2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4288384 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

bu arada Fikret Orman bu hızla giderse ft yide getirir diye tırsmıyor değilim.
pırlanta gibi hoca falan demeye başlarsa gider kendimi köprüden atarım.

haber ver bikaç kişi toplanıp beraber atlayalım tek başına atlarsan anlam ifade etmez toplu eylem olursa geniş kitlelere ulaşır. biz yandık bizden sonrakiler yanmasın die de not bırakırız köprüye  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Evet necmi abi senin mantığına göre bakarsak kloop çöp bir teknik direktör,hiçbir başarısı yoktu.Ama bu liverpool yönetimi enayi olduğu için adama güvendi ve ne enteresandır adam cl ve süper kupa aldı.O gelmeden önce ortalama takım olan liverpool'u şampiyonluğa oynattı ki pl tarihinin en iyi takımı olma potansiyeli olan city olmasa yürüye yürüye şampiyon yapacaktı 30 yıldır şampiyon olamayan takımı.Veya tottenham işi bilmiyor baksana kaç yıldır takımın başında olan,hiçbir başarısı olmayan pochettino ile yıllardır çalışıyorlar.Adamlar city ve liverpol'dan sonra en iyi pl takımı ama bunlar önemli değil tabi...
kloop iyi hoca
diğer taraftan sende o saydığın takımlar gibi yüz milyonlar döksen transfere
ligde her sene şampiyon olursun hatta hoca diye takımın başına mylife ın dediği gibi eşek bağlasan yine olursun.
bana kalkıp epl örneği veriyorsunuz orası başka dünya orda metan gazı kokluyorlar
burda biz tiner kokluyoruz ayaklarımızı yere basıp gerçekleri görelim benim mantığım değil bu hayatın gerçekleri saydığın takımların yedek oyuncularını bile alamıyoruz. o oyuncuların başına aslında hocada koymasan olur
al getir takımı buraya hocasız şampiyon olursun.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Duyum duyumdur pekte duyum verdiğim görülmemiştir kaynak sormayın meşaleleri yakın Maia yakın.

Çevrimiçi Necmi

:D Necmi abinin Luce'yi de sevdiğini sanmıyorum. Ben çok severim çok kültürlü adamdır. Başarılarını saymaya gerek yok zaten.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk
luce yi severim :bandit:
ama sorun sevmek değil Beşiktaşa birşeyler katan herkese saygım vardır severim sevmem ama saygı duyarım
sadece hak etmeyenlere saygı gösterilmesine karşıyım.
biliç gitmesini ilk ben dillendirdim ama takımı aldığı durumdan daha iyi bir seviyeye getirip bıraktı
hakkını yemem. bir hocanın takıma verdiği katkı şampiyonluk değildir bu ülkede şampiyon olmak için
bu yeterli değil ama takıma bakarsın oyunculara bakarsın hocanın kalitesi takımın duruşundan belli olur
biz bastonla duruyorduk biz iki defa yeteneklerle şampiyon olduk diyince zora gidiyor ama bu takım aldığından beri her yıl
geri gitti bak oyuncu kalitesinden bahsetmiyorum formdan bahsediyorum en son artık yürüyeek maç yapıyorduk.
hoca dediğin herşeyi verir. olmaz dersin oyuncu kalitesi bu kadar ama ilk yarı 30 ikinci yarı 41 ikinci sene ilk yarı 26 ikinci yarı 39 puan alıyorsa oyuncu kalitesinden önce sorgulanacak başka şeyler vardır. yürüyen takım o puanları alabiliyorsa emin ol bu
takımın kalitesinden oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Bu adamda hangi oyuncular var falan nerden ogreneceZ
Topcudan gidip parayi takip edelim
oyuncusu olmasına gerek yokki gider türkiye haklarını satın alır menejerinden
bu bir evi yirmi emlakçının paylaşması gibi bir durum. sezon sonu kulüplerin ihtiyaçlarına göre oyuncu listesi oluşturup
bunların menejerleriyle anlaşıyorlar.sonra o oyuncuları kulüplere satmaya çalışıyorlar
tabi renkliler  ffp de olduğu için tek av Beşiktaş adam muradına erememiş hayallerini naibi patlatmış işde.

Çevrimdışı Erman1903

Duyum duyumdur pekte duyum verdiğim görülmemiştir kaynak sormayın meşaleleri yakın Maia yakın.

Eğer Maia duyumun gerçekse ben de ekleme yapayım, plase Danilo Cataldi.

