2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272338 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hit kasmak için yapılmış bir haber kokusu geldi bana  :tabe: Alacağımızı düşünmüyorum Fernandes'i  :tabe:
Valla yıllık 1 milyon maaşa oynayacaksa,çok iyi olur bize gelmesi.Sadece adamın gece hayatını ve yaşını düşünmemek lazım;onun gibi iyi top saklayan bir adam daha gördün mü Beşiktaş'ta?Fiziği,tekniği,hızı vs. birçok şeyiyle hala bu ligin üstünde bir adam fernandes.Tabi 6 numara transferi yaptıklarını varsayarak söylüyorum bunları,yoksa sadece ferdiyi almak hata olur.

Çevrimiçi sozkul

fan sayfası nereden bilsin yav  :alala:

O yüzde 70 diyen sosyalkartal galiba artık transfer olmuş  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla yıllık 1 milyon maaşa oynayacaksa,çok iyi olur bize gelmesi.Sadece adamın gece hayatını ve yaşını düşünmemek lazım;onun gibi iyi top saklayan bir adam daha gördün mü Beşiktaş'ta?Fiziği,tekniği,hızı vs. birçok şeyiyle hala bu ligin üstünde bir adam fernandes.Tabi 6 numara transferi yaptıklarını varsayarak söylüyorum bunları,yoksa sadece ferdiyi almak hata olur.
Bunları düşünürken 5 aydır antreman yapmadığını ve yaşını da unutmamak lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Ortada donen haberlere gore son birkac gunde gelecek oyuncular icin transfer calismalari satin alma opsiyonlu olarak yurutuluyor sanirim. Bizim onumuzdeki sene icin taahhut ettigimiz opsiyon bedelleri toplamda ne kadar oldu acaba takip edebilen var mi? Rebocho da kiralikmis sanirim ben bonservisle aldik saniyordum. Bu sene bile ljajicin opsiyonu bizi bi anda en cok bonservis harcatan kulup yapti. Bu seneki kisitli kaynak sebebiyle opsiyonlu kiraladiklarimizin opsiyonlari icin seneye nasil kaynak yaratacaklar acaba.

Şu an Karius 8 mil euro Rebocho 2.5 mil euro durumundayız sanırım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaş içinde bulunduğumuz durumu güzel özetlemiş  :tabe:

Maia artık iptal gibi, genel olarak konuşulanlar arasında en istenmeyen isimdi, umarım olmaması ondan daha düşük profilli bir oyuncunun değil de daha iyi bir oyuncunun işaretidir.

Lemina için en ciddi tehdit Monaco'ydu, onlar da farklı oyuncular alıyorlar. Betis'in ise orta sahası iyi ve transfer bütçelerini bitirmişler, ciddi bir çaba varsa bu transferde şansımız yüksek bence. N'Koudou ile aralarındaki paylaşımlar, Maia için çıkan olumsuz haberler sanki Lemina'yı işaret ediyor ama çok zor bir transfer tabiki.

Elneny de ciddi bir seçenek, Gonalons ise sakatlıkları ve kamp yapmamasından dolayı olmaz bence.

Ön libero transferi dışında bir de joker oyuncu arayışında olduğumuz netleşti artık. Rafinha da Fernandes de böyle isimler. Rafinha olursa o kanatta olacak, Fernandes olursa Ljajic ama ikisi de rotasyona bunun dışında da çeşitlilik katabilecek ve kaliteyi artıracak oyuncular. Krasnodar bu yıl Rusya'da şampiyon olabilecek bir kadro kurmuş ama büyük şanssızlıklar yaşamışlar, yıldız sol kanat oyuncuları ve on numaralarının aynı anda çapraz bağları kopmuş, Fernandes ile ilgilenmeleri doğal ve büyük ihtimalle oraya gider gibi görünüyor. Rafinha için ise henüz bir gelişme olmadı ama Barcelona'nın göndermeye sıcak olduğu biliniyor, sözleşmesini uzatıp kiralama ihtimalleri de var.

Forvet için ise Aboubakar bence alınabilecek bir risk değil. Hiçbirisi olmazsa son gün gelebilir ama adları geçen Okaka, Mounie, Niasse gibi isimler takımlarından ayrılacaklar ve hiçbirisi hala bir yere gitmedi, onlardan birisi ya da oluşacak fırsatlardan başka birisi gelir ve sıra Aboubakar'a kadar düşmez bence. (via. Barış Arıbal)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Bırak boşver onun sakladığı toptan hayır gelmez. Yetenekli ama taktik disiplini 0 bir arkadaş. Oynamaya çalıştığımız sistemde hiç bir işe yaramaz.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 00:58:23 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Bu fernandes için başkan tv de: “ son senesinde aldığı parayı helal etmiyorum “ dememişmiydi! Naapmışlar helalleşmişler mi!
Çıkan fernandes haberlerinin uydurma olmasını umuyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren Portekizli oyuncu Manuel Fernades, yeniden siyah beyazlıların gündemine girdi ve resmi teklif yapıldı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın Fernandes'e 2 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

33 yaşındaki oyuncuya yıllık ise 1.1 milyon Euro net ve bonuslarla birlikte 1,5 milyon Euro'ya varan maaş önerildi.

Öte yandan Rus ekiplerinden Krasnodar'ın da tecrübeli futbolcu için yıllık 2.4 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER
Bunu dün Fırat da yazdı, geriden geliyor Murat.

1.1'den 2 yıllık sözleşme iyidir, gelsin başlasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunları düşünürken 5 aydır antreman yapmadığını ve yaşını da unutmamak lazım  :tabe:
Niye antrenman yapmıyor 5 aydır?

Çevrimdışı ozankarakoc

Yıl 2014...

Fikret Orman'dan Fernandes'e Sert Eleştiri

Fernandes'i zamanında satmadıkları için çok büyük pişmanlık duyduğunu söyleyen Orman, “Bu konuda kendime hep kızarım. Keşke satsaydık. Bize hiç bir katkısı olmadı. Aldığı paranın karşılığını vermedi. Bu kulüp ona dünyanın parasını verdi ama o oynamadı. O paranın hepsi haram zıkkım olsun. Yedi yetimin hakkı var o parada. Nasıl helal edebilirim ki?"

(Kaynak: https://onedio.com/haber/fikret-orman-dan-fernandes-e-sert-elestiri-343914)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Yıl 2014...

Fikret Orman'dan Fernandes'e Sert Eleştiri

Fernandes'i zamanında satmadıkları için çok büyük pişmanlık duyduğunu söyleyen Orman, “Bu konuda kendime hep kızarım. Keşke satsaydık. Bize hiç bir katkısı olmadı. Aldığı paranın karşılığını vermedi. Bu kulüp ona dünyanın parasını verdi ama o oynamadı. O paranın hepsi haram zıkkım olsun. Yedi yetimin hakkı var o parada. Nasıl helal edebilirim ki?"

(Kaynak: https://onedio.com/haber/fikret-orman-dan-fernandes-e-sert-elestiri-343914)
Bu fernandes için başkan tv de: “ son senesinde aldığı parayı helal etmiyorum “ dememişmiydi! Naapmışlar helalleşmişler mi!
Çıkan fernandes haberlerinin uydurma olmasını umuyorum.
5.5 sene olmuş arkadaşlar, köprünün altından dünya kadar su aktı.

1.1'e Fernandes kaçmaz, yok başkan onu dedi bunu dedi. Aziz "Ben buradayken Aykut kapıdan içeri giremez" demedi mi, 3 sene sonra geri getirdi.

Çevrimdışı haluk.m

Niye antrenman yapmıyor 5 aydır?

Haziran ayından beri kulüpsüz olduğu için olabilir  :alala:

Ne kadar profesyonel bir oyuncu olduğunu biliyoruz, sabahtan beri Fernandes ile ilgili hikayeler görüyorum.

Sabah 8'e kadar takılır sonra tesislere gelip uyurdu diyorlar  :kop:

Çevrimdışı mellfred

Bunu dün Fırat da yazdı, geriden geliyor Murat.

1.1'den 2 yıllık sözleşme iyidir, gelsin başlasın.

Menajeri “Rusya’da 4’e yakın kazanıyordu, bu paralara oynaması mümkün değil’ dedi
krasnodar 2 üstü veriyorsa orada kalır

Çevrimdışı mellfred

Ferdi quaresmadan beter top ezerdi
çabuk unutuluyor
ben hocanın tercih edeceğini sanmam
Şahsen gelsin istemiyorum
Taraftar çok kaldırdı bunun mabadını Quaresma gibi
kibirli, takımı küçümseyen tavırlarına zaten ayar olurdum

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajeri “Rusya’da 4’e yakın kazanıyordu, bu paralara oynaması mümkün değil’ dedi
krasnodar 2 üstü veriyorsa orada kalır
4'e yakın kazandığı kontratı 5 sene önce almıştı.

Krasnodar falan 2.4 teklif ettiyse, o brüt olabilir. Masada net 2.4'lük bir teklif olsa, menajeri buralarda dolanmazdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Haziran ayından beri kulüpsüz olduğu için olabilir  :alala:

Ne kadar profesyonel bir oyuncu olduğunu biliyoruz, sabahtan beri Fernandes ile ilgili hikayeler görüyorum.

Sabah 8'e kadar takılır sonra tesislere gelip uyurdu diyorlar  :kop:

Adam 26 Mayıs'ta maça çıkmış.

Ayrıca kulüpsüz adamların idman yasağı mı var?

Düzelmiş olabilir. O kadar profesyonellikten uzak bir adam olsa, Rusya'da 5 sene barınamazdı.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 01:35:52 tuncaboylu ]

Çevrimdışı haluk.m

Adam 26 Mayıs'ta maça çıkmış.

Ayrıca kulüpsüz adamların idman yasağı mı var?

Düzelmiş olabilir. O kadar profesyonellikten uzak bir adam olsa, Rusya'da 5 sene barınamazdı.

Zaten ne kaybediyorsak işimizi şansa bıraktığımız için kaybediyoruz.

Artık bu olabilir, yapabilir kısmını sadece gençler için söylemeliyiz. 

Bireysel antrenman yapmıştır ama gelip Abdullah hocanın sistemine alışıp maç formu kazanması farklı bir şey.

Bize gelip Nkoudou gibi direkt maça çıkacak oyuncu lazım, yanlış mıyım ?  Fernandes'e dönecektik neden 2 ay bekledik ? Fernandes çok iyi biri neden hala para için bekliyor ?

Avrupa ligi maçları 19 Eylül'de başlıyor.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 01:50:14 jokerhm ]

Çevrimdışı ozankarakoc

5.5 sene olmuş arkadaşlar, köprünün altından dünya kadar su aktı.

1.1'e Fernandes kaçmaz, yok başkan onu dedi bunu dedi. Aziz "Ben buradayken Aykut kapıdan içeri giremez" demedi mi, 3 sene sonra geri getirdi.

Doğru tabi ama bazı şeyleri de insanın içi kaldırmıyor... Aralarında anlaşmazlık olur, tamam, unutulur. 'Yanlış yaptı' dersin, sonra affedersin. Ama 'aldığın bütün para haram zıkkım olsun' diyecek raddeye geldiğin adamı da 'bu paraya kaçmaz' deyip getirir misin, bilemedim. Normalde çok duygusal bakmıyorum, bakmanın da yanlış olduğunu düşünüyorum. Ama üst düzey yöneticiler de sözlerini biraz tartarak söylemeliler.

Neyse, başkan basın toplantısında yanına dönüp 'evine hoşgeldin haylaz' der, yanağına da küçük bir şaplak atar, iş tatlıya bağlanır. Bizde böyle, yapacak bir şey yok :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Ferdi quaresmadan beter top ezerdi
çabuk unutuluyor
ben hocanın tercih edeceğini sanmam
Şahsen gelsin istemiyorum
Taraftar çok kaldırdı bunun mabadını Quaresma gibi
kibirli, takımı küçümseyen tavırlarına zaten ayar olurdum

Benim en çok canımı sıkan özelliklerinden biri de duran toplarda yaptığı ortalardı. 10 ortasından 9'u kısa düşer, rakip defans tarafından uzaklaştırılırdı. Kaleye yetiştiremiyormuş gibi görünürdü, delirtirdi. Ama Manisa'ya ve Trabzon'a attığı birer gol var ki, Messi atsa bütün dünya konuşur :) Bir garip ademoğlu...

Çevrimdışı ozankarakoc

Thiago Maia'nın menajeri, oyuncunun bir sezon daha Lille'de kalmak istediğini ve Beşiktaş'ın teklifini reddettiklerini açıkladı.
- Tribün Beşiktaş
https://twitter.com/tribunbesiktas/status/1166848188315254784

Çevrimdışı mellfred

Thiago Maia'nın menajeri, oyuncunun bir sezon daha Lille'de kalmak istediğini ve Beşiktaş'ın teklifini reddettiklerini açıkladı.
- Tribün Beşiktaş
https://twitter.com/tribunbesiktas/status/1166848188315254784