2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4287052 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Kimse gitmesin demiyor...
Herşeyin yakışıklısı makbul...
Adaletli
Kadirşinas
Ve ahde vefa ile...
Beşiktaş'a yakışan budur...

Dönerci Alen bunu yazmış. Bu ara fazla konuşmaya başladı. Şeker istiyor sanırım
Bu adam ne hakla kadirşinaslıktan ahde vefadan bahsediyor ? Yahu sen Beşiktaşın efsane başkanı aleyhine bağırdın. Yıldırım Demiröreni ibra ettin. Bu adamın hiçbir dediğine inanmam.Samimiyetinde de hep şüphe ederim.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 11:25:56 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu teneke bağlama işlerini hiç ama hiç sevmiyorum. Quaresmanın sürekli trivela ortaları kestiğini görüp onu inatla sol tarafta oynatanlara kimse bir şey demiyor. Bunu bile bile solda oynatmak tam bir fantezi. Adamı sağa koyduğunda ve cizgide oynattığında düzgün ortalar kesiyor, trivelayı sadece şutlarında kullanıyor. Sağda oynadığında faul yapmadan cizgide ayağından top almak gerçekten zor iş, . Sağ ve sol tarafta oynadığı maçlar ayrılsa eminim çok farklı istatistikler gözükür.
Sanki devamlı solda perişan edilmiş gibi intiba yaratmaya gerek yok.

100 maç oynadıysa, 98'inde sağda oynamıştır. Hatta geçen sene Şenol Güneş Lens'i solda oynattı bunu kesemediği için.

Ayrıca trivelayı sağda oynarken de yapıyor, senin dediğin Rabona herhalde. Onu da çok yaptığı yok.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu yıl şu Uefa kupasını alalım lütfen.
Bi zahmet ona göre kadro kursunlar artık.

Çevrimiçi yaço58

Adaletli
Kadirşinas
Ve ahde vefa ile...

Bu adam ne hakla kadirşinaslıktan ahde vefadan bahsediyor ? Yahu sen Beşiktaşın efsane başkanı aleyhine bağırdın. Yıldırım Demiröreni ibra ettin. Bu adamın hiçbir dediğine inanmam.Samimiyetinde de hep şüphe ederim.
Samimiyetsiz geliyor artık yaptığı programda takılsın birde  tribünden ayrılma nedeni neydi?

Çevrimdışı tangaz

Bu teneke bağlama işlerini hiç ama hiç sevmiyorum. Quaresmanın sürekli trivela ortaları kestiğini görüp onu inatla sol tarafta oynatanlara kimse bir şey demiyor. Bunu bile bile solda oynatmak tam bir fantezi. Adamı sağa koyduğunda ve cizgide oynattığında düzgün ortalar kesiyor, trivelayı sadece şutlarında kullanıyor. Sağ ve sol tarafta oynadığı maçlar ayrılsa eminim çok farklı istatistikler gözükür.

ben zaten performanstan bağımsız yorum yapıyorum iyidir kötüdür zararlıdır onlar ayrı konular.

adam kampa gelmiş herkes sakatlanırken o en iyi idmanı yapmış lig başlamış 2. maç bitmiş transferin kapanmasına 1 hafta kalmış kadro dışısın demek çok çiğ hareketler. sene sonu adama seneye bizle değilsin deyip transfer olmasını beklemek daha mantıklı olurdu. adamı nie kampa aldık nie hazırlık maçlarında oynattık nie lige onla başladık? onla o kadar vakit geçireceğimize mevkideki diğer oyuncuları oynatıp sistemi oturtmaya çalışsaydık daha doğru olurdu neresinden baksan yanlış tutarsız buram buram amatörce eylemler. işin uluslararası negatif PR yönüne hiç girmiyorum bile.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Samimiyetsiz geliyor artık yaptığı programda takılsın birde  tribünden ayrılma nedeni neydi?
Anlattığı bizim üzerimizden beşiktaşı yıprattılar şeklinde.
Gerçekte ne oldu bilmiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Adaletli
Kadirşinas
Ve ahde vefa ile...

adamın yanlış profil olması her dediğini yanlış yapmaz bu olayda da doğru demiş yd.yi ibra eden alen mi f.orman mı? hesap soracağım deyip sonra sümen altı eden alen mi f.orman mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

tribün üzerinden genel kurulculuk yapıp yönetim atıp, yönetim tutmaya, istifa modellerine kadar uzandı bu iş. Yani biz başkanlar getirip, başkanlar götürmemeliyiz.

