2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241304 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Başağın.

Hoca ba,adebayor,visca vs. bir çok iyi oyuncu olmaına rağmen bu istatistiği yakalayabildi.Bizim hücum hattı başağı yarısı kadar gol atamayan ne kadar oyuncu varsa takıma topluyoruz büyük sıkıntı.Şenol hoca var iken hücum oynattığı için santraforsuz da olsa bir şekilde gol atıyorduk avcı ile hiç atamıyoruz 4 hazırlık maçı "0" gol ilk lig maçı "0" gol.Herhalde içerde taraftarın gazıyla göztepeye atarız diye ümit ediyırum.70 gol barajını geçemezsen şampiyon olamazsın başakşehir bu yüzden olamadı.Burak'ta mevcut taktikte ne kadar atar şüpheli.İşimiz çok zor...

Şimdi ben Şenol Hoca veya Avcı kıyaslaması yapmam. Zaten yapmakta doğru değil Avcı rahat taraftarsız baskısız saha dışı desteği arkasında takımın oyuncuların maddi problemi olmayan iddiasız bir takımdan geldi. 4. de olsa başarı 2. de olsa başarı futbol kaliteli oyuncularla oynanır. Ama takım olmak da çok önemli. Adamların en iyi oyuncusu 5 seneyi geçti herhalde orada büyükler bile alamadı. Biz 4 sene de 200 maça çıkmışsak bırak takımın yarısını 2 oyuncu beraber 100 maç görmemiştir. Bir devre geriden bir devre ileriden veya bazen iki yerden her transfer dönemi en iyi oyuncularımızı kaybettik hep yerlerine yama yapmaya çalıştık. Şenol Güneş in eksiği yanlışı yok muydu dolu ama eline iyi kadro verdiğinde şampiyon yapmasını bildi görevini yaptı yani. Bir tek 17-18 sezonunda ilk devre oyuncuların da konsantrasyon sorunu oldu ama 2 yıl üstüne cl de beklenmedik iyi başlangıç olunca ligi salladı. Onun haricinde eline ne verildiyse ondan bir şeyler yapmaya çalıştı. Necip ısrarı vs saçma hataları da var oyuncu değişikliği dk takıntısı veya ilk devre olmayacak kadro ile çıkıp maçı zora sokması sayılabilir de Adam ın elinde kanat yok tek kanat Töre o da karaktersiz ve kadro dışı. Niye Lens oynadı niye Q7 oynadı diye laf edildi. İlk devre Negredo gideceği belli golcü alınmamş Pektemek ile başlıyor diye kzıldı. Larin oynat dediler oynattı. Niye Larin diye kızıldı. Burak geldikten sonra son dk lkar hariç hangisini oynattı. Avcı ya da şampiyon kadro verilmedi bu takım şampiyon takım değil öyle bir takım kurulursa o zaman değerlendiririz. Avcı geldi o da Caner ile Q7 ile çıktı başka adam yok ki. Şenol hoca olsa tek fark o bir de Necip i oynatırdı  :D Avcı aslında başak ı şampiyon da yaptı geçen sene 8 maçlık 2 galibiyet serisi saha içi ile açıklanamaz. Hakkını yememek lazım. Biz bile gidik Başak ı yenip gs ye yenildik. Gs ye çalıştık bir nevi. 3 puan yaz Başak a yenemesek bile 2 sil gs den yine şampiyon olamazlardı.

Burak olsa 1 gol bulurduk Sivas maçında Ljacic o maçta bile bir şeyler yapmaya çalıştı ama yeteneği tek başına skoru değiştirecek seviye de değil. Burak olsa o da daha faydalı olurdu emeği boşa gitmezdi. Ha ama şu konuda direk katılıyorum. burak hatta 1 skorer hücumcu daha gelmezse. İç saha da belki evet bir şekilde gol atarsın da deplasman da bu kadro ile kalemizin önünde 0-0 a yatacak bir takım görüntüsü olacak maalesef. Bir de Avcı nın oyun planı aslında Başak ı oynattığı gibi oyun değil bizde ki hedefi M.City nin oyunu ama ne yazık ki bırak City tarzını Başak tarzını bile başaramaz bu takım oyuncu yapısı yüzünden.  10 haftaya Şenol Hoca gibi ortaya karışık yapacak el mecbur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

N'Koudou'nun top hakimiyeti aşırı zayıf.

Topun kıymetini de pek bilen bir oyuncu değil. Avcı topun kıymetini bilen oyuncularla oynamak ister.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı haluk.m

N'Koudou'nun top hakimiyeti aşırı zayıf.

Topun kıymetini de pek bilen bir oyuncu değil. Avcı topun kıymetini bilen oyuncularla oynamak ister.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manavda ne kaldıysa işte, genç olduğu için hemen tercih edildi.

Önceki düşüncemde ısrar ediyorum Kono profil olarak yanlış ama oyun olarak daha uygun.

Çevrimdışı haluk.m

menejerleri aynıymış

gülücük koymuş

Sürekli reklamını yapıyor, Serdar Yellowmountain'e döndü yakında sis bombaları diye başlayacak ondan korkuyorum.  :lol:

Transfer mümkün rezerv takıma gönderdiler belki 1-2 yıl gelir şovunu yapar kaçar.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/Romnvc/status/1163929225381986306
Genelde patlıyor bu adam ama Cuma'ya netleşir  :kop:

Lensvari yüz ifadesini sevmedim. Adını googleladım her fotoğrafta farklı bir tip. Saçıyla başıyla uğraşan futbolcudan hayır gelmez. Boyu da kısa forma yakışmaz. Geçiniz :D

Murat Özen Michy Batshuayi  için sinyal veriyor twitter'da  :kop:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1163930200146624512

Başkanın arası Chelsea'yle mi iyiydi neydi öyle bi muhabbet vardı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Manavda ne kaldıysa işte, genç olduğu için hemen tercih edildi.

Önceki düşüncemde ısrar ediyorum Kono profil olarak yanlış ama oyun olarak daha uygun.

Oyun kalitesi daha doğrusu hücum oyuncusundan beklenen özellikler bakımından Konop Nkdou yu sollar da herif Lens kontratı kovalıyor 4 sene önce bıraktı futbolu tatile geliyor göstere göstere alan son binicisi olur öyle bir oyuncu. Alınırsa 13 m euro girer. Devvre arası yerine adam baktırır. Bir de o adamın maliyetine ekle hatta yabancı sınırı yüzünden bir de olmadık bir oyuncuyu göndermek zorunda da kalabilirsin. O dönemde ki maddi manevi kayıpları da bonusu.

Ona bakarsan Q7 şuan hala dünyanın en iyi top kontrolü yapan 5 oyuncusundan biridir. Veya ampute mili takımında oynasa dünya yıldızı olur tek ayağıyla. Ama adam sorunlu egolu laubali yarardan çok zarar getiriyor. Yoksa gönderemiyorsan iç saha da avrupada 60-70 den sonra oyuna alınır ya da son çare son dk larda doldur boşalt için ona uygun oyuncuların olursa... ama mücadele etmen gereken hiçbir maçta ya da herhangi bir maçın başında  oynatmak takımı sabote etmek demektir. koşmaz rakibi yormaz takımı oynatmaz geri gelmez gelirse daha kötü takım savunmasını bozar her an atılabilir vs Safi zarar yani. Ama işin acı tarafı bugün bir avrupa maçına çıksan rakip senden bahsederken x gibi bir silahları var denecek tek topçu bu takımın kalitesinin vehametini gösteriyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

kardeş klübümüz çelsi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çevrimdışı cursedofdragon

Kariyer hedefleri ve gelecek planları hakkında değerlendirmelerde bulunan Tosun Paşa ülkemize dönüp dönmeyeceği üzerine çıkan haberler üzerine son noktayı koydu.

Transfer döneminde ülkemize geri döneceği konuşulan milli golcümüz Cenk Tosun "Türkiye’ye geri dönme gibi bir planım yok" dedi.

Kariyer planlaması hakkında da düşüncesini açıklayan Everton’lu yıldızımız Cenk Tosun "En az 2-3 yıl daha Avrupa’da forma giymek istiyorum" diyerek geleceği hakkında konuşulanlara son noktayı koydu.

Haber Kaynağı: beIN SPORTS

Çevrimdışı haluk.m

Lensvari yüz ifadesini sevmedim. Adını googleladım her fotoğrafta farklı bir tip. Saçıyla başıyla uğraşan futbolcudan hayır gelmez. Boyu da kısa forma yakışmaz. Geçiniz :D

Demba Ba gibi Müslüman bir topçu tutarsa oradan tutar, İstanbul bozmaz bu çocuğu  :ebebe:

Çözerse Mansimov çözer  :evillol:  yoksa bizim başkan herhangi bir menajerden daha yakın değildir.

Bazen aklıma başkanın şu açıklaması geliyor gülüyorum.

"Beşiktaş başkanlığına 2019’da aday olup, radikal şeylerle genel kurulun önüne geleceğim. Benim fikrim, başkanın da maaş alması yönünde... Bence başkanlar kulübü yönetirken maaşlı olmalı. 300-500 milyon euroluk bütçeleri, borçları yöneten, karar veren kişiler hem o sorumluluğun ücretini almalı hem de görev bittiği zaman hesap vermeli."

:lol: :lol: :lol:

Milletin başkanı 100 milyon euro akıtır kulübe bizimki maaş peşindeydi  :lol: :lol: İlahi başkan.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bazen aklıma başkanın şu açıklaması geliyor gülüyorum.

"Beşiktaş başkanlığına 2019’da aday olup, radikal şeylerle genel kurulun önüne geleceğim. Benim fikrim, başkanın da maaş alması yönünde... Bence başkanlar kulübü yönetirken maaşlı olmalı. 300-500 milyon euroluk bütçeleri, borçları yöneten, karar veren kişiler hem o sorumluluğun ücretini almalı hem de görev bittiği zaman hesap vermeli."

:lol: :lol: :lol:

Milletin başkanı 100 milyon euro akıtır kulübe bizimki maaş peşindeydi  :lol: :lol: İlahi başkan.

Maaş versek kardaydık aslında. Bugün Aras a daha önce verilen ve bundan sonra verilecek 2.250 m euro nun hesabını sorabilirdik  :D

Kariyer hedefleri ve gelecek planları hakkında değerlendirmelerde bulunan Tosun Paşa ülkemize dönüp dönmeyeceği üzerine çıkan haberler üzerine son noktayı koydu.

Transfer döneminde ülkemize geri döneceği konuşulan milli golcümüz Cenk Tosun "Türkiye’ye geri dönme gibi bir planım yok" dedi.

Kariyer planlaması hakkında da düşüncesini açıklayan Everton’lu yıldızımız Cenk Tosun "En az 2-3 yıl daha Avrupa’da forma giymek istiyorum" diyerek geleceği hakkında konuşulanlara son noktayı koydu.

Haber Kaynağı: beIN SPORTS

Bi de forma giyebilse. Herkes ŞL performansını hatırlıyor ama transfer olduğu sezon ilk devrede ligte hiç de iyi oynamamıştı. Cenk'e yetersiz kalır bence ama yoklukta gider diye millet ses etmiyo söylentilere galiba.

Çevrimdışı haluk.m

Oyun kalitesi daha doğrusu hücum oyuncusundan beklenen özellikler bakımından Konop Nkdou yu sollar da herif Lens kontratı kovalıyor 4 sene önce bıraktı futbolu tatile geliyor göstere göstere alan son binicisi olur öyle bir oyuncu. Alınırsa 13 m euro girer. Devvre arası yerine adam baktırır. Bir de o adamın maliyetine ekle hatta yabancı sınırı yüzünden bir de olmadık bir oyuncuyu göndermek zorunda da kalabilirsin. O dönemde ki maddi manevi kayıpları da bonusu.

Ona bakarsan Q7 şuan hala dünyanın en iyi top kontrolü yapan 5 oyuncusundan biridir. Veya ampute mili takımında oynasa dünya yıldızı olur tek ayağıyla. Ama adam sorunlu egolu laubali yarardan çok zarar getiriyor. Yoksa gönderemiyorsan iç saha da avrupada 60-70 den sonra oyuna alınır ya da son çare son dk larda doldur boşalt için ona uygun oyuncuların olursa... ama mücadele etmen gereken hiçbir maçta ya da herhangi bir maçın başında  oynatmak takımı sabote etmek demektir. koşmaz rakibi yormaz takımı oynatmaz geri gelmez gelirse daha kötü takım savunmasını bozar her an atılabilir vs Safi zarar yani. Ama işin acı tarafı bugün bir avrupa maçına çıksan rakip senden bahsederken x gibi bir silahları var denecek tek topçu bu takımın kalitesinin vehametini gösteriyor.

Bu konuda haklısınız zaten herkesin fikirleri 3 aşağı 5 yukarı aynı.

Tek sorun bizim hazır bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız olması.  N'Koudou maç kazandırır mı ?  bizim öyle bir oyuncuya ihtiyacımız var maalesef.  :by2:

Çevrimdışı tangaz

İnsanlar koltuklarını seçip o şekilde aldılar kombinelerini. Ben doğru bulmuyorum. Madem öyle bir düşüncen var satışlar başlamadan önce duyurunu yaparsın alacak kişi ona göre hareket eder.

katılıyorum zaten sonraki  iletilerimde gelecek sene die belirtmiştim ama illa bu yıl yapılacak olsa taraftar razı edilir üst kata aktarılır ir iki tişört filan hediye edilir bizim taraftar duygusaldır yumuşar hemen  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Tek bir sene tabela yapmış konop gibi kapağı atmış büyük takıma

oyuncu savruk pırpır patlaması olan ama top kaybı filan da yüksek olan bi profile benziyor çok güvenilir durmuyor ama nasılsa şampyonluk şansımız olmadıgı için denenebilir bir risk şayet opsiyon 8se bence çok 6 yeterlidir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Maaş versek kardaydık aslında. Bugün Aras a daha önce verilen ve bundan sonra verilecek 2.250 m euro nun hesabını sorabilirdik  :D

Yine sorabilirsin, lisanslı şapkanı al kartal yuvasından sonra sor hesabı. :D

Çevrimdışı tangaz

He bak buna karşı çıkmam  :D

ben 4-5 gün önce yazmıştım burda bu elemana yürünebilir die ama çelse bırakır mı şüpheli transfer yasakları vardı adam almadılar hiç öte yandan eleman da etkilidir falan ama gol yüzdesi pek de iyi değildir

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yine sorabilirsin, lisanslı şapkanı al kartal yuvasından sonra sor hesabı. :D

Alıyorum her sene 500-1000 tl arası minimum. Geçen sene hariç hep forma +  çocuğa hanıma kendime ekstralar daha çok özellikle onlar daha  karlıymış kulüp için. 2.000 tl iken 2 imza da aldım üyeliğe başvuracaktım gidemedim İst a. Aslında herkes üye olsa hem temiz para hem de en iyi hesap sorma yolu.  :)

Çevrimdışı Mehmet57

Besiktas kumar oynacaksa bunu Nkoudou gibi beklenen patlamayi yapamis, yas itibari ile uygun oyuncular ile yapmali. Konoplyanka’nin gelmesinin taraftari olmadim, futbolunda buyuk dusus var ve maliyet acisindan facia olabilme riski buyuk. Schalke’da 29 yasinda kotu performans gostermis oyuncu sende de aynisini yasarsa elinden cikarma ihtimalin oldukca dusuk.

Nkoudou Marsilya’da oynarken super yetenek olarak lanse ediliyordu. Tottenham’da yapamadi, olabilir. Ama boyle bir oyuncu elinde patlarsa hala en kotu ihtimal bir Rennes veya Bordeaux’a satarsin.

Benim tercihim oyun zekasi yuksek, iceri girebilen pasor bir solkanat olurdu Elyounoussi gibi, Nkoudou daha cok kenar oyuncusu, asiri suratli, birden hizlanabilen atletik bir kanat oyuncusu. Hocanin takdiri.

Forvet konusuna gelince; insallah Cenk olmaz. Cenk satildigin da Everton’a muthis kazik attigimizi, basarili olamayacagini soylemistim. Cenk yetenekleri kisitli; herseyden biraz yapabilen ama tam olarak iyi yapamayan vasat bir oyuncu.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ben 4-5 gün önce yazmıştım burda bu elemana yürünebilir die ama çelse bırakır mı şüpheli transfer yasakları vardı adam almadılar hiç öte yandan eleman da etkilidir falan ama gol yüzdesi pek de iyi değildir

Chelsea de 70 tane topçu var. Kiralarlar aslında hem epl de rakibine de vermemiş oluyorsun. Bazı oyuncular vardır ya 11 e koyamazsın ama satmak da istemezsin iş yapacak kalitededir ama elindekiler kadar üst seviye değildir. Bu adam da Chelsea için  tam o tipte bir oyuncu. Ama oyuncu ister mi bizi ya da ne kadar sıkışmış istemesi için onu bilemiyorum.  :D

Çevrimdışı tangaz

Chelsea de 70 tane topçu var. Kiralarlar aslında hem epl de rakibine de vermemiş oluyorsun. Bazı oyuncular vardır ya 11 e koyamazsın ama satmak da istemezsin iş yapacak kalitededir ama elindekiler kadar üst seviye değildir. Bu adam da Chelsea için  tam o tipte bir oyuncu. Ama oyuncu ister mi bizi ya da ne kadar sıkışmış istemesi için onu bilemiyorum.  :D

tanımlama süper cuk batshuayi olmuş :D
şl olmayan sene gelmez bu tipler