2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4286984 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

O sözleri doğru olsa bile benim o adama alerjim var o konuşunca kaşıntı tutuyor beni.
Çünkü her konuşmasında bir art niyet arıyorum  :D

alenin ne dediğinden ne yaptıgından bize ne konumuz alen değil q7 ve gönderilişi değil gönderiliş şekli bence yanlış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

alenin ne dediğinden ne yaptıgından bize ne konumuz alen değil q7 ve gönderilişi değil gönderiliş şekli bence yanlış.
Gönderiliş şekli neden yanlış izah edebilir misin ?
Olasılık ve alternatifleri tek tek değerlendirelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi nasıl bilinmiyordu gözünü sevem?
Seba bunu genel kurulda üstü kapalı bir şekilde güzelce açıkladı. Adam mitçi kimin ne olduğunu bilmez mi? Mantıklı düşün. O yüzden o meşhur konuşmasını yaptı. Giderken bile, Atatürk'ün emaneti bu kulübü kendi elleriyle himmetçilere₁ teslim etmemek için elinden geleni yaptı. Bu maşalar da gittiler o himmetçileri₁ desteklediler. O yüzden bana kimse bunların samimiyetinden bahsedemez. Ben bunların ettiği her lafta art niyet ararım. Bunların bir de Gezi olaylarında yaptıkları naneler var oralara hiç girmiyorum...

ee madem böle net biliyodu mitçi başkanımız o zaman neden yıllarca yönetim kuruluna aldı genel kaptanlık futbol şubesi başkanlığı transfer komitesi başkanlığı gibi önemli görevler verdi. adama demezler mi sayın seba madem bu adam moktu neden yıllarca koltuk altında taşıdın? konu derin mevzu karışık bence konuyu kaşımayalım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

ee madem böle net biliyodu mitçi başkanımız o zaman neden yıllarca yönetim kuruluna aldı genel kaptanlık futbol şubesi başkanlığı transfer komitesi başkanlığı gibi önemli görevler verdi. adama demezler mi sayın seba madem bu adam moktu neden yıllarca koltuk altında taşıdın? konu derin mevzu karışık bence konuyu kaşımayalım.
Kontrolü atlına almış işte bence çok zekice. Uzağında tutacağına yakınında tut.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Dostlarını yakın düşmanlarını daha da yakın tut.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu himmetçilerin₁ yönetimsel olarak tek sızamadığı kulüp biziz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Tamam kapayalım
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Gönderiliş şekli neden yanlış izah edebilir misin ?
Olasılık ve alternatifleri tek tek değerlendirelim

başa dönelim öyleyse

bu adamı tesislerde anadan üryan dolaşıyormuş vbvb türü söylemlerle kovan kim? F.ORMAN

2015 yazında konopu alamayıp taraftarın gazını almak için bedava gönderdiği adamı tekrar bonservis vererek geri alan kim? F.ORMAN

bu adamı şenol güneş istememesine rağmen transfer eden kim? F.ORMAN

adamın 2017de yaşı 34e gelmişken kontratını 3 sene uzatan kim? F.ORMAN

önce bir hafızaları tazelediğimize göre bugüne gelebiliriz :bandit:

bir oyuncu hangi koşullarda kadro dışı bırakılır? disiplinsizlik ödemeler gecikince defalarca kulübe ihtarname göndermek avukatını yollamak diğer oyuncuları bunlara teşvik etmek kışkırtmak sürekli sakatlanarak profesyonelce yaşamamak yattıgı yerden para almak vbvb.

quaresma zorla kontrat almamış.
idmanları aksatmaz hatta en çok o çalışır
ödemelere bıdı bıdı yapmaz
uefaya verilecek borcu yoktur kağıdını ilk o imzalar diğer yabancıları bu konuda telkin eder.
sakatlıklarla yattığı  yerden para almışlığı yoktur.

adam sene başı kampa alınmış en iyi idmanı o yapmış hazırlık maçlarında oynatılmış ligin ilk maçında oynatılmış transferin kapanmasına 1 hafta kala kadroda düşünülmüyorsun bu 1 haftada takım buldunbuldun yoksa git fulyada takıl demenin nesi doğru allah aşkına sene bitince çağırıdın adamın avukatını menajerini seneye bizle değilsiniz güzel anılarımız var karşılıklı yıpratmadan süreci götürelim takım bulun transferinde kolaylık sağlarız aksi halde kamp kadrosuna almayacağız siz gitmezseniz biz 3 eylülde tek taraflı fesih edeceğiz dersin ve konu buralara kadar uzamadan bitirirsin göstermelik şık bir veda mesajı yayınlarsın geçer gider...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Benim gibi futbol cahilleri varsa 6-8-9 vs ne diyen şu resme bakabilir  :lol:

Çevrimdışı mrred

başa dönelim öyleyse

bu adamı tesislerde anadan üryan dolaşıyormuş vbvb türü söylemlerle kovan kim? F.ORMAN

2015 yazında konopu alamayıp taraftarın gazını almak için bedava gönderdiği adamı tekrar bonservis vererek geri alan kim? F.ORMAN

bu adamı şenol güneş istememesine rağmen transfer eden kim? F.ORMAN

adamın 2017de yaşı 34e gelmişken kontratını 3 sene uzatan kim? F.ORMAN

önce bir hafızaları tazelediğimize göre bugüne gelebiliriz :bandit:

bir oyuncu hangi koşullarda kadro dışı bırakılır? disiplinsizlik ödemeler gecikince defalarca kulübe ihtarname göndermek avukatını yollamak diğer oyuncuları bunlara teşvik etmek kışkırtmak sürekli sakatlanarak profesyonelce yaşamamak yattıgı yerden para almak vbvb.

quaresma zorla kontrat almamış.
idmanları aksatmaz hatta en çok o çalışır
ödemelere bıdı bıdı yapmaz
uefaya verilecek borcu yoktur kağıdını ilk o imzalar diğer yabancıları bu konuda telkin eder.
sakatlıklarla yattığı  yerden para almışlığı yoktur.

adam sene başı kampa alınmış en iyi idmanı o yapmış hazırlık maçlarında oynatılmış ligin ilk maçında oynatılmış transferin kapanmasına 1 hafta kala kadroda düşünülmüyorsun bu 1 haftada takım buldunbuldun yoksa git fulyada takıl demenin nesi doğru allah aşkına sene bitince çağırıdın adamın avukatını menajerini seneye bizle değilsiniz güzel anılarımız var karşılıklı yıpratmadan süreci götürelim takım bulun transferinde kolaylık sağlarız aksi halde kamp kadrosuna almayacağız siz gitmezseniz biz 3 eylülde tek taraflı fesih edeceğiz dersin ve konu buralara kadar uzamadan bitirirsin göstermelik şık bir veda mesajı yayınlarsın geçer gider...

Abi sen küçükken adam asmaca oyununu hep kaybediyordun sanırım ? Ne çok seviyorsun adam asmayı :D

1.Yahu bu adam Şenol Güneş'in manevi oğluydu ne istememesi ? Nereden çıkardın bunu ?

2.Q7 disiplinsiz değildi yani? Abi adamın sadece iyi antreman yapması disiplinli olduğunu mu gösteriyor ? Yahu biz başka maçları mı seyrettik ? Adamın aldığı gereksiz kırmızı kartlar , çıkarken yaptığı hareketler , arkadaşlarına yaptığı terbiyesizlikler, hocasına yaptığı terbiyesizlikler bunları ne çabuk unuttun ? Sana göre Sergen Yalçın'ın Beşiktaş efsanesi olduğu yerde Bu adam da disiplin abidesi olur tabi  :D

3.Güzel anılarımızda pek yok hadi ona da kabul. Toplasan 5 maçtır güzel anı da o yani  :D

4.En iyi idmanı her sene Lens yapıyor abi görüyoruz. Muhabirlere çok da şey etmemek lazım. Muhabirler taraftara şirin görünmek için sallıyorlar yahu

5.Yahu transfer dönemi kapanmadan neden tek taraflı fesih edeceğimizi açıklayalım ? Belki bu über ,süper, mükemmel, uçan kaçan topçumuzu bir umut birileri alır abi ? Transfer dönemi kapanmadan önce kulüp bulması istenir sonra bulamazsa fesih ederler
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 13:20:29 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

False back var birde :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

vay be necibin oynadığı yerde bu isimler beğenilmiyor gerçekten farklı profilde bir taraftar grubuyuz.

