2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278974 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

gelen transferlerin yaşları belli nkodu boyd pedro genç victor tam olgun yaşında douglas 29 yani bitane 33lük rotasyon adamın gelmesi niye rahatsız ediyor seni başka yönlerden eleştirirsin anlarımda yaş konusu bu transfer dönemi en son eleştrilcek iş daha hasic eklencek bunlara 18 yaşında

dostum giden bölgelerde yapılan işler doğruydu ancak orta sahadan 31 lik medel gidince yerine genç birini beklemek en doğal hakkımız dğeil mi ?

inşallah ön libero genç gelir ne diyeyim.

yaşlı oyunculardan bıktık artık aldığın oyuncuyu satamıyorsun bir daha yeterli performans vermeiyor fizik olarak düşüşe geçmiş oyuncu oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

parayı 2.plana atmış yarım kalan işi tamamlamaya geliyormuş  :evillol:
Bu sezon yeni hedefim belli oldu. Q7 out Fernandes up  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

gelen transferlerin yaşları belli nkodu boyd pedro genç victor tam olgun yaşında douglas 29 yani bitane 33lük rotasyon adamın gelmesi niye rahatsız ediyor seni başka yönlerden eleştirirsin anlarımda yaş konusu bu transfer dönemi en son eleştrilcek iş daha hasic eklencek bunlara 18 yaşında

biyerde gördüm bugün.. geçen sene 29 civarı olan yaş ortalamamız 25 lere düşmüş... yeterli bir ortalama tempo yapmak için..

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı MUSTAFA_

biyerde gördüm bugün.. geçen sene 29 civarı olan yaş ortalamamız 25 lere düşmüş... yeterli bir ortalama tempo yapmak için..
Fernandes ile tempo yapacağız  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Aslında bakarsak defans hattımız tecrübeli yaşlılar hücum hattımız genç oldu.

Çevrimdışı tangaz

bu maia isminden tırsıyorum ben adamı 2sene önce full oynatmışlar lille küme düşüyormuş geçen sene kesmişler şampiyonluk kovalanmış  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Çok farklı bir yetenek ayrı bir dünya Fernandes. 1+1 ve bu fiyata olursa parayı forvete aktarma imkanı da sağlar.

6 Numara pek bakacağımızı düşünmüyorum artık, Emre Rölünü Fernandes üstlenecek gibi gözüküyor.

yalnız yönetimin beni ciddi ciddi takip ettiğini filan düşünmeye başladım artık :D

Transfer sezonunu başında boyd,douglas dedim onlar geldi.
Schürle demiştim o gelmedi.Ama yine de bir nabız yoklandı.
Ruiz,pedro,N'koudou ismini hiç birimiz göremedik.
Ljajicin bonservisi alındı.

Geçen gün fernandesi paylaştım tam ihtiyacımız olan adam dedim video ile beraber bugün aldık gibi bir şey :D

takip ediliyorum :D  :evillol:

Çevrimiçi yaço58

dostum giden bölgelerde yapılan işler doğruydu ancak orta sahadan 31 lik medel gidince yerine genç birini beklemek en doğal hakkımız dğeil mi ?

inşallah ön libero genç gelir ne diyeyim.

yaşlı oyunculardan bıktık artık aldığın oyuncuyu satamıyorsun bir daha yeterli performans vermeiyor fizik olarak düşüşe geçmiş oyuncu oluyor.
medel gidip fernandes geldiyse eleştiri doğru olabilir ama maia artı fernandes gelirse elimiz güçlenir hem fernandes rotasyon oyuncusu olarak gelir maia ilk 11de yaş  ortalamasını düşürür zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Habere bak  :)

Rafinha Barcelonadan bonservisini alıp gelecek Beşiktaş imza ücreti verecek diyor. Rafinha daha önce gelip şehri gezmiş çok beğenmiş bize gelmek istiyormuş. (via. Kartal Yiğit)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çok farklı bir yetenek ayrı bir dünya Fernandes. 1+1 ve bu fiyata olursa parayı forvete aktarma imkanı da sağlar.

