2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273220 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hem Elneny hem de Neymar transferleri hedefimizin Rafinha olduğunu gösteriyor  :tabe:

Barcelona Neymar'ı alacak gibi görünüyor. Hem pozisyon olarak hem de Barcelona'nın maaş bütçesi açma zorunluluğu açısından Rafinha transferini olumlu etkileyecek bir gelişme. Elneny de bizim açımızdan Rafinha'nın işareti gibi. Orta saha ve kanatlara kalite, yaratıcılık, dripling becerisi katmadan kapatma gibi bir seçeneğimiz yok bu dönemi. (via. Barış Arıbal)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Twitter profiline gir,bir bak.Senden benden ne farkı var,ne yazıyor ki bu tipler?Adının başına scout,futbol koordinatörü koyup bir de sarri fotosu koydun mu scout oluyosun ne güzel.
Ben bu sayfalara transfer döneminden transfer dönemine bakmıyorum  :tabe: Bu adamlar şu oyunca dikkat edin ilerde büyük oyuncu olacak diyen adamlar. Çoğu Avrupa'da yaşıyor ve maçlara gidip oyuncu izliyorlar. Serkan Rençber'in önerdiği oyuncuları bu adamlardan öğreniyor. Mesela geçende programında Mikail Serin'e selam yolladı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Elneny hakkında tüm bildiklerinizi unutun ve bu videoyu izleyin. Sonra Mehmet Topal benzetmesini tekrar düşünün  :tabe:

beğenmedim ben maia gelse daha iyiydi yaşı daha genç daha yetenekli.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhqmmed El Neny i almışız nasıl iş yapar mi ? Aradigimiz profile uygunmudur ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Neymar gelirse Rafinha'nın oynama ihtimali kalmayacak  :tabe: Zaten bunun için ayrılmak istiyor. Daha Grizman takıma girmedi  :tabe:
Tamam da Neymar geliyorsa, Dembele falan gidecek.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben bu sayfalara transfer döneminden transfer dönemine bakmıyorum  :tabe: Bu adamlar şu oyunca dikkat edin ilerde büyük oyuncu olacak diyen adamlar. Çoğu Avrupa'da yaşıyor ve maçlara gidip oyuncu izliyorlar. Serkan Rençber'in önerdiği oyuncuları bu adamlardan öğreniyor. Mesela geçende programında Mikail Serin'e selam yolladı  :tabe:
Mikail serin yine belçika futbolunu biliyor,belli ki adam maçları izliyor.Ben attığın görseldeki adamlardan bahsediyorum.

Çevrimdışı 38life

Ben twitter scout tayfa diyorum   :D Bu adamlar arasında ciddi ciddi oyuncu izlemeye saatlerini ayıranlar var  :tabe:

İzlemek yeterli değil. İzleyen göz ve o gözün aktardığı veriyi işleyen beyin önemli.

Yanlış anlaşılmasın o tweet'ini attığın iki kişiyi ben de takip ediyorum twitterda. Ama öyle çok fazla ciddiye alınacak vasıflara sahip değiller.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 16:46:42 38life ]

Tamam da Neymar geliyorsa, Dembele falan gidecek.

nerden biliyon dembele gideceğini.

Sende bize hiç adam gelsin istemiyorsun ha.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fm'deki gibi, ama özelliklerinin hepsinden 2 puan sil. Son derece silik bir futbolu var, düz adamın önde gideni o kadar diyeyim sana. Öyle Fm'deki gibi güçlü kuvvetli falan da değil.
Benim de içime sinmedi.

2 milyon maliyeti var diye seçtiler herhalde. Diğerleri daha pahalıya gelecekti.

Ben Maia'yı istiyordum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mikail serin yine belçika futbolunu biliyor,belli ki adam maçları izliyor.Ben attığın görseldeki adamlardan bahsediyorum.
Bu adamlar Mikail Serin ile bağlantısı olan adamlar. Hepsi arkadaşlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

nerden biliyon dembele gideceğini.

Sende bize hiç adam gelsin istemiyorsun ha.
PSG takasta Dembele'yu istiyor, yeni bir haber değil.

Rafinha'yı da tercih etmiyorum, Elneny de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzlemek yeterli değil. İzleyen gözün ve o gözün aktardığı veriyi işleyen beyin önemli.

Yanlış anlaşılmasın o tweet'ini attığın iki kişiyi ben de takip ediyorum twitterda. Ama öyle çok fazla ciddiye alınacak vasıflara sahip değiller.
Biliyorum izlediğini. Cevaplarını görüyorum  :D Kimin yetenekli olduğuna karar verecek bir pozisyonda değilim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arap kökenli futbolculardan çok umudum yok.
EPL'den gelmesi bir ışık.
İşimize yarar inş.  :money:

kimi istiyorsun kante mi ?

bizim tercihlerimiz önemli değil ayrıca avcının tercihleri önemli.

Çevrimiçi yaço58

kimi istiyorsun kante mi ?

bizim tercihlerimiz önemli değil ayrıca avcının tercihleri önemli.
kantenin boyu kısa olmaz pogba cuk oturur :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kanatta oynayabilecek aynı özelliklere sahip alabileceğimiz bir oyuncu arasak bu şartlarda bulamayız  :tabe: Beğenmeme gibi bir lüksümüz yok. Bu adamın problemsizi 20 milyondan başlıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Giden oyuncu haberleri devam ediyor  :tabe:

Transfer tahtasını açan Bursaspor, Beşiktaş’ın genç hücüm oyuncusu Oğuzhan Aydoğan ile görüşüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

kantenin boyu kısa olmaz pogba cuk oturur :D

kanteyi alacak olsak aynı bu yorum yapılır emin ol.

Çevrimdışı Savaş

Valla gitti lan sirk topçusu ahahaha :D

Transfer tahtasını açan Bursaspor, Beşiktaş’ın genç hücüm oyuncusu Oğuzhan Aydoğan ile görüşüyor.

kalecileri muhammedi vermediler bize yağmurlu hava da su yok onlara :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bursaspor patrick shicki alsın. Yağmurlu havada su yok onlara.

Çevrimdışı Koa_lAA

vermeyin şunlara adam yaw..

Çevrimdışı levitate

Orta saha için Danilo Cataldi piyasada ihtiyacımızı karşılayabilecek, bonservisiyle birlikte alıp 4-5 sezon bizi rahat ettirebilecek yegane topçulardan biri diye haftalarca bağırdım burada. Nasıl göremiyorlar şu adamı hayret bir olay...

İngilizlerin istemezük dediği adamlara kafayı taktık olacak şey değil.
söyleye söyleye getireceksin abi az kaldı :D
bipbipbupbup