2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243958 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

ben bunu herkes sağ bek solbek kovalarken yazmıştım.sağ bek ve solbekimiz var yedeklerini de içinden çıkart yada iki taraftada oynayabilen bir tane al.bir laf vardır atanın ve tutanın iyi olacak bu doğru ama bir diğer gerçek vardır ki maç ortasahada kazanılır ortasahada kaybedilir.bir kaç ay önce yazdığımda sol stoper ve merkez ortasahayı öncelikli yazmıştım olursa fabri karus değişikliği de istemiştim fırsat transferi olarak.önce omurganı sağlam yaparsın sonra kalanını fırsat transferi geleceğe yatırım vs değerlendirirsin.

Aynen öyle. Gediği zamanında görmüşsün sen. Ama yönetim göremedi galiba henüz. Son 9 gün.

Çevrimdışı mrred

sence nedeni ne? ben izlerken seninle aynı şeyleri düşündüm ama şöylede bir sonuç çıkardım.takım ver q7 ye ortalasın ver babele driblng yapsın şut çeksine alışmış.ne bekler yardıma geliyor ne ortasahalar. pası alınca yakınlarında kimse yok.adam kaçırmayı düşünen de yok hep bir garanti pas kovalama var.delmeye çalışma da çok vasatız.
Abi bazı emareler var set hücumunda özelikle
Mesela caner ikinci yarı 3 0 iken sol koridordan bir koşu yaptı pas gelmeyince kollarını açıp hemen geri geldi hoca eliyle hemen oyun kurulumuna katılmasını istedi. İlk yarıdaki sorun hücumda hareketlilik eksikti herkes durarak oynuyor hatta bir pozisyonda gökhan taç atarken tacı atacak adam bulamadı. Hücumda oyuncular hareketsiz olunca paslar hep yanlış yere gidiyor ve top kaybı oluyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

Beşiktaş için yetersiz biri. Umarım ilk ve son kez oynamıştır  :tabe:
necipte bu şans varken her türlü oynar.oyuncu sakatlanır oynar,takım 3*0 öne geçer 6 numarayı korumaya almak için oynar bekler sakatlanır oynar.ben beşiktaşta futbolcu olsam nazar boncuğu takarım ,necip uçak düşürür.

Çevrimdışı 38life

Quaresma'yı 90 dakika boyunca kulübede gördüğüm son tarihi hatırlamaya çalışıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

necipte bu şans varken her türlü oynar.oyuncu sakatlanır oynar,takım 3*0 öne geçer 6 numarayı korumaya almak için oynar bekler sakatlanır oynar.ben beşiktaşta futbolcu olsam nazar boncuğu takarım ,necip uçak düşürür.
:tabe:

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1164975204784910336

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Abi bazı emareler var set hücumunda özelikle
Mesela caner ikinci yarı 3 0 iken sol koridordan bir koşu yaptı pas gelmeyince kollarını açıp hemen geri geldi hoca eliyle hemen oyun kurulumuna katılmasını istedi. İlk yarıdaki sorun hücumda hareketlilik eksikti herkes durarak oynuyor hatta bir pozisyonda gökhan taç atarken tacı atacak adam bulamadı. Hücumda oyuncular hareketsiz olunca paslar hep yanlış yere gidiyor ve top kaybı oluyor
İşte tam da bu yüzden hem dinamik oyuncularla oynamamız gerekiyor. Devamlı hareket etmesi lazım kanatların orta sahanın ve santraforun
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan da zemine vurgu yapanlar kervanına katıldı.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

:lol:

artık savunulacak tarafı kalmadı 1 sene değil ki her sene kötüler yok zemin aşağıdaymış tuzmuş şuymuş buymuş hikaye sanki altında tuz gölü var bu zeminin altına tonla taş döküldü adam boyu borular döşendi vbvb

Geçen sene hastalık var diye savunuyordu bi de İstanbul'un iklimi dünyanın en zor iklimi demişti. Niyeyse tüm statlar yemyeşil bi bizimki istanbul ikliminden etkileniyor, bi bizimkine tuz buhar geliyor fenerin stadı da deniz kenarında çimleri gayet iyi görünüyor. Hadi ilk 2 sene eyvallah ama bu senenin özrü bahanesi yok çimler için.

Çevrimdışı murat

enkudunun top saklayışı vücudunu kullanış şekli bana manueli anımsattı
bu çocuk top önüne geldiğinde pas vereyim filan diye bir düşünce içine girmesin direk kaleye odaklansın pas işinde  iyi görünmüyor ama topla her türlü gider.top filan saklamasın.

Çevrimdışı worns

Bir de Ozi'ye dokunma hoca. Dorukhan-No6 (kim olduğu farketmez) ikilisiyle takım topu efektif taşıyamıyor. Sivas maçındaki başat arıza buydu. Özgüven kazanmaya başladı sürekli oynarsa orta sahaya yazılacak 1. oyuncu olur. Dorukhan'ı Medel'in yerine monte etmek daha akla yatkın.

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan bir süredir kendisinde özgüven eksiklik olduğunu itiraf etti röportajda. Kendindeki problemi görüp, itiraf etmesi çok iyi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslında tam Şenol Güneş oyunu oynamadık. Caner false back oynadı top bizdeyken caner kenara değil orta sahaya geliyor oyun kurulumuna katılıyor. Ayrıca hücumda birinci opsiyonumuz orta açmak değil. Toplam 19 orta yapmışız zaten 8 tanesi korner 4 5 tane de serbest vuruş var yani anlayacağın 3 4 orta yapmışız. İkinci yarının son 20 dakikası takımı hiç beğenmedim tıpkı Şenol Güneş oyunu gibi oynadık. Geldili gittili
Yunus'un lugatında 2 çeşit oyun var:

Şenol Güneş oyunu ve Aykut Kocaman oyunu.

Takım ne oynarsan oynasın, o kafada bu ikisinden birine evirecek. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz o serme hibrit cimi hiç kaldırmayacaktık :tabe: :tabe:

1.5 sene Çimler mükemmeldi ne zaman Serme hibrit kaldırılıp yerine ekme hibrit yapıldı bir daha da dikiş tutmadi :money: :photo:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus'un lugatında 2 çeşit oyun var:

Şenol Güneş oyunu ve Aykut Kocaman oyunu.

Takım ne oynarsan oynasın, o kafada bu ikisinden birine evirecek. :)

Oraya Jurgen klop , Haynekens , Jorge Jesus oyunlarını da ekleyebiliriz :icool: :icool:

Dikine , Hücum ve Net oynatan hoca candır gerisi heyecan :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı caner.eryigit

Eski açık üst tarafta yeni bir oluşum var.anlaşılan benim kombineyi bu sezon hiç edecekler belli oldu bugün.devamlı küfürlü tezahürat yapma derdindeler maçla alakaları yok artı devre arası burada ki enaz 50 kişiye yemek verildi birileri tarafından kağıt torbalarla.
Maça gelirsek ruiz çok iyi oyuncu be abi hayran kaldım

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Burak sakat ve forvet almadigimiz sürece gol atmamız zor. Duran toptan  karambolden falan anca atarız.

Bugün 3 gol attık ama yanıltmasın. 1. gol Caner resmen Güven e çarptırdı. 2. gol Caner çok pis yere orta açtı Vida da yanılttı kaleciyi direğe çarpıp girdi. 3. gol kaleci ters ayakta yakalandı. Kaleciyi bilerek ters ayakta bıraktırdı Ljacic akıllıca ama gollük bir şut çıkaramadı. Kaleci hatası oldu biraz. Son anlarda Karius da üstüne gelen topu yumurtladı ama İlk yarının en iyisi direk bu sefer bizden yana oldu.  :D Gol olmayan Güven in şutu gol vuruşudur. Şanssızlık. Ozi ve Lens de akıllı aşırtmalar yaptılar ama şiddeti ayarlayamadılar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

sence nedeni ne? ben izlerken seninle aynı şeyleri düşündüm ama şöylede bir sonuç çıkardım.takım ver q7 ye ortalasın ver babele driblng yapsın şut çeksine alışmış.ne bekler yardıma geliyor ne ortasahalar. pası alınca yakınlarında kimse yok.adam kaçırmayı düşünen de yok hep bir garanti pas kovalama var.delmeye çalışma da çok vasatız.

Hücumdaki "ne yapacağını bilmezlik"in payı var elbette Boyd'un kötü oyununda ama sadece bu olduğunu düşünmüyorum. Kendini arıyor sahada, bulamıyor. Pasları rakibin kucağındayken alıyor. Kendisine verilecek pasları önceden sezip öne çıkması gerek. Çünkü Lens gibi kıçını rakibe yaslayıp topu saklayabilen bir oyuncu değil. O yüzden aldığı pasları zar zor geri iade etmeyle yetiniyor. Hücumdaki uyumsuzluk yüzünden de boş alanları değerlendiremiyor. Çok pasif kalıyor. Umarım takımın oyunu oturdukça o da düzelir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Takım resmen bağırıyor orta saha forvet diye.
Yazık edersiniz tüm sezona yapın hamlenizi bekliyoruz...

Çevrimdışı worns

1-2 güne hazır bir santraforla imzalayalım allahaşkına. Rize maçında da Güven'i izlemek zorunda kalmayalım.

Çevrimdışı cursedofdragon

barcalı rafinhanın menajeri olabilir

olabilir.

Ersin düzen dün menejer i İstanbul a geldi dedi rafinhanın kimin için geldi ama bilinmiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan Özyakup: "Geçen sene az forma şansı buldum, taraftarlarla gerginlik yaşadık, haklı ya da haksız, bunu tartışacak değilim. Bugün alkışlanmak mutlu etti."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takım resmen bağırıyor orta saha forvet diye.
Yazık edersiniz tüm sezona yapın hamlenizi bekliyoruz...

İkisi de gelecek  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★