2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4289958 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Bence onun oranları daha insaflı çünkü şampiyon kadroları dağıtan da yerlerine mantar adamları alan da yönetim sonuçta.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

m.demirkol gese analizinde şöle demiş "şampiyon takımın öndeki 6 oyuncusundan 4ü değişmiş bu kabul edilemez".  iyi de bizim her sene böleydi atibayı saymazsak değişmeyen tek adam da q7  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

ben alfayı beğeniyorum atibadan daha hızlı ve sert üstelik, sadece iq.su bir iki tık düşük gibiydi

Evet o konuda kendini geliştirmeli ama henüz çok genç. Bir de çocuk daha hiçbir yerde 1 sene üstü oynamadı. Yeri yurdu belli olsa ne yaptığını bilen bir hale gelecektir.

Çevrimdışı savaş altay

m.demirkol gese analizinde şöle demiş "şampiyon takımın öndeki 6 oyuncusundan 4ü değişmiş bu kabul edilemez".  iyi de bizim her sene böleydi atibayı saymazsak değişmeyen tek adam da q7  :ebebe:
Onu da anlatti yanilmiyorsam. Bir ara fb ters takla acana kadar kendiydedi sonrasinda

o da raydan cikti  :D ntv'de sinyal vermeye baslamisti zaten, yalniz bu hafta 3 penalti biri bedava,

45 plak var, walk man var hepsi 5 tl abi  :D

Çevrimdışı tangaz

Onu da anlatti yanilmiyorsam. Bir ara fb ters takla acana kadar kendiydedi sonrasinda

o da raydan cikti  :D ntv'de sinyal vermeye baslamisti zaten, yalniz bu hafta 3 penalti biri bedava,

45 plak var, walk man var hepsi 5 tl abi  :D

ne çok pil giderdi o kasetli walkmanlere motoru döndürecem die pilin anasını ağlatırdı adı walkman ama adaptörü takıp evde yatanman oluyorduk  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi sefaköykartali

Artık transferin son zamanlarına giriyoruz en az 3 enfazla 5 transfer yapacaz bu dönemde
İsim ya da isimcik bi ipucu yok mu yahu :tabe:

Çevrimdışı savaş altay

ne çok pil giderdi o kasetli walkmanlere motoru döndürecem die pilin anasını ağlatırdı adı walkman ama adaptörü takıp evde yatanman oluyorduk  :D
Kahverengi sony'ler vardi uzun giderdi  :bandit:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yoo öyle son kez yapayım dedim :D

sende de kripto quaresmacılık var he, çaktırmıyorsun falan ama yok bi anda bunu demeler, yok insan sevgisi falan demeler :P  :lol: :lol:

Son günlerde hakkında çıkan bazı olumsuz haberlere istinaden siyah beyazlı taraftarlar, Futbol Direktörü Ali Naibi'nin yanında olduklarını oluşturdukları tag ile gösterdi.

Siyah Beyazlı taraftarlar, #AliNaibininKardeşleriyiz tagını Türkiye gündemine getirdi.

Ali Naibi'ye Beşiktaşlı taraftarlar tarafından sosyal medyada büyük destek var.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Taraftar böyle olsun canımı yesin ya, böyle doğru işler yapınca çok mutlu oluyorum :)

Artık transferin son zamanlarına giriyoruz en az 3 enfazla 5 transfer yapacaz bu dönemde

sosyalkartalcım hoşgeldin, forvet de bize forvet. Yalan da olsa kandırmacada olsa forvet de, dillendir belki akıllarına gelir de yapar  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Kahverengi sony'ler vardi uzun giderdi  :bandit:

ohoo onlar kaç sene sonra çıktı  gençsin sen tabe :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

sende de kripto quaresmacılık var he, çaktırmıyorsun falan ama yok bi anda bunu demeler, yok insan sevgisi falan demeler :P  :lol: :lol:

aynen hatta geceleri bazen adını sayıklayarak kalkıyormus sevgimden ev halkı dedi :D  :evillol:

Ama nasıl sevgi öyle böyle değil rüyalarıma kadar giriyor :D

Çevrimdışı cursedofdragon

aynen hatta geceleri bazen adını sayıklayarak kalkıyormus sevgimden ev halkı dedi :D  :evillol:

Ama nasıl sevgi öyle böyle değil rüyalarıma kadar giriyor :D

Bu 4 gün boyunca forvet ve ortasaha diye bende sayıklamaya başlarım  :lol:

