2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278975 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence gayet kontrollü gidiyorlar. Abdullah Avcı istemiş, onlar almaya çalışıyorlar :tabe:

31 lik wagner
33 lük fernandes

Allah sonumuzu hayırlı etsin.

Çevrimdışı tangaz

bu nasıl tarih hesaplama yav :D

Adamın yaşını yükseltmek için resmen haksızlık :D

34 yaşında ki adam 35 den gün almaya başladım 36'ya göz kırpmaya başladım diyecek hatta :D

neyse o aç oku derken hayırlı olsun 1+1 manuel alınmış via trtspor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

15 milyon diyorlardı eğer doğruysa  :tabe:

doğrudur şaşırmam bayernden gitti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

31 lik wagner
33 lük fernandes

Allah sonumuzu hayırlı etsin.
Fernandes yok. Sil onu aklından  :tabe:  Biz maksimum 1- 1.2 milyon teklif etmişiz. Adamlar 2 milyon vermiş. Bize gelmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Fernandes yok. Sil onu aklından  :tabe:  Biz maksimum 1- 1.2 milyon teklif etmişiz. Adamlar 2 milyon vermiş. Bize gelmez  :tabe:

geliyor adam yalnız :D

Son dakika!!

Beşiktaş, bonservisi elinde olan Manuel Fernandes’le her konuda anlaşmaya vardı.

Sözleşme 2 yıllık..
Maaş: 1.1m euro

via : trtspor

Çevrimdışı tangaz

1,1 milyon maaş deniyor trtspora göre

Çevrimdışı doganay

Fernandes'in ayrilisi pek iyi olmamıştı, bizle sözleşme yenilemedi ve kurus kazandırmadan l.moskova,'ya imza attı. Başkanın geri alacağını zannetmem. Yaşı gecmis adam hiç bir kulüp istemedi demek kendisini bize yamamaya çalışıyor.
Portekiz çetesinin son üyesini daha yeni yolcu ediyoruz, eski alemciye hiç gerek yok.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 22:43:54 doganay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

doğrudur şaşırmam bayernden gitti
Uzamasının sebebi maaşı büyük ihtimalle zaten. Yakında  olumlu veya olumsuz sonuçlanır diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

nefes al mustafa 1+1 yıl 1,1 mio yıllık :D

neyse o aç oku derken hayırlı olsun 1+1 manuel alınmış via trtspor

öyle bir şey yok çıkar onu aklından fernandes şubat ayında anca 34 yaşına girecek yani fernande bu sene 34 gelecek sene 35 olacak nokta  :bandit:

Çevrimdışı blackeagle35

Rafinha işi olumsuz sonuçlandı muhtemelen fernandes gelecekse eğer..

Çevrimdışı MUSTAFA_

geliyor adam yalnız :D

Son dakika!!

Beşiktaş, bonservisi elinde olan Manuel Fernandes’le her konuda anlaşmaya vardı.

Sözleşme 2 yıllık..
Maaş: 1.1m euro

via : trtspor

Demirören mahvetti bizi. Aldığı adamları tekrar tekrar alıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

öyle bir şey yok çıkar onu aklından fernandes şubat ayında anca 34 yaşına girecek yani fernande bu sene 34 gelecek sene 35 olacak nokta  :bandit:

ee tamam bende öle diyorum bu sene 34 seneye 35 :D

31 yaşında ki medeli yolla
33 yaşında ki fernandesi al

bizde yaş ortalaması düşmez

santrafora sandro gelsin

Çevrimdışı MUSTAFA_

nefes al mustafa 1+1 yıl 1,1 mio yıllık :D
Haberi görmeden görmüştüm ne kadar teklif ettiğimizi. Kabul etmez diyordum  :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

maia + manuel olabilir aslında rotasyon açısından fernandes layiçi yedekler layiçi sağ açığa atarsın filan

Rafinha işi olumsuz sonuçlandı muhtemelen fernandes gelecekse eğer..

barçanın son maçında oynayan adamı alamayız zaten artık.

Benim korkum biz ÖN libero da alamayacağız.

ee tamam bende öle diyorum bu sene 34 seneye 35 :D

sen öyle demiyorsun adam şubat ayında 34 içinde olacak 35 den gün almaya başlayacak diyorsun yaşını anlamsız büyütüyorsun :D

Çevrimdışı tangaz

Haberi görmeden görmüştüm ne kadar teklif ettiğimizi. Kabul etmez diyordum  :by2:

parayı 2.plana atmış yarım kalan işi tamamlamaya geliyormuş  :evillol:

adam bize tapıyor ona kız bulacaz burada adını ferdi yapacaz :D

Çevrimiçi yaço58

31 yaşında ki medeli yolla
33 yaşında ki fernandesi al

bizde yaş ortalaması düşmez

santrafora sandro gelsin
gelen transferlerin yaşları belli nkodu boyd pedro genç victor tam olgun yaşında douglas 29 yani bitane 33lük rotasyon adamın gelmesi niye rahatsız ediyor seni başka yönlerden eleştirirsin anlarımda yaş konusu bu transfer dönemi en son eleştrilcek iş daha hasic eklencek bunlara 18 yaşında

Çevrimdışı tangaz

sen öyle demiyorsun adam şubat ayında 34 içinde olacak 35 den gün almaya başlayacak diyorsun yaşını anlamsız büyütüyorsun :D

yoo büyütmüyorum evet 35den gün alacak ama bu onu 35 yapmayacak ki 34 sonuçda

Çevrimdışı Koa_lAA

maia + manuel olabilir aslında rotasyon açısından fernandes layiçi yedekler layiçi sağ açığa atarsın filan

ben fitim bu ikiliye... lemina...manuel ikilisi de olabilir... ona da kabulüm..

Çevrimdışı tangaz

ben fitim bu ikiliye... lemina...manuel ikilisi de olabilir... ona da kabulüm..

leminayı betis alır

Çevrimdışı celiker1

Umarım Trt nin yazdığı rakamlarda ve 1+1 şartıyla Fernandes'i almışızdır. :ok: Böyle bir 8 numaraya çok ihtiyacımız vardı :super:
Hayatta Beşiktaş