Beğenilmiyor değil, şimdi şöyle bu yanlışlar yapılmış verilecek para oynadığı oyun profili ve taktiğe uyumluluk açısından maksimumu istiyoruz. Necibin bu sistem için yanlış ve eksik olması, yerine necibin yerine kim gelirse gelsin ya diyip para gömmek anlamına da gelmez.

Wanyama ve Lemina

Umut güner yine işin içine girdiysek yandık, sinan engin ve çetesinden futbolcu, futbol yorumu beklemiyoruz.
Yine geçen lens ve boyd bi odaya kitlerim quaresmayı izlerim falan demiş. Allahım nasıl günlerden çıktık, bu adam yöneticiydi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bazı roller yok ama kabaca böyle örnek birkaç tane vereyim Talisca'nın bizde oynadığı zamanki pozisyon striker arkasında Shadow Striker diye geçer. Pirlo'nun oynadığı pozisyon 6 numaranın oralarda ancak Regista diye geçer 6 ile 8 in çiftleşmesinden kırma birşey çıkar  :ebebe: vs.. Canerin sivas maçınıda örnek gösterebiliriz bek oynamadı.

Edit: İnside Forward yok birde.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 13:22:01 Kapkarakartal ]

Sosyal medyada birisi paylaşmış. Baya mantıklı geldi  :tabe:

Şöyle bir brief verilmiş iletişim ekibine. Bu sene için iyi bir slogan hazırlayalım. Slogan hedefimizi anlatsın. Hedeflerimizden biri elbette şampiyonluk ama asıl hedefimiz Avrupa kupası. Yalnız bunun için gerekli çalışmaları henüz tamamlayamadık. "Bekle bizi Avrupa" ya da "Hedef Polonya'da final" demeyelim. Üstü kapalı bir slogan olsun ama farklı olan hedefimize işaret etsin.

İletişim ekibindeki reklam yazarları da "BİZİM YOLUMUZ BAŞKA" demiş.
Şu sloganı gördükten sonra her habere inanıyorum şahsen.

Kanka bu forumun istihbarat şefi sen olmalısın  :lol: Aykut ince gibisin  :lol: :lol: Hatta profil resmini direk bu yap.

Gizli hedef

Yapmayın şunu işte mylife1903 eline bunu vermeyin. Bi kere über kadro vs diye lafı geçti 4 yıl konuştu, reis artık uefa hakkında sallarsın :lol:

Çevrimdışı tangaz

Abi sen küçükken adam asmaca oyununu hep kaybediyordun sanırım ? Ne çok seviyorsun adam asmayı :D

1.Yahu bu adam Şenol Güneş'in manevi oğluydu ne istememesi ? Nereden çıkardın bunu ?

2.Abi adamın tek başına antreman yapması disiplinli olduğunu mu gösteriyor ? Yahu biz başka maçları mı seyrettik ? Adamın aldığı gereksiz kırmızı kartlar , çıkarken yaptığı hareketler , arkadaşlarına yaptığı terbiyesizlikler, hocasına yaptığı terbiyesizlikler bunları ne çabuk unuttun ? Sana göre Sergen Yalçın'ın Beşiktaş efsanesi olduğu yerde Bu adam da disiplin abidesi olur tabi  :D

3.Güzel anılarımızda pek yok da hadi ona da kabul. Toplasan 5 maçtır güzel anı da o yani  :D

4.En iyi idmanı her sene Lens yapıyor abi görüyoruz. Muhabirlere çok da şey etmemek lazım. Muhabirler taraftara şirin görünmek için sallıyorlar yahu

