2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3232743 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

📌 Yaz transfer döneminin son günleri 🤦🏻‍♂️

🕰 12:50 - A Spor 📺
Konoplyanka Beşiktaş'ta.

🕰 20:50 - Fanatik 🗞
Cenk Tosun ve Yehven Konoplyanka Beşiktaş'ta.

🕰 21:50 - TRT Spor 📺
Kevin N'Koudou Beşiktaş'ta.

Bakalım Sabaha Kadar Kimleri Alacağız 🤣😁
Daha hiçbir transfer kesin değilmiş. Bugün Türkiye saati ile gece 3 e kadar görüşme varmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

O yönetici “bu gelsin”, öbür yönetici “hayır olmaz benim deşiğim gelecek”.

Olan EGO’nuza değil, Beşiktaş’a olacak. Bir sezon daha çöpe gidecek. Yazık. Hakan gündoğar yazmış kendi dediği çıkmadı diye triplere girmiş o kadar iticiki bu adam
Hepsi aynı. Dedikleri olmayınca çöp muamelesi yapıyorlar. Garibim taraftarda hemen inanıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı levitate

Taraftar doldurunca zaten gozukmuyordu yazilar. Stad bosken oraya branda sererler yada beton tribunpalakalarina baskı falan yaparlar. Ama ben koltuklarin kalkacagini sanmiyorum. Her avrupa macinda yeniden montaj gerekecek. Yani bir de moduler hale getirme masrafi var. Ayrica tff nin de izin verecegini sanmam passoligin koltuk taraftar eslestirmesi olayina ters zaten. Ama deplasman tribunu kesinlikle alt ust olarak bolunmeli.

O diil de nerede bizim defansif orta saha ve forvet? 2 gun sonra necip medel mi izlicez ozzy dorukhan mi? 3 puan sart oglu sart.
+1903

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar takım savunmamız berbat bitik q7 caner üstüne burak ile takım savunması yapamayız. Bizim bol bol atletik oyuncu almamız lazım. Pire gibi koşacak takım savunmasına yardım edecek oyuncu almamız lazım. Konopun bununla uzaktan yakından ilgisi yok. Nkoudou bu profile daha yakın ve potansiyeli var umarım opsiyon falan da koydurmuşuzdur
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Sözleşmesi ötelenme için uzatılmasa bu yıl son senesiydi  :alala:

1,2-1,5 arası para alan adam nasıl 2,250 tazminat alıyor..  :alala: (içeride alacağı olmaması lazım son ödemelerden sonra)

sözleşme uzatılması nedeni şuydu. oyuncu kiralık gitmek istememiş başda sonra kabul etmiş bu sefer oradaki takımlar da bizdeki maaşı   vermemiş 100-200bin sakal atmışlar bizde böle kiralık gitmeye ikna edebilmişiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

sözleşme uzatılması nedeni şuydu. oyuncu kiralık gitmek istememiş başda sonra kabul etmiş bu sefer oradaki takımlar da bizdeki maaşı   vermemiş 100-200bin sakal atmışlar bizde böle kiralık gitmeye ikna edebilmişiz.

İşte uzatırken aynı maaş'ı mı taahhüt ettik  :alala:

1,5m€ alıyor, geçmiş alacakları banka anlaşmasıyla ödendi şimdi 750bin€  dan 2 sezonluk alacağı olması lazım.

2,250 neden veriyoruz onu anlamadım ?  Lisansı askıya alınamıyor mu ? keyfi bilir 2,250 vereceğimize kadro dışı takılsın.

Çevrimdışı cursedofdragon

şu transfer dönemi bir biteydi hayırlısı ile kafam kazan oldu yeminlen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu transfer dönemi bir biteydi hayırlısı ile kafam kazan oldu yeminlen.
Bende nereyi takip edeceğimi şaşırdım. Her yer şelale gibi akıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Deplasman tribünün yerinin değişeceğini düşünmüyorum eğer kombine alırken kulüp istediği zaman kombinenin yerini değiştirebilir maddesi koydurmadiysa.Alttan kombine alan kişiyi deplasman tribününün yeri değişti siz yukarıya geçin deme ihtimalini imkansız olarak görüyorum.Koltuksuz tribün olsa keşke ya da çatı boşluğu açılır kapanır yapılsa harika olur ama zannetmiyorum.Yapilirsa inanılmaz bir atmosfer olur.52 bin kapasiteye kadar cikariz.Ve daha sıkı olacagindan cok iyi ses cikar.Göztepenin yeni stadında olacak diye biliyorum koltuksuz tribün.

şu lig başladığında transfer döneminin kapanmış olması gerekiyor lige odaklanamıyoruz.

Deplasman tribünün yerinin değişeceğini düşünmüyorum eğer kombine alırken kulüp istediği zaman kombinenin yerini değiştirebilir maddesi koydurmadiysa.Alttan kombine alan kişiyi deplasman tribününün yeri değişti siz yukarıya geçin deme ihtimalini imkansız olarak görüyorum.Koltuksuz tribün olsa keşke ya da çatı boşluğu açılır kapanır yapılsa harika olur ama zannetmiyorum.Yapilirsa inanılmaz bir atmosfer olur.52 bin kapasiteye kadar cikariz.Ve daha sıkı olacagindan cok iyi ses cikar.Göztepenin yeni stadında olacak diye biliyorum koltuksuz tribün.

yer değiştirme değil zaten bölünme olayı alt,üst 2'ye bölecekler bütünlük olmasın diye herhalde :)

Koltuksuz tribün biraz zor sponsor ismi yazıyor orda :)

Georges-Kevin N'Koudou

2015/16 (Marsilya) 👉 41 Maç 10 gol 5 asist
2016/17 (Totenham) 👉 17 Maç 0 gol 1 Asist
2017/18 (Burnley) 👉 8 maç 0 gol 0 asist
2017/18 (Totenham) 👉 6 maç 1 gol 0 asist
2018/19 (Totenham) 👉 1 maç 0 gol 0 asist

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu lig başladığında transfer döneminin kapanmış olması gerekiyor lige odaklanamıyoruz.
Şu an maçla ilgili tek konuşulan maça hangi transferler yetiştirilip gövde gösterisi yapılacak  :tabe: Maçta umarım bir kayıp yaşamayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şu an maçla ilgili tek konuşulan maça hangi transferler yetiştirilip gövde gösterisi yapılacak  :tabe: Maçta umarım bir kayıp yaşamayız.

sıkıntı.

Aras Özbiliz'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. 4 eşit taksitte toplam 2 milyon 250 bin Euro ödenecek❗️(yasaklı özel haber)

gıçımıza girdi 2 milyon 250 bin €.

Biz bu N'Koudou'yu daha önce istememişmiydik  :alala:

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı kahyaoglueren

yer değiştirme değil zaten bölünme olayı alt,üst 2'ye bölecekler bütünlük olmasın diye herhalde :)

Koltuksuz tribün biraz zor sponsor ismi yazıyor orda :)
Demek istedigim bölünen yer aşağı alındığında sonuçta orası da Besiktas tribünü şuan ve oraya Beşiktaş kombinesi satıldı alt kattaki köşeye.Deplasman tribününün bir kısmını aşağı almak için önce ordaki kombinelerin yerini değiştirmesi gerekli.

Çevrimdışı tangaz

İşte uzatırken aynı maaş'ı mı taahhüt ettik  :alala:

1,5m€ alıyor, geçmiş alacakları banka anlaşmasıyla ödendi şimdi 750bin€  dan 2 sezonluk alacağı olması lazım.

2,250 neden veriyoruz onu anlamadım ?  Lisansı askıya alınamıyor mu ? keyfi bilir 2,250 vereceğimize kadro dışı takılsın.

maaş vermeden kiralık göndermişiz gittiği takımda az bi para almış elbette uzatırken aynı parayı isteyecek şöle düşün benim sana ödemem gereken bi para var 2000 tl olsun bu sene 1000 gelecek sene 1000 vericem kapanacak ödeme şimdi sana 200 vereyim beni idare et seneye 1000 sonraki senede 1000 veririm diyorum total sen 2200 almış oluyorsun. adam hak ettiği ama alamadıgı parayı istemekde haklı kontratı var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sinan23

İnşallah böyle bir şey yaşanır. Yaşanması için tüm olasılıklar oluştu gibi  :D

https://twitter.com/sefscout/status/1163865110986788865

Bizimkilerin 3 sene önce ffp yüzünden 1 m daha veremeyip alamadıklsrı adam.klup 9 istedi biz 8 e kadar çıktık.normalde bizim klup o parayı 1 oyuncuya vermezdi ama bu oyuncunun potansiyelinden dolayı vereceklerdi. Mexicalılar tuzu kuru olduklarından inmedi psv kaptı.

Demek istedigim bölünen yer aşağı alındığında sonuçta orası da Besiktas tribünü şuan ve oraya Beşiktaş kombinesi satıldı alt kattaki köşeye.Deplasman tribününün bir kısmını aşağı almak için önce ordaki kombinelerin yerini değiştirmesi gerekli.

kale arkasına kaydırırlar yav dünyanın sonu değil ya :)

yada numaralıya doğru kaydırırlar :)

Çevrimdışı tangaz

boşuna takip ediyorsun hiç biri bişey bilmiyor hepsi sallıyor ruiz rebocho nkadu bu takipettiğin elemanların hiç biri bunları yazmadı

Çevrimdışı mrred

https://www.transfermarkt.com.tr/georges-kevin-nkoudou/verletzungen/spieler/215679
Bu arada sakatlık geçmişine baktım hep arka bacak hamstring sakatlanmaları yaşamış bu da soru işareti.
The great gig in the sky