2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4287127 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı ilhan mansız

Medelin gitmesi sevindirici, geçen sene bence takımın en kötü oyuncusuydu, kurtulmuş olduk👍

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimiçi sefaköykartali

Lensle Dorukhan dan bi 12-15 arası cash gelse Maia + Rafinha + sağ kanat + forvet çözsek net şampiyon olacak kaliteye sahip bir kadro kurmuş oluruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Medel vedalaşmış. Yolu açık olsun. Orta sahaya yapılmış ama hemen hiç orta saha karakteri olmayan bir oyuncuydu. Dönem dönem dağınık düzende faydalı olsa da genel olarak başarısız bir dönem geçirdi. Bonservis kazanarak vedalaşmış olmamız oldukça pozitif.

Dorukhan'ın gitmesine şu noktadan sonra hiç sıcak değilim. Hali hazırda ciddi bir orta saha rotasyonu krizine girmek üzereyiz. Nitelik olarak zaten sorunlarımız vardı. Burada ilk ciddi maçlardan itibaren bas bas bağırdık. Ama şimdi bu bi tarafa sayısal bir problem de mevcut. Transfer yapılacak olsa da Dorukhan gibi oyunculara rotasyonda ihtiyaç var.

Şu an,

Dorukhan (Necip, Atiba) Ozi (-) Ljajic (Muhayer) gibi bir görünüm var. Atiba'yı ekstradan devreye girerse diye düşünmek lazım bu saatten sonra. Necip'in herhangi bir mevkinin 1. alternatifi olmaması gerekir. Muhayer'in ne verebileceğini bilmiyoruz.
Sistemin işlemesi için bu kadar önemli bir mevkide Dorukhan'ı göndermek demek ilk 11'e yazılacak adam gelse bile ciddi sayısal probleme girmemiz demek.

Hatta bana sorarsan Dorukhan kalsa ve 2 transfer gelse ancak kağıt üzerinde derli toplu bir görünüm sağlanıyor. Çünkü yukarıda parantez içinde yazdığım isimlerden doğru düzgün katkı almama ihtimalimiz %80 filan. İdeal plan için 3'lü orta sahaya yazılabilecek 5 oyuncu gerekiyor.

Çevrimdışı alimm

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1166245429350191105
7,5 sanki biraz çok gibi...
seneye karius ve rebocho opsiyonları var. maia nın opsiyonu ile 17 m civarı oluyor... nasıl ödeyeceksek   :alala: :alala:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı worns

+Stoper rotasyonu da hali hazırda nicelik olarak problemli.
Vida (Roco) Ruiz (Necip??? Erdoğan Kaya) gibi bir görünüm var. Bunlarda Roco sezona sakatlıklarla girmiş ve hali hazırda herhangi bir performansını görmediğimiz oyuncu. Necip'in stoper performansı ortada. Medel gözümde biraz da buranın sigortasıydı.

Erdoğan Kaya'nın parlamasından umacağız.

Normalde en azından güvenilir bir 3. oyuncu olması beklenirdi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Vida (Roco) Ruiz (Necip??? Erdoğan Kaya) gibi bir görünüm var. Bunlarda Roco sezona sakatlıklarla girmiş ve hali hazırda herhangi bir performansını görmediğimiz oyuncu. Necip'in stoper performansı ortada. Medel gözümde biraz da buranın sigortasıydı.

atınç imzalıycak oraya muhtemelen

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne acidan? Lille fransa ligini ikinci bitirdi, kadro degeri de bizimkinin iki kati.
İlk sene küme düşmekten kurtuldu.

Çevrimiçi sefaköykartali

Medel vedalaşmış. Yolu açık olsun. Orta sahaya yapılmış ama hemen hiç orta saha karakteri olmayan bir oyuncuydu. Dönem dönem dağınık düzende faydalı olsa da genel olarak başarısız bir dönem geçirdi. Bonservis kazanarak vedalaşmış olmamız oldukça pozitif.

Dorukhan'ın gitmesine şu noktadan sonra hiç sıcak değilim. Hali hazırda ciddi bir orta saha rotasyonu krizine girmek üzereyiz. Nitelik olarak zaten sorunlarımız vardı. Burada ilk ciddi maçlardan itibaren bas bas bağırdık. Ama şimdi bu bi tarafa sayısal bir problem de mevcut. Transfer yapılacak olsa da Dorukhan gibi oyunculara rotasyonda ihtiyaç var.

Şu an,

Dorukhan (Necip, Atiba) Ozi (-) Ljajic (Muhayer) gibi bir görünüm var. Atiba'yı ekstradan devreye girerse diye düşünmek lazım bu saatten sonra. Necip'in herhangi bir mevkinin 1. alternatifi olmaması gerekir. Muhayer'in ne verebileceğini bilmiyoruz.
Sistemin işlemesi için bu kadar önemli bir mevkide Dorukhan'ı göndermek demek ilk 11'e yazılacak adam gelse bile ciddi sayısal probleme girmemiz demek.

Hatta bana sorarsan Dorukhan kalsa ve 2 transfer gelse ancak kağıt üzerinde derli toplu bir görünüm sağlanıyor. Çünkü yukarıda parantez içinde yazdığım isimlerden doğru düzgün katkı almama ihtimalimiz %80 filan. İdeal plan için 3'lü orta sahaya yazılabilecek 5 oyuncu gerekiyor.
Maia atiba necip - rafinha oğuzhan Muhayer gayet yeterli bence merkez orta saha için. Üstelik orta sahada oyuncular mevkileri de değişebiliyorlar zaman zaman. Asıl sıkıntının kanatlarda olduğunu düşünüyorum. Boyd nkoudou ve lensten başka kanat yok şu anda.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 11:47:01 sefaköykartali ]

Çevrimdışı worns

Şu an,

Sözün özü bir biçimde yeniden yapılanmaya giriştiğimizi görüyorum. Ama çok geç, biraz plandan yoksun ve arızalı başladık. Bunda mali yapı ve kimi görüş ayrılıkları rol oynamış olabilir. Pozitif tarafı zorunlu olan sürecin başlaması. Negatif tarafı, sağlıklı ve sistemli bir görüntünün yaratılamamış olması. Ayrıca 27 ağustos'ta tercih ettiği oyun yapısı itibariyle orta sahası büyük önem arzedecek olan bir takımın hala orta saha rotasyonunda önemli belirsizlikler olması, 2-3 oyuncu gönderip 2-3 oyuncu getirme peşinde olması (hem de bunların ilk 11 olması öngörülüyor) vs bu yeniden yapılanma sürecinin krize dönüşmeye başladığının göstergesi.

Bu aynı zamanda demek oluyor ki 19-20 sezon başı kampı oyun anlayışını oturtmak anlamında hiç bir işe yaramadı. Keza kampta çalıştığınız oyuncularla değil çok daha yeni oyuncularla sezon başladığı sıralarda çalışmaya başlıyorsunuz. Yeni gelen 3-4 oyuncu için de bu böyle daha gelecek bir kaç isim için de.

Bu sene taraftarın anlayışlı olması gerekiyor. Bu takımdan umulan oyun yapısının bir ölçüde çıkması ve saha içinde sonuç alınması imkansız değil ama cidden oldukça zor bir görev. Teknik ekibe destek vermek ve sabırlı olmak durumundayız. Cidden işe parlak şartlarda başlamadılar.

Orta saha ve stoper rotasyonu için yazdıklarım üç aşağı beş yukarı kanat rotasyonu için de geçerli. Kamp boyuncu sol önde denenen Quaresma'yla Ağustos sonunda ancak vedalaşılabildi. Büyük rol beklenen oyuncu yeni geldi. Hala Lens gitsin sağ kanat gelsin konuşanlar var.

Hatta sıkılmadan bakmaya devam edersek santrafor ve kale için dahi problemlerin olduğunu görürüz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lensle Dorukhan dan bi 12-15 arası cash gelse Maia + Rafinha + sağ kanat + forvet çözsek net şampiyon olacak kaliteye sahip bir kadro kurmuş oluruz.
Bilemiyorum. Dorukhan'ı satsak oraya bir yerli takviyesi yapmamız gerecek. Mehmet Özcan umarım gelir Dorukhan giderse  :tabe:
Dorukhan'ın satış muhabbeti nerede geçiyor?

Çevrimiçi sefaköykartali

Dorukhan'ın satış muhabbeti nerede geçiyor?

monaconun ilgilendiğini yazmış birkaç yer. Bir de rafinhanın menajeri gelip göztepe maçını izledi. Ayrıca dorukhan da göztepe maçından 20 dk önce sakat falan diye kadrodan çıkarıldı bunların hepsine bakınca mantıklı geliyor bana.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Maia atiba necip - rafinha oğuzhan Muhayer gayet yeterli bence merkez orta saha için. Üstelik orta sahada oyuncular mevkileri de değişebiliyorlar zaman zaman. Asıl sıkıntının kanatlarda olduğunu düşünüyorum. Boyd nkoudou ve lensten başka kanat yok şu anda.

Bu doğru. 2 transfer yapacaklarını sanmıyorum ama. Biraz da o atiba-necip kısmının boş küme olma ihtimali var. Orada dorukhan yazsa sağ iç mevkisini de yedekler. Muhtemelen aslara yakın süre alır. Maia türü bir transfer bekliyorum. Rafinha ya da türü bir oyuncu beklemiyorum. Buna dayanarak konuştum. Kanat kısmına da katılıyorum.

Çevrimdışı alimm

Şu an,

bırakın gitsin dorukhan, 8 için yeterli ofans gücü yok...
No6 - dorukhan - adem orta sahasıyla pas ile rakip kaleye gitmekte çok zorlanıırz..
no 6 ile rotasyona sokmakta bu ekonomik şartlarda çok akılcı görünmüyor...
dorukhan gider maia, rafinha m.özcan gelir..

Çevrimdışı worns

atınç imzalıycak oraya muhtemelen

Atınç rotasyonu derinleştirmez. Ancak şişirir. Erdoğan Kaya'ya şans verilmesini tercih ederim. Atınç 25 yaşında olmasına karşın profesyonel maç deneyimi Erdoğan'dan çok fazla değil. :)

Çevrimdışı worns

bırakın gitsin dorukhan, 8 için yeterli ofans gücü yok...
No6 - dorukhan - adem orta sahasıyla pas ile rakip kaleye gitmekte çok zorlanıırz..
no 6 ile rotasyona sokmakta bu ekonomik şartlarda çok akılcı görünmüyor...
dorukhan gider maia, rafinha m.özcan gelir..

+3 oyuncu giriyorsa sisteme bahsettiğim sayısal eksiklik ortadan kalkıyor elbette. Bu kadar transfer yapılabilir mi? Bana zor geliyor, bakalım.

Çevrimiçi sefaköykartali

+3 oyuncu giriyorsa sisteme bahsettiğim sayısal eksiklik ortadan kalkıyor elbette. Bu kadar transfer yapılabilir mi? Bana zor geliyor, bakalım.
Ben dorukhanın geçen sene maksimum performansını izlemiş olabileceğimizden çekiniyorum açıkçası. Biraz daha fizikle oynadığımız ve geçen dönemi çok iyi değerlendirdiği için dorukhan sivrildi. Ama abdullah avcının oyununda istediklerimizi verebileceğinden şüpheliyim. Dikine oyun konusunda zayıf, pas konusunda da yeterince iyi değil. Fiziken güçlü ama yetmez. Hazır 10-15 milyon arası teklif olan adamı da rotasyona oturtmak çok doğru gelmiyor. Kenarda oturacaksa 10 milyona gitsin eskişehir den mehmeti alalım 8 milyon cepte kalsın o da oturur.

Çevrimdışı Koa_lAA

3 aydır alınmadı şimdi 3 oyuncu birden mi alınacak diyorsunuz ortasahaya... sanmam... rotasyon okadar sıkışırsa gençler oynasın işte... muhayer falan...

bu arada güven i göztepe maçında beğenmedim hiç... yanında bomboş adam var gidiyor 3 kişinin arasına çalıma giriyor falan... buna benzer bir iki aksiyonu daha var... bunlar bencillik değil futbol aklının noksanlığı gibi... böyle oynarsa gol atamadığı her maç takımın en kötüsü ilan edilir... kafayı çalıştırması lazım biraz...

Çevrimdışı ilhan mansız

Medelin gitmesi +10 puan yazar. Şu saatten sonra alınacak iki kaliteli ama gerçekten kaliteli orta saha işi bitirir. Forvet konusuna çok takılmıyorum. Orta saha iyi hücum ederse goller gelir. Ayrıca Güven in inşallah çok büyük bir yıldız olacağını düşünüyorum,,🦅

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

harbi en son ne zaman oldular  :D
Ts nin 2011 şampiyonluğunu saymazsak ortalama Ts ile Aynıdır şampiyon olamadıkları Yıl 😁

Şaka gibi o kadar zaman içinde S.L şampiyonlukları Uefa şampiyonluğu yaşayıp da ligde şampiyon olamamalari cidden çok enteresan

Yüzüp yüzüp kuyruğunda veriyorlar şampiyonluğu son 5 senedir özellikle acayip takım bu Liverpool
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

3 aydır alınmadı şimdi 3 oyuncu birden mi alınacak diyorsunuz ortasahaya... sanmam... rotasyon okadar sıkışırsa gençler oynasın işte... muhayer falan...

bu arada güven i göztepe maçında beğenmedim hiç... yanında bomboş adam var gidiyor 3 kişinin arasına çalıma giriyor falan... buna benzer bir iki aksiyonu daha var... bunlar bencillik değil futbol aklının noksanlığı gibi... böyle oynarsa gol atamadığı her maç takımın en kötüsü ilan edilir... kafayı çalıştırması lazım biraz...
sadece bir orta saha alınacaktı üç aylık süreçte.. medel ve dorukhan ın gitmesi durumunda +2 ekleme yapılması düşüncesindeyim... medel gitti dorukhan için bu sene aldığımız teklifleri seneye alabilirmiyiz ben şüpheliyimm umarım bu sene gider ve gerekli takvyeler yapılabilir.....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ta Kevin Nkoudou şoku yaşandı.

N'Koudou, sabah yapılan antrenmanın son bölümünde sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ta Kevin Nkoudou şoku yaşandı.

N'Koudou, sabah yapılan antrenmanın son bölümünde sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

Haber Kaynağı: Fanatik
bu sene bi cenabetlik var bizde kaçıncı oldu bu ya
bipbipbupbup