2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259974 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Lens hakkında en çok söylenen şeylerden biri de bu. Bir çok farklı kişiden duydum. Lensi forma yarışına sokmayacaksın, vereceksin formayı sezon boyu oynatacaksın o zaman verim verir diyorlar. Ama Beşiktaş seviyesi için yine de yeterli olmaz diye düşünüyorum.
Alanyasporda falan verirsin formayi
Adam gures takimina gecse daha faydali olur

Çevrimdışı mylife1903

Gerçi şimdi 2020de sözleşmesi biteceğini ve kötü sakatlık geçmişini düşündüm de Rafinha gibi bir oyuncuyu bedavaya veya çok düşük maliyete alma fırsatı yakaladiysan da kaçirmazsin yani. Ama kim oynayacak kim oynamayacak. Oguzhani mi kesicen, nasıl bir oyun kurgusu olacak. Her şey çok karışık :D

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rifinyayi cizgide oyun kurucu gibi de kullanir
Sosa cizgiye kaciyordu ya bu da iceri kacar

Çevrimdışı mylife1903

Bu iki orta sahanın birbiriyle uzaktan yakindan alakası yok. Birinde 3u de savunma yapabiliyor diğerinde hiçbiri yapamıyor

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ucunu kafese kapatsan bizimkilerle bi araba sopa cekerler okuz gibi kosan basan adam onlar ayaklari da duzgun

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa, bu adam 2 kere çapraz bağ yırtmış ve 1 kere de menisküs olmuş. Üstelik bunların hepsi son 4 sene içinde gerçekleşmiş.

Adamın dizler pert.

Barcelona parlatıp satamamış, sen kime satacaksın?

Barselona parlatip neden satsin adamlarin oyle bir misyonu yok beklentileri olan oyuncuydu sanssizlik yasiyor

Çevrimdışı mylife1903

N'Kodou konusunda da çok kaygılıydım. Hele de maliyetini filan hesaba katınca ama ilk maç iyi izlenimler verdi bana. Top tutabiliyor ve basit oynayabiliyor. Bunlar bizim için önemli keza pek böyle kanat oyuncumuz yok. Sadece sprinter değil güçlü bir oyuncu gibi de görünüyor yere sağlam basıyor. Hızı zaten çok ekstra ve sadece bununla iş göreceği maçlar olacaktır. Sağlam pres gücü olduğunu da hissettirdi bir kaç pozisyonda. Pek sevmediğim pırpır diye tabir edilen sprinter ve genellikle aptal oyunculardan biri gibi değil. Biraz zaman lazım daha ciddi şeyler söylemek için ama ilk izlenimim olumlu.

Haftalardır takımda olan Boyd'a göre çok daha futbolcu gibi göründü mesela.
Boydla arasinda seviye farki var yalniz
Biri ankaragucunden biri totnimdan geliyor

Çevrimdışı mylife1903

Rafinha direkt Acıbadem sponsorluğuyla gelsin. Adam son 3-4 yılın çoğunu hastanede geçirmiş. :dont:
Pektonun eksikligini dolduracZ

Çevrimdışı mylife1903

Ben Boyd'u Holosko'nun bi tık kötüsü olarak gördüm son 2 maç. Umarım düzelir. Yoksa bi miktar para + Boyd muhabbeti başlar  :lol:
Holosko kokusu gundeme getirdigimde devreye gireydin habire toprak atiyorlardi abine

Yahu bu toprak atiyorlsrdi dedim aklima csi bolumu geldi tarantinonun yonettigi 2 bolumluk, efsanedir ha

Çevrimdışı mylife1903

valla ilk geldiğinde beğenmeyen ilk kişi bendim. Şimdi herkes yazar. Boyt hikaye kimse kusura bakmasın. Haa enkoluda hikaye onu da demiş oşayım. Bu takım adeta freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor benden demesi.
Yillarin gomucusuyum boyle gommedim
Abi en azindan tiransfeler gelince sadece ali naibi oluyor fotoda
Kendini sikat sanan yonetici yok

Çevrimdışı mylife1903

ama sinir etti be abi

ceza sahasında top kapıp auta sürdü ne diyeyim şimdi buna :D
Gelisme var sadece 2 sefer hucum faulu yapti diye hatirliyorum
Yahu hala lens soyle iyiydi falan diyen var futbol adami birakmis bankamatik topcusu olmus adam

Çevrimdışı mylife1903

kimse niye yazmadı karius cleen sheet yaptı :D
Nazar deynesin diye yahu
Diken ustunde izletiyor top kaleye giderken
Iyi savasti cocuklar uzun gizgoz oyunculariyla

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneşin hangi oyununda takımın bu kadar koştuğunu gördün
yada üçlü savunmayla oynadığını gördün caner sürekli içeri kaçıp oyun kurdu
buda rakibin dengesini bozdu kaç tane orta açıldığını gördün rakip sahaya gitmek şenol güneş oyunumu oluyor
ortalar bile dikkat et orta değildi aslında pasdı. şenol güneş oyunuyla alakası yoktu.
Yuh abi mac icinde garip 3lu denemeleri bile oldu
Ayrica adriyi de ayni boyle kullaniyordu
Guzel kelimelerle susleyip anlatamam ben olayi sevmiyom oyle
Yanlis yorum yapiyon diyerekten sonraki iletiye gecem
Akuyu de sarj et onunu goremiyon gene

Çevrimiçi Samet Demir

Yuh abi mac icinde garip 3lu denemeleri bile oldu
Ayrica adriyi de ayni boyle kullaniyordu
Guzel kelimelerle susleyip anlatamam ben olayi sevmiyom oyle
Yanlis yorum yapiyon diyerekten sonraki iletiye gecem
Akuyu de sarj et onunu goremiyon gene
Abi adriyi mi öyle kullanıyordu. Yoksa Adriano doğası gereği mi öyle oynuyor?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Abi adriyi mi öyle kullanıyordu. Yoksa Adriano doğası gereği mi öyle oynuyor?

Isimize gelmeyince dogasi geregi mi oluyor

Çevrimdışı mylife1903

Bu palanin da ben agzina tukureyim
Formalari defistirsen bizim takima 2 kirmizi cekerdi cimbizla
Biraz caner biraz medel buna yuklendi
Bu herife saldiracan 10 kisi dagilir zaten

Bi 10 sene bunu izleyecez arkadas

Çevrimdışı tuncaboylu

adamların orta sahası şişik.

niye rafinha gibi adamı onlara bırakalım sakat adamı alacak kadar akıl yoksunu değilizdir sağlamsa alacaz tabi ki kontrolden geçemezse almayız olur biter.
Yahu kontrolden geçse ne olacak, 4 senede iki kere çapraz bağ yırtmış. Bir de menisküsü var.

Bunlar nükseden sakatlıklar ve bir kere olunca 6 ay oynayamıyor adam.

Adamın futbol oynaması bir yana, sağlıklı yaşam için spor yapabilmesi bile başarı.

Badstuber'in Brezilyalı versiyonu.

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 08:48:45 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bir maçta yüceltip bir maçta yerin dibine vuruyoruz bu futbol kültürüyle bence çok bile oynuyorlar.
O süre kısaldı artık, aynı maç içinde önce yerin dibine vurulup sonra yüceltildiği de oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

75 milyon
Çok, 3 milyona alınmalı.

Bizim taraftarın içine sinmesi için maaşı da düşük olmalı, onu yazmayı unutmuşlar. En fazla 1.5'a oynamalı.

Çevrimdışı mylife1903

Ozeti izledim siten
Gozunu sevem ali naibi oraya da bi el at
Lan ayiptir
5 milyon yarim porsiyonuna vermisiz totnimdan oyuncu almisiz oynamis mi oynamamis mi belli degil
20 milyonluk camiayiz ozete bakanlar maca bakanlardan coktur
Neden hevesimizi kiriyonuz derdiniz nedir arkadas
Cocuk gazsamanin sagindan atip icinden gecti basti gaza gitti fbli gsli yapsa ozetin 1 dakikasini ayiriar
Su partizanlari temizlemek lazim yoksa bu makasi kapatamayacaz

Çevrimdışı mylife1903

Çok, 3 milyona alınmalı.

Bizim taraftarın içine sinmesi için maaşı da düşük olmalı, onu yazmayı unutmuşlar. En fazla 1.5'a oynamalı.

Saha disinda da pirlanta olmali aile babasi olmali
Hatta kulube kasa kolayligi da saglasin

Çevrimdışı mylife1903

Yahu kontrolden geçse ne olacak, 4 senede iki kere çapraz bağ yırtmış. Bir de menisküsü var.

Bunlar nükseden sakatlıklar ve bir kere olunca 6 ay oynayamıyor adam.

Adamın futbol oynaması bir yana, sağlıklı yaşam için spor yapabilmesi bile başarı.

Badstuber'in Brezilyalı versiyonu.

Sakatlanmasa almayi gundeme gelmesini gec hayellerimoze bile girmezdi
Riske girilir
Ama sozlesme onemli bu tsnin yaptigi tarz bi sozlesme ile mis gibi alinir
Cok acayip bisi o bi tutarsa varya pele gibi oynar bizde pele diyom
Simdi kono ayisinin riskine girecegine bu cocugun riskine gir
Bak tutmadi sakatlandi kimse bisi demez risk aldik olmadi dersin ama ya tutarsa 2 sene oynatirsin eplye satar parayi verirsin ziraate kapatirisn borcu
50 milyonluk oyuncu bu

Çevrimiçi murat

Data verileri 50 nin de üstünde duruyor da sakatlanmadan bize 10 milyonluk oynarmı? Bencede gelsin 26 yaşında eleman riske gireceksen böyle oyuncuda gir ama bu riskin oluru kaça acaba.

Çevrimdışı savaş altay

Şenol Güneşin hangi oyununda takımın bu kadar koştuğunu gördün
yada üçlü savunmayla oynadığını gördün caner sürekli içeri kaçıp oyun kurdu
buda rakibin dengesini bozdu kaç tane orta açıldığını gördün rakip sahaya gitmek şenol güneş oyunumu oluyor
o
rtalar bile dikkat et orta değildi aslında pasdı. şenol güneş oyunuyla alakası yoktu.
:kop:

Çevrimdışı savaş altay

N'kudu ışık veriyor en azından. Top ile ilişkisi de seyir zevki veriyor. Top ile de arasını düzeltti mi tamamdır bu iş  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Maç çok daraldı. Onemli olan 3 puan denecek maçlardandı. Avcı ve camia nefes aldı.

Güven'in yazması önemli idi. 2 yapamadın 3 maçta bir yazacak güven, sağlığı açısından önemli  :)

Çevrimdışı mylife1903

Data verileri 50 nin de üstünde duruyor da sakatlanmadan bize 10 milyonluk oynarmı? Bencede gelsin 26 yaşında eleman riske gireceksen böyle oyuncuda gir ama bu riskin oluru kaça acaba.
Abi aynen
Bunun riskine girilir
Vidalmis kediraymis falan beni heyecanlandirmiyor bu cocuk 15 yasindaki halime dondurdu yemin ediyorum kalbim gumgum
Vidal falan napacak 2 gol atar
Bu rafinya tipi adamla ligin icinden gecersin otobus gibi sefere koyarsin paralari sayarsin
Alsinlar sunu bi de gidip lorente ayisini getireinler 1 milyona falan otursun kenarda
Ortasahaya da birini baksinlar son gune kadar
Batacaksak tam batalim simdiden 15 milyon falan harcadik gsliba daha seneye satin almalar var
Yatirimininda korusun yonetim dun gozgoz zayifti baska rakip bizi o hakemler bi temiz doverdi kendi evimizde