Çevrimiçi Necmi

Thiago Maia için Sampdoria, Genoa ve Bologna devredeymiş. Genoa, oyuncu için kiralık + zorunlu opsiyon (7 milyon) + sonraki satıştan %50 pay teklif etmiş.

Biz de teklif yapmışız. Lille karar verecekmiş  :tabe:

https://le10sport.com/football/mercato/exclu-mercato-losc-thiago-maia-finalement-vers-besiktas-470778
bu gerçekse kulüplerin ne teklif ettiği pek önemli değil oyuncunun tavrı önemli
çocuğun bir kere içinde ukte kaldı  Beşiktaş yerine lille tercih ederek attan inip eşeğe bindiğini gördü
artık kolay kolay Beşiktaş devredeyken bu takımlara okey vermez tabi gerçekten istiyorsak.

Çevrimdışı Erman1903

çocuğun bir kere içinde ukte kaldı  Beşiktaş yerine lille tercih ederek attan inip eşeğe bindiğini gördü
artık kolay kolay Beşiktaş devredeyken bu takımlara okey vermez tabi gerçekten istiyorsak.

+1903 Oyuncu istemezse diğer klüplere satamazlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Yarına gelişme olur Maia veya Lemina'da Murat Özen'in haberine göre ilk tercih Maia ikinci tercih Lemina.

Medel'de Bologna'ya gitmiş bugün açıklanacakmış.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 01:27:13 Samet Ç ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

kloop iyi hoca
diğer taraftan sende o saydığın takımlar gibi yüz milyonlar döksen transfere
ligde her sene şampiyon olursun hatta hoca diye takımın başına mylife ın dediği gibi eşek bağlasan yine olursun.
bana kalkıp epl örneği veriyorsunuz orası başka dünya orda metan gazı kokluyorlar
burda biz tiner kokluyoruz ayaklarımızı yere basıp gerçekleri görelim benim mantığım değil bu hayatın gerçekleri saydığın takımların yedek oyuncularını bile alamıyoruz. o oyuncuların başına aslında hocada koymasan olur
al getir takımı buraya hocasız şampiyon olursun.
N'koudu'yu aldık ama  :bandit:

Çevrimdışı karaoğlan

Thiago Maia da gelirse yeni transferlerimizin boyları:

Thiago - 178
Nkodou - 175
Rebocho - 171
Douglas - 171
Boyd - 183
Ruiz - 184

Kısalıyoruz :)

Çevrimiçi tolga1903

Ben bizim 7 milyon eurolara çıkacağımızı düşünmüyorum. Son söz kulüpte ise en kârlı hangisi ise ona karar verecektir oyuncu da illa gitmem Beşiktaş'a gitmiyorsam kalırım vs der mi meçhul. İşte falcao örneği ortada adam eğer dalga geçmiyorsa bunlarla gelmek istediğini cümle alem biliyor ama kulübü bırakmıyor. Bence kulüp kararı da çok önemli.

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer döneminin kapanmasına günler kalırken siyah beyazlılar, eksik bölgelere takviyelerini yapmak için girişimlerini sürdürüyor.

Ortacizgi.com’un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Barcelona forması giyen Rafinha Alcantara’nın transferi için düğmeye bastığı öğrenildi.

Siyah beyazlıların 26 yaşındaki oyuncu için teklifini yaptığı ve beklemeye geçtiği belirtildi.

Rafinha’nın menajeri, geçtiğimiz hafta Göztepe ile oynanan karşılaşmayı Vodafone Park’ta takip etmişti.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimiçi tolga1903

Thiago - 178
Nkodou - 175
Rebocho - 171
Douglas - 171
Boyd - 183
Ruiz - 184

Evet ve bu beni çok tedirgin ediyor. Sırf bu yüzden bazı maçlara gökhan caner ikilisiyle çıkmak zorunda kalabiliriz hava topu hakimiyetleri diğerlerine oranla daha iyi olacağı için. Ama ilerleyen süreçte zorluk derecesi yüksek maçlarda atiba gelir de atiba maia ljajic gibi bir orta sahamız olur o zaman biraz olsun dengeleriz. Gerçi hoca basaksehir'de de kısa oyuncuları tercih ediyordu.

