2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257869 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

çıkan isimler  hiç iç acıcı değil.

saiss,niase.

Çevrimdışı karaoğlan

Aboubakar mı Niasse mi? Der kaçarım...

Niasse'ın tek olayı fiziken güçlü ve görece hızlı olması. Ama premier lig maçlarını izleyenler de bilir, altıpastan kaleyi dahi bulamaması nadir bir olay değil. Yani Aboubakar 'ın yeteneksiz versiyonu. :/
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 01:25:37 karaoğlan ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gomez geliyosa bonservisiyle gelsin daha 3 yıl atarı var onun :)

Sözleşmesi sene sonu bitiyor zaten. Niye para verelim. sakatlanmazsa +1 +2 daha uzatırız performansına göre  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

çıkan isimler  hiç iç acıcı değil.

saiss,niase.
Saiss'e iyi diyenler var ama hepsi stoper için konuşuyor. Orta saha için yeterli değil diyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu arada çıkan isimler akıl yürütmeyle sercanın uydurduğu isimler olabilir. Zira başkanın kızı ingiliterede okuyor oraya devamlı zaten gidiyor. Transfer için başkan hiçbir oyuncunun ayağına kolay kolay gitmez. Bence bu haberlerin doğruluk payı olmayabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Saiss'e iyi diyenler var ama hepsi stoper için konuşuyor. Orta saha için yeterli değil diyorlar.

Atiba yı kesecek adam 100 m euro Chelsea de oynuyor alabilirlerse alsınlar.  Ön libero olarak alsalar da Atiba dönünce stoper de denerler. Marcelo ya çalışırdım ben yönetimin yerinde olsam. Orta sahaya bize daha çok iki yönlü oynayan takıma liderlik edecek sert, uzaktan şutu olan üst seviye görmüş tecrübeli 8 lazım. Khedira veya uçağı bekleyen Vidal gibi  :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben yönetimden bu mağlubiyet sonrası iyi transfer beklemiyorum menajerlerin İngiltere’de pazarlayamadığı Ayew,Slimani gibi bitik futbolcuları getirecekler iki tane kanata ve forvet karambole bir tane Jones tarzı bir orta saha getirirler bütün sezon kanser olacağız.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Belki de hem sol açık hem de santrfaor almayıp Niasse ile idare edeceğiz. Santrafor olarak yeterli olacağını düşünmüyorum sol açık olabilir. Konoplyanka olmasında kim olursa olsun.

aslında en makulü kimseyi almamak lensi yolla kiralık 2 sene siwasa emreyi albirde elyounisi kirala opsiyonlu benzer şekil 6 bulabiliyosan onu kirala q7 medel bons ver ellerine gitsinler şu andan kötü olmaz gelecek senenin temelleri atılır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Atiba yı kesecek adam 100 m euro Chelsea de oynuyor alabilirlerse alsınlar.  Ön libero olarak alsalar da Atiba dönünce stoper de denerler. Marcelo ya çalışırdım ben yönetimin yerinde olsam. Orta sahaya bize daha çok iki yönlü oynayan takıma liderlik edecek sert, uzaktan şutu olan üst seviye görmüş tecrübeli 8 lazım. Khedira veya uçağı bekleyen Vidal gibi  :D

bursadan ispanyaya giden ndiayelerden alfred wardı boylu poslu şutu olan tanımına girecek biriydi o tür bi eleman bulmak neden zor anlamıyorum yönetim tüm sene yatmış resmen bi alfred bulamıyolarsa bırakıp gitsinler ndiaye demişken şu geseden giden ndiayeyi de deneyebiliriz aslında box to boxa uygun işte
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

uçakçı eleman fotoyu daha şoklayamamış mı mail adresini bilen varsa ben halledip yollayayım arkadaşa  :lol:

Çevrimdışı tangaz

ismi bizle anılan kamil wilczek bu hafta güel gol atmış ylnız bu elemanda solak orası sıkıntı sanki
aslında kamil niasse ikisini birden alıp kamil burak niasse üçlüsüne ileri üçlünün 2 formasını dönüşümlü vereceksin sağda da boyd oynar layiç ve emre de arkalarında olur  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ismi bizle anılan kamil wilczek bu hafta güel gol atmış ylnız bu elemanda solak orası sıkıntı sanki
aslında kamil niasse ikisini birden alıp kamil burak niasse üçlüsüne ileri üçlünün 2 formasını dönüşümlü vereceksin sağda da boyd oynar layiç ve emre de arkalarında olur  :D

Üst seviye biri alınmayacaksa Burak a alternatif kullanılabilir. Bitiriciliği iyi sayılacak düzeyde.  Ama o zaman bir skorer kanat lazım olur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bursadan ispanyaya giden ndiayelerden alfred wardı boylu poslu şutu olan tanımına girecek biriydi o tür bi eleman bulmak neden zor anlamıyorum yönetim tüm sene yatmış resmen bi alfred bulamıyolarsa bırakıp gitsinler ndiaye demişken şu geseden giden ndiayeyi de deneyebiliriz aslında box to boxa uygun işte

N diaye çok üst düzey değil ama düşük maliyete halledilebilirse eldekilerden iyi olur. İş görür yani.

Çevrimdışı ferdi1903

uçakçı eleman fotoyu daha şoklayamamış mı mail adresini bilen varsa ben halledip yollayayım arkadaşa 
Hahahaha, kedidir o kedi
Ucak kaybolmus

Çevrimiçi levitate

Hahahaha, kedidir o kedi
Ucak kaybolmus

hahahaha

@MUSTAFA_ o adamdan haber var mı abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Zach Lowy
@ZachLowy

A few things:

1) Romain Saïss has been linked to a £2m move to Besiktas. This would deprive Wolves of some much-needed leadership in the dressing room, and a player who can do a job in midfield and defense. Any exit would necessitate the signing of a CB and a midfielder.

5 agustosta yazılmış bir tweet.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

@toddo08
@Cart78
 adlı kişiye yanıt olarak
Saiss to Besiktas apparently,it must be bullshit because it was £1.9m so that would never happen,I think the Bennett thing started because someone said we didnt need Dias with Bennett & some got all menstrual about it,the usual shite you get on here when it's a bit quiet😂

4 ağustosta atılmış
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

hahahaha

@MUSTAFA_ o adamdan haber var mı abi
Giriyor ama bir şey yazmıyor. Transfer dönemi bitince görürüz herhalde fotoyu. Zaten gelmeyecekse görmemizin de bir mantığı yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zach Lowy
@ZachLowy

A few things:

1) Romain Saïss has been linked to a £2m move to Besiktas. This would deprive Wolves of some much-needed leadership in the dressing room, and a player who can do a job in midfield and defense. Any exit would necessitate the signing of a CB and a midfielder.

5 agustosta yazılmış bir tweet.
O zaman basında ilgilendiğimizle ilgili haber çıkmıştı. Pek dikkate almamıştık. Gerçekten istediğimiz ve beklediğimiz bir transfer olabilir. Ben bu transferi, fırsat transferi olarak görmüyorum. Alternatiflerimizden biri olacak düzeyde bir oyuncu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

saiss... hiç duymadım... ilginç... pl de ön libero oynatılan adam bizde de az çok oynar sanırım diyerek kendimi avutayım..

Çevrimdışı mrred

2015-16 Angers    2019-2019 Beşiktaş   2018-2019 Gs
                           Saiss                      Atiba                   Fernando
Dak'                     3107                     2251                      1857
TopCal                  2.3                        2                            1.6
TopKes                 2.3                        1.3                          1.4
Faul                      1.4                       1.3                          0.8
Ofsayt                   0.2                       0.1                          -
Uzaklaş                 3.1                       0.9                          1.5
ÇalYeme                0.9                       0.7                           1
Blok                      0.7                       0.2                          0.4
KK Gol                    -                         -                              -
Asist                     2                           1                             4
KilitPas                  0,4                       0,5                          1
Pas%                     80                        90                           87
Orta                       0,1                        -                             -
UzTp                      3,5                       2,1                          3,5
AraP                       -                          -                               0,1
Rating                   7.13                      6.95                       7.13

İstatistiklere göre
-Kafa toplarında en iyisi
-Sol ayaklı
-Defansif aksiyonlarda en iyi
-Pas yüzdesinde en kötüsü
-Asistelerde ortalama

Not: İstatistikler yanıltıcı olabilir Angers 2016 sezonunda hangi oyunu oynuyordu bilmiyoruz topa mı sahip oluyordu ya da direkt mi oynuyorlardı bilmediğimiz için oyun planına göre değişebilir istatistikler. Ama ilk etapta iyi bir kesici gibi duruyor. Top rakipteyken çok iyi iş yapar top bizdeyken ise şüpheli
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 09:18:59 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Sol ayaklı olması bakımından Ruizi yedeklemesi düşünülüyor. