2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4290959 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

cümlen bu arthur başka ne anlayacağız? kısa net ortalama takım olan liverpoolu şampiyonluğa oynatıyor yazmışsın
Kusura bakma cümleye girmeden önce üç kelime daha eklemem gerekiyormuş,okuyunca o anlam çıkıyor evet.Şimdi düzelttim.

Çevrimdışı tangaz

valla rakamlar artık devlet sırrı hani n'koudounun rakamı bile belli değil.

başkan çok eleştirildiği için şeffaflığı birkaç sene evvel bırakıp azizin feneri gibi kap açıklamaları sınırlı olan yolu seçti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Yahu bitti gitti şenol güneş. Bitti yani işimiz yok adamla anca iki maçımızı izlemeye gelir. İyisiyle kötüsüyle egrisiyle doğrusuyla sonlandı. Sanki hala başımızdaymış gibi 3 yıl önceki oynattığı oyunu okuyoruz. @38life sana zahmet maia atiba lemina medel vs başka seçenek de koyabilirsin karşılaştırma alabilir miyiz zira şu 1 hafta takımın kalan sezonuna ışık tutacak da.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son günlerde hakkında çıkan bazı olumsuz haberlere istinaden siyah beyazlı taraftarlar, Futbol Direktörü Ali Naibi'nin yanında olduklarını oluşturdukları tag ile gösterdi.

Siyah Beyazlı taraftarlar, #AliNaibininKardeşleriyiz tagını Türkiye gündemine getirdi.

Ali Naibi'ye Beşiktaşlı taraftarlar tarafından sosyal medyada büyük destek var.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

paragrafını tekrar oku. cümlenin biri bitmiş nokta koyup ardından ortalama takımı şampiyonluğa  oynatıyor die yazmışsın şimdiyi tanımlar bu cümle. ortalama bir takım olan liverpoolu aldı bu günlere getirdi desen düşündüklerini anlatacakmışsın ama yazdığın cümle bugünün liverpoolunu ortalama gibi anlatıyor.
Söylemek istediğimi eksik yazdığım için karışıklık olmuş burada  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Kusura bakma cümleye girmeden önce üç kelime daha eklemem gerekiyormuş,okuyunca o anlam çıkıyor evet.Şimdi düzelttim.

anlam karmaşasını çözdük gelelim mevzuya madem hocalar işi bitiriyor o aman o kadroyla neden başarılı olamadı kloop neden hersene bonservise 150-200 milyon harcattı neden 85 milyonluk stoper 75 milyonluk kaleci filan aldı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

gerilme çünkü rize maçında necip uysal var hiç olmadı necip oynar bütün yıl :D
Belki hiç transfer yapmayız. Forvet ve orta saha almazsak bütün sene çöp olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Belki hiç transfer yapmayız. Forvet ve orta saha almazsak bütün sene çöp olur

giden varsa gelende olur ama rize maçında oynamaz  :tabe:

Dorukhan-Oğuzhan-Ljajic ile çıkarız rize maçına sakatlık bela olmazsa.

Çevrimdışı Erman1903

2 dos u ne yapacağız :D

bari bir mos gelsin :D

Lemina zaten box to box 8 e 6'dan daha çok benziyor. Koyacan Ljajicin yanına salacak kobrayı, arkada da Maia gibi komple bir dosla acayip rahat oynarlar.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 22:26:06 Erman1903 ]

Lemina zaten box to box 8 e 6'dan daha çok benziyor.

8e olmaz o adam 8e daha pasör biri lazım topla çok sevişiyor.

Çevrimdışı Erman1903

8e olmaz o adam 8e daha pasör biri lazım topla çok sevişiyor.

Bana göre 8e daha uygun, 8 koyamadığımız adamı 6ya nasıl koyacaz madem topla sevişiyor :)

Çevrimdışı sozkul

hasic avrupada bizim alt yapı katagorimizde olacak
tc vatandaşlığı süreci bize pek yaramaz o kadar kolay değil artık

Şu anda altyapımızda mı Hasiç? 18 den önce gelip 3 yıl sende  oynaması gerekmiyor mu homeground sayılması için?

Çevrimdışı tangaz

anlam karmaşasını çözdük gelelim mevzuya madem hocalar işi bitiriyor o aman o kadroyla neden başarılı olamadı kloop neden hersene bonservise 150-200 milyon harcattı neden 85 milyonluk stoper 75 milyonluk kaleci filan aldı  :bandit:

hazır groggy halde yakalamışken bi tane daha yapıştırayım  :evillol:

madem olay hocada bitiyor neden transfer yapıyoruz 5 tane yaptık 2 daha yapıcaz yazık değil mi paramıza zaten yok birtek ayrılan adri yerine birini mirin yerine birini alsak yeterliydi şimdi medel giderse birini daha 2 eylülde getirirdik neden 4 kişi fazladan aldık   :bandit:

nakavt geliyor galiba :D

Çevrimdışı Arthur Dayne

Abi yalnız sana sorduğum iletiyi alıntılayıp yazsan daha iyi olmaz mıydı?Klopp konusu necmi abiye verilmiş bir cevaptı.O hoca konusunda öyle bir şey yazdı ki bende ona karşılık klopp örneğini verdim.Tabi ki başarı için kaliteli kadro gerekiyor ben buna katılmasam niye her gün transfer başlığında vakit kaybedeyim?Benim sana sorduğum soruda şu:tartışılanlara bakarak konuşursak bizi şampiyon yapan da yönetim,bizi iki senede batıran da yönetim anlamı çıkıyor.O zaman şenol hoca bu takıma ne vermiş diye soruyorum.Hani mesela tartışıyoruz ya avcı şöyle yapıyor böyle yapıyor diye;şenol hocanın döneminde takım oyunu,sisteme dair ne konuşabiliyoruz?Sadece oyuncu kalitesi tartışılıyor.Umarım bu sefer düzgün kurmuşumdur cümleleri  :D

Çevrimdışı sozkul

hazır groggy halde yakalamışken bi tane daha yapıştırayım  :evillol:

madem olay hocada bitiyor neden transfer yapıyoruz 5 tane yaptık 2 daha yapıcaz yazık değil mi paramıza zaten yok birtek ayrılan adri yerine birini mirin yerine birini alsak yeterliydi şimdi medel giderse birini daha 2 eylülde getirirdik neden 4 kişi fazladan aldık   :bandit:

nakavt geliyor galiba :D

İş hocada bitiyorsa bir hoca daha alalım?  :)

Bana göre 8e daha uygun, 8 koyamadığımız adamı 6ya nasıl koyacaz madem topla sevişiyor :)

bilmem isteyenlere sormak lazım :D

benim için 6 numaranın tarifi atibadır.

Çevrimdışı sosyalkartal

selam gençlik durumlar nasıl  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Georgetown

GURURLAN!

Çevrimdışı MUSTAFA_

selam gençlik durumlar nasıl  :ishock:
Duyumsuz kaldık. Duyum at üzerimize  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı tangaz

Abi yalnız sana sorduğum iletiyi alıntılayıp yazsan daha iyi olmaz mıydı?Klopp konusu necmi abiye verilmiş bir cevaptı.O hoca konusunda öyle bir şey yazdı ki bende ona karşılık klopp örneğini verdim.Tabi ki başarı için kaliteli kadro gerekiyor ben buna katılmasam niye her gün transfer başlığında vakit kaybedeyim?Benim sana sorduğum soruda şu:tartışılanlara bakarak konuşursak bizi şampiyon yapan da yönetim,bizi iki senede batıran da yönetim anlamı çıkıyor.O zaman şenol hoca bu takıma ne vermiş diye soruyorum.Hani mesela tartışıyoruz ya avcı şöyle yapıyor böyle yapıyor diye;şenol hocanın döneminde takım oyunu,sisteme dair ne konuşabiliyoruz?Sadece oyuncu kalitesi tartışılıyor.Umarım bu sefer düzgün kurmuşumdur cümleleri  :D

bu soruna az evvel yanıt vermiştim groggy haldeyken fark edemedin sanırım :D ne hoca tek başına ne yönetim tek başına başarılı başarısız die etiketlenemez. herkes görevini yapar pazıl tamamlanır. yönetim yaptı hoca yaptı demem ben.

ben sürekli sadece sanki tek suçlu hocaymış gibi yazılan objektiflikten uzak örneğin mrred.in ki gibi necmi abininki gibi iletilere yanıt veriyorum.

Çevrimdışı sozkul

ben biliçide istemedim ama takım için yaptığı iyi şeyleri örtmez bu.
sameti kulübün kapısının önünden geçirmem o derece sevmiyorum.
birine siyah deyince diğerine beyaz dememmi gerekiyor anlamadım

Sen kimi istiyordun?

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz