2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241677 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

doğru ama çoğu transferde bir nevi son sözü söyleme makamı düzeyindedr bu iki ismin sıkat mıkat işleri dahil bizzat başkan kendi açıklaması vardı
Anlaşmadaki son sözü bu söylemiş olabilir de futbolcunun alınıp alınmamasına son aşamada başkan karar veriyor. Sorumlu başkan bu arada getir götür işini yapıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

İngilizler 9 Ağustos'ta kapatmaya başlayarak doğru olanı yaptı. Yıllar içinde bir çok diğer lig ve bizde de bu yol izlenebilir.

belki ingilizler diğer ülkelere uyarlar  :D

bu sene tottenham menajeri başta olmak üzere homurdananlar var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Ali naibinin teknik bilgisi var başkana teknik olarak fikir veriyordur . Erdal ne dicek ki en fazla dese dese " bu çocuk genç yakışıklı bunun çeyizini ben dizeyim, tencelerini alayım" der. Ne anlar futboldan
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Konoplyanka gösterip N'kodou ya razı etmek...Boyd un 1 tık iyisi.

Golü kim atacak ?

İnşallah bu da yalan haberdir.

gol sıkıntı avcının oyun planı ile alakalı olan bir şey.

Oyuncu ile alakalı değil.

2018-2019  Atttığı 49 yediği 22
2017-2018 Attığı 62 yediği 34
2016-2017 Attığı 63 yediği 28
2015-2016 Attığı 54 yediği 36
2015-2014 Attığı 49 yediği 30

böyle gidiyor.

Çevrimdışı kyiv

sonra wayy nasıl renkli elemanı sölersin diyen arkadaşlar oluyr ama şu max kruseyi 3 senedir söyleye söyleye dilimde tüy bitmişti max kruse+şürle ikilisini al layiç ve dodoyu çift 8 gibi kullan gayet güzel iş çıkarabilirlerdi

Bu ülkeye gelip tutmayan Alman neredeyse yok. Lig tarihinde 50 Alman futbolcu geldiyse 45 tanesi takımına sağlam katkı vermiştir. Böyle bir ülkeyi neden kullanmayız anlayamıyorum. Genç gurbetçileri mi Alman diye görüyoruz acaba?

Çevrimdışı Sinan23

Nkodou gelirse arka direkçi forvet ve sağ kant lazım. Soldan dibe girip kale direği hizasında yavaşca arka direğe bırakıyor topu. Bizde arroyo pop a yapardı basket terimini unuttum. Alley hook mu neydi. Yanlış yazıp komik duruma düşcem gibi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fikret Orman, “Transferin tamamlanması beni çok mutlu etti. Aras kesinlikle Türkiye’yi mest edecek yeteneklere sahip. Özellikleri itibarıyla Mesut Özil’e benzetiyorum. Uzun süredir takip ediyorduk. Sakatlığı geçti. İspanya’dan çok ciddi talipleri vardı. Özellikle de Rayo Vallecano büyük çaba harcadı. Ama Aras bize gelmeyi istedi. Hücum hattının her yerinde oynayabiliyor ve bu bizim için büyük bir avantaj olacak” ifadelerini kullandı.

BJK TV  Fikret Orman, “Aras’ı iki yıldır takip ediyorduk. Geçen sene şanssız bir sakatlık geçirdi, çapraz bağları koptu. Sahalara dönmesi biraz zaman aldı. Takımda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Babası İhsan ağabeyle uzun zamandır konuşuyorduk. Artık oynaması gerekiyor. Çok mutluyum. Camiamıza hayırlı olsun”

Aras ın scoutu bizim başkandı. Yine de Erdal Torunoğulları sözleşmeyi imzalatan...  Beşiktaş ın iyiliğini istiyorsa bıraktıktan sonra atıp tutmasın,Beşiktaş lılar dan mı Beşiktaş lı geçinenlerden mi, Beşiktaş tan geçinenlerden mi görürüz.   Hollanda bağlantılarını kullanıp getirsin bunu samimiyetine inanalım.;

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

Konoplyanka gösterip N'kodou ya razı etmek...Boyd un 1 tık iyisi.

Golü kim atacak ?

İnşallah bu da yalan haberdir.

takımdan bu sene bi halt olmayacağı için opsiyon varsa ben hamleyi doğru buluyorum :D

ancak daha reel bi yorum yapacaksak takımın hali ortada kanat eksikliği aylardır basbas bağırırken 3-4 senedir oynamayan elemanı bulup getirmek yeni bir yönetim faciasıdır. nereden tutsak elimizde kalıyor f.orman yönetimi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haberleri onaylayan bir yorum olmuş  :tabe: Ancak bu da gaza gelmiş belli  :D

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1163913383898431488

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

@MUSTAFA_ uçak duyumcusundan haber var mı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_ uçak duyumcusundan haber var mı :D
Henüz yok. Olursa görür görmez yazarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Savaş

3 sezondur oynamayan adamı napacaz arkadaş ya.

Sanki birine karşı fiyat indirtmek için saldık bu haberi. Elle tutulur bi yanı yok bu transferin.

Çevrimdışı mrred

Adam transfarmarkt kullanmaktan aciz. Sakatlık geçmişi bölümü var orada aç oku. Murat Özen boş yapıyorsun
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Nkoudou transferi doğruymuş net iyi transfer umarım uygun bir opsiyonla kiralanmıştır çünkü şimdi burun kıvıranlar sene sonu bonservisinin alınmasını isteyecekler.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bizim uçak duyumcusu oldu sosyalkartal.

Çevrimdışı Karabay

Şimdi bu arasın sözleşmesi daha bu sene neden uzatıldı ve şimdi neden feshesildi. Bu 2.5 milyon para kimlere kimlere pay edildi.

Çevrimdışı mrred

Fikret Orman, “Transferin tamamlanması beni çok mutlu etti. Aras kesinlikle Türkiye’yi mest edecek yeteneklere sahip. Özellikleri itibarıyla Mesut Özil’e benzetiyorum. Uzun süredir takip ediyorduk. Sakatlığı geçti. İspanya’dan çok ciddi talipleri vardı. Özellikle de Rayo Vallecano büyük çaba harcadı. Ama Aras bize gelmeyi istedi. Hücum hattının her yerinde oynayabiliyor ve bu bizim için büyük bir avantaj olacak” ifadelerini kullandı.

BJK TV  Fikret Orman, “Aras’ı iki yıldır takip ediyorduk. Geçen sene şanssız bir sakatlık geçirdi, çapraz bağları koptu. Sahalara dönmesi biraz zaman aldı. Takımda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Babası İhsan ağabeyle uzun zamandır konuşuyorduk. Artık oynaması gerekiyor. Çok mutluyum. Camiamıza hayırlı olsun”

Aras ın scoutu bizim başkandı. Yine de Erdal Torunoğulları sözleşmeyi imzalatan...  Beşiktaş ın iyiliğini istiyorsa bıraktıktan sonra atıp tutmasın,Beşiktaş lılar dan mı Beşiktaş lı geçinenlerden mi, Beşiktaş tan geçinenlerden mi görürüz.   Hollanda bağlantılarını kullanıp getirsin bunu samimiyetine inanalım.;

+1903
işi gücü gündemde kalayım. Sinan Vardar da öyle . Bak onun oğlu terbiyeli yine zırt pırt çıkıp konuşmuyor yaşlılığına verecem Sinan Vardar'ın emekli hayatı yaşıyor canı sıkılıyor dicem de Ahmet Nur Çebi ile aynı yaştalar o niye çıkıp zırt pırt konuşmuyor ? Adam efendi gerçek beşiktaşlı belli
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

neredeyse benle benzer yorum yapmış adamın 3 senedir aldıgı süre ciddi risk birde arka adale sakatlıgı yaşamaya meğilli ise sıksık eksik bırakabilir

Çevrimdışı 38life

05/10/2014

N'Koudou 19 yaşında

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 23:57:49 38life ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

gol sıkıntı avcının oyun planı ile alakalı olan bir şey.

Oyuncu ile alakalı değil.

2018-2019  Atttığı 49 yediği 22
2017-2018 Attığı 62 yediği 34
2016-2017 Attığı 63 yediği 28
2015-2016 Attığı 54 yediği 36
2015-2014 Attığı 49 yediği 30

böyle gidiyor.

Bu bizim istatistik değil ki Başak ın mı bu ?

Hoca artık bizde benim de derdim o ya zaten daha az pozisyona girip daha az gol atacağız eskisinden. Şenol Hoca varken bile 1.5 sene forvetsiz oynayınca gol atamadık. Avcı ile daha az atardık. Gol atamazsan şampiyon da olamazsın bu ligde. Şuan Burak hariç içeri sokacak adam yok topu. Oyuncu profili için dedim. N kodou skorer bir oyuncu değil ki atletik güçlü vs diye sayarsın olumlu özelliklerini  gol vuruşu olan veya o eksikliğini aklıyla kapatacak bir oyuncu değil. Ha Lens i gönderirsin yedek diye bunu alırsın maliyeti düşürmek adına o zaman laf etmem. Bu iş hani spor araban olur ama günlük kullanıma uygun olmaz gezinti için gider cip alırsın ona bile benzemiyor. Sedan araban var aynı model  gidip başka rengini alıyorsun. Ona benziyor  :) Beşiktaş 11 den bahsediyoruz hele ki hücum hattından. Skorer kanat bulamıyorsan sağlam golcü al Burak ı kullan gole yakın 1 oyuncun daha olur.

Çevrimdışı tangaz

3 sezondur oynamayan adamı napacaz arkadaş ya.

Sanki birine karşı fiyat indirtmek için saldık bu haberi. Elle tutulur bi yanı yok bu transferin.

en ekonomik seçenek buysa ondan tercih edilmiş olabilir

Çevrimdışı mrred

05/10/2014

N'Koudou 19 yaşında

Scout raporlarını bulabilsek keşke. Totthenham oyuncuyu neden tercih etmiş ve transferini istemiş bu çok önemli bir detay. İstatistikler ve sakatlıklar oyuncuya soğuk durmamıza sebep olurken potansiyeli ve maliyeti oyuncuyu tercih edilebilir kılıyor. Zor karar ama bence her halükarda Konoptan daha iyi bir tercih
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu bizim istatistik değil ki Başak ın mı bu ?

Hoca artık bizde benim de derdim o ya zaten daha az pozisyona girip daha az gol atacağız eskisinden. Şenol Hoca varken bile 1.5 sene forvetsiz oynayınca gol atamadık. Avcı ile daha az atardık. Gol atamazsan şampiyon da olamazsın bu ligde. Şuan Burak hariç içeri sokacak adam yok topu. Oyuncu profili için dedim. N kodou skorer bir oyuncu değil ki atletik güçlü vs diye sayarsın olumlu özelliklerini  gol vuruşu olan veya o eksikliğini aklıyla kapatacak bir oyuncu değil. Ha Lens i gönderirsin yedek diye bunu alırsın maliyeti düşürmek adına o zaman laf etmem. Bu iş hani spor araban olur ama günlük kullanıma uygun olmaz gezinti için gider cip alırsın ona bile benzemiyor. Sedan araban var aynı model  gidip başka rengini alıyorsun. Ona benziyor  :) Beşiktaş 11 den bahsediyoruz hele ki hücum hattından. Skorer kanat bulamıyorsan sağlam golcü al Burak ı kullan gole yakın 1 oyuncun daha olur.

az evvel işde bu sıraladıgın nedenlerle bu sene bi halt olmayacak dedim biz avcının kısır futbolu ile şampiyon falan olamayız her maç en çok paslaşan 2 eleman vida ruiz olur onları kaleci takip eder top da bu kadar çok kendi yarısahanda olunca gol filan atamazsın  :D

almamız gereken kanat forvet max gradel 15 gol 8 asist garantisi var bu elemanın

Çevrimdışı BJKTÜRK23

+1903
işi gücü gündemde kalayım. Sinan Vardar da öyle . Bak onun oğlu terbiyeli yine zırt pırt çıkıp konuşmuyor yaşlılığına verecem Sinan Vardar'ın emekli hayatı yaşıyor canı sıkılıyor dicem de Ahmet Nur Çebi ile aynı yaştalar o niye çıkıp zırt pırt konuşmuyor ? Adam efendi gerçek beşiktaşlı belli

Sinan Vardar, Atıf Keçeci, İhsan Kalkavan,Yalçın Karadeniz vs bitmiyorlar. Ya belki haksızlığa uğradın belki sana yanlış yapıldı vs bilmiyoruz tam detayları. Ya kal savaş haklılığını ispat et. Ya da sus olduğun yönetimde ki herkes Beşiktaş ta ki görevini bitirene değin. Sonra ne derdiniz varsa aranızda çözün Beşiktaş kötü giderken kim ne söylese doğru yalan zaten mevcut başkan veya yönetimin aleyhinde her konuda prim toplar maalesef bu da Beşiktaş üzerinden prim kasmaktır. Başka açıklaması yok bana göre. Çebi de bıraktı. Adam çıkıp sallamıyor. Az örnek alsınlar.