Böyle bir açıklaması var. @yaço58 Çarşı fesih olurken bu açıklamayı yapmış.
Doğru bir açıklama yapmış. Bu açıklamasının arkasında da bu zamana kadar durmuş. Durmaya da devam etmeli.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Bu Lemina nin videolarını izledim de acayip adam vallaha

Bilekleri çok kıvrak çok kolay çalım atabiliyor ve top saklayabiliyor tıpkı Fernandes gibi

Mermi gibi şut çekiyor , hemen gelsin başlasin :bandit:

Lemina gerçekten kaliteli ve üst düzey bir adam ama şunu bilmek lazım, Müdahaleleri iyi olsa da Fernandes gibi defansif pozisyon alması bir dos'a göre çok zayıf.  Nabzı yüksek olup Toplu veya topsuz olarak pozisyonunu bırakabilen bir adam. İsmi sürekli geçen Durmusi'nin dos versiyonu gibi düşünmek lazım kendisini, yüksek nabızla oynayan bir topçu. Bana göre 8 numarada box to box oynaması 6 Numarada yönetici pozisyonunda oynamasından çok daha verimli olur. Ljajic'in yanına koysan müthis yardırır ama 6 da biraz düşündürücü. 38Life Saiss'in istatistiğini paylaşmıştı bir ara, bana göre o adam  6 numara için bize daha uygun. Kafasında diğer oyuncuları oynatmak olan biri.

Çevrimdışı mrred

adamın yanlış profil olması her dediğini yanlış yapmaz bu olayda da doğru demiş yd.yi ibra eden alen mi f.orman mı? hesap soracağım deyip sonra sümen altı eden alen mi f.orman mı?
Abi allah aşkına 2010 yılındaki Demirörenin gücü ile 2019 daki demirörenin gücü aynı mı ? Adam 9 yılda bütün medyayı ele geçirdi. Uzun adamın bir numaralı tetikçisi ve adamı
Adamın arkasında uzun var diyorum daha ne diyim. Nasıl hesap soracan ? Hayal dünyası...
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 11:42:43 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İbrası için el kaldırdılar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

ben zaten performanstan bağımsız yorum yapıyorum iyidir kötüdür zararlıdır onlar ayrı konular.

adam kampa gelmiş herkes sakatlanırken o en iyi idmanı yapmış lig başlamış 2. maç bitmiş transferin kapanmasına 1 hafta kalmış kadro dışısın demek çok çiğ hareketler. sene sonu adama seneye bizle değilsin deyip transfer olmasını beklemek daha mantıklı olurdu. adamı nie kampa aldık nie hazırlık maçlarında oynattık nie lige onla başladık? onla o kadar vakit geçireceğimize mevkideki diğer oyuncuları oynatıp sistemi oturtmaya çalışsaydık daha doğru olurdu neresinden baksan yanlış tutarsız buram buram amatörce eylemler. işin uluslararası negatif PR yönüne hiç girmiyorum bile.

Bana göre Abdullah hoca falan istemedi gitmesini. İyi bir hazırlık dönemi geçiren, antremanlarını yapan adamı taktiğe uymasa da böyle apar topar yollama kafasında olacak biri değil bence hoca. Taraftarın büyük çoğunluğunun görüşü bu yönde olduğu için başkan ipini kesiyor artık. Belki de vakti geldi ama şekil bu olmamalıydı. Bir sürü görünmeyen kötü sonucu olur bu tip profesyonellik dışı işlerin.

Bahsettiğim sağ-sol oynama mevzusu bence gün gibi açık bir gerçek fakat daha bu konu hakkında hocalara sitem eden bir kişi bile göremedim bunun için söylüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Abi allah aşkına 2010 yılındaki Demirörenin gücü ile 2019 daki demirörenin gücü aynı mı ? Adam 9 yılda bütün medyayı ele geçirdi. Uzun adamın bir numaralı tetikçisi ve adamı
Adamın arkasında uzun var diyorum daha ne diyim. Nasıl hesap soracan ? Hayal dünyası...

2019 deyip neden çarpıtıyorsun konuyu???

f.orman 2012de başkan olurken hesap soracam sloganı ve seçim vaadi ile geldi 2019 nereden çıktı?

işinize gelince uzun var nasıl hesap soracaksın diyorsunuz ee madem öyle ben burda ilkay gündoğan uzun ilişkilerinde benzer şöyler söylerken neden aksini söylüyordun???

Çevrimdışı tangaz

İbrası için el kaldırdılar.

ibra olayına farklı anlamlar yüklemeyin bu arada yanlış biliyorsam düzeltin lütfen ama ibra olmayan yönetim hatırlamıyorum. ibra konusu beşiktaş kültüründe standart bir eylemdir ibra edilmemek kulübü farklı mercilere (mahkemelere)  taşıyacağı için bizim kültürümüzde kullanılmayan bir işlem.

Çevrimdışı mrred

2019 deyip neden çarpıtıyorsun konuyu???

f.orman 2012de başkan olurken hesap soracam sloganı ve seçim vaadi ile geldi 2019 nereden çıktı?

işinize gelince uzun var nasıl hesap soracaksın diyorsunuz ee madem öyle ben burda ilkay gündoğan uzun ilişkilerinde benzer şöyler söylerken neden aksini söylüyordun???
Abi beinsportta alen ile yapılan bir röpartajı atıyorum sana
O röpartajdan bir bölümü yollayım

DEMİRÖREN'İN ELLE TUTULUR 2 YÖNETİCİSİ VAR"
CEM:  “Bizde komplo teorisi çok. 20 milyon dolar adamın cebinden para çıkmış, bunu hibe etsin bir anlık sinirle lanet olsun alın Beşiktaş'ı başınıza çalın demesi için belki de tahrik ediyorlar adamı. Bu adam duygusal bir adam. Benim Beşiktaşlılığına hiçbir lafım yok. Duygusal ama etrafında elle tutulur bir Murat Aksu var, bir de Kenan Öner var.”
ALEN:  “17 kişilik yönetim kadrosunda 3 kişi kalmış. Yıldırım Demirören, Murat Aksu, Kenan Öner.”

Murat Aksu kim biliyor musun ? Bir araştır istersen... Murat Aksu ve Beşiktaş ile İhsan Kalkavan ve Beşiktaş aynı cümlede olmamalı.

Röpartajın tamamı burada http://tr.beinsports.com/haber/ve-soz-carsida

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 12:10:36 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Söyleşiden başka bir bölüm daha

Başkanla randevu aldığınmız zaman ne konuşacaksınız?
ALEN: ”Onları şimdi aile içerisinde bazı odalar vardır oraya yatak odası diyoruz. Yatak odasında olan bazı şeyler ailenin içinde kalır. Tabi bizim de özelimiz var.”
CEM: “Hayır canım bizim en çok istediğimiz başkandan iyi bir yönetim, güçlü bir yönetim. Gruplardan adam almasın, gruplarla pazarlığa girmesin. Hani 500 oyum var diye çıkanlardan adam almasın. Beşiktaş’a 2 milyon, 5 milyon dolar hibe edebilecek adamları alsın. Beşiktaşlı gelsin yönetime. Futboldan anlayan gelsin. Yılmaz Ekergil’e elektrikçi Yılmaz diyorlardı ama futbolu biliyordu. Yemen Ekşioğlu mesela futbolu biliyor. Bülent Deriş mesela altyapıda kupalar aldı, başarılar kazandı ama sonuçta bizim istediğimiz ses getirecek, bir İhsan Kalkavan’ın 98 senesinde bir listesi vardı, Süleyman Seba’ya ondan çok kızdık. O liste değil Beşiktaş’ı, Türkiye’yi yönetecek bir listeydi. Turgay Cineri, Ahmet Hamoğlusu, Cengiz Kaptanoğlusu, Zafer Yıldırımı...”

@tangaz abi
Bu grup beşiktaşı ihsan kalkavan ve turgay ciner yönetmeli diyor.
Söyleyeceklerim bu kadar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi beinsportta alen ile yapılan bir röpartajı atıyorum sana
O röpartajdan bir bölümü yollayım

DEMİRÖREN'İN ELLE TUTULUR 2 YÖNETİCİSİ VAR"
CEM:  “Bizde komplo teorisi çok. 20 milyon dolar adamın cebinden para çıkmış, bunu hibe etsin bir anlık sinirle lanet olsun alın Beşiktaş'ı başınıza çalın demesi için belki de tahrik ediyorlar adamı. Bu adam duygusal bir adam. Benim Beşiktaşlılığına hiçbir lafım yok. Duygusal ama etrafında elle tutulur bir Murat Aksu var, bir de Kenan Öner var.”
ALEN:  “17 kişilik yönetim kadrosunda 3 kişi kalmış. Yıldırım Demirören, Murat Aksu, Kenan Öner.”

Murat Aksu kim biliyor musun ? Bir araştır istersen... Murat Aksu ve Beşiktaş ile İhsan Kalkavan ve Beşiktaş aynı cümlede olmamalı.

Röpartajın tamamı burada http://tr.beinsports.com/haber/ve-soz-carsida

konuyu alakasız yerlere taşıyorsun şu an az evvel 2019 demiröreni 2010 demiröreni diyordun ben sadece 2019da değil 2012de f.orman bunu söylüyordu diyorum. karşıt olduğun konu ve kişilerle alakalı çarpıtıyorsun diyorum geçende sergen konusunda çarpıttığın gibi.

murat aksu kim iyi bilirim kenan öneri de bilirim yıldırımı buradaki herkesten daha iyi bilirim. varsa yıldırımla bi işin bi telefon açıp halledeyim ist.a gittiğinde seni ağırlatayım kendisine işini de halledip göndersin :)

konu dağılıyor konumuz yıldırım alen murat kenan filan değil quaresmanın gönderiliş şeklinin yanlışlığı/doğruluğu.

Çevrimdışı mrred

konuyu alakasız yerlere taşıyorsun şu an az evvel 2019 demiröreni 2010 demiröreni diyordun ben sadece 2019da değil 2012de f.orman bunu söylüyordu diyorum. karşıt olduğun konu ve kişilerle alakalı çarpıtıyorsun diyorum geçende sergen konusunda çarpıttığın gibi.

murat aksu kim iyi bilirim kenan öneri de bilirim yıldırımı buradaki herkesten daha iyi bilirim. varsa yıldırımla bi işin bi telefon açıp halledeyim ist.a gittiğinde seni ağırlatayım kendisine işini de halledip göndersin :)

konu dağılıyor konumuz yıldırım alen murat kenan filan değil quaresmanın gönderiliş şeklinin yanlışlığı/doğruluğu.

Öncelikle Yıldırım Demirören' i tanıyıp tanımaman çok önemli değil. Çok matah bir adam olduğunu düşünmüyorum. Mümkünse aynı havayı bile solumam.

Konuyu dağıtmıyorum istersen silsile halinde sana ne yaptığımı açıklayayım ;

1. O çarşı denen grubun liderleri olan Alen'in geçmişte kimlerle ne gibi ilişkileri varmış ve geçmişte efsane başkanımıza neler yapmış onu gösteriyorum.
2. Alen denen adamın söylemiş olduğu sözün güvenilir olup olmadığını böylece ortaya koyuyorum
3. Bu alen denen adam Seba yerine İhsan Kalkavan , Turgay Cineri desteklediğini gösteriyorum
4. Böylece söylemiş olduğu sözlerin birilerine bir takım yerlere hizmet etmek için söylenmiş olduğunu ortaya koyuyorum.

Fikret Orman'a gelince hesap falan soramaz daha önce de yazdım . F.O en yumuşak karnı orasıdır. Ama Türkiye yepyeni bir döneme girdi 2 3 sene içinde bu durum değişebilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

ALEN: ”Onları şimdi aile içerisinde bazı odalar vardır oraya yatak odası diyoruz. Yatak odasında olan bazı şeyler ailenin içinde kalır. Tabi bizim de özelimiz var.”
CEM: “Hayır canım bizim en çok istediğimiz başkandan iyi bir yönetim, güçlü bir yönetim. Gruplardan adam almasın, gruplarla pazarlığa girmesin. Hani 500 oyum var diye çıkanlardan adam almasın. Beşiktaş’a 2 milyon, 5 milyon dolar hibe edebilecek adamları alsın. Beşiktaşlı gelsin yönetime. Futboldan anlayan gelsin. Yılmaz Ekergil’e elektrikçi Yılmaz diyorlardı ama futbolu biliyordu. Yemen Ekşioğlu mesela futbolu biliyor. Bülent Deriş mesela altyapıda kupalar aldı, başarılar kazandı ama sonuçta bizim istediğimiz ses getirecek, bir İhsan Kalkavan’ın 98 senesinde bir listesi vardı, Süleyman Seba’ya ondan çok kızdık. O liste değil Beşiktaş’ı, Türkiye’yi yönetecek bir listeydi. Turgay Cineri, Ahmet Hamoğlusu, Cengiz Kaptanoğlusu, Zafer Yıldırımı...”

@tangaz abi
Efsane başkanımıza karşı İhsan Kalkavan , Turgay Ciner ve Murat Aksu'yu desteklemişler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi

alenin yanlış profil olması her söylediğini yanlış yapmaz quaresma konusunda da doğru söylemiş die yanıt yazmıştım sana ben zaten biliyorum onların ne oldugunu savunduğum iletimde yok şimdi kalkıp yanlışlarını ortaya dökmen quaresma konusunda doğru söylediği gerçeğini değiştirmez ki.

sonra sene 2012deki konuşmaları getiriyorsun buraya o yıllarda ülkenin başı cemaatciydi zaten ülkenin yarısı o rüzgardan besleniyordu ve dönemin konuşmaları ile bir yere varamayız.

ihsan kalkavan seba dönemi yöneticisi adamın şimdi firari olması o dönem genel kaptanlık yaptıgı 3sene üst üste şampiyonluk gelirken yönetici oldugu gerçeğini değiştirmiyor.

sen ihsan kalkavanın sebaya rakip olduğu seçimde kurduğu yönetim kurulunu hatırlıyormusun? adamın kurduğu ekip futbol değil ülke ekonomisini yöneten ülke ekonomisinin 2/5ine yön veren bir ekipti. ee bu adamlarda demiröreni öyle güçlü bir liste yapmamakla eleştiriyorlar ve sene 2011-12ler bu yorumlarında farklı anlamlar görmedim ben himmetçiler₁ yönetsin dememişler güçlü liste yapamamasını eleşiirmişler ve oisimler o yıllarda daha himmetçi₁ ilan edilmemişti. ilan eden bi ben vardım kendi çevremde  :D

Çevrimdışı tangaz

Öncelikle Yıldırım Demirören' i tanıyıp tanımaman çok önemli değil. Çok matah bir adam olduğunu düşünmüyorum. Mümkünse aynı havayı bile solumam.

Konuyu dağıtmıyorum istersen silsile halinde sana ne yaptığımı açıklayayım ;

1. O çarşı denen grubun liderleri olan Alen'in geçmişte kimlerle ne gibi ilişkileri varmış ve geçmişte efsane başkanımıza neler yapmış onu gösteriyorum.
2. Alen denen adamın söylemiş olduğu sözün güvenilir olup olmadığını böylece ortaya koyuyorum
3. Bu alen denen adam Seba yerine İhsan Kalkavan , Turgay Cineri desteklediğini gösteriyorum
4. Böylece söylemiş olduğu sözlerin birilerine bir takım yerlere hizmet etmek için söylenmiş olduğunu ortaya koyuyorum.

Fikret Orman'a gelince hesap falan soramaz daha önce de yazdım . F.O en yumuşak karnı orasıdır. Ama Türkiye yepyeni bir döneme girdi 2 3 sene içinde uzunun son çırpınışları bu durum değişebilir.

alenle ilgili tespitlerin doğrudur
AMA
bunlardan bağımsız quaresma gönderilişi hakkında alenin söylemi doğrudur.

Çevrimdışı mrred

alenin yanlış profil olması her söylediğini yanlış yapmaz quaresma konusunda da doğru söylemiş die yanıt yazmıştım sana ben zaten biliyorum onların ne oldugunu savunduğum iletimde yok şimdi kalkıp yanlışlarını ortaya dökmen quaresma konusunda doğru söylediği gerçeğini değiştirmez ki.

sonra sene 2012deki konuşmaları getiriyorsun buraya o yıllarda ülkenin başı cemaatciydi zaten ülkenin yarısı o rüzgardan besleniyordu ve dönemin konuşmaları ile bir yere varamayız.

ihsan kalkavan seba dönemi yöneticisi adamın şimdi firari olması o dönem genel kaptanlık yaptıgı 3sene üst üste şampiyonluk gelirken yönetici oldugu gerçeğini değiştirmiyor.

sen ihsan kalkavanın sebaya rakip olduğu seçimde kurduğu yönetim kurulunu hatırlıyormusun? adamın kurduğu ekip futbol değil ülke ekonomisini yöneten ülke ekonomisinin 2/5ine yön veren bir ekipti. ee bu adamlarda demiröreni öyle güçlü bir liste yapmamakla eleştiriyorlar ve sene 2011-12ler bu yorumlarında farklı anlamlar görmedim ben himmetçiler₁ yönetsin dememişler güçlü liste yapamamasını eleşiirmişler ve oisimler o yıllarda daha himmetçi₁ ilan edilmemişti. ilan eden bi ben vardım kendi çevremde  :D
Abi nasıl bilinmiyordu gözünü sevem?
Seba bunu genel kurulda üstü kapalı bir şekilde güzelce açıkladı. Adam mitçi kimin ne olduğunu bilmez mi? Mantıklı düşün. O yüzden o meşhur konuşmasını yaptı. Giderken bile, Atatürk'ün emaneti bu kulübü kendi elleriyle himmetçilere₁ teslim etmemek için elinden geleni yaptı. Bu maşalar da gittiler o himmetçileri₁ desteklediler. O yüzden bana kimse bunların samimiyetinden bahsedemez. Ben bunların ettiği her lafta art niyet ararım. Bunların bir de Gezi olaylarında yaptıkları naneler var oralara hiç girmiyorum...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

alenle ilgili tespitlerin doğrudur
AMA
bunlardan bağımsız quaresma gönderilişi hakkında alenin söylemi doğrudur.
O sözleri doğru olsa bile benim o adama alerjim var o konuşunca kaşıntı tutuyor beni.
Çünkü her konuşmasında bir art niyet arıyorum  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Efsane başkanımıza karşı İhsan Kalkavan , Turgay Ciner ve Murat Aksu'yu desteklemişler.

olabilir destekleyebilirler sene 98den bahsediyoruz o seçimde seba kalkavan seçim sonucunda uçurum yoktu bir sürü kişi kalkavanın listesine oy vermişti. yaşım 23dü seçimi de seçim konuşmalarını da gün gibi hatırlıyorum kimse o dönem bunları terörist olarak görmüyordu konu spor olunca hele hiç o gözle bakmayan çok kişi vardı adam ciddi vaadler sunuyordu aralarında beşiktaş aş havayolları şirketi kurmak gibi vaadleri vardı beşiktaşın çöpünü bile satıp para sokacağız kulübe hocamız johan cruyff olacak gibi söylemleri vardı ve pek çok kişiyi etkiliyordu bu ve benzeri söylemleri ile.