2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4285989 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

Aksine en kritiklerinden biri santrafor eksiklerin. Burak hala koltuk değneğiyle geziyor. Doğru düzgün kamp görmedi. Döndüğünde ne durumda olacağı belirsiz. Güven santraforda saç baş yolduracağını çoktan gösterdi. Bence yanındakileri de bozuyor. Daha gidecek çok yolu var. Umut'u hiç saymıyorum.

Bence doğru iş santraforu pazartesi takıma katıp Rize maçının kadrosuna yazmak olur.
ben burak salonda antrenmanlara başladı diye biliyorum koltuk değneği ile mi antrenman yapıyor :alala:

Çevrimdışı Erman1903

altı numarasında bu hafta oyuna necipi sokan takımın taraftarı leminayı beğenmiyor :D

😁  Forza capitano

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

ben burak salonda antrenmanlara başladı diye biliyorum koltuk değneği ile mi antrenman yapıyor :alala:

Dün paylaşılıp duran bir fotoğrafı vardı eski filan mıydı acaba bilmiyorum.  :alala:

Çevrimdışı worns

Bir biçimde santrafor alınır diye düşünüyorum ama. Avcı günler önce yaptığı basın toplantısında Burak sakat olmasa bile farklı tarzda bir santrafor almamız gerekiyor demişti. Vazgeçeceğini sanmam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

falcao işine dönmesin de
Bu isimler Falcao'dan daha büyük. Bunlar hem genç hem de EPL topçusu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu isimler Falcao'dan daha büyük. Bunlar hem genç hem de EPL topçusu  :tabe:
Yılan hikayesine dönmesin anlamında dedim ki zaten 9 gün kaldı dönmez :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

vay be necibin oynadığı yerde bu isimler beğenilmiyor gerçekten farklı profilde bir taraftar grubuyuz.

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi benim kafam cidden karıştı. Murat özen'e güvenirim rafinha yazan o. Alper bahadır ise lemina ve wanyama diyor. Neden aynı anda hem hücum yönü güçlü merkez orta saha ve iki defansif orta sahayla görüşüyoruz biz? Bu üçünden ikisini almamız çok zor hatta imkansız bence düşündüm de.  Acaba rafinha gelirse medel mi kalacak?

Çevrimdışı Dr.Zeck

İyide wanyana yi brugge almadi mi

Çevrimiçi levitate

Şimdi benim kafam cidden karıştı. Murat özen'e güvenirim rafinha yazan o. Alper bahadır ise lemina ve wanyama diyor. Neden aynı anda hem hücum yönü güçlü merkez orta saha ve iki defansif orta sahayla görüşüyoruz biz? Bu üçünden ikisini almamız çok zor hatta imkansız bence düşündüm de.  Acaba rafinha gelirse medel mi kalacak?
dorukhan gidiyo galiba o yüzden sanırsam
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lemina 6 numara, Rafinha 8 numara oynuyor.Aynı bölgenin oyuncusu değiller.  :tabe: Karıştırman normal. Bu kadar teknik ön libero çok az dünyada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

herkes dorukhanı silmiş hrrr
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

dorukhan gidiyo galiba o yüzden sanırsam

Var mı haber dorukhan için ben ciddi bişey görmedim? Şöyle 10'a falan satsak medel'den 2 gelse çok güzel finansman sağlanır transfere. Rahat rahat yaparlar forvet dos kaleci vs ne istiyorlarsa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyide wanyana yi brugge almadi mi
WAnyama'yı ikna edemediler herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

herkes dorukhanı silmiş hrrr
Bu adamlar gelirse Dorukhan kesin satılır ki bence satıldı bile  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Lemina 6 numara, Rafinha 8 numara oynuyor.Aynı bölgenin oyuncusu değiller.  :tabe: Karıştırman normal. Bu kadar teknik ön libero çok az dünyada  :tabe:

Tamam da wanyama ve lemina hadi biraz rafinha'nın yapabildiklerini yapar ama rafinha bunlara ikame olamaz ondan bahsediyorum. Yani sadece rafinha istenmiyor mu acaba onun yanına bir de defansif orta saha mi var akillarinda?

Çevrimdışı mrred

İhitmalleri söylüyorum
Hocanın açıklaması var
-Sol ayaklı orta saha istiyorum dedi 6 mı 8 mi istiyor belli değil
Öbür taraftan antremanlarda ve hazırlık maçlarında
-Oğuzhanı 6 numarada denedi
Hoca basın toplantısında sistemiyle ilgili olarak sorulan bir soruda
4 3 3 yani tek önlibero çift 8 ile de oynucam dedi
lig maçlarında
-Sivasta Adem ve doruhan 8 oynadı medel 6 aynadı
-Göztepe maçında medel 6 oğuzhan ve adem 8 oynadı

Şimdi tüm bunlardan çıkan olasılıkları göre
Medel gidiyor
1.İhtimal ; Oğuzhan 6 oynayacak önünde adem rafinha olabilir diyoruz. Bazen de rafinhanın yerine dorukhan oynar diyoruz
2.İhtimal 6 numara gelir ademi oğuzhan yedekler rafinhayı da dorukhan yedekler diyoruz
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Var mı haber dorukhan için ben ciddi bişey görmedim? Şöyle 10'a falan satsak medel'den 2 gelse çok güzel finansman sağlanır transfere. Rahat rahat yaparlar forvet dos kaleci vs ne istiyorlarsa.
menajeri udinese'den adamlarla yemek yemiş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bu adamlar gelirse Dorukhan kesin satılır ki bence satıldı bile  :tabe:
öyle oldu galiba :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

vay be necibin oynadığı yerde bu isimler beğenilmiyor gerçekten farklı profilde bir taraftar grubuyuz.

Beğenmeme gibi bir durum yok, transfer doneminin sonlarına gelindi ve gerçekten baya oyuncuyla görüşüyoruz. İsmi çıkanların hemen hemen hepsi iyi oyuncu ama bizim onceliklerimiz olmalı. 6 numara ararken Rafinha ismi çıkıyor sonra forvet bile unutuluyor. Herkes kendince yorum yapıyor, onunla görüşüyoruz bununla görüşüyoruz diyen yorumcuların çoğu boşa atış yaptı. Zaten piyasadaki adamların çoğunu yokluyoruz bunda bilinmeyecek bir şey yok. Bizim taraftar grubu yine iyi, bak gs ye, kafayı yediler Falcao diye diye.

Lemina iyi topçu, pasları duzgun ama zekadan ziyade fizik ve tempo ağırlıklı bir oyun oynuyor.

Çevrimdışı mrred

Sonuç olarak sadece rafinha gelirse oğuzhan 6 oynayacak gibi duruyor
Yok hem rafinha hem de 6 numara gelirse oğuzhan 8 numara olarak adem veya rafinhayı yedeklicek
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

İhitmalleri söylüyorum
Hocanın açıklaması var
-Sol ayaklı orta saha istiyorum dedi 6 mı 8 mi istiyor belli değil
Öbür taraftan antremanlarda ve hazırlık maçlarında
-Oğuzhanı 6 numarada denedi
Hoca basın toplantısında sistemiyle ilgili olarak sorulan bir soruda
4 3 3 yani tek önlibero çift 8 ile de oynucam dedi
lig maçlarında
-Sivasta Adem ve doruhan 8 oynadı medel 6 aynadı
-Göztepe maçında medel 6 oğuzhan ve adem 8 oynadı

Şimdi tüm bunlardan çıkan olasılıkları göre
Medel gidiyor
1.İhtimal ; Oğuzhan 6 oynayacak önünde adem rafinha olabilir diyoruz. Bazen de rafinhanın yerine dorukhan oynar diyoruz
2.İhtimal 6 numara gelir ademi oğuzhan yedekler rafinhayı da dorukhan yedekler diyoruz

1.ihtimal mantıklı ama 2.ihtimal dorukhan satılmadan mümkünü yok gercekleşmez abi bence. Hem dorukhan hem 6 numara hem rafinha. Finansmanı nasıl olacak bunların? Ha wanyama lemina vs almayız da çok düşük maliyetli birini buluruz 6'ya o zaman belki bu ihtimal gerçekleşir.