2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4284033 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Fırat Günayer ve Ali Aydın da yazmış  :tabe:

Fırat zaten Ali Aydını kaynak gösteriyor. Ali Aydın zaten sözcü muhabiri. Yani tek kaynak var ortada o da Ali Aydın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Monaco dün Adrien Silvayı aldı ama evet ismi transfer bitmeden sızan sadece Boyd geldi

douglas da geldi rötarlı bir şekilde.

Çevrimdışı mrred

Bu çocuk hasret çektiğimiz insan eti yiyen modelden hem de tekniği
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erman1903

Mario Lemina

Satın alması imkansız, kiralaması maliyetli. Gerçekleşmesi zor bir transfer. Çift yönlü fakat organizatör, yonetici bir oyuncu değil gibi. Yine de iyi transfer olur
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 00:48:00 Erman1903 ]

Çevrimdışı ALDENYX

Fırat Günayer

@firatgunayer

Beşiktaş, Southamptan forması giyen Mario Lemina’yı kiralamak için İngiliz kulübüyle görüşmelere başladı..

Of inşallah gerçekleşir
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mrred

şov devam etmeli q7 gidiyor diye mi alıyoruz bunu?
Under Pressure F.O
Show must go on yapıyor :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Başakşehir dünyanın en iyi takımı mükkemel kadroları var hoca onları şampiyon yapamıyor bak yeni hoca geldi 3 maç 6 puan 50 gol attılar :) Başakşehiri başakşehir yapan Avcıydı, bu adama sabır edelim beyler. Bugün bile özetlerde izledim fenere karşı fena oymadılar ama tamamen oyun ezberi iyiliği falan Avcıya aitti. Ona rağmen okan taktiği oturtamıyor, bizim ise pas oyununu en baştan kuruyor, biraz sabır.

Çevrimdışı mrred

Pozisyon alması 8 miş sevmedim bak şimdi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Lemina da rafinha da aradığımız transferler değil, şov transferlerinden ne güzel uzak duruyoruz. Böyle devam edelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada çapraz bağ kopmaları eskisi gibi değil diyorlar. %95 in üzerinde başarılı ile tedavi ediliyormuş. Asıl sorunlu olan sakatlık aşil tendonun kopması
Caner ondan sonra toparlayamadı zaten , Asil tendonu kopmadan önce gayet iyiydi ve Adrianoyu kesmişti hatta o kadar formdaydı ki hoca Adriyi sağ beke çekip Caneri sol bek oynatıyordu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sinan Engin forvet transferinin ocak ayına kalabileceğini söylemiş. Lemina ve Rafinha ile transfer dönemini kapatsak herkes memnun olur mu :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ergin1903

Mikail Serin
@mikserin

Mario Lemina, 6 numara sıfatıyla topu stoperlerden alır, 8 numara sıfatıyla topu 3. bölgeye taşır, 10 numara sıfatıyla gol pasını verir. Tam olarak böyle bir oyuncudur. Kiralık dahi olsa, düşeceğine ihtimal vermiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Caner ondan sonra toparlayamadı zaten , Asil tendonu kopmadan önce gayet iyiydi ve Adrianoyu kesmişti hatta o kadar formdaydı ki hoca Adriyi sağ beke çekip Caneri sol bek oynatıyordu
caner her zaman aynı caner ne toparlamadı o zamanda defansı kötü hücumu iyiydi
hala defansı kötü hücumu iyi akşam şaşırttı beni resmen oyun kuruculuk yaptı. Bu güne kadar izlediğim fener dahil en verimli canerdi.

Çevrimdışı huseyincelebi

Sinan Engin forvet transferinin ocak ayına kalabileceğini söylemiş. Lemina ve Rafinha ile transfer dönemini kapatsak herkes memnun olur mu :D

:ebebe: yedek forvetsiz zor

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Erman1903

Pozisyon alması 8 miş sevmedim bak şimdi

Bana göre de aradığımız adam değil ama temposuyla çalışır bizde diye düşünüyorum. İçime sinmiyor yine de..

İyi olur diyorum çünkü piyasasının epey altına kiralarlarsa gerçekleştiririz diye düşünüyorum 😀
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 00:59:34 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Duyumlar filan iyi hoş da lig başladı biz hala 3-4 oyuncu gönderip 3-4 oyuncu alma peşindeyiz. Hayallerdeki kadro uçuyor. Gerçekler, Rize maçına yine santrafor meziyeti olmayan Güven'le başlayacağız.

Dorukhan da gidecek deniyor. Artık Rize maçında 6 numarada ben oynarım bu hafta yediğime içtiğime dikkat edeyim bari.

Çevrimiçi Necmi

sinan kimseden bilgi alamaz bilgisi sallamadır ciddiye almamak lazım
hatta onu adam yerinede koymamak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Duyumlar filan iyi hoş da lig başladı biz hala 3-4 oyuncu gönderip 3-4 oyuncu alma peşindeyiz. Hayallerdeki kadro uçuyor. Gerçekler, Rize maçına yine santrafor meziyeti olmayan Güven'le başlayacağız.

Dorukhan da gidecek deniyor. Artık Rize maçında 6 numarada ben oynarım bu hafta yediğime içtiğime dikkat edeyim bari.
dorukhan giderse yerine biri gelir. adam almadan kimseyi göndermezler medel dahil buna

Çevrimiçi levitate

yönetim iq 300

mantıklı hamleler yapıyoruz alla alla işe bak yav
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ergin1903

Lemina servis edilip  sürpriz bir isim alacaklar gibi hissediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Bana göre de aradığımız adam değil ama temposuyla çalışır bizde diye düşünüyorum. İçime sinmiyor yine de..
altı numarasında bu hafta oyuna necipi sokan takımın taraftarı leminayı beğenmiyor :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu adam buraya uğramaz. Lemina'yı Monaco, Roma ve Lyon da istiyormuş  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1165381311579734017

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Aksine en kritiklerinden biri santrafor eksiklerin. Burak hala koltuk değneğiyle geziyor. Doğru düzgün kamp görmedi. Döndüğünde ne durumda olacağı belirsiz. Güven santraforda saç baş yolduracağını çoktan gösterdi. Bence yanındakileri de bozuyor. Daha gidecek çok yolu var. Umut'u hiç saymıyorum.

Bence doğru iş santraforu pazartesi takıma katıp Rize maçının kadrosuna yazmak olur.