2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3232836 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Keske dogru olsa, ama yalan oldugu apacik

yalan değil abi.

Taraftar ile serdar adalı,şafak mahmut yazıcıoğlu görüşmüş hem orhan ak mevzusu hem bu mevzuyu dile getirmişler.

Çevrimdışı tangaz

Elyounoussi > Kono > N'Koudou   Kono kadar soru işareti var  :alala: Genç diye hemen desteklemekte saçma bence.

Tek bir + yönü var;
Kono 2,5'dan x4 vereceklerine N'Koudou daha ucuza denenir.

geçen sene almanyada 1 gol atmış konop ben hiç bi yere konduramıyorum adam serbest düşüşte.

nkadu totnımda oynayamayabilir adamlarda ne topçular var orda oynayabilse zaten alamazdık marsilyada parladıgı sene almış olsak buralar bayram yeriydi şimdi bence bir de bu gözle bakalım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Elyounoussi > Kono > N'Koudou   Kono kadar soru işareti var  :alala: Genç diye hemen desteklemekte saçma bence.

Tek bir + yönü var;
Kono 2,5'dan x4 vereceklerine N'Koudou daha ucuza denenir.

Konop direkt olarak yatmaya, kariyerinin son vurgununu yapmaya geliyor. Kendini pazarlamak için kendisi sosyal medyada, menajeri masada, medyada soytarılık yapıyor. Bana göre Quaresma > Konop. Neden? Çünkü en azından Quaresma'dan seneye kurtulucaz.

Çevrimdışı 38life

N'koudou yıldız bir oyuncu değil, garanti bir oyuncu değil. Ama yapabilitesi yüksek bir oyuncu. Ben hala El-Younoussi alınabiliyorsa alınsın derim. Ama olmuyorsa Konop'dansa çok daha iyi bir seçenek olur.

Çevrimdışı mrred

Nkoudou 1.8 milyon alıyormuş. Bu bakımdan da iyi oldu. Bu sene eğer kiralamaya para vermiyorsak sadece 1.8 milyon euroluk riske girmiş olacağız. Yemişim twitterdaki tepkileri. Başkan doğruyu yapıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Çok fazla bilgi kirliliği var olmaz olamaz.yrn sanki birşeyler olacak gibi hadi bakalım hayırlısı da orta saha göremiyorum sakın aman ha en lazımdı.orta saha forvet.
Ankara geçmiş olsun

Çevrimdışı haluk.m

geçen sene almanyada 1 gol atmış konop ben hiç bi yere konduramıyorum adam serbest düşüşte.

nkadu totnımda oynayamayabilir adamlarda ne topçular var orda oynayabilse zaten alamazdık marsilyada parladıgı sene almış olsak buralar bayram yeriydi şimdi bence bir de bu gözle bakalım

Konop direkt olarak yatmaya, kariyerinin son vurgununu yapmaya geliyor. Kendini pazarlamak için kendisi sosyal medyada, menajeri masada, medyada soytarılık yapıyor. Bana göre Quaresma > Konop. Neden? Çünkü en azından Quaresma'dan seneye kurtulucaz.

Haklısınız buna bir şey diyemem ama 2 ay Kono / Elyounoussi kovalayıp son 10 gün N'Koudou almakta ne bileyim  :alala:

N'Koudou'yu  1 ay önce istesek bitiremiyor muyduk ? Niye bekledik ki hiç değilse kamp yerdi. (Ocak ayında alacaktık Şenol hoca istemedi diyenler var)

Çevrimdışı 38life

Nkoudou 1.8 milyon alıyormuş. Bu bakımdan da iyi oldu. Bu sene eğer kiralamaya para vermiyorsak sadece 1.8 milyon euroluk riske girmiş olacağız. Yemişim twitterdaki tepkileri. Başkan doğruyu yapıyor.

Doğruyu yapanın başkan olduğuna çok fazla emin olma derim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bence de güzel hamleler hemen bu maç başlasın
Abi özellikle bi deplasman tirbunu işi çok iyi olur , üstte çok iyi organize oluyorlar

Fb stadında ki gibi alt üst olursa hem üstte hemde altta bizim taraftara daha çok yer kaldığı gibi onları da bölmüş oluruz , organize olamazlar ki ben bunu geçen sene çok dile getirmiştim burada Fb gibi bizde deplasman tribününü altlı üstlü yapmalıyız diye
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Yaw adam 24 dakika oynamis gecen sene
45 dakika oynatsak asiri yuklemeden sagi solu atmasin
Tam dibe vurmus opsiyon koyalim 1.5 milyon
Parlarsa aliriz parlamazsa gondeririz
Firansiz genc epl tercihi yapmis hepsi guzel bu riske girilir ama beklentiyi abartmayin atanamamis lens tipi var
Kono sonrasi vaha tabi
Opareye de benziyi tipi

Çevrimdışı mrred

Videolara olsa potansiyeli hakkında daha net konuşabiliriz
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Firansiz genc epl tercihi yapmis hepsi guzel bu riske girilir ama beklentiyi abartmayin atanamamis lens tipi var
Kono sonrasi vaha tabi
Opareye de benziyi tipi
Evet tek soru işareti o zaten. Fakat bunda 2 milyon euroluk risk alıyorsun nispeten daha genç diğerinde 13 milyonluk risk alıyorsun yaşlı
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Haklısınız buna bir şey diyemem ama 2 ay Kono / Elyounoussi kovalayıp son 10 gün N'Koudou almakta ne bileyim  :alala:

