2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4237303 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz bu N'Koudou'yu daha önce istememişmiydik  :alala:
Devre arası transfer döneminde istemiştik. O dönem Totenham'da sakatlanan oyunculardan dolayı kiralamamışlardı bize  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

boşuna takip ediyorsun hiç biri bişey bilmiyor hepsi sallıyor ruiz rebocho nkadu bu takipettiğin elemanların hiç biri bunları yazmadı
Aralarında haber beklediklerim olmasa hiç takip etmeyecem de haber beklediklerim var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

4 yıl bana da fazla geldi de, birisi hatırlattı: 2022 Dünya kupası düşünülerek 4 yıl imzalanıyor olabilir.(Maaş 2'yi geçmeyecekse)

2022 Dünya kupası'nda prim yapıp, Çin ya da Arabistan'a satılabilir.

İş yapacak makul bedelli bir oyuncu olsa evet düşünülebilir de. Seneye hatta devre arası yerine oyuncu baktıracak bir adam. 4-5 yıl önce bıraktı adam kafada futbolu. O zaman alınsa q7 ye de hiç bulaşmamış olacaktık. Şimdi aynından bir tane daha alıp bir de lens kontratı verdik. Qatar a satmak için dünya kupasını beklemeye  gerek yok. 4 yıl 3 m bons 2.5 maaş. 13 m euro olacak maliyeti. 14 m euro ya 34 yaşında satarlarsa evet kar. tabi 4 sene 1 kanadımızı yine boş bırakmanın maliyeti paha biçilemez  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

bi izleyelim abi ben olumlu bakıyorum şimdilik izleyince yazarız görüşümüzü yazdıklarımız çıkar zaten  :D

sanki uçup kaçmayacak ama pırpır efekti yapabilecek bi profil bir de bu tür elemanlar gençken iyi yardırıyor bizim ligde.
Ismi guzel abi
O isimle is yapar

Çevrimdışı cursedofdragon

https://www.transfermarkt.com.tr/georges-kevin-nkoudou/verletzungen/spieler/215679
Bu arada sakatlık geçmişine baktım hep arka bacak hamstring sakatlanmaları yaşamış bu da soru işareti.

çok fazla sakatlık geçmişi var genç yaşına rağmen sıkıntılı.

Doğru dürüst top oynamamış en son 4 sene önce marsilya da oda sıkıntılı.

Çevrimdışı haluk.m

maaş vermeden kiralık göndermişiz gittiği takımda az bi para almış elbette uzatırken aynı parayı isteyecek şöle düşün benim sana ödemem gereken bi para var 2000 tl olsun bu sene 1000 gelecek sene 1000 vericem kapanacak ödeme şimdi sana 200 vereyim beni idare et seneye 1000 sonraki senede 1000 veririm diyorum total sen 2200 almış oluyorsun. adam hak ettiği ama alamadıgı parayı istemekde haklı kontratı var.

Böyle yapmışlarsa büyük amatörlük. Şu olay normalde istifa ettirir ama bizde savunacak yüzlerce kişi çıkar.

Çevrimdışı kahyaoglueren

kale arkasına kaydırırlar yav dünyanın sonu değil ya :)

yada numaralıya doğru kaydırırlar :)

Bunu bile sorun yapacak taraftar çıkar yerimden taşıyamazsınız ben burayi aldim diye.Hukuksuzluktan girer artık nerden çıkarsa  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Devre arası transfer döneminde istemiştik. O dönem Totenham'da sakatlanan oyunculardan dolayı kiralamamışlardı bize  :tabe:

aklımda doğru kalmıs demek ki.

Çevrimdışı tangaz

Demek istedigim bölünen yer aşağı alındığında sonuçta orası da Besiktas tribünü şuan ve oraya Beşiktaş kombinesi satıldı alt kattaki köşeye.Deplasman tribününün bir kısmını aşağı almak için önce ordaki kombinelerin yerini değiştirmesi gerekli.

üst katta renklilere ayrılan 2000 koltuk var yarısı aşağı indirilince üst katta bizim taraftar için yeni 1000 koltuk oluşmayacak mı alttan kombine alanlar oraya aktarılır bunun nesi sorun olsun  ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Torunoğullarının kazığı sanırım Aras. Mario Gomezi ben aldım demesini biliyor çıksın desin şimdi de arası en aldım diye
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Aralarında haber beklediklerim olmasa hiç takip etmeyecem de haber beklediklerim var  :tabe:

onlarda uçakçı tayfa   :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Taraftar doldurunca zaten gozukmuyordu yazilar. Stad bosken oraya branda sererler yada beton tribunpalakalarina baskı falan yaparlar. Ama ben koltuklarin kalkacagini sanmiyorum. Her avrupa macinda yeniden montaj gerekecek. Yani bir de moduler hale getirme masrafi var. Ayrica tff nin de izin verecegini sanmam passoligin koltuk taraftar eslestirmesi olayina ters zaten. Ama deplasman tribunu kesinlikle alt ust olarak bolunmeli.

O diil de nerede bizim defansif orta saha ve forvet? 2 gun sonra necip medel mi izlicez ozzy dorukhan mi? 3 puan sart oglu sart.
Abi TFF kale arkalarındaki koltukların kaldırılıp ayakta seyirci alınmasına onay verdi diye haberler çıkmıştı geçenlerde o yüzden doğru olabilir :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Torunoğullarının kazığı sanırım Aras. Mario Gomezi ben aldım demesini biliyor çıksın desin şimdi de arası en aldım diye

yok aras başkanın özel spesiyaliydi tıpkı sezer öztürk gibi bu ikisi için sipeşil teşekür by fikret orman

Çevrimdışı tangaz

Abi TFF kale arkalarındaki koltukların kaldırılıp ayakta seyirci alınmasına onay verdi diye haberler çıkmıştı geçenlerde o yüzden doğru olabilir :alala:

ordan binlerce kombine satıldı bu sene olmaz o koltuk sökme işi ama gelecek sene için yasalar uygunsa iyi olur bence de

Çevrimiçi yaço58

şu oyuncu için aldığı süreyi göz önünde bulundurarak yorum biraz sığ kalıyor bu adam hazırlık maçlarında ne yapmış kamp yemişmi bunlarda önemli işte top oynamayan adebayor geldi ligimizi dağıttı bizim ligin bazı bugları onlardan biride sürat işte geçen sene onyekuru istatistiklerinin yanında aldırdığı penaltılarda var nkadou iyi çıkcakmış gibi duruyor ligimize uygun bir topçu eğer geldiyse kesinlikle orta sahaya tartışılmaz bir isim almamız lazım hemtakımın hemde dorukhanın performansını yukarı çekmek için wanyamayıda çekip çıkarabilsek keşke görüşmelerden çok şey katar bize

Çevrimdışı kahyaoglueren

üst katta renklilere ayrılan 2000 koltuk var yarısı aşağı indirilince üst katta bizim taraftar için yeni 1000 koltuk oluşmayacak mı alttan kombine alanlar oraya aktarılır bunun nesi sorun olsun  ?
Bunu bile sorun yapacak taraftar çıkar yerimden taşıyamazsınız ben burayi aldim diye.Hukuksuzluktan girer artık nerden çıkarsa  

Çevrimdışı kyiv

Şu takıma bir tane alman katsak iyi olurdu. İster golcü ister 6 numara. Çok üst düzey olmasına gerek yok idare eden alman bile bizde iş yapardı.

Çevrimdışı mrred

yok aras başkanın özel spesiyaliydi tıpkı sezer öztürk gibi bu ikisi için sipeşil teşekür by fikret orman
Abi her transfer başkan tarafından yapılıyor. Beşiktaşta başkanlık sistemi var. Bu maaşlı elemanlar gelmişler biz yaptık diye ortalığına çıkıyorlar. Şafak ve umut sadece poz verdiler ve hala yönetimdeler onlarda ters düşsün hemen biz yaptık demeye başlarlar. Bu tencereci Erdal'da yönetimden ayrılınca hemen Mario Gomezi ben yaptım demeye başladı ona sinir oldum. Görüşmeyi sen yapınca transferi sen yapmış olmuyorsun Erdal Efendi. İyisi ile kötüsü ile bütün transferleri başkan yapıyor sorumluluk %!00 başkana ait.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

şu lig başladığında transfer döneminin kapanmış olması gerekiyor lige odaklanamıyoruz.

İngilizler 9 Ağustos'ta kapatmaya başlayarak doğru olanı yaptı. Yıllar içinde bir çok diğer lig ve bizde de bu yol izlenebilir.

Çevrimdışı mrred

Tencere şirketi beşiktaşa sponsor olsun diye baya uğraşmıştı. Adamın derdi beşiktaş falan değil. Oldum olası sevmiyorum bu adamı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

İngilizler 9 Ağustos'ta kapatmaya başlayarak doğru olanı yaptı. Yıllar içinde bir çok diğer lig ve bizde de bu yol izlenebilir.
Bizde tiransfer bitince lig baslar diye yorum yapilir 2 eylulde acariz ligi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Konoplyanka gösterip N'kodou ya razı etmek...Boyd un 1 tık iyisi.

Golü kim atacak ?

İnşallah bu da yalan haberdir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Kartal Ç

Bunu bile sorun yapacak taraftar çıkar yerimden taşıyamazsınız ben burayi aldim diye.Hukuksuzluktan girer artık nerden çıkarsa 

Ortada geri donebilecegi bi ev sahibi koltuğu olmayacagindan istedigi yere sikayet edebilir :) kesin o kombine sozlesmesinde kulup zorunlu hallerde şu bu hakkini sakli tutar diye kucuk yazilar vardir.

Çevrimdışı tangaz

Abi her transfer başkan tarafından yapılıyor. Beşiktaşta başkanlık sistemi var. Bu maaşlı elemanlar gelmişler biz yaptık diye ortalığına çıkıyorlar. Şafak ve umut sadece poz verdiler ve hala yönetimdeler onlarda ters düşsün hemen biz yaptık demeye başlarlar. Bu tencereci Erdal'da yönetimden ayrılınca hemen Mario Gomezi ben yaptım demeye başladı ona sinir oldum. Görüşmeyi sen yapınca transferi sen yapmış olmuyorsun Erdal Efendi. İyisi ile kötüsü ile bütün transferleri başkan yapıyor sorumluluk %!00 başkana ait.

doğru ama çoğu transferde bir nevi son sözü söyleme makamı düzeyindedr bu iki ismin sıkat mıkat işleri dahil bizzat başkan kendi açıklaması vardı

Çevrimdışı tangaz

Şu takıma bir tane alman katsak iyi olurdu. İster golcü ister 6 numara. Çok üst düzey olmasına gerek yok idare eden alman bile bizde iş yapardı.

sonra wayy nasıl renkli elemanı sölersin diyen arkadaşlar oluyr ama şu max kruseyi 3 senedir söyleye söyleye dilimde tüy bitmişti max kruse+şürle ikilisini al layiç ve dodoyu çift 8 gibi kullan gayet güzel iş çıkarabilirlerdi