yarışma imkanımız yok. zaten ülke olarakda yarışma imkanımız yok.
Icardi'ye 10 milyon verdiler işte  :tabe: Umarım bize gelir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Daha almadılar abi, alsınlar burda elneny transferinden ya da genel transferlerden olan kızgınlığı olanlar gelip bravo demesini de bilir. Biz Beşiktaşlıyız hepimiz burda kendimizi Beşiktaş için paralıyoruz.
o anlamda söylemedim sadece bir insan son sözü en başta söylememeli
her zaman ters köşe olma ihtimali olur. :D
direk transferi sona doğru batırdılar dedi. bu ne olduğunu bilmeden hüküm vermekti.
transfer biter gelen oyuncular belli olur tamam bu yorumda bulunma hakkın var
ama şimdi doğmamış bebeğe don biçiliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

daha orta da bir şey yok bunu beklerken okaka gelirse sallamaya devam ederim :D

o anlamda söylemedim sadece bir insan son sözü en başta söylememeli
her zaman ters köşe olma ihtimali olur. :D
direk transferi sona doğru batırdılar dedi. bu ne olduğunu bilmeden hüküm vermekti.
transfer biter gelen oyuncular belli olur tamam bu yorumda bulunma hakkın var
ama şimdi doğmamış bebeğe don biçiliyor.

mesajlarımızı okuyorlar bu sene baya bir takip ediyorlar dikkat etsinler diye o yorumlar :D

Çevrimdışı Necmi

mesajlarımızı okuyorlar bu sene baya bir takip ediyorlar dikkat etsinler diye o yorumlar :D
:D
hadi ordan

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Elneni Arsenal'in Necip'i bile olsa sonuçta geldiği takım Arsenal, Necip'i de o seviyede bir Necip olur. O seviyede bir Necip de her türlü bize katkı verir. Şu videolardaki gibi oynarsa taraftarın sevgilisi olur bu adam hatta.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Rasim

Tam istediğim gibi fikstür olmuş ilk 3 maç 9 puan

Gesendet von meinem BLA-L09 mit Tapatalk

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

1.bratislava (deplasman)
2. Wolves (ev)
3. Braga(ev)

Gesendet von meinem BLA-L09 mit Tapatalk

Beşiktaş!

Elneny geliyor  :)

https://twitter.com/ElNennY/status/1167464428184449024

Yanlız yorumun altında çok duygusal yorumlar var, bu adama o kadar laf ettiler gönderme duygusallığımı bu  :lol:

Thank you Mo!! Always gave 110% and your goal against Barca will remain long in my memory. All the best at Besiktas 🙏🏿🔴⚪

Böyle bir yorum var mesela

Çevrimdışı Erman1903

Elneni Arsenal'in Necip'i bile olsa sonuçta geldiği takım Arsenal, Necip'i de o seviyede bir Necip olur. O seviyede bir Necip de her türlü bize katkı verir. Şu videolardaki gibi oynarsa taraftarın sevgilisi olur bu adam hatta.

Elbette pozitif olmak lazım, şu an orta saha kanayan yaramız belki de gelip derdimize derman olacak adam, formayı bırakmayacak. Zaten hoca onu orada pas merkezi olarak kullanma düşüncesinde, aşırı defansif bir mentaliteyle oynamayacak. Kendisi için bunlar hep avantaj. Ben oyuncu bulunmaz hint kumaşı olmadığı, yüksek bir opsiyonu olacağı ve bu yüzden kalıcı olamayacak olması - transferin altta kalmama, ses getirme gibi popülist bir yönü olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden epey söylendim. Oyuncunun nasıl biri olduğundan çok transferin nasıl olduğu derdim. Eğer böyle olmasaydı ismi ünlü olmayan birini bonservisiyle alabilirdik ve belki daha iyi olurdu ama artık bitmiş bir transfer. En güzel faydayı sağlamaya bakacak destekleyeceğiz bize bu düşer.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 19:24:30 Erman1903 ]

:D
hadi ordan

ellerini çabuk tutsunlar abi zaman kalmadı  :bandit:

Son 76 saat.

Çevrimdışı Erman1903

Yanlız yorumun altında çok duygusal yorumlar var, bu adama o kadar laf ettiler gönderme duygusallığımı bu  :lol:

Thank you Mo!! Always gave 110% and your goal against Barca will remain long in my memory. All the best at Besiktas 🙏🏿🔴⚪

Böyle bir yorum var mesela

Zaten bu oyuncunun karakteriyle ilgili hiçbir kötü yorum görmedim. Q7 gibi diyen arkadaş nereden çıkardı bilmiyorum. Ben sadece adamların hiç satılma-kiralama umudu olmadığını söyledim 5Milyonları nimet gören tipler vardı.  Oyuncu calışıp cabalayan tarzda bir oyuncu. Ama ne kadar etkili olduğu tartışılır. Biz de daha iyi olacak, Basel günlerinden esintiler sunacak inşallah.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Elbette pozitif olmak lazım, şu an orta saha kanayan yaramız belki de gelip derdimize derman olacak adam, formayı bırakmayacak. Zaten hoca onu orada pas merkezi olarak kullanma düşüncesinde, aşırı defansif bir mentaliteyle oynamayacak. Kendisi için bunlar hep avantaj. Ben oyuncu bulunmaz hint kumaşı olmadığı, yüksek bir opsiyonu olacağı ve bu yüzden kalıcı olamayacak olması - transferin altta kalmama, ses getirme gibi popülist bir yönü olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle olmasaydı ismi ünlü olmayan birini bonservisiyle alabilirdik ve belki daha iyi olurdu ama artık bitmiş bir transfer. En güzel faydayı sağlamaya bakacak destekleyeceğiz bize bu düşer.
Aynen öyle dostum. Çok dertlenmeye gerek yok sonuçta kiralık adam. Hiçbirimiz hocanın kararlarını bilmiyoruz belki de ısrarla bu adami istedi. Varsayımlar üzerinden transferi eleştirmek mantıklı değil. Oynasın bakalım beğenmezsek hep beraber gömeriz.