2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257849 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Wolves bela takım geçen sezon büyük takımları baya zorladılar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Güntekin Onay önemli bir noktaya değindi. Maçlara rotasyon yapmadan çıkma şansı yok. O yüzden kadrosu geniş ve derin olan çıkacak gruptan.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Aglamayalim lutfen. Adamlar capina bakmadan forumlarinda göbek atiyor biz sadece ingiliz takimi diye grup 1. ilan ediyoruz. Hepsinden gucluyuz ve grup 1. olacagimiza inaniyorum.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi levitate

ne kadar aptalca bir grup çektik ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güntekin Onay önemli bir noktaya değindi. Maçlara rotasyon yapmadan çıkma şansı yok. O yüzden kadrosu geniş ve derin olan çıkacak gruptan.
Özellikle İngiliz takımları Avrupa Ligini hiç önemsemiyorlar. Lige ağırlık vereceklerini düşünüyorum. Bence güzel kura oldu. Dahazorlu bir kura çekme ihtimalimiz de vardı. Gruptan lider çıkmak çok önemli. CL de bu sene çok tehlikeli takımlar var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Wolves yoğun maç takviminde ne denli asılır bilemiyorum. Eğer Avrupa Ligi'ne dair hedefleri varsa 1.lik adayı onlar malesef. Ama İngiliz orta sıra takımlarının garip kadrolarla çıkıp erkenden havlu attığı da çok olmuştur biraz duruma göre şekillenecek.

Braga da fena takım değil. Spartak Moskova'yı iki maçta da yenip gelmişler.

Bratislava maçlarında dikkatli olup puan bırakmamak lazım.

3 takımın da şansı var. Daha rahat bir grup gelebilirdi. Çıksak bile yıpratıcı maçlara sahne olabilecek bir grup geldi ne yazık ki.

Çevrimdışı 38life

Aglamayalim lutfen. Adamlar capina bakmadan forumlarinda göbek atiyor biz sadece ingiliz takimi diye grup 1. ilan ediyoruz. Hepsinden gucluyuz ve grup 1. olacagimiza inaniyorum.

Sadece ingiliz takımı diye???????????????????????????????

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene bunun gerçekleşme ihtimali çok yüksek  :tabe: Geçiş döneminde olacak olmamız bize çok büyük handikap :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1167404130572410880

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ergin1903

Geçen sene kolay dedigimiz gruptan cikamadik. Motivasyonumuz cok düsük seviyedeydi.  Wolver'in rotasyonla cikacagini düsünüyorum, Bratislava Paok'u eleyerek geldi. Onlar da cok kolay lokma degil. Biz AL'yi ne derece önemsiyoruz bu belirleyici olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen sene kolay dedigimiz gruptan cikamadik. Motivasyonumuz cok düsük seviyedeydi.  Wolver'in rotasyonla cikacagini düsünüyorum, Bratislava Paok'u eleyerek geldi. Onlar da cok kolay lokma degil. Biz AL'yi ne derece önemsiyoruz bu belirleyici olacak.

avcıya kalırsa o önemsemiyor :D

Bu sene bunun gerçekleşme ihtimali çok yüksek  :tabe: Geçiş döneminde olacak olmamız bize çok büyük handikap :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1167404130572410880

benede öyle geliyor.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yönetimin UEFA'yı önemseyip önemsemeyeceği forvet transferine bağlı Burak'la bir sezon gitmeyeceği apaçık ortadayken forvet transferi olmazsa UEFA'dan birşey beklemiyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 15:02:14 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı 38life

Rakipler rotasyonla çıkacak da biz rotasyonla çıkmayacak mıyız? Biz avrupa maçı oynucaz 2 gün sonra lig deplasmanına gidicez. Ligi umursamıyorsak çıkalım rotasyonsuz.

Çevrimdışı Koa_lAA

ingiliz olması okadar korkutmuyor beni aslında... ingilizler nedense deplasmanlarda bi tuaflar genelde...

senelerce ingiliz top 6  takımlarıyla kafa kafaya oynadık.. bunlarlada oynarız...

önemli olan biz ne durumda olacaz... bu futbolla zorlanırız ama gelişirsek 1. çıkarız...

ingiliz olması okadar korkutmuyor beni aslında... ingilizler nedense deplasmanlarda bi tuaflar genelde...

senelerce ingiliz top 6  takımlarıyla kafa kafaya oynadık.. bunlarlada oynarız...

önemli olan biz ne durumda olacaz... bu futbolla zorlanırız ama gelişirsek 1. çıkarız...

lige önem vermek lazım avrupa önemli değil kadro yeterli değil zaten.2 kulvarı kaldırmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikstür de çok önemli. İlk maçlarda İngilizlerle oynarsak sıkıntı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Bratislava'dan 6 puan alıp braga ile içerde 3 deplasmanda 1 alsak etti 10 puan. Wolves'a içerde yenilmezsek ve braga deplasmanında 0 almazsak çıkarız ya.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

AL'yi önemsemeden elenmemiz daha iyi olacak, bu grubun zorluğundan değil lige önem vermemiz için. Ayrıca gruptan çıkarız büyük ihtimal ve diğer takımların da puan kırıcı olması önemli. Yani hiç beklemediğimiz anda çıkabiliriz.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bratislava'dan 6 puan alıp braga ile içerde 3 deplasmanda 1 alsak etti 10 puan. Wolves'a içerde yenilmezsek ve braga deplasmanında 0 almazsak çıkarız ya.

Wolwesi ben icerde yenebilecggmizi dusunuyorum

Çevrimdışı enderersoy15

Mac takvimleri onemli, ilk mac ve kasim aralikda oynayacagimiz son iki maca gore şekillenir.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Ne yalan söyleyeyim ben de. Ama takımın ve özellikle taraftarın maçı son derece ciddiye alması gerekir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Wolvesi dışarıda bile yeneriz, vodafone arenadan bahsediyoruz. Porto leipzig benfica falan bunlardan kolay mı ekipti sanki ???

"Santraforla ilgili Burak'ın sakatlığı var. Güven ve Umut var ama Avrupa'da deneyimli oyunculara ihtiyaç oluyor, bizim de ihtiyacımız var. Transfer konusu gizlilik içerisinde yürütülüyor."
İyi bari santrafor konusu güme gitmemiş. Cümle içerisinde umut var denmesi biraz ürküttü umutu santrafor rotasyonundan saymassak sevinirm.

Çevrimdışı 38life

Takvim belli değil mi şuan? Takvimi bir görelim ona göre daha net yorum yapılır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takvim belli değil mi şuan? Takvimi bir görelim ona göre daha net yorum yapılır.
2 saat içinde belli olacak dediler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

🔥Beşiktaş'ın, Avrupa kupaları tarihinde en fazla mağlup ettiği takımlar İngiliz takımları

Liverpool (2)
Chelsea
Manchester United
Stoke City
Tottenham Hotspur