N'Koudou'yu  1 ay önce istesek bitiremiyor muyduk ? Niye bekledik ki hiç değilse kamp yerdi. (Ocak ayında alacaktık Şenol hoca istemedi diyenler var)

kovaladık alamadık koşullar istediğimiz seviyeye gelmedi diye bakılabilir. diğer taraftan ben de daha erken böle isimler kovalamayı doğru buluyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine paralar uçuşmuş  :money:

Son bir haftadır Aras Özbiliz ile görüşmeler yapan Ali Naibi, Fikret Orman’ın onayıyla anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmaya göre, Beşiktaş Aras Özbiliz’e 4 eşit taksitte 2.250.000 euro ödeyecek. Aras Özbiliz Beşiktaş formasını yabancı statüsünde giyiyordu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu transfer olayında erkenden kovalama olayı olması çok zor. Sezon sonunda hangi oyuncularla devam edileceğine karar veriyorlar. Elyounousi belkide geçen sezon bitince kulübü git kendine kulüp bul dedi bunları bilmeden yorum yapmak doğru değil. Bir oyuncu kontratı devam ederken kulübü git demedikten sonra neden gitmek istesin. Oynamak için gitmek istiyorsa da bu ancak sezon sonunda belli olur.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kartal Ç

kale arkalarında sponsor ismi yazıyor nasıl kaldıracaklar
Taraftar doldurunca zaten gozukmuyordu yazilar. Stad bosken oraya branda sererler yada beton tribunpalakalarina baskı falan yaparlar. Ama ben koltuklarin kalkacagini sanmiyorum. Her avrupa macinda yeniden montaj gerekecek. Yani bir de moduler hale getirme masrafi var. Ayrica tff nin de izin verecegini sanmam passoligin koltuk taraftar eslestirmesi olayina ters zaten. Ama deplasman tribunu kesinlikle alt ust olarak bolunmeli.

O diil de nerede bizim defansif orta saha ve forvet? 2 gun sonra necip medel mi izlicez ozzy dorukhan mi? 3 puan sart oglu sart.

Çevrimdışı tangaz

Kono sonrasi vaha tabi
Opareye de benziyi tipi

bi izleyelim abi ben olumlu bakıyorum şimdilik izleyince yazarız görüşümüzü yazdıklarımız çıkar zaten  :D

sanki uçup kaçmayacak ama pırpır efekti yapabilecek bi profil bir de bu tür elemanlar gençken iyi yardırıyor bizim ligde.

Çevrimdışı haluk.m

kovaladık alamadık koşullar istediğimiz seviyeye gelmedi diye bakılabilir. diğer taraftan ben de daha erken böle isimler kovalamayı doğru buluyorum

Abi adamlar 2 günde N'zonzi getirdi, Mayısta transferler hazır diyenler bunu düşünmedi mi ?

Geçen sene 6 maç oynamış adamı kampa sokamadık ve en ihtiyaç duyduğumuz bölgelerden biri. (kanatlarımız sadece bedenen var :kop: )

Çevrimdışı kyiv

Ununu elemiş eleğini asmış bir oyuncu değil daha hiç yoksa önünde 5-6 sene var. O da mutlaka çıkış yapmak için bizi tercih etmiştir. Şöyle süratli kıvrak içeri dalan bir Fransız ne oynadığı belli olmayan 30 yaşındaki Ukraynalıya tercihimdir.

Çevrimdışı tangaz

Son bir haftadır Aras Özbiliz ile görüşmeler yapan Ali Naibi, Fikret Orman’ın onayıyla anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmaya göre, Beşiktaş Aras Özbiliz’e 4 eşit taksitte 2.250.000 euro ödeyecek. Aras Özbiliz Beşiktaş formasını yabancı statüsünde giyiyordu.

ohh suyundan da koy bu da başkanın ustalık dönemi (iyi ki almış şampiyon yapmış dönemi) transferlerindendi  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

📌 Yaz transfer döneminin son günleri 🤦🏻‍♂️

🕰 12:50 - A Spor 📺
Konoplyanka Beşiktaş'ta.

🕰 20:50 - Fanatik 🗞
Cenk Tosun ve Yehven Konoplyanka Beşiktaş'ta.

🕰 21:50 - TRT Spor 📺
Kevin N'Koudou Beşiktaş'ta.

Bakalım Sabaha Kadar Kimleri Alacağız 🤣😁

Çevrimiçi yaço58

O yönetici “bu gelsin”, öbür yönetici “hayır olmaz benim deşiğim gelecek”.

Olan EGO’nuza değil, Beşiktaş’a olacak. Bir sezon daha çöpe gidecek. Yazık. Hakan gündoğar yazmış kendi dediği çıkmadı diye triplere girmiş o kadar iticiki bu adam

Çevrimdışı tangaz

Abi adamlar 2 günde N'zonzi getirdi, Mayısta transferler hazır diyenler bunu düşünmedi mi ?

Geçen sene 6 maç oynamış adamı kampa sokamadık ve en ihtiyaç duyduğumuz bölgelerden biri. (kanatlarımız sadece bedenen var :kop: )

ben bu yönetimin zaten yaptıgı hiç bir icraatı artık doğru bulmuyor desteklemiyorum. adamların orta ikili market değeri 50 milyon bizim takımın tamamı 70 filan. başkan küçülerek başarı yakalanamayacağını 8.senesi hala öğrenemedi

Çevrimdışı haluk.m

Sözleşmesi ötelenme için uzatılmasa bu yıl son senesiydi  :alala:

1,2-1,5 arası para alan adam nasıl 2,250 tazminat alıyor..  :alala: (içeride alacağı olmaması lazım son ödemelerden sonra)