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

sosyalkartalcım hoşgeldin, forvet de bize forvet. Yalan da olsa kandırmacada olsa forvet de, dillendir belki akıllarına gelir de yapar  :lol:
Birileri Mariano Diaz yazmış bize  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/alfredo-morelos/profil/spieler/338962

geçenlerde de yazmıştım bu eleman bi ara bizim takibimizdeydi neden gündeme gelmez yeniden alternatif golcü için ideal ve farklı profil çift ayaklı kanatlara kaçabiliyor genç

Çevrimdışı Kartal Ç

Oyuncu ve kulupleriyle anlasildi da yonetim maliyet performans acisindan karar vermeye calisiyor noktasinda miyiz yoksa bu 3-5 oyuncu yada kuluple henüz pazarligi mi zorlama asamasindayiz? Daha bunun evraklarinin yetistirilip lisans cikarttirma muhabbeti var. Gs nin bi oyuncu oyle evrak yetismedi diye elde kaldiydi yarim sezon.

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/alfredo-morelos/profil/spieler/338962

geçenlerde de yazmıştım bu eleman bi ara bizim takibimizdeydi neden gündeme gelmez yeniden alternatif golcü için ideal ve farklı profil çift ayaklı kanatlara kaçabiliyor genç

Kapıyı çalan Premier lig klüpleri olmuştur, çılgın paralar düşünüyor olmalı muhtemel.

Çevrimdışı Erman1903

Oyuncu ve kulupleriyle anlasildi da yonetim maliyet performans acisindan karar vermeye calisiyor noktasinda miyiz yoksa bu 3-5 oyuncu yada kuluple henüz pazarligi mi zorlama asamasindayiz? Daha bunun evraklarinin yetistirilip lisans cikarttirma muhabbeti var. Gs nin bi oyuncu oyle evrak yetismedi diye elde kaldiydi yarim sezon.

Tahminen çarşamba ya da perşembe gelecek 6 numara belli olur. Son günlere forvet heyecanıyla gireriz :).. Orta sahada anlaştığımız 1-2 adam muhakkak olmuştur, piyasaya çıkan yüksek profilli oyuncuları yokladığımız için acele etmiyoruz gibi.

Çevrimdışı Savaş

Forvet ismi çıkmaması çok ilginç. Ali Naibi telsizi kapattı sanırım yine.

Insan eti yiyen bişey geliyo galiba.

Çevrimdışı Erman1903

Forvet ismi çıkmaması çok ilginç. Ali Naibi telsizi kapattı sanırım yine.

Insan eti yiyen bişey geliyo galiba.

Ben de o tarz birini bekliyorum, orta sahaya hibrit birini düşündüğümüz için tahminim forvete 1,85 üstü adam alacağız.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 00:41:32 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Abi ne alaka birisini beğenmek, desteklemek, bizi şampiyon yapma ihtimali yüksek demek ona muhtacız demek mi oluyor ?? Beşiktaşı küçültmek değil şuan real madrid gibi takımlarda bile iyi teknik direktörün yoksa şampiyon olma ihtimalin azalır, onlarda mı küçük takım ?
burda bazı arkadaşlar işi oraya getiriyor ne dediklerini bilmiyorlar
haklı çıkacağım diye Beşiktaşı küçültüyorlar. sözüm onlara. Birşeyi yazarken
bu lafın Beşiktaşa zararı varmı diye enine boyuna düşünmeleri lazım.

Çevrimiçi Necmi

Hoca beyenmiyon abi sende

Gerci haklisin riza tayfur falan bir suru kotu tecrubeler oldu
Kimi oneriyorsun abi boyle seni yumusacik yapacak hoca kim?

Ftyi getirelim mi? Lobisiyle beraber 5-6 haftaya birakir kacar gibi zaten
Jürgen Klopp  :D  pamuk gibi olurum :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Hoca beyenmiyon abi sende

Gerci haklisin riza tayfur falan bir suru kotu tecrubeler oldu
Kimi oneriyorsun abi boyle seni yumusacik yapacak hoca kim?

Ftyi getirelim mi? Lobisiyle beraber 5-6 haftaya birakir kacar gibi zaten
bu arada Fikret Orman bu hızla giderse ft yide getirir diye tırsmıyor değilim.
pırlanta gibi hoca falan demeye başlarsa gider kendimi köprüden atarım.