2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274920 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Yorumlara bak q7 kalsın avcı gitsin diyorlar.
Al işte ahmet dursun seba gitsin ile aynı bu işte.
The great gig in the sky

Çevrimdışı KARA BOĞA

Avcının başarısız olması bizim için felaket olur. Bizde iş yapabilecek tek yerli hoca o, sevip sevmememizin önemi yok. Yabancı hoca gelsin diyenler istatistiklere baksın son 20 senede kaç takım yabancı TD ile şampiyon olmuş.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı tolga1903

Gürler akgün'e göre lens ve medel'de gidecek. Lens'i gönderirsek elimizde boyd ve n'koudou haricinde bir orkan kalıyor biraz da güven. Acaba bir kenar oyuncusu daha mı düşünüyoruz? Eğer hocanın izlettiği maliyeti uygun oyuncu varsa ellerinde düşünmeden yapsınlar bu hamleyi.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Quaresmasporlular yüzünden bu adama sövmeyelim. Riyakarlık bize yakışmaz. Arızalıydı ama elinden geleni yaptı bu forma için. Yolu açık olsun.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben vodafone'da maç izlemeden önce q hayranlarını azınlıkta zannediyordum,stada ilk gittiğimde şok olmuştum.Meğerse biz azınlıktaymışız  :lol:

Çevrimdışı mrred

Bu ekşi sözlük nasıl bir yer olmuş arkadaş.Tamam aklı başında yazanlar var ama ricardo quaresma başlığına bir girin,adamı Beşiktaş efsanesi yapmışlar  :lol:
Yahu ülkede 82 milyon futbolu biliyor. Gerçekten bilse ülke olarak onca yatırıma rağmen bu kadar başarısız olur muyduk bir mantıklı düşün.
Bildiklerini sanıyorlar işte o yüzden he de geç.
Basketbolu öyle değel federasyon nispeten bağımsız bir de para yok çok fazla işin içinde kendi yağında kavruluyor ve başarılıyız ülke olarak. Dünya 2.liğimiz var yahu avrupa şampiyonluğumuz var. İnşaatçıdan TFF başkanı mı olur la.
Turgay Demirel ODTÜ mezunu basketbol oynamış bir adam olayı nerelere getirdi . Yönetici kalite farkı işte.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Gürler akgün'e göre lens ve medel'de gidecek. Lens'i gönderirsek elimizde boyd ve n'koudou haricinde bir orkan kalıyor biraz da güven. Acaba bir kenar oyuncusu daha mı düşünüyoruz? Eğer hocanın izlettiği maliyeti uygun oyuncu varsa ellerinde düşünmeden yapsınlar bu hamleyi.
Bugünü transfer sezonunun en güzel günü ilan edebilir miyiz?Akıyo bugün maşallah  :bandit:

Quaresmasporlular yüzünden bu adama sövmeyelim. Riyakarlık bize yakışmaz. Arızalıydı ama elinden geleni yaptı bu forma için. Yolu açık olsun.

Elinden geleni yaptığı falan yok bu adamın, gitmesinden dolayı romantikliğe gerek yok. Zamanında çok başımızı yakıcak hareketi, takımı satacak hareketi vardı. Bir kangrendi ve kestik.

Lens takımda kalmalı. Kanatlar N'Koudou ve Lens olsun, forvet ve orta saha alalım.

Çevrimdışı mrred

Lens takımda kalmalı. Kanatlar N'Koudou ve Lens olsun, forvet ve orta saha alalım.

Arpası çok
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Avcının başarısız olması bizim için felaket olur. Bizde iş yapabilecek tek yerli hoca o, sevip sevmememizin önemi yok. Yabancı hoca gelsin diyenler istatistiklere baksın son 20 senede kaç takım yabancı TD ile şampiyon olmuş.
Felaket olmaz yaw sadece iyi futbol oynayalım gerisi gelir
The great gig in the sky

Çevrimdışı Savaş

Arpası çok
Aynen. Maliyet - Fayda olarak baktığımız zaman Lensin de bir an once gönderilmesi yerinde olur.

Neden şöyle fransa 2'den falan bakmazlar bi azman anlamıyorum. Maden yatıyor orada.

Çevrimdışı savaş altay

Quaresma quaresma oley oley oley

Sjradaji sarki sana ..

Çevrimdışı mrred

Aynen. Maliyet - Fayda olarak baktığımız zaman Lensin de bir an once gönderilmesi yerinde olur.

Neden şöyle fransa 2'den falan bakmazlar bi azman anlamıyorum. Maden yatıyor orada.

Elimizde bence değişik profillerde her türlü oyuna uygun kanatlar var aslında bu arada illa kanatla oynacağız diye bir kural da yok
1-Güven tamamlayıcı forvet gibi oynar kanat forvet gibi
2-Ljajic oyun kurucu kanat gibi içeri çalımla giren kanat forvet gibi oynar
3-Nkoudou atlet oyuncu
The great gig in the sky

Arpası çok
Haklısın ama Güven de yetersiz. Burak muamma. Mutlaka transfer lazım o bölgeye. Medel ve Lens'i satabilsek çok güzel olurdu ama 9 gün kaldı sadece.

Çevrimdışı cursedofdragon

çok büyük fanboyum hem de
bunu yazınca fan boy olmuyormusun şimdi :D Yunus emre de arada gömerdi quaresma'ya ama severdi de :D

Gerçi haklısın fan boyluk yok şöyle eski mesajlarını karıştırdım.

Yönetime giydirmişsin avcıya giydirmişsin ben transferler geç kaldı dediğimde geç değil demişsin.Formalara giydirmişsin.Burak kaptan olduğu için Beşiktaş taraftarına balık hafızalı demişsin.Ruiz için satamayacağımız bir oyuncu daha aldık yehuu diye sevinmişsin.
Daha sonra üşüyoruiz ccc yazmışsın :D Oha denilecek bir transfer yapılmadığı sürece Beşiktaşı bırakıyorum demişsin Beşiktaşı transfer için tutuyorsun falan filan.

aman neyse boşver :D  :evillol:
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 17:30:03 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

Tahminimce orta saha için tam gaz çalışıyor şu an yönetim. Transfer sezonunun sona yaklaşmasıyla piyasaya çıkan yüksek profilli birkaç oyuncuya teklifler yapıldı, onlardan haber bekliyoruz. Olumlu cevap vermezlerse Naibi Style bir kırmızı top gelecek. Yakındır.

Haklısın ama Güven de yetersiz. Burak muamma. Mutlaka transfer lazım o bölgeye. Medel ve Lens'i satabilsek çok güzel olurdu ama 9 gün kaldı sadece.

Mantıken düşüncek olursak uzun zamandan beri düşünüldüğü için görüşmeler içerisinde olunan ve listesi olunan iki mevki elzem. Bunlar ortasahın ortası bana göre atiba tarzı bazılarına göre 8 numara ama ortak kaidemiz ortasaha :D
Forvet ve bu konuda herkesin ortak olduğu profil belli zaten.

Medel fazlalık yaratıcak giderse sıkıntı yaratmayacak biri dorukhan ve yeni transfer falan gelebilir.
Lens ise gitmesi beklenmiyordu bence, parası çok olabilir ama yedeği falan da orkan olamaz. Bu saaten sonra gitmesi beklenmediği için görüşmeler falan derken yeni oyuncu ne kadar fayda sağlayabilir muamma.Yani lensi bırakmazlar diye düşünüyorum ama bırakırlarsa da lense bile şükredicek birisini alabilme ihtimalimizde var.

Çevrimdışı mrred

Bence bize acil olarak 8 ve 6 lazım. Santrafor bile alınmamasını bir derece anlarım.
Hücumda ljajici dönem dönem kapanan takımlarda birebirlerinden faydalanmak adına solda kullanmamız gerekebilir. Adamın bize gelmeden önce italya liginde bir istatistiği vardı. Top kontrolünde en az top kaybı yapan oyuncuydu. Başarılı çalım ve top sürmesi de baya iyiydi.Topu dürtmeyi seviyor. Q7 nin yaptığını ljajic solda yapar ama ona göre daha fuleli iyi hızlanıyor. Bu maçta attığı golde soldan gelip merkeze girdi
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 17:34:32 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada ljajic şu an 10 oynamıyor arkadaşlar :D
Sol iç 8 oynuyor ve halinden hiç memnun değil maraz çıkarabilir yakında :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada ljajic şu an 10 oynamıyor arkadaşlar :D
Sol iç 8 oynuyor ve halinden hiç memnun değil maraz çıkarabilir yakında :D

Taktiğe uygun 8 özellikleri taşıyan 6 numara ve forvet gelirse rahat eder. Şu an aşırı yük var üzerinde.

Çevrimdışı savaş altay

Taktiğe uygun 8 özellikleri taşıyan 6 numara ve forvet gelirse rahat eder. Şu an aşırı yük var üzerinde.
Kimmis o 6?

Çevrimdışı Arthur Dayne

Tahminimce orta saha için tam gaz çalışıyor şu an yönetim. Transfer sezonunun sona yaklaşmasıyla piyasaya çıkan yüksek profilli birkaç oyuncuya teklifler yapıldı, onlardan haber bekliyoruz. Olumlu cevap vermezlerse Naibi Style bir kırmızı top gelecek. Yakındır.
Gürler Akgün'e göre medel gidiciymiş.6 numara transferi için en ciddi isim olarak da gonalons'la görüşüyormuşuz.

Çevrimdışı mrred

Taktiğe uygun 8 özellikli 6 numara ve forvet gelirse rahat eder. Şu an aşırı yük var üzerinde.
Yüz ifadesinden çok belli hiç memnun değel :D taktiksel olarak fazla görevleri var ondan dolayı. Birde ikili teması çok sevmiyor. Çok çabuk beziyor.
The great gig in the sky