5.Yahu transfer dönemi kapanmadan neden tek taraflı fesih edeceğimizi açıklayalım ? Belki bu über ,süper, mükemmel, uçan kaçan topçumuzu bir umut birileri alır abi ? Transfer dönemi kapanmadan önce kulüp bulması istenir sonra bulamazsa fesih ederler

ciddi hafıza problemin var o kadar hafıza tazelemesi yaptım ama gene görmezden gelip yazmışsın. şenolun transfer edilirken nasıl karşı oldugunu adam hakkında söylenmeyen söz yok tesislerde uygunsuz davranışları oldugu için BU YÖNETİM tarafından gönderilen adamı niye alıyoruz minvalindeki açıklamalarını quaresma transferi sorulduğunda suratını ekşitmesini ne çabuk unuttun? yoksa unutmadın da bunu da mı çarpıtıyorsun manevi oğluydu diyerek.

adam gelip çalışkanlığı ile profesyonel yaşantısı ile hocasının takdirini kazanmışsa ve adam bundan yararlanmışsa iyi idman yapanın emeğine saygı gösterip forma vermişse bu onu manevi oğlu filan yapmaz.

adamın saha içi katkısını hiç bir iletimde savunmadım sevmemde zaten tekrar gelişine de kontrat uzatılmasına da en karşı gelenlerden biriydim arşivlerde duruyor yazdıklarımız. saha içinde agresif oluşu gereksiz kartları vb davranışlarını hepimiz eleştirdik doğru bulan yok ama son3 senedeki kadroda en çok katkı veren kanat olduğu gerçeğini de inkar etmem lensle q7 seçimi arasında kalsam elli defa bunu tercih ederim.

en iyi idmanı yapan lens kampa 10 kg fazlayla gelir sene biterken hala 3-5 kg fazlası vardır. evet çok iyi idman yapıyormuş gerçekten  :lol:

futbolu iyi bilsen hak vereceğim detaylar olur belki ama daha dün fanatik geseli adam için bu adam beşiktaşlı değilse ben bu işi bilmiyorum die itiraf eden sendin zaten.  :kop:

Çevrimiçi murat

quaresmanın kadrodışı bırakılması net terbiyesizliktir.

düşünmüyorsan sözleşmesini fesih eder hizmetleri için teşekkür eder gönderirsin.
niye rezillik, terbiyesizlik olsun yönetim paranın bir kısmını kurtarmanın hesabını yapıyor.sene sonuna kadar antrenmanda takılmakmak yerine ülkesine dönmeyi tercih edip paranın bir kısmını bırakabilir.

Çevrimdışı tangaz

niye rezillik, terbiyesizlik olsun yönetim paranın bir kısmını kurtarmanın hesabını yapıyor.sene sonuna kadar antrenmanda takılmakmak yerine ülkesine dönmeyi tercih edip paranın bir kısmını bırakabilir.

sorunun yanıtını detaylıca açıkladığım iletilerimi okuyabilirsin tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayayım.

Çevrimdışı mrred

ciddi hafıza problemin var o kadar hafıza tazelemesi yaptım ama gene görmezden gelip yazmışsın. şenolun transfer edilirken nasıl karşı oldugunu adam hakkında söylenmeyen söz yok tesislerde uygunsuz davranışları oldugu için BU YÖNETİM tarafından gönderilen adamı niye alıyoruz minvalindeki açıklamalarını quaresma transferi sorulduğunda suratını ekşitmesini ne çabuk unuttun? yoksa unutmadın da bunu da mı çarpıtıyorsun manevi oğluydu diyerek.

adam gelip çalışkanlığı ile profesyonel yaşantısı ile hocasının takdirini kazanmışsa ve adam bundan yararlanmışsa iyi idman yapanın emeğine saygı gösterip forma vermişse bu onu manevi oğlu filan yapmaz.

adamın saha içi katkısını hiç bir iletimde savunmadım sevmemde zaten tekrar gelişine de kontrat uzatılmasına da en karşı gelenlerden biriydim arşivlerde duruyor yazdıklarımız. saha içinde agresif oluşu gereksiz kartları vb davranışlarını hepimiz eleştirdik doğru bulan yok ama son3 senedeki kadroda en çok katkı veren kanat olduğu gerçeğini de inkar etmem lensle q7 seçimi arasında kalsam elli defa bunu tercih ederim.

en iyi idmanı yapan lens kampa 10 kg fazlayla gelir sene biterken hala 3-5 kg fazlası vardır. evet çok iyi idman yapıyormuş gerçekten  :lol:

futbolu iyi bilsen hak vereceğim detaylar olur belki ama daha dün fanatik geseli adam için bu adam beşiktaşlı değilse ben bu işi bilmiyorum die itiraf eden sendin zaten.  :kop:
Mübalağa ve teşbihi beliğ yaptık yahu edebiyatın zayıf abi :D
Bir spikerin hangi takımlı olduğunu bilmemekle futbol ve saha içini bilmemenin ne ilgisi var  :D Dönerci ve inşaatçının futbolu bildiği yerde herkes futbolu bilir :D
Adam bizim futbolcumuzla ilgili çok güzel bir benzetme yaptı açıp açıp tekrar dinliyorum. Fırtına gibi dedi. Çok içten söylediği için Beşiktaşlı sandım

Transferi dönemi devam ederken q7 nin kontratını fesih etmek enayilik olur. Transfer dönemi kapanır baktık ki kimse istemiyor karşılıklı anlaşarak fesih ederiz.
Ayrıca adamın taaa geçen sene kadro dışı kalması gerekiyordu geç kalınmış bir tasarruf.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

False back var birde :D

Oralara girmeyelim bu görsel yeterli basitlikte  :)

Çevrimdışı Zafer55

ben zaten performanstan bağımsız yorum yapıyorum iyidir kötüdür zararlıdır onlar ayrı konular.

adam kampa gelmiş herkes sakatlanırken o en iyi idmanı yapmış lig başlamış 2. maç bitmiş transferin kapanmasına 1 hafta kalmış kadro dışısın demek çok çiğ hareketler. sene sonu adama seneye bizle değilsin deyip transfer olmasını beklemek daha mantıklı olurdu. adamı nie kampa aldık nie hazırlık maçlarında oynattık nie lige onla başladık? onla o kadar vakit geçireceğimize mevkideki diğer oyuncuları oynatıp sistemi oturtmaya çalışsaydık daha doğru olurdu neresinden baksan yanlış tutarsız buram buram amatörce eylemler. işin uluslararası negatif PR yönüne hiç girmiyorum bile.
İmzamı atıyorum  :ok:

Kimse gitmesin demiyor...
Herşeyin yakışıklısı makbul...
Adaletli
Kadirşinas
Ve ahde vefa ile...
Beşiktaş'a yakışan budur...

Dönerci Alen bunu yazmış. Bu ara fazla konuşmaya başladı. Şeker istiyor sanırım
Bu adam ne hakla kadirşinaslıktan ahde vefadan bahsediyor ? Yahu sen Beşiktaşın efsane başkanı aleyhine bağırdın. Yıldırım Demiröreni ibra ettin. Bu adamın hiçbir dediğine inanmam.Samimiyetinde de hep şüphe ederim.

Yıllar boyunca bu kulübü duruş, efendilik vs diyip ensesine vurup lokmasını aldılar. Artık öyle yok, geçti onlar.

Çevrimdışı tangaz

O spiker beşiktaşlı değilse ben bu işi bilmiyorum :D
Ali Ferhatbot spikerin ismi :D
Ercan Tanerden çok etkilenmiş zaten anlatım stili ona çok benziyor. :D

biz gene de bir VAR incelemesi alalım kafalarda soru işareti kalmasın :D

Samimiyetsiz geliyor artık yaptığı programda takılsın birde  tribünden ayrılma nedeni neydi?

Samimiyetsiz ve yazarlıkla alakası yok adamın. Yazdığı yazıları haber1903te bazen denk geliyordum direk sayfayı kapatıyordum. Tam mahalle ağzıyla yazılmış, samimiyet olsun diye yazılan ama samimiyetsiz yazılar...