2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242636 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Samet Ç

Batshuayi Chelsea'nin rezerv takımında oynuyor zor bir transfer değil bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dortmund bile satın almak istiyormuş, kabul etmemişler. Bize kiralayacaklarını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

vatana ihanet eden yapı içinde olan herkes o yapıyla birlikte vatana ihanet etmiş olur
bu işin pardonu bilmiyordumu yok. kandırıldımı yok.

aynen öyle, üstelik kurucumuz ulu önder atatürke düşmanlıkları bu denli net olan kişilerin yanında durup yok bilmiyordum yok kandırıldım diyemezler!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şl olmayan bi sezon oyuncu türk takımlarına gelmez bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

aynen öyle, üstelik kurucumuz ulu önder atatürke düşmanlıkları bu denli net olan kişilerin yanında durup yok bilmiyordum yok kandırıldım diyemezler!

:claps:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Ülke kurulurken son kale bizim derneğimizdi. Atatürk ailesini bizim derneğimize teslim etti ve İstanbul'dan ayrıldı. Bunlar anlamı büyük hareketler. O bakımdan Orhan Ak mevzusuna hukukçu olarak masumiyet karinesinden dolayı şerh koysam da gitmesini doğru buluyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yamyamlara elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız. O pankartın arkasına Abdullah hocanın resmini yapmak için hazır beklediklerini adım gibi biliyorum.

Abdullah Avcı da Beşiktaş taraftarının büyük kısmının istemediği bir hoca o yüzden de kredisi yok

Yönetim her seferinde bile bile lades diyor , taraftara rağmen getiriyor

Beşiktaş tribünlerinin yıllardır Yere yatsana , yere yatsana diye bağırdığı adamı alıp takımın başına getirirsen sonuçlarına da katlanacaksın

Renklilerin agzina sakiz olduk , dalga konusu olduk Burak ve Abdillah avcı yüzünden , iki muhabbet etsen hemen onune koyuyorlar bu 2 adami
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bizim düşmana ihtiyacımız yok bazı kesim sırf orhanı egosu için yönetim düşmanlığı için istemiyor bu kangreni kesip atmalıyız bir şekilde yoksa bugun Orhan yarın ali diğer gün veliyi istemiyoruz diyecekler
Kangren falan yok ortada , ortada bizim yönetimin Taraftara meydan okuması var önce bunu netleştirelim

Beşiktaş tribünlerinin yıllardır Yere yatsana , yere yatsana diye bağırdığı adamı alıp takımın başına getirirsen tepkiye de sonuçlarına da katlanacaksın

Hocanın kredisi yok taraftarın güzünde burası Net , bu nedenle ki ilk 2 yi göremezsek seneye takımın başında kalamaz

Çevrimdışı mrred

Abdullah Avcı da Beşiktaş taraftarının büyük kısmının istemediği bir hoca o yüzden de kredisi yok

Yönetim her seferinde bile bile lades diyor , taraftara rağmen getiriyor

Beşiktaş tribünlerinin yıllardır Yere yatsana , yere yatsana diye bağırdığı adamı alıp takımın başına getirirsen sonuçlarına da katlanacaksın

Renklilerin agzina sakiz olduk , dalga konusu olduk Burak ve Abdillah avcı yüzünden , iki muhabbet etsen hemen onune koyuyorlar bu 2 adami
Elalemin ne dediğine mi bakacağız ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ben seyrettiğim hiçbir maçta ne hakeme ne rakibe ne kendi oyuncularımıza en ufak kötü söz bile söylemedim. En fazla yuhalamışımdır. Yere yatsana falan diye de bağırmadım. Onu o şekilde bağıradan kişiler düşünsün. Ayrıca çok da önemli değil. Adam zaman geçirmek için yere yatıyor ne var bunda ? Ne kadar çok gereksiz şeylere duyar kasıyorsunuz
The great gig in the sky

istemezükçüler iş başında yine. yahu bu adamlar nasıl bu kulübün sahibi zannediyor kendini. yazık vallahi yazık deliriyorum. Orhan Ak umurumda değil inanın ama bir zümre var bütün Beşiktaş camiasını kendilerinden ibaret zannediyorlar. millet unutuverdi gibime geliyor bu adamların feda sezonunda maçları protesto bahanesiyle desteklerini çekmelerini, maçlara gitmemelerini, sonra işler düzelince stad yapılınca köşe kapmaya çalışmalarını vs...
Suç hoca da değil yanlış anlaşılmasın suç Bizim yönetimde

Taraftara rağmen iş yapamazsın , bizim yönetim her seferinde taraftara meydan okuyor , bu işin sonu pek iyi görünmüyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sakat oyuncular geri dönmüş. Umarım bazı oyuncuların son maçı olur.

https://twitter.com/etunaakdemir/status/1164590872245260288

Beşiktaş Tarihi
★★★

Elalemin ne dediğine mi bakacağız ?
Beşiktaş durusu diyorsan , Beşiktaş değerleri diyorsan bakacaksın

Bumu sizin durusunuz diyorlar sonra

Taraftarın yıllardır tribunde Yere yatsana , yere yatsana dediği adamı alıp takımın başına koyarsan , tepkiye de sonuçlarına da katlanacaksın

Ben hocayı suçlamıyorum yönetimi suçluyorum , Her seferinde taraftara meydan okunmaz , bile bile siz kimsiniz der gibi iş yapıyor , biz taraftarız bu kulübü biz ayakta tutuyoruz

Hani müşteriyiz ya , şapka alıyoruz , forma alıyoruz , bilet alıyoruz o bakımdan söyledim :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Sakat oyuncular geri dönmüş. Umarım bazı oyuncuların son maçı olur.

https://twitter.com/etunaakdemir/status/1164590872245260288
Hani ricardo kadro disiydi  :D

Bugun bunun kelleyi aldilar yarin baskasinin kelleyi isterler
Yonetim de taviz verdi
Enbastan getirmesen taviz vermene de gerek kalmazdi

Olaylarin baslangici yonetimin besiktasi tanimamasi.

Yuzune tukurulecek adamlara abi pirlanta cekti baskan yillarca, gs baskanindan ozur olayi bence son damlaydi artik baskanin da cok dikket etmesi gerekiyor
+1903 :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı savaş altay

Taraftarın yıllardır tribunde Yere yatsana , yere yatsana dediği adamı alıp takımın başına koyarsan , tepkiye de sonuçlarına da katlanacaksın

Ben hocayı suçlamıyorum yönetimi suçluyorum , Her seferinde taraftara meydan okunmaz , bile bile siz kimsiniz der gibi iş yapıyor , biz taraftarız bu kulübü biz ayakta tutuyoruz

Hani müşteriyiz ya , şapka alıyoruz , forma alıyoruz , bilet alıyoruz o bakımdan söyledim :bandit:
City'nin basinda besiktas'a karsi yatti diye mi uzulelim?

Ozellikle ic sahada bunu her teknik adam yapar. Avci yine hafif burak kritik bir penalti alsa twitter'a giremeyiz.

Çevrimdışı mylife1903

Kangren falan yok ortada , ortada bizim yönetimin Taraftara meydan okuması var önce bunu netleştirelim

Beşiktaş tribünlerinin yıllardır Yere yatsana , yere yatsana diye bağırdığı adamı alıp takımın başına getirirsen tepkiye de sonuçlarına da katlanacaksın

Hocanın kredisi yok taraftarın güzünde burası Net , bu nedenle ki ilk 2 yi göremezsek seneye takımın başında kalamaz
Yere yatmis
Kavga etmis falan
Simdi mi onemli oldu
Besiktas kaptanina kafa atan ali tandogan gelmedi mi?
Besiktas oyuncusuna kumpas kurup garajda tekme yumruk dalan gelmedi mi?
Zalad bizde oynadi yahu

Kurumsal hafiza zaten yok sadece avciya tepki durust degil
Bu ise bir milat lazim ona katiliyorum

Baskanin cikip pirlanta gibi cocuk demesinden sonra apartopar adamin gonderilmesi beni gelecek icin daha cok rahatsiz ediyor

Çevrimdışı haluk.m

Şu çocuğu Lens, Quaresma, Caner'den uzak tutsunlar, ilk günden Lens ile takılıyor. :ebebe:  Ljajic'e söylesinler bi camiye götürsün  :evillol:

Çevrimdışı mrred

Yahu hangi taraftar diyor ben de taraftarım. Fikret Orman'ın anket yaptırdığı ve destek oranının %90 larda olduğu söyleniyor. Adam 3 ayda bir anket yaptırıyormuş. Destek bu oranda olunca twitter hesaplarının samimiyetlerinden her zaman şüphe ediyorum. Orada algı yapıyorlar. Sizde gazına geliyorsunuz. Taraftarı falan ezdiği yok . Taraftarın her şeye salça olmaya hakkı yok. Taraftar sadece iyi futbol izlemeyi talep edebilir. O kadar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yahu şu muhabbet de ne uzadı be.Adam her maçta bizi paspas ediyordu,taraftar da doğal olarak sinirlenince adama böyle tepki veriyordu.Sanırsın her maç ana avrat sövüyorduk,düşmanımızdı da yönetim tuttu getirdi diyorsun.

Çevrimdışı mrred

Taraftar harcanan paranın bile hesabına sormaya hakkı yok. Yıldırım Demiröreni ibra etti o malum grubun üyeleri. Ben bunların ne gazına gelecem. Taraftar sadece maça gelir oyunu beğenmezse bir daha gelmez. Ben iki senedir kombine almıyorum çünkü oyunu beğenmiyorum. Bu sene bakıcam oyunu beğenirsem seneye kombine alırım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yere yatmis
Kavga etmis falan
Simdi mi onemli oldu
Besiktas kaptanina kafa atan ali tandogan gelmedi mi?
Besiktas oyuncusuna kumpas kurup garajda tekme yumruk dalan gelmedi mi?
Zalad bizde oynadi yahu

Kurumsal hafiza zaten yok sadece avciya tepki durust degil
Bu ise bir milat lazim ona katiliyorum

Baskanin cikip pirlanta gibi cocuk demesinden sonra apartopar adamin gonderilmesi beni gelecek icin daha cok rahatsiz ediyor
Hem fenere hem gs'ye gidip,taraftarımıza orta parmak çıkaran sergen yalçın efsanemiz oluyor da,avcı'ya yere yatsana dedik diye adam tü kaka mı oluyor şimdi?Yahu bu taraftar eğitilmez  :s20:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yahu hangi taraftar diyor ben de taraftarım. Fikret Orman'ın anket yaptırdığı ve destek oranının %90 larda olduğu söyleniyor. Adam 3 ayda bir anket yaptırıyormuş. Destek bu oranda olunca twitter hesaplarının samimiyetlerinden her zaman şüphe ediyorum. Orada algı yapıyorlar. Sizde gazına geliyorsunuz. Taraftarı falan ezdiği yok . Taraftarın her şeye salça olmaya hakkı yok. Taraftar sadece iyi futbol izlemeyi talep edebilir. O kadar.

Allahtan taraftara kalmıyoruz

Hiç bir takımla doğru düzgün 2 sene geçirmemiş, mental problemleri gün yüzünde olan sergen yalçın takımın başında olurdu
Forvetinde geçen sene çok kritik goller atmış bu sene de en büyük gol ümidi olan bir kaç sezon önce alsak şampiyon olacağımız burak olmazdı
Bir kanatta quaresma diğer kanatta konoplanka olurdu.

Twitterda iddaaa ediyorum en çabuk gaza gelen taraftar bizim taraftarlardı. Çok alakasız yere bir karakter duruş vs ekleyince direk takımın yararına olup olmadığına, doğruluğuna bakmadan atlıyoruz.

Çevrimdışı mrred

SON DAKİKA!!!
BEŞİKTAŞ JÜRGEN LOCADİA İLE HER KONUDA ANLAŞTI!
Brighton ile opisyon konusunda anlaşma sağlanırsa satın alma opisyonu ile KİRALIK olarak transfer edeceğiz.
HAYIRLI OLSUN

şöyle bir haber gördüm twitterda
The great gig in the sky