Çevrimiçi Necmi

adamlar daha taze son 2 şampiyonluğu hakemlerle lobi ile almışlar hala gese lobisi yoktur demek enteresan :alala:

geçen hafta hakem denizliyi doğradı gese berbattı maçı kaybetti yoksa maç 5-0 dı. bu hafta dha taze penaltı vara rağmen verilmedi cagnenin dirseğe bakılmadı bile herifler 2 maçdır hakem lobisiile yürüyorlar işte o kadar kötülerki şuan sadece 1 punda kaldılar ama hakem lobisinin devrede oldugunu görememek bunun üzerine gidememek bir şampiyonluğu daha kaybettirirsivas maçında 2 penaltımız verilmemiş taze taze.
hakem satın almanın adı lobi değil şike oluyor
lobiyi iyi anlamak lazım önce. o lobi neden atıldıklarında o hakemleri korumadı bir lobiden bahsediyorsak tabi
tff bile kontrol edemedide hakemleri uzaklaştırmakta buldu çareyi demekki.
biri kendini satışa çıkarırsa sende satın alırsan bunun adı lobi olmuyor.
bu adamlar hep şikeyle hakem ayartarak şampiyon oldu ben buna lobi demiyorum
hakem satın al takım satın al doğanlar uçuşsun bunun adı lobi olsun.
lobi dediğin şey cb nin çıkıp kumpas var dediği için hakemin kararının bile hiçe sayılarak
senin elinden kupanın alınması fenere yürü denmesidir. burda olay hakemlerde değil direk başka güçlerde
bitti. zamanında evet himmet lobisi vardı gs nin ama değişen ülke konjöktöründe pek kaldı denemez
mehmet ağarlar haluk ulusoylar çok şeyler oldu. ama son iki sene bunlardan bahsedemeyiz
hep geçmişe bakıp değişen durumları dikkate almayıp aynı şeyleri söyleseniz
sadece rakipleri olmadık şekilde şişirir dev yaparsınız. tıpkı fenere yıllardır şöyle ekonomik gücü böyle ekonomik gücü var
diye şişirildiği gibi o zamanda emişdim bizden çok daha batıklar diye ama insanlar habere şişirmek
derdindeydi. bununda ekmeğini çok yediler. şimdi yerle bir oldular.
insanlar güçlünün yanındadır birini sürekli böyle şişirip güçlü göstermeye çabalarsan
eninde sonunda insanları onların safına itersin. sonra o yalana herkes inanır. bir bakmışsın herkes
iç güdüsel olarak ona çalışıyor. Renkliler bunu yıllarca çok kullandılar. adamların pasosu kaldı ama bizim saftirik taraftarımız
hala besliyor bu olguyu. birini güçlü göster kimse dokunmasın birini ezmek istiyorsan zayıf güçsüz göster
biz yıllarca onları şişirirken onlarda sürekli bizi zayıf göstermeye çabaladı olan buydu işde. lobi falan değil.
biz iki senedir lobi diye yırtındık bu sefer kimse onlara dokunmaya cesaret edemedi. sen adamı dev yaparsan
hakem o deve dokunmak istemez bu kadar basit.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Thiago - 178
Nkodou - 175
Rebocho - 171
Douglas - 171
Boyd - 183
Ruiz - 184

City de böyle.Hatta guardiola kendi söylüyor:benim sistemimin en büyük dezavantajı takım boyunun kısa olmasından dolayı,hava topları ve duran toplardaki zaafiyetimiz diye.Hunter hocamın bir çare bulması lazım bu duruma

Çevrimiçi Necmi

Evet ve bu beni çok tedirgin ediyor. Sırf bu yüzden bazı maçlara gökhan caner ikilisiyle çıkmak zorunda kalabiliriz hava topu hakimiyetleri diğerlerine oranla daha iyi olacağı için. Ama ilerleyen süreçte zorluk derecesi yüksek maçlarda atiba gelir de atiba maia ljajic gibi bir orta sahamız olur o zaman biraz olsun dengeleriz. Gerçi hoca basaksehir'de de kısa oyuncuları tercih ediyordu.
gördüğüm kadarıyla ruizin hava hakimiyeti iyi
boy önemli değil sıçrayabilmek önemli yoksa ne uzun boylu oyuncular var yerden on santim yükselemiyor.
göztepe maçında oyuncular ısınırken sahaya bir baktım içime daral geldi.
göztepe oyuncuları zürafa gibi biz pigme gibiydik :D ama maç boyu hava üstünlüğü bizde oldu.