6 Numara pek bakacağımızı düşünmüyorum artık, Emre Rölünü Fernandes üstlenecek gibi gözüküyor.

emre rolünü dorukhan,oğuzhan,atiba üstlenecek fernandes 8 rolünü üstlenecek gibi.

Çevrimdışı levitate

herkes birşey sallıyor maşallah
bipbipbupbup

medel gidip fernandes geldiyse eleştiri doğru olabilir ama maia artı fernandes gelirse elimiz güçlenir hem fernandes rotasyon oyuncusu olarak gelir maia ilk 11de yaş  ortalamasını düşürür zaten

o konuda bir şey demiyorum zaten inşallah maia gelir ön libero da şart.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yalnız yönetimin beni ciddi ciddi takip ettiğini filan düşünmeye başladım artık :D

Geçen gün fernandesi paylaştım tam ihtiyacımız olan adam dedim video ile beraber bugün aldık gibi bir şey :D

Fernandes sorun çıkarır ve kötü oynarsa hedefiniz benim diyorsun  :D Bunu hemen not edeyim  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Burası zaten takip edilen bir ortam, Boyko geldiği dönemde bir kaleci incelemem oldu 9 oyunculuk falan. Aralarından 2-3 isim gündeme gelmişti. O listede olan Karius şu an kalede.

Bu sene de paylaştığım sol stoper listesinden en başa koyduğum video paylaştığım Pedrao ciddi olarak gündeme geldi.

Çevrimdışı Koa_lAA

Fernandes ile tempo yapacağız  :D

TAKIMın yaş ortalaması düşmüş... TAKIM tempo yapabilir...  :ok:

Fernandes sorun çıkarır ve kötü oynarsa hedefiniz benim diyorsun  :D Bunu hemen not edeyim  :evillol:

yüklenin bana :D

bak şeyi unutmuşum konoplyankayı da yazmıştım onuda çok istedik olmadı :D

dur madem takip ediliyorum burdan yazayım sakın sandro wagner'i almayın :D

Çevrimdışı KARA BOĞA

ama biz lille den daha büyük bir kulübüz
senin bunu anlayabileceğini sanmıyorum tabi

Gayet iyi anlarım merak etme. 20 yaşında bir brezilyalı fransa liginde oynama imkanı varken neden türk ligine gitsin? Lille gençleştirme operasyonu yaptı, şu an meyvelerini topluyor. Küme düşme hattından ikinciliğe çıktılar. Biz ise o sezon 34 yaşındaki Pepe'yi aldık. İki yıl sonra sonuç ortada. Aradaki fark bu. Sanki Beşiktaş küçük kulüp diyoruz.

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 23:46:27 KARA BOĞA ]
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı Erman1903

,
Zaten bu isimleri herkes paylaşıyor ama olsun :D

Çevrimdışı Koa_lAA

boyko yu kim istemişti zamanında burdan bi arkadaştı... wakabayaşi gibi kaleci falan diyordu... sen miydin ?

Burası zaten takip edilen bir ortam, Boyko geldiği dönemde bir kaleci incelemem oldu 9 oyunculuk falan. Aralarından 2-3 isim gündeme gelmişti. O listede olan Karius şu an kalede.

Bu sene de paylaştığım sol stoper listesinden en başa koyduğum video paylaştığım Pedrao ciddi olarak gündeme geldi.

evet katılıyorum sadece yönetim değil medya da kontrol ediyor bizim yazdığımız isimler ertesi günü basına düşüyor hiç ortalıkta yok iken :D  :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

boyko yu kim istemişti zamanında burdan bi arkadaştı... wakabayaşi gibi kaleci falan diyordu... sen miydin ?

Yunus Emre Dökmeci :D ben karşıydım o transfere.

yok @Yunus Emre Dökmeci idi :D

dövmelerinde dolayı istiyordu aslında bir kamp yese düzelirdi diyordu halen bir kamp yese düzeleceğini düşünüyor olabilir :D

Ben fabriyi çok istemiştim millet 1 sene oynamamış kaleci ile ne işimiz var diyordu ben beğenmiştim sağolsun yanıltmadı  :bandit: