2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4236074 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı savaş altay

Güzel olmuş

Zarar ettirmeyecek en azından

Hem maaşından kurtulduk hemde kiralama bedeli aldık bir de üstüne satın alma opsiyonu olması kaynaklı ekmek kadayıfı olmuş
Merak etmeyelim o parayi da sacma sapan bir yere gomerler  :)

Çevrimdışı 38life

Şu @BesiktasJapanes adlı twitter hesabı resmi sayfa değil diye biliyorum ama resmi sayfa gibi davranıyor. Bi de Japanese yazması gerekirken Japanes yazıyor. Kafa karıştırıyor. Mirinle ilgili satın alma opsiyonu zorunlu demiş şimdi.

Çevrimdışı mrred

Hız hızlanma ve çeviklik özellikleri doğuştan gelen yetenekler sonradan pek gelişmiyor gelişse bile sınırlı oluyor. Bu çocuk altyapısını fransada almış ama geliştirmesi gereken baya şeyler var. Bizim ligde bu hız ve çevikle iş yapar mı bence yapar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Akıl vs. Hız

Kesinlikle konu dışı değil, silmeyin  :lol: :lol:

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2019, 11:39:53 38life ]

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

https://fmdataba.com/compare/4596-georges-kevin-nkoudou-2883-henry-onyekuru/
https://fmdataba.com/compare/4596-georges-kevin-nkoudou-3130-aminu-umar/
çok fark yok.ufak bir kiralama bedeliyle bu daha makul seçenek ama  umar ancak araya sıkıştırılsa olabilirdi şu aşamada umarı kaldırmaz camia.onyekurunun fiziksel özelliklerde tam gs ye uygunmuş güç dence vs yerlerde sürünüyor penaltı almak için ideal gs nin hakemleriyle.

Çevrimiçi yaço58

Transferts : Georges-Kévin Nkoudou (Tottenham) devrait s'engager dans les prochaines heures avec le club turc de Besiktas
https://t.co/Hpzik4pQLu https://t.co/U0yH3ewbJB
Gönül elyonuisiyi isterdi umarım buda onyekuru gibi çıkar ben hızıyla ligimizde iş yapacağını düşünüyorum Konopa son sözleşmesini vermektense daha iyi her türlü ancak 6 numaraya net bir isim almamız gerekiyor wanyama gibi orası net eksiğimiz

Çevrimiçi murat

https://fmdataba.com/compare/4596-georges-kevin-nkoudou-2666-jeremain-lens/
birde bu var lens daha iyi görünüyor ama takımın diğer elemanlarıyla uyum filan oyun sistemi çok önemli.

Çevrimdışı 38life

Hız hızlanma ve çeviklik özellikleri doğuştan gelen yetenekler sonradan pek gelişmiyor gelişse bile sınırlı oluyor. Bu çocuk altyapısını fransada almış ama geliştirmesi gereken baya şeyler var. Bizim ligde bu hız ve çevikle iş yapar mı bence yapar.

Tek başına bu özellikler yeterli değil. Benim gözlemlediğim kadarıyla oyuncu biraz düşük zekalı. Çevre kontrolü, çevre görüşü zayıf. "Neden pas vermedin" diye çok sorarız. Topla buluşmaları iyi ama dokunuşları kötü. Bu yüzden dribbling'lerinde yüksek başarı yüzdesi yakalayamıyor.

Çevrimdışı mrred

https://fmdataba.com/compare/4596-georges-kevin-nkoudou-2666-jeremain-lens/
birde bu var lens daha iyi görünüyor ama takımın diğer elemanlarıyla uyum filan oyun sistemi çok önemli.
Yalnız hız hızlanma ve çeviklikte lensten baya bir üstün . O çok önemli bir detay.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Özel haberimiz de geldi. Haberler doğruymuş anlaşılan  :tabe:

Siyah beyazlılar, Tottenham forması giyen Kevin N'koudou'yu kadrosuna katmaya çalışıyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın Fransız oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.

24 yaşındaki oyuncuya 4 yıllık sözleşme öneren siyah beyazlılar, ayrıca İngiliz kulübüne sonraki satıştan pay önerdi.

Kulüpler arasında görüşmelerin devam ettiği ve kısa süre içerisinde olumlu olaraK sonuçlanması bekleniyor.

N'koudou, son olarak Monaco'd kiralık olarak forma giyerken Tottenham ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Tek başına bu özellikler yeterli değil. Benim gözlemlediğim kadarıyla oyuncu biraz düşük zekalı. Çevre kontrolü, çevre görüşü zayıf. "Neden pas vermedin" diye çok sorarız. Topla buluşmaları iyi ama dokunuşları kötü. Bu yüzden dribbling'lerinde yüksek başarı yüzdesi yakalayamıyor.
Topsuz oyun koşularında hızlanması ve çevikliği bir avantaj yaratabilir diye düşünüyorum. Oyun içi konsantrasyonu varsa topsuz koşu atabiliyorsa ben %51 olumluyum
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Siyah beyazlılar, Tottenham forması giyen Kevin N'koudou'yu kadrosuna katmaya çalışıyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın Fransız oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.

24 yaşındaki oyuncuya 4 yıllık sözleşme öneren siyah beyazlılar, ayrıca İngiliz kulübüne sonraki satıştan pay önerdi.

Kulüpler arasında görüşmelerin devam ettiği ve kısa süre içerisinde olumlu olaraK sonuçlanması bekleniyor.

N'koudou, son olarak Monaco'd kiralık olarak forma giyerken Tottenham ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fransız kaynaklardan alıp yapıştırmış saftirik Murat o kadarını biz de görebiliyoruz :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

5 milyon Euro mu teklif etmişiz?

Bravo yani.

Çevrimdışı mylife1903

Emre mor lens karisimi diyorsun gibi

Çevrimdışı mrred

Lens         Nkoudou    Onyekuru
Çeviklik         13            17              14 
Hızlanma       13            15              18
Hız                14            15              17
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Topsuz oyun koşularında hızlanması ve çevikliği bir avantaj yaratabilir diye düşünüyorum. Oyun içi konsantrasyonu varsa topsuz koşu atabiliyorsa ben %51 olumluyum

Ben FM'de böyle "belli bir özelliği çok yüksek olup diğer özellikleri kötü olan" oyuncuları İngiltere 5. liginde takım çalıştırırken tercih ediyorum. :D Beşiktaş gibi kulüplerde bence oyuncular biraz daha "komple" olmalı.

Çevrimdışı Koa_lAA

ön libero şart... emre tarzı topla ilişkisi iyi bi adam lazım... uzun top atabilen, dikine oynayabilen.. avcının olmazsa olmazı bence sistemi için... atiba da yapmaz diagonal pas olayını falan... şimdiye kadar olması gereken bir transferdi... ouzhan a fazla güvendi sanırım...

Çevrimdışı mrred

Emre mor lens karisimi diyorsun gibi
Yok emre mor kadar beyinsiz değil ama onun kadar da çevik ve hızlı değil. Emre mora göre kafası daha fazla yukarda kurgusu daha fazla
The great gig in the sky

Çevrimdışı huseyincelebi

Lens         Nkoudou    Onyekuru
Çeviklik         13            17              14 
Hızlanma       13            15              18
Hız                14            15              17

Fm dataları yardımcı olabilir ama gerçekçi bakmak gerekirsek 4-5 sezondur 10 gol barajının üstünde oynuyor onyekuru nkodou 1 kere çıkabilmiş 10 gol barajının üstüne ondan sonraki sezonlar maksimum 2-3 gol atmış hız tek başına yeterli değil bence

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı mrred

Ben FM'de böyle "belli bir özelliği çok yüksek olup diğer özellikleri kötü olan" oyuncuları İngiltere 5. liginde takım çalıştırırken tercih ediyorum. :D Beşiktaş gibi kulüplerde bence oyuncular biraz daha "komple" olmalı.
Gönül bu herşeyi ister de şartlara müsait değeel :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Fm dataları yardımcı olabilir ama gerçekçi bakmak gerekirsek 4-5 sezondur 10 gol barajının üstünde oynuyor onyekuru nkodou 1 kere çıkabilmiş 10 gol barajının üstüne ondan sonraki sezonlar maksimum 2-3 gol atmış hız tek başına yeterli değil bence
Monaco onyekuruyu aldı. Fakat geçtiğimiz son 6 ay nkoudouyu tercih etmişler. Benzer profilde olduklarını düşündükleri için kiralamış olabilirler. Bilmiyorum ben kararsızım bu transferde
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

🔥 ÖZEL HABER | Kevin N'Koudou transferinde son durum! https://t.co/c8R9WQWum1
Şakamı bu rakamlar 5 milyon ne satın alma opsiyonlu kiralasaydık çok para bu

Çevrimdışı mrred

30 yaşındaki Konopa 13 milyon verip performans almayı beklemek mi
25 yaşındaki Nkoudoyu 5 milyon bonservis + 8 milyon maaş toplam 13 milyon verip gelişmesini beklemek mi derseniz
Ben Nkoudoyu tercih ederim.
The great gig in the sky