2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257239 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

yarısı vergi :bandit:

Evet kiralık gelirse süper olur, feci etkili adam. Direkt satın alma gibi bir durumsa 8-10 civarı düşünmesinler bile bence hemen alınsın.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 18:14:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı mellfred

30 ağustos zafer bayramınızı kutlarım. Başta  Atatürk olmak üzere her bir  askerimizin kutlu tinleri uçmağa varsın

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çok iyi oyuncu ama ama 4M alıyor zaten bu yaşında Leipzigden.
Onun eline geçmeden 2 sini il vergi dairesi alıyordur. 2.5 verelim kemiksiz yarın gelsin başlasın.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çok iyi oyuncu ama ama 4M alıyor zaten bu yaşında Leipzigden.

Agustin 4myi hakedecek bir oyuncu. Seni şampiyon yapar, forvet konusunda yaş ve para pek etkili değil bende. Sonuçta ne yaparsan yap futbolda her şey forvette biter. 2 aras 2 tolga bilmem ne vereceğine 4 m agustine ver diğerlerine 1 150 falan verirsin.

Evet kiralık gelirse süper olur, feci etkili adam. Direkt satın alma gibi bir durumsa 8-10 civarı düşünmesinler bile bence hemen alınsın.
Öyle düşünme, bence öyle olsa bizim yönedim nkodoyu falan almaz buna basarlardı parayı. Bu adamın ölüsü 20m ve fazlası. Alacağımızı düşünmüyorum, 1 sene şu forma altında göreyim yeter.

Çevrimdışı Erman1903

Agustin 4myi hakedecek bir oyuncu. Seni şampiyon yapar, forvet konusunda yaş ve para pek etkili değil bende. Sonuçta ne yaparsan yap futbolda her şey forvette biter. 2 aras 2 tolga bilmem ne vereceğine 4 m agustine ver diğerlerine 1 150 falan verirsin.

Oyunca zaten değer de işte money talks.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah gelir. Özellikle satın alma opsiyonlu olması çok iyi olur. Direk al sat yapabiliriz  :D

https://twitter.com/mikserin/status/1167453813952921600

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Elneny  :)

https://twitter.com/chefanalysis/status/1167430754286145542

Arsenalin necipi diyorlardı buna ama adam arsenalin oğuzhanı gibi duruyor. Gerçi 2.00 da necipi andıran bir hamlesi de yok değil  :D
Videonun %90 ı falan oyuncunun hücumdaki durumunu anlatıyor(-ki çok beğendim)
Fiziksel ve defansif özellikleride iyidir umarım.
Kumaş oldukça iyi görünüyor.

Çevrimdışı mellfred

uefa turnavısyla ilgili güntekin güzel bir tesbitte bulundu ben
perşembe-pazar oynamak takımlar için ciddi bir handikap
mesela gs salı oynarken biz perşembe oynayıp maça çıkacağız. geçen sene norveç deplasmanından cuma gelip cumartesi maça çıkmıştık
bu konuda hocanın tavrını biliyoruz. umarım aksi davranmaz

"BEŞİKTAŞ'IN NASIL OLDUĞUNU GÖRÜYORSUNUZ"

Beşiktaş'a karşı deplasmanda geçecek maçın çok zor olacağını belirten Bennett, ''Geçen yıllarda Braga'ya karşı oynamıştım. Maç oynamak için çok zor bir yerde bulunuyorlar. Beşiktaş ile hiç oynamadım ama onların nasıl bir takım olduğunu görebiliyorsunuz. Statlarında çılgın bir atmosfer oluyor, orada oynamak hiç kolay değil." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Sporx

Bizim bazı depresif,duygusal,arabesk taraftarımıza gelsin. Adamlar bizden korkuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

agustin ismi nereden çıktı  :alala:

Çevrimdışı Erman1903

Arsenalin necipi diyorlardı buna ama adam arsenalin oğuzhanı gibi duruyor. Gerçi 2.00 da necipi andıran bir hamlesi de yok değil  :D
 Ama videonun %90 ı falan oyuncunun hücumdaki durumunu anlatıyor(-ki çok beğendim)
Fiziksel ve defansif özellikleride iyidir umarım.
Kumaş oldukça iyi görünüyor.

Zaten orta sahamızda adam yok da @Necmi abi biraz abartıyor Sergen yaptı adamı :). Öyle ismi bir esip geçtiği için söylüyorum Bongani Zungu da atıyordu bu pasları. Yüzüne bakan olmadı. Değeri 2,5M.

Çevrimdışı Necmi

Zaten orta sahamızda adam yok da @Necmi abi biraz abartıyor Sergen yaptı adamı :). Öyle ismi bir esip geçtiği için söylüyorum Bongani Zungu da atıyordu bu pasları. Yüzüne bakan olmadı. Değeri 2,5M.
sergen yapmadım bu pasları bizde atan bir sergen vardı dedim :D
ama sonuçta trivela yapamıyor :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

agustin ismi nereden çıktı  :alala:
Kaynaklar forvete aktarılacak deniliyordu. Hocanın basın toplantısında bile oyuncu istediği bölgeydi. Tabiki elimize Aboubakar'ı alıp şansımızı zorluyoruz. Fırsat transferi için son dakikaya kadar uğraşacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş’ın gruptaki ilk maçı olan Slovan Bratislava deplasmanı, ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Beşiktaş’ın gruptaki ilk maçı olan Slovan Bratislava deplasmanı, ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

ohh :D

Kaynaklar forvete aktarılacak deniliyordu. Hocanın basın toplantısında bile oyuncu istediği bölgeydi. Tabiki elimize Aboubakar'ı alıp şansımızı zorluyoruz. Fırsat transferi için son dakikaya kadar uğraşacağız  :tabe:

şansımız nedir bu transfer de :D

müthiş olur çünkü :D

Burda şuan dünyanın en negatif yorumunu yapsakta ya da en pozitif yorumunu yapsakta oyuncu değişir mi ?? Hayır, ee o zaman adam geldi, artıkonu bunu bırakıp destek vermekten başka bir şey düşmüyor bize. Eğer çok kötü çıkarsa sezon sonu zaten gider, iyi çıkarsa da gidecek gibi duruyor ama  :lol: Destekleyeceğiz beyler, başka şansımız yok.

Çevrimdışı Erman1903

sergen yapmadım bu pasları bizde atan bir sergen vardı dedim :D
ama sonuçta trivela yapamıyor :bandit:

Biliyorum sana uyuzluğuna yapıyorum  :bandit:  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

şansımız nedir bu transfer de :D

müthiş olur çünkü :D
Monaco'nun elini çekmesi transferden  :tabe: Onlar Icardi ile ilgileniyorlar şu an. Bir de Nice varmış ama bizimle rekabete gireceklerini düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bir güzel haber daha :D Buradaki çoğu arkadaş UEFA kupasını ikinci plana atıyor ama bence büyük takım Avrupa'yı ciddiye almak zorunda. Ayrıca Hollanda son yıllarda iyi puan yaptı adamlar bizi geçip 10. olurlarsa bikac sene sonra Türkiye şampiyonu eleme oynayacak ŞLde.. Hem ülke puanı için hem de kendi puanımızı korumak iyi torbalarda olmak için rotasyon yapmamalıyız garantileyene kadar. Burası Başakşehir değil Avcı öyle full rotasyon yapamaz.

Çevrimdışı Necmi

Monaco'nun elini çekmesi transferden  :tabe: Onlar Icardi ile ilgileniyorlar şu an. Bir de Nice varmış ama bizimle rekabete gireceklerini düşünmüyorum.
monaco tehlikeli olur onlarda vergi bizdekinden bile daha az
o nedenle maaşları fransa standartlarına göre bile çok yüksek tutabiliyorlar
gelirleri fazla ve vergi nerdeyse ödemiyorlar Nice in şansı yok biz ne versek iki katını vermek zorunda
eşitlemek için :bandit:

Tam lens reyisin 5 gol 6 asist yapacağı maç gibi duruyor  :evillol: