2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257062 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

buyur @Necmi abi 17 temmuzda ilk hazırlık maçı kadrosunu gördüğünde yaptıgın yorum  :D

:yerlerde:

Çevrimdışı tangaz

:yerlerde:

aslında bu arşivler çok güzel bişey ezbere dayalı sırf sevmediği için objektif olmayan yorumları iletileri görüyoruz.

şimdi o gün necmi abi avcı ilk hazırlık maçına full kadro çıkılınca şenol olsa gençleri sahaya sürer onları eğlendirirdi zaten kamplarda tek yaptıgı gençleri eğlendirmekti demiş saygı duyarım kabul.

dönelim avcıya başta tecrübelileri oynattı sonra gençleri oynattı son maç ideal 11le maç yapması gerekirken bir daha hiç oynamayacak çocukları eğlendirmekden öte gitmeyecek maçı oynattı ona da kabul ona da saygı (yanlış olmasına ragmen saygılıyım)

şenola dönelim bidaa bikaç gün önce dedi ki kampa gençlerle başlıyoruz transferler geç geliyor lig başladıkdan sonra geliyor kampları gençlerle yapıyoruz ama ligde yenileri transferleri oynatmak durumunda kalıyoruz gelenleri hazırlarkende ilk devreler çöpe gidiyor transferler kampa yetişmeli. ikinci yarı yüksek grafiğin nedenini de söylüyor yani.

demek ki neymiş  gençleri eğlendirmek için kamplarda gençler bulunmuyormuş.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 19:52:31 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba ve Burak uzun süreli sakatlanmasa transfer yapmayacakmışız. Sakatlık bizim için hayırlı olmuş olabilir  :tabe:

Burak Yilmaz'ın sakatlğı uzayacağı için forvet transfer çalışmaları başlamıştı orta saha bakılmıyordu ama şimdi Atiba'nın sakatlığının uzayacağı ortaya çıkınca orta saha bakılıyor. Toplam 4 isim bekliyorum. (@alperbah)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Atiba ve Burak uzun süreli sakatlanmasa transfer yapmayacakmışız. Sakatlık bizim için hayırlı olmuş olabilir  :tabe:

Burak Yilmaz'ın sakatlğı uzayacağı için forvet transfer çalışmaları başlamıştı orta saha bakılmıyordu ama şimdi Atiba'nın sakatlığının uzayacağı ortaya çıkınca orta saha bakılıyor. Toplam 4 isim bekliyorum. (@alperbah)
Valla şaka gibiyiz, şampiyonluk istiyorsak taş gibi ilk 11 sahada olacak en az 2 kişide yedekten gelip takıma katkı sağlayacaktır. Biz daha ilk 11 bile kuramıyoruz geciken transfler uyum süresi sakatlıklar vs. , ama bunlar futbolda hep olan şeyler , 7 senedir başkansın bazı şeyleri öngör takımını kur hazırlık kampı yaptır buna rağmen yenilelim sana lafım olmaz ama sen yaptığın hatalardan derste çıkarmıyosun.

Çevrimdışı Ripley

Saiss çok ağır beli dönmüyor sevmedim ne yazık ki olmaz yok cıks hıhı

Süle de ağır beli dönmüyor ama Bayernde oynuyor siz Van Dijk gibi birisini istiyorsunuz sanırım ama o tip adamları Liverpool gibi takımlar keşfetmeden önce bulmalıyız bulamazsak da bu gibi oyunculara yok beli dönmüyor yok ağır filan dememek gerek yeterli olur bizde de. EPL'de oynuyor sonuçta o kadar kötü olamaz.

Çevrimdışı doganay

bende forumda Saiss falan okuyunca , yoksa transfer mi geliyor diye bir medyadaki haberlere baktim da , fotomac kaynakli bir haberdeki oyuncunun gelecegine inanipta ciddi ciddi yorumlar mi yapiyorsunuz pes yani  :D transfersizlikten ne duruma dustuk artik

Çevrimdışı AigleBordeaux

Abdullah Avcı’nin işi zor medyada Mehmet, Önder Özen Avcı’nın oyunu eskidiğini ve kendisini güncellemesi gerektiğini belirtiyorlar.
Göztepe maçına kadar transferler gelmezse ki gelmeyecek gibi duruyor, ikinci maç sonrası neler olacak merak ediyorum.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı caner.eryigit

Süle de ağır beli dönmüyor ama Bayernde oynuyor siz Van Dijk gibi birisini istiyorsunuz sanırım ama o tip adamları Liverpool gibi takımlar keşfetmeden önce bulmalıyız bulamazsak da bu gibi oyunculara yok beli dönmüyor yok ağır filan dememek gerek yeterli olur bizde de. EPL'de oynuyor sonuçta o kadar kötü olamaz.
Yorumum orta saha içindi stoper için değil.
Bize sırtı dönük top alabilecek alan hakimiyeti yüksek bir orta saha lazım bu adam o adam değil

Çevrimdışı cursedofdragon

📺 Alp Pehlivan: "Beşiktaş, Sivasspor'dan Emre Kılınç'ı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ın Emre Kılınç transferinin bitme olasılığı yüksek"

( TRT Spor)

Çevrimdışı tangaz

📺 Alp Pehlivan: "Beşiktaş, Sivasspor'dan Emre Kılınç'ı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ın Emre Kılınç transferinin bitme olasılığı yüksek"

( TRT Spor)

gelsin iyi eleman takasta lensi yada quaresmayı versek off tadından yenmez ama ikiside gitmez sivasa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulübün acıklamasından Vida'nın sakatlığının ciddi olduğunu sezdim.

Atiba da fena durumda.

Stoper oynayabilen bir defansif orta saha almak lazım.

Çevrimdışı tangaz

Kulübün acıklamasından Vida'nın sakatlığının ciddi olduğunu sezdim.

Atiba da fena durumda.

Stoper oynayabilen bir defansif orta saha almak lazım.

artık avcının idmanlarını ciddi ciddi sorgularım birşeyleri yanlış yaptırdığı ortada bu kadar çok sakatın başka açıklaması yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

artık avcının idmanlarını ciddi ciddi sorgularım birşeyleri yanlış yaptırdığı ortada bu kadar çok sakatın başka açıklaması yok
Maçta sakatlanmış antremanda değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Bize şu an oyunu yönlendirip topu dağıtacak,

Sakin kalabilen
Topla oynamayı seven
Güçlü, kalıplı
Kadife bilekli
Takımı havaya sokabilecek
Mümkünse tecrübeli
Tabiri caizse kaşarlanmış
Yeri geldiğinde vurduğunda zbam! diye sokabilecek
Takimin beyni olabilecek bir adam gerekiyor.

Bonservisi yok serbest
Ligi az çok bilen
Daha da tecrübelenmiş
Bence bize biraz da borcu olan
Ver 2.5 milyon yap 2 senelik sözleşme

MANUEL FERNANDES!

Çevrimdışı ankarakartal06

Allahım şaka gibi halen fernandesi isteyenler var . Ağlayacağım yemin ediyorum  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Ripley

gelsin iyi eleman takasta lensi yada quaresmayı versek off tadından yenmez ama ikiside gitmez sivasa

Djilobodji Antepe gitmiş bizimkilerde Sivasa gitsin noolcak.

Çevrimdışı Ripley

Allahım şaka gibi halen fernandesi isteyenler var . Ağlayacağım yemin ediyorum  :bawling: :bawling: :bawling:

Başkan Töreyi istemediği gibi Fernandesi de istemiyor merak etme  almayız onu.

Çevrimdışı tangaz

Maçta sakatlanmış antremanda değil  :tabe:

olsun ben gene de sorgularım bi defa sakatlıkdan yeni çıkmış burakı (pamuklara sararak saklamamız gereken eleman) o gereksiz hazırlık maçında sahaya sürmesi bile sorgulamama yeterli

Çevrimdışı tuncaboylu

Alpay Çelebi'nin de futbol hayatı bitti sanırım, geçmiş olsun.

Çevrimdışı Savaş

Sebep?

Çevrimdışı tangaz

gaziantepin bile kadrosunda 13 yabancı var adamlar transfer yapmışlar ilk maçlar sonunda 21 kişilik listede en az yabancı (8) ile maça çıkan bizdik sanırım

Çevrimdışı tangaz

Bize şu an oyunu yönlendirip topu dağıtacak,

Sakin kalabilen
Topla oynamayı seven
Güçlü, kalıplı
Kadife bilekli
Takımı havaya sokabilecek
Mümkünse tecrübeli
Tabiri caizse kaşarlanmış
Yeri geldiğinde vurduğunda zbam! diye sokabilecek
Takimin beyni olabilecek bir adam gerekiyor.

Bonservisi yok serbest
Ligi az çok bilen
Daha da tecrübelenmiş
Bence bize biraz da borcu olan
Ver 2.5 milyon yap 2 senelik sözleşme

MANUEL FERNANDES!

1,75den 1+1 denenebilir

Çevrimdışı Savaş

1,75den 1+1 denenebilir
Beğenmeyenler var ama şu şartlarda şu parasızlıkta yazdığım özelliklere sahip bonservisi olmayan başka bir futbolcu varsa alalım.

Motive bir Manuel Fernandes ligdeki kendi mevkisindeki tüm oyuncuları patates eder.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alpay Çelebi'nin de futbol hayatı bitti sanırım, geçmiş olsun.

Üst üste 2 sene oynamadan geçirecek ve 2 sakatlığı da spor yapan biri içim en ciddi sakatlık. Buradan dönmesi zor. Geçmiş olsun. Umarım hayatına etki edecek kadar kötü değildir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

ljajic hakeme pozisyonu anlatır sarı görür emre hakemin yanına f.. off der oyna devam böyle adaletli bir ligimiz var işte geçen sene tek takım ittirildi bu sene 2 takım ittirilecek ve bizde dalgaya karşı yüzmek zorunda bırakılıyoruz her zamanki gibi, bugünde bitti cuma maçımız var transferler hala yok olası bir puan kaybında çarşı pazar karışacak en elzem yer şuan orta saha ama maalesef cuma büyük ihtimalle oğuzhan doruukhan ikilisini izleriz