2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251471 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı caner.eryigit

Samedow ne yapmak istemektedir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün 3 gol attık ama yanıltmasın. 1. gol Caner resmen Güven e çarptırdı. 2. gol Caner çok pis yere orta açtı Vida da yanılttı kaleciyi direğe çarpıp girdi. 3. gol kaleci ters ayakta yakalandı. Kaleciyi bilerek ters ayakta bıraktırdı Ljacic akıllıca ama gollük bir şut çıkaramadı. Kaleci hatası oldu biraz. Son anlarda Karius da üstüne gelen topu yumurtladı ama İlk yarının en iyisi direk bu sefer bizden yana oldu.  :D Gol olmayan Güven in şutu gol vuruşudur. Şanssızlık. Ozi ve Lens de akıllı aşırtmalar yaptılar ama şiddeti ayarlayamadılar.

futbol hatalar oyunu zaten sivasın bütün golleri de hatalı o zaman o oyunda sivası yanıltmasın ?

İlk golde medel adamı kaçırdı,2.ci golde medel kaptırdı.3.cü golde adamın önünü kapatmadık şut şansı verdik ?

Real madrid şampiyonlar ligi finalini 2 golle kazandı kariusun hataları ile ama real madrid aldanmasın o golleri kupayı geri versin filan :D

sonuç 3-0 yenildik bugün 3-0 yendik.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Quaresma'yı 90 dakika boyunca kulübede gördüğüm son tarihi hatırlamaya çalışıyorum.

Quaresmayı saha da görmemek  :ishock:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bir de Ozi'ye dokunma hoca. Dorukhan-No6 (kim olduğu farketmez) ikilisiyle takım topu efektif taşıyamıyor. Sivas maçındaki başat arıza buydu. Özgüven kazanmaya başladı sürekli oynarsa orta sahaya yazılacak 1. oyuncu olur. Dorukhan'ı Medel'in yerine monte etmek daha akla yatkın.

Ben burda oğuzhandan bu sezon iyi performans bekliyorum olucak dediğimde yemediğim laf kalmadı. Beni bu sene utandırmıyor, maşallah allah nazardan saklasın. Ama yine yanına bir atiba eksik. Atiba transfer etmeliyiz.

Çevrimdışı worns

Rafinha ihtiyacımız olan oyuncu mu? Yıllardır piyasada yok nasıl bir oyuncu olduğunu bile hatırlamıyorum.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

:bandit:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1164998147493552134

Neden söylüyolar abi işte. Söylemesinler şunu. Adamlar ne güzel sessizce bitirip açıklıyorlar.

Çevrimdışı 38life

Lens'in bugün çok kötü olduğuna katılmıyorum. İlk goldeki payı önemli. Genel olarak da iyi niyetli ve çalışkandı. Ha tabii ki yetersiz, o ayrı.

Çevrimdışı karaoğlan

Rafinha ihtiyacımız olan oyuncu mu? Yıllardır piyasada yok nasıl bir oyuncu olduğunu bile hatırlamıyorum.

Kronik sakat tarifi bu arkadaş için uygun.

Çevrimdışı 38life

Rafinha defansif özellikleri olan bir oyuncu değil ki?

Lens'in bugün çok kötü olduğuna katılmıyorum. İlk goldeki payı önemli. Genel olarak da iyi niyetli ve çalışkandı. Ha tabii ki yetersiz, o ayrı.

Yetersiz ama yedeğe yazılacaklardan biri. Quaresmadan kesinlikle daha faydalı. Yok artık falan diyenler de Quaresmanın yetersizliğini görsün işte.

Bu arada rafinha bize uygun değil

https://fmdataba.com/tr/19/p/1153/rafinha/

Çevrimdışı Erman1903

Kronik sakat tarifi bu arkadaş için uygun.

Özel bir oyuncu ama sağlam olsa dahi aradığımız profile uymuyor. MC/AMRC

Çevrimdışı murat

Hücumdaki "ne yapacağını bilmezlik"in payı var elbette Boyd'un kötü oyununda ama sadece bu olduğunu düşünmüyorum. Kendini arıyor sahada, bulamıyor. Pasları rakibin kucağındayken alıyor. Kendisine verilecek pasları önceden sezip öne çıkması gerek. Çünkü Lens gibi kıçını rakibe yaslayıp topu saklayabilen bir oyuncu değil. O yüzden aldığı pasları zar zor geri iade etmeyle yetiniyor. Hücumdaki uyumsuzluk yüzünden de boş alanları değerlendiremiyor. Çok pasif kalıyor. Umarım takımın oyunu oturdukça o da düzelir.
kendi oyununu oynayamamanın sıkıntısını yaşıyor bence.hoca o serbestliği vermeli yada kendi çekincesi varsa bu konuda hoca ortadan kaldırmalı ,cesaretlendirmeli.

Çevrimdışı 38life

Rafinha iyi oyuncu eyvallah da aradığımız oyuncu değil. 90 dakika pas yaparak topu rakibe hiç vermemeyi falan mı hayal ediyoruz. Güzel bir hayal ama gerçekçi mi? Çünkü Rafinha'yı transfer etmek demek o demek.

Çevrimdışı mrred

Rafinha iyi oyuncu eyvallah da aradığımız oyuncu değil. 90 dakika pas yaparak topu rakibe hiç vermemeyi falan mı hayal ediyoruz. Güzel bir hayal ama gerçekçi mi? Çünkü Rafinha'yı transfer etmek demek o demek.
Her şey hayal etmekle başlar. Dur yahu
The great gig in the sky

Çevrimdışı karaoğlan

Llajic-Oğuzhan-Rafinha üçlüsüyle oynarız artık  :D

Çevrimdışı mrred

Yetersiz ama yedeğe yazılacaklardan biri. Quaresmadan kesinlikle daha faydalı. Yok artık falan diyenler de Quaresmanın yetersizliğini görsün işte.

Bu arada rafinha bize uygun değil

https://fmdataba.com/tr/19/p/1153/rafinha/
Yahu bu adam çok iyi deli misiniz  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Bence şu anki formları nedeniyle Boyd ve Quaresma'nın önünde.

Ayrıca bu arkadaşda da sıkı bir özgüven problemi var. Sanki 90 dakika oynatmakta ısrarcı olursak sağ tarafın 1. opsiyonuna dönüşecek.

Yetersiz ama elde de çok ekstra çözümler yok.

İnanamıyorum yine en büyük destek Quaresmaya olmuş diye bir şey okudum. Allahım ben kafayı yiyecem  :s20: :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene çapraz bağ yırtmış, riskli bir transfer olur.

Gonalons da geçen seneyi sakat geçirdi, ama onunkiler daha ufak tefekti.

Çapraz bağ yırtan oyuncu bende alerji yapıyor.

Çevrimdışı huseyincelebi

Böyle bakınca tam istenilen oyuncu  :tabe:

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1165001006733811713

Defans dışında hiç solak isim kalmadı  :alala: hem solak hemde kaliteli bir oyuncu seviye atlatır orta sahaya

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