Çevrimiçi Necmi

City de böyle.Hatta guardiola kendi söylüyor:benim sistemimin en büyük dezavantajı takım boyunun kısa olmasından dolayı,hava topları ve duran toplardaki zaafiyetimiz diye.Hunter hocamın bir çare bulması lazım bu duruma
kısa oyuncular haraketli ve kıvrak olur kısa olmak ligde işe yarar bence
esas dua edelimde avrupa kurasında kuzey takımı ile eşleşmeyelim :D

Çevrimdışı Erman1903

Beni de ediyor ama bir transfer döneminde her şeyi çözmek mümkün değil malesef. Maia gibi uzun olmayan bir dos alırsak forveti yüksek ihtimalle 185+ tercih ederiz gibi. Transfer kapandıktan sonra arada duruma göre bakılabilir. Ya da sezon sonu Atiba-Vidayla yolları ayıracak olursak yerlerine daha uzun oyuncular düşünülebilir.

Çevrimiçi tolga1903

gördüğüm kadarıyla ruizin hava hakimiyeti iyi
boy önemli değil sıçrayabilmek önemli yoksa ne uzun boylu oyuncular var yerden on santim yükselemiyor.
göztepe maçında oyuncular ısınırken sahaya bir baktım içime daral geldi.
göztepe oyuncuları zürafa gibi biz pigme gibiydik :D ama maç boyu hava üstünlüğü bizde oldu.

Gökhan ve caner iyi sıçrıyor çünkü abi. Bir de rebocho ve douglas ile bakmak lazım duruma. Medel'de gelmeden önce uçuyor kaçıyor ronaldo'dan top alıyor vs övüldü durdu adamın boy dezavantajını kullanmayan takım kalmadı. En faciası da trabzon'dan yedirdiği goldür.

Çevrimiçi tolga1903

Beni de ediyor ama bir transfer döneminde her şeyi çözmek mümkün değil malesef. Maia gibi uzun olmayan bir dos alırsak forveti yüksek ihtimalle 185+ tercih ederiz gibi. Transfer kapandıktan sonra arada duruma göre bakılabilir. Ya da sezon sonu Atiba-Vidayla yolları ayıracak olursak yerlerine daha uzun oyuncular düşünülebilir.

Keşke diyorum vida satılıp marcelo'ya sulandaydık. O adam kadar rahat hava topu kazanan çok az oyuncu gördüm bizim takımda gerçi gelmeden önce bundesliga birincisiydi sanırım bu alanda. Marcelo veya ona benzer oyuncu alsaydık içimiz çok rahat girerdik sezona ama imkansız bu saatten sonra.

Çevrimdışı levitate

Eğer Maia duyumun gerçekse ben de ekleme yapayım, plase Danilo Cataldi.
söyleye söyleye getireceksin be abi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Ben bizim 7 milyon eurolara çıkacağımızı düşünmüyorum. Son söz kulüpte ise en kârlı hangisi ise ona karar verecektir oyuncu da illa gitmem Beşiktaş'a gitmiyorsam kalırım vs der mi meçhul. İşte falcao örneği ortada adam eğer dalga geçmiyorsa bunlarla gelmek istediğini cümle alem biliyor ama kulübü bırakmıyor. Bence kulüp kararı da çok önemli.
kulübün yapabileceği tek şey zaten bırakmamak olur ama zorla şuraya buraya git diyemez
oyuncunun ikna edilmesi lazım. oyuncu kulüple bağlarını kopardıysa kulübün kazanacağı parayı umursamaz.
biz göndermek istediğimiz oyuncuları gönderebiliyormuyuz. iş oyuncuda bitiyor o takımda yıllarını geçirecek olan oyuncu
falcao olayında kulüp oraya değil buraya gideceksin diye zorlamıyorki satmak istemiyor sonuçta bonservisi elinde
bu hakkı var kulübün ama falcao sen gs ye değil bolognoya gideceksin deme hakkı yok. oyuncu hayır dediğinde
kulüp ya elinde tutar yada oyuncunun istediği yere satar.  o olaydada yerine oyuncu bulduğunda bırakacaktır
oyuncu bir kere kalem kırdıysa artık fayda sağlamaz. esas sorun falcao kalem kırdımı. burda gs yi istemek değil
adamın eline son bir üç yıllık ballı kontrat geçmiş değerlendirmek istiyor bir sene sonra bir yaş daha yaşlanıp belki takım bile bulamayacak
bir sene sonra iki üç yıllık kontratı kim verir ona burda koz monaconun elinde istediği gibi ip oynatır.
biz sosa olayında mecbur kalıp düşük fiyata bırakacaktık ama elimize koz geçti milan ceza almamak için mecbur kaldı istediğimiz parayı vermeye
yoksa ipleri kopartmıştık göndermeyip fifaya şikayet edecektik şimdi monaco gs ye izin verdimi görüşme yapsınlar diye
yoksa otel odalarında çekilen resimler başa bela olur monaco sağlam bir bonservis ister alamazsa gider fifaya şikayet eder
oyuncumu ayartıyorlar diye. ben rahat gördüm monacoyu elinde koz var kullanıyor gibi.eğer izin yoksa oyuncu bile r yapar.

