2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238643 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı caner.eryigit

2 kişi gitti 2 kişi geliyor herhalde

Çevrimdışı mrred

Sinan Vardar, Atıf Keçeci, İhsan Kalkavan,Yalçın Karadeniz vs bitmiyorlar. Ya belki haksızlığa uğradın belki sana yanlış yapıldı vs bilmiyoruz tam detayları. Ya kal savaş haklılığını ispat et. Ya da sus olduğun yönetimde ki herkes Beşiktaş ta ki görevini bitirene değin. Sonra ne derdiniz varsa aranızda çözün Beşiktaş kötü giderken kim ne söylese doğru yalan zaten mevcut başkan veya yönetimin aleyhinde her konuda prim toplar maalesef bu da Beşiktaş üzerinden prim kasmaktır. Başka açıklaması yok bana göre. Çebi de bıraktı. Adam çıkıp sallamıyor. Az örnek alsınlar.
Aynı fikirdeyim
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

az evvel işde bu sıraladıgın nedenlerle bu sene bi halt olmayacak dedim biz avcının kısır futbolu ile şampiyon falan olamayız her maç en çok paslaşan 2 eleman vida ruiz olur onları kaleci takip eder top da bu kadar çok kendi yarısahanda olunca gol filan atamazsın  :D

almamız gereken kanat forvet max gradel 15 gol 8 asist garantisi var bu elemanın

Ya oyuncu olmaz mı istedikten sonra var ben hani paraları yoktur. Ya da menajer önermemiştir o profilde biri onun için dedim.  :D

Paraya göre de golcü var. Barca Madrid Bayern City sen yani zenginsen Harry Kane alırsın. Aguero alırsın. O kadar paran yok ama Avrupa da bilinen bir takımsan Sevilla İnter Benfica vs   Cavani alırsın (yaşından dolayı ve ayrılma durumu var.). O da yoksa biraz daha düşük profilli liglerde bizim lig gibi şampiyonluğa oynuyorsan Gomez Huntelaar Falcao vs alırsın. O kadar bile mi paran yok Kamil Wilceski al... ne kadar para ona göre golcü. Ama golcü al.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

halen orta saha yok orta sahasız şampiyon olamayız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En azından artık almayı düşünüyoruz. Önceden o da yoktu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu bizim istatistik değil ki Başak ın mı bu ?

Hoca artık bizde benim de derdim o ya zaten daha az pozisyona girip daha az gol atacağız eskisinden. Şenol Hoca varken bile 1.5 sene forvetsiz oynayınca gol atamadık. Avcı ile daha az atardık. Gol atamazsan şampiyon da olamazsın bu ligde. Şuan Burak hariç içeri sokacak adam yok topu. Oyuncu profili için dedim. N kodou skorer bir oyuncu değil ki atletik güçlü vs diye sayarsın olumlu özelliklerini  gol vuruşu olan veya o eksikliğini aklıyla kapatacak bir oyuncu değil. Ha Lens i gönderirsin yedek diye bunu alırsın maliyeti düşürmek adına o zaman laf etmem. Bu iş hani spor araban olur ama günlük kullanıma uygun olmaz gezinti için gider cip alırsın ona bile benzemiyor. Sedan araban var aynı model  gidip başka rengini alıyorsun. Ona benziyor  :) Beşiktaş 11 den bahsediyoruz hele ki hücum hattından. Skorer kanat bulamıyorsan sağlam golcü al Burak ı kullan gole yakın 1 oyuncun daha olur.

Başağın.

Hoca ba,adebayor,visca vs. bir çok iyi oyuncu olmaına rağmen bu istatistiği yakalayabildi.Bizim hücum hattı başağı yarısı kadar gol atamayan ne kadar oyuncu varsa takıma topluyoruz büyük sıkıntı.Şenol hoca var iken hücum oynattığı için santraforsuz da olsa bir şekilde gol atıyorduk avcı ile hiç atamıyoruz 4 hazırlık maçı "0" gol ilk lig maçı "0" gol.Herhalde içerde taraftarın gazıyla göztepeye atarız diye ümit ediyırum.70 gol barajını geçemezsen şampiyon olamazsın başakşehir bu yüzden olamadı.Burak'ta mevcut taktikte ne kadar atar şüpheli.İşimiz çok zor...

En azından artık almayı düşünüyoruz. Önceden o da yoktu  :tabe:

düşündüğümüz isim yetersiz saiss.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bence golcümüz de olsa orta sahamız da olsa avcının kısır oyun planı ile şampiyon olamayız

defalarca denemiş hemde istediği transferi yaptırıp tıkır tıkır maaşı ödenen elemanlarla denemiş sıfır baskı sıfır hakemsi katliyamı ile başaramamış bir planı var avcının şimdi hadi bu planı beşiktaşda uygulayım arkamızda taraftar da var bu sefer die düşünmek bana pek mantıklı gelmiyor bu ligin şampiyonluk formülü belli 2,2 gol 2,2 puan ortalaması
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı huseyincelebi

3 senedir oynamamış adamı almak çok saçma büyük kazık yiyeceğiz  :s20:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı 38life

N'Koudou'nun 38 dakikalık dribbling videosu. 200 civarı dribbling aksiyonu var. Başarılı, başarısız tamamen karışık.

Transfer kesinleşirse farklı aksiyonlarin videolarını da atarım. Şut, anahtar pas vs.

https://drive.google.com/file/d/1aEi7iipuJ5pCQjrPVt2JTsO5yQbtHcgJ/view?usp=drivesdk

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence golcümüz de olsa orta sahamız da olsa avcının kısır oyun planı ile şampiyon olamayız

defalarca denemiş hemde istediği transferi yaptırıp tıkır tıkır maaşı ödenen elemanlarla denemiş sıfır baskı sıfır hakemsi katliyamı ile başaramamış bir planı var avcının şimdi hadi bu planı beşiktaşda uygulayım arkamızda taraftar da var bu sefer die düşünmek bana pek mantıklı gelmiyor bu ligin şampiyonluk formülü belli 2,2 gol 2,2 puan ortalaması

avcı oyun planını değiştirmek zorunda

Çevrimdışı MUSTAFA_

başka isim düşmedi
Vidal düştü ya  :ebebe: Ayrıca Elneny ve Wanyama da konuşuluyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

3 senedir oynamamış adamı almak çok saçma büyük kazık yiyeceğiz  :s20:

kapalı kutu gelip patlama da yapabilir elimizde de patlayabilir.

kiralık gelip satın alma opsiyonu olacak.Kötü çıkarsa devre arasına kadar kanatsız kalması da cabası.

Sakatlık geçmişinin kabarık olması da dikkat çekici.

Risk
Pozitif/Negatif

Çevrimdışı huseyincelebi

kapalı kutu gelip patlama da yapabilir elimizde de patlayabilir.

kiralık gelip satın alma opsiyonu olacak.Kötü çıkarsa devre arasına kadar kanatsız kalması da cabası.

Sakatlık geçmişinin kabarık olması da dikkat çekici.

Risk
Pozitif/Negatif

Golcü bir isim değil gibi onyekuru ondan 2 yaş küçük olmasına rağmen 42 gol fark atmış

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Transfer döneminin bitmesine 13 gün kaldı.

Çevrimdışı tangaz

avcı oyun planını değiştirmek zorunda

kesinlikle öyle bekleyip görücez bakalım neler olacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Golcü bir isim değil gibi onyekuru ondan 2 yaş küçük olmasına rağmen 42 gol fark atmış

marsilyada ligde 28 maç 5 gol 3 asist uefada 7 maç 4 gol 2 asist yapmış burda 7-8 gol 5-6 asist yapabilir sanki birde çok duran top penaltı da alabilir duran topları rebocho ortalarsa o da bi silah olabilir

Çevrimdışı tangaz

yediğimiz ilk golde kimsenin dikkatini çekmedi mi ruizin sırtını dönüşü aynı alexis delgado değilmiydi? acaba bu ispanyada altyapılarda bu mu öğretiliyor stoperlere?

Çevrimdışı huseyincelebi

marsilyada ligde 28 maç 5 gol 3 asist uefada 7 maç 4 gol 2 asist yapmış burda 7-8 gol 5-6 asist yapabilir sanki birde çok duran top penaltı da alabilir duran topları rebocho ortalarsa o da bi silah olabilir
Tek bir sene tabela yapmış konop gibi kapağı atmış büyük takıma

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bence de güzel hamleler hemen bu maç başlasın
İnsanlar koltuklarını seçip o şekilde aldılar kombinelerini. Ben doğru bulmuyorum. Madem öyle bir düşüncen var satışlar başlamadan önce duyurunu yaparsın alacak kişi ona göre hareket eder.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

N'Koudou'yu gelişi güzel tanıdığım ve okuduğum kadarıyla görüşüm olumluydu. Ancak şuan kendim derinlemesine analiz ediyorum. Görüşüm olumsuza dönmüş durumda. İzlemeye devam ediyorum...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi