2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257926 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada bu adam beşiktaş kariyeri yapan biri fmde ve elneniyle çok oynadı. Az çok böyle biri çıkacak, adam fenerli olmasına rağmen elneny beşiktaşa geldiyse seneye de beşiktaş kariyeri açarım tarzı bir yorum yapıyor o kadar çok beğenmiş fmde 
Herşey FM değil işte. Fm gibi olsa keşke. Al bonservisini emekli olana kadar 6 numara bakma.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada bu adam beşiktaş kariyeri yapan biri fmde ve elneniyle çok oynadı. Az çok böyle biri çıkacak, adam fenerli olmasına rağmen elneny beşiktaşa geldiyse seneye de beşiktaş kariyeri açarım tarzı bir yorum yapıyor o kadar çok beğenmiş fmde 
Ben bu adamın Beşiktaş kariyerini izledim. Kariyerinde Elneny her sene 10+ gol 5+ asist yaptı. Baya iyi oyun içinde Elneny. Stoper bölgesinde bile kullandı iş yaptı. FM oynayanların TR ligi için ıslak rüyası Elneny

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herşey FM değil işte. Fm gibi olsa keşke. Al bonservisini emekli olana kadar 6 numara bakma.

Değil ama öyle olmasını ummaktan başka çaremiz yok.

Ben bu adamın Beşiktaş kariyerini izledim. Kariyerinde Elneny her sene 10+ gol 5+ asist yaptı. Baya iyi oyun içinde Elneny. Stoper bölgesinde bile kullandı iş yaptı. FM oynayanların TR ligi için ıslak rüyası Elneny

Aynen bende ara ara baktım ve kendim de elnenyden yararlandım. Kendisi resmen bir jokerdi. Stoper olarak bende kullandım  :lol:
Şimdi şöyle bir şey düşünüyorum gökhan artık stoperlikten vazgeçip ileri bu adamı da stoper gibi kullanmak için mi aldık. Hani 3-5-1-1 gibi bir şey için.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Rosenborg gelsin de akittigim göz yaslarimi yerine geri koysun !!!
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı ALDENYX

Beşiktaş, Arsenal'den Mohamed Elneny'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.
Mısırlı orta saha oyuncusu, bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.
Haber Kaynağı: ortacizgi.com
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Elneny kesinleşti artık beyler, diğer oyuncuları unutalım artık, formamızı terletip katkı verecek olan elneny artık.

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı worns

Hayırlı olsun. Maia haberleri çok inandırıcıydı kendimizi ona hazırlamıştık ama ben bu arkadaşa da çok olumsuz bakmıyorum. Dorukhan'ın satılmasını vs beklemiyorum artık.

Bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. Umarım kalan kısıtlı sürede faydalı bir takviyeyle transfer sezonunu noktalarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elneny hayırlı olsun  :) Geleceği saate kadar paylaştık ama daha yeni son dakika geçiyorlar  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Elneny şartları  :tabe:

https://twitter.com/ibrahimseten/status/1167388615686721536

Sercan Dikme 1.750m€ yazmıştı  :kop:  Şunlara parayla ilgili bir şey yazmayın deseler bari rezil oluyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

:ok:
Beinsport Haber kanalından izleyebilirsin  :tabe: Youtube üzerinden de izlenebiliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sen devam et Erman, bence bu forumda bir sorun var herkes genelleme yapmayı çok seviyor , Necmi dahil..

Abi zaten çok konuştum, artık transferin bitmesine çok kısa bir vakit kaldı. Elneny'nin gerçekleşme ihtimali de yüksek (derken geldi). @Necmi  Abi'yi de anlıyorum, o çok eski burada kim bilir neler görmüştür. Bazı insanlar gerçekten sırf kötülemek için kötüler.  Bir şekilde derdimi anlatabildiğime inanıyorum, herkes herkesin fikrine katılmayabilir ama en azından burada son derece yeni sayılmama rağmen beni dinledi, geldi uzun uzun cevap yazdı. Keyfimden veya garezle böyle konuşmadığımı anladı diye düşünüyorum. Benim için oyuncunun iyi kötü olmasından ziyade rahatsız eden başka şeyler de vardı, anlattığım halde doğru düzgün uyuyamadım.

Yerli topçularımız dönüp kendilerini biraz sorgulasınlar, kimseden bir Sergen, Şifo, Tümer, Tugay-Emre olmasını beklemiyoruz ülkece. Yeni bir Mehmet Topal, Hüseyin Cimşir denebilecek bir adam bile yetişmedi kaç senedir. Dönüp bakıyorum da 90lar 2000lerin başlarından bu yana ileri gideceğimize geri gitmişiz, ne kaliteli futbolcularımız varmış eskiden.

Dinleyen dinlemeyen herkese teşekkür ediyor, Elneny çercevesince üzdüğüm, moralini bozduğum arkadaşlar varsa onlardan da özür diliyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Elneny kesinleşti artık beyler, diğer oyuncuları unutalım artık, formamızı terletip katkı verecek olan elneny artık.

Hoş gelmiş Elneny, hadi oğlum morart benim gibi seni çekemeyenleri  :super:

Çevrimdışı ŞahKartaL

Merhaba renktaşlarım. Uzun süredir takip ettiğim bu güzel foruma üye olarak artık böyle  takip etmek istedim. Şimdi de ilk kez yazıyorum. Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu vesileyle en büyük Beşiktaş’lı Atatürk ve silah arkadaşlarının ve bu kutsal topraklar için canını vermiş herkes için Allah’tan rahmet diliyorum.
Konumuza gelecek olursak, bi kabuk değiştirdiğimiz kesin. Yavaş yavaşta olsa üzerimizdeki ölü toprağını atıyoruz. Takımdaki , taraflardaki şevk düşüklüğü , motivasyon problemi umarım iyice azalır ve  kolej takımı havasındaki hüviyete kavuşuruz bi an önce. Kamp dönemi takım algısı açısından pek iyi geçmedi , Eylül ayını kayıpsız ve özgüveni yükseltecek şekilde  geçirebilirsek önümüz aydınlık diye düşünüyorum.  Takım oyunu ve taktiğe çok önem veren bi Td’e sahibiz , muhtemelen oyuncuların performanslarını da yükseltecektir. Son 3 gün umarım gerçekten ihtiyacımız olan transferler gelir. Artık sırf almış olmak için bi tane bile topçu almamalıyız. Kadro yapısı ve ligimizin özelliğini düşününce , maç sonlarında sıkışınca girebilecek ayıboğan bi  pivot santrafor almamız gerekir diye düşünüyorum

Çevrimdışı worns

Yıpratıcı bir grup çıkmasın diye umuyorum. UEFA puanında son dönemdeki pozitif görünümü korumalıyız. Geçen sene, yakın dönemin aksine çok kötüydü.

Çevrimiçi tolga1903

Elneny hayırlı olsun. Görünen o ki seneye bu zamanlarda ingiltere'den defansif orta saha getirmeye çalışacağız yine bakalım sihirbaz yönetimimiz kimi bulacak yine opsiyonsuz kiralık. 

Beyler odaklanın güzel avrupa kuralarına... Hadi Beşiktaşım, 6da6 yapmamız önemli, yapabilecek güçte, yapabiliriz

Çevrimdışı BavyeraKartali

Kura sansimiz yanimizda olsun.  :bandit: :bandit:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Kupanın k sine geldik, sonu kupa olsun  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★