Çevrimiçi Necmi

Gökhan ve caner iyi sıçrıyor çünkü abi. Bir de rebocho ve douglas ile bakmak lazım duruma. Medel'de gelmeden önce uçuyor kaçıyor ronaldo'dan top alıyor vs övüldü durdu adamın boy dezavantajını kullanmayan takım kalmadı. En faciası da trabzon'dan yedirdiği goldür.
iyide uzun boylu oyuncu gol yedirmezmi bu ölçü değilki  medel iyi sıçrıyor
yedirdiğine bakıyorsun çıkardıklarına neden bakmıyorsun. medeldeki sorun yükselememek değil adam sakat çıkıyor her yükselişi faul kokuyor
ceza sahasında penaltı yapma riski yüksek gg de kısa ama göztepe maçında 3-4 hava topu kesti

Çevrimdışı tangaz

hakem satın almanın adı lobi değil şike oluyor
lobiyi iyi anlamak lazım önce. o lobi neden atıldıklarında o hakemleri korumadı bir lobiden bahsediyorsak tabi
tff bile kontrol edemedide hakemleri uzaklaştırmakta buldu çareyi demekki.
biri kendini satışa çıkarırsa sende satın alırsan bunun adı lobi olmuyor.
bu adamlar hep şikeyle hakem ayartarak şampiyon oldu ben buna lobi demiyorum
hakem satın al takım satın al doğanlar uçuşsun bunun adı lobi olsun.
lobi dediğin şey cb nin çıkıp kumpas var dediği için hakemin kararının bile hiçe sayılarak
senin elinden kupanın alınması fenere yürü denmesidir. burda olay hakemlerde değil direk başka güçlerde
bitti. zamanında evet himmet lobisi vardı gs nin ama değişen ülke konjöktöründe pek kaldı denemez
mehmet ağarlar haluk ulusoylar çok şeyler oldu. ama son iki sene bunlardan bahsedemeyiz
hep geçmişe bakıp değişen durumları dikkate almayıp aynı şeyleri söyleseniz
sadece rakipleri olmadık şekilde şişirir dev yaparsınız. tıpkı fenere yıllardır şöyle ekonomik gücü böyle ekonomik gücü var
diye şişirildiği gibi o zamanda emişdim bizden çok daha batıklar diye ama insanlar habere şişirmek
derdindeydi. bununda ekmeğini çok yediler. şimdi yerle bir oldular.
insanlar güçlünün yanındadır birini sürekli böyle şişirip güçlü göstermeye çabalarsan
eninde sonunda insanları onların safına itersin. sonra o yalana herkes inanır. bir bakmışsın herkes
iç güdüsel olarak ona çalışıyor. Renkliler bunu yıllarca çok kullandılar. adamların pasosu kaldı ama bizim saftirik taraftarımız
hala besliyor bu olguyu. birini güçlü göster kimse dokunmasın birini ezmek istiyorsan zayıf güçsüz göster
biz yıllarca onları şişirirken onlarda sürekli bizi zayıf göstermeye çabaladı olan buydu işde. lobi falan değil.
biz iki senedir lobi diye yırtındık bu sefer kimse onlara dokunmaya cesaret edemedi. sen adamı dev yaparsan
hakem o deve dokunmak istemez bu kadar basit.

satınalma değil lobinin sözlük tanımıdır durum. hepsini mi satın aldılar tüm mhk adamlara hizmet ediyor. atılanlar dediğin adamlardan bülo zaten kadayıfa dönmüş sanırım 2 ay evveline değin saçları her hafta boyatıyormuş görmedin mi bembeyaz olmuş ya üzüntüden beyazlamış yada kadayıflıkdan adam daha dün demedi mi 25-26 yıllık kariyerim vbvb nasıl bi atılmaysa 25 yıl çalışmış adam zaten bi yerde sgk.lı çalışsa 2. emekliliğe dönüyormuş  evet ilk hatasında biletini kesmişiz cidden.

biz dev dedik die hakemler dokunamıyor demek
burası ne türk filmi platosu ne de kenar mahallede rajon kesilen sokaklar.
bülonun tv.de işe başlamış olması bile  lobinin eylemidir.

düşmanını tanımlayamazsan kaybetmeye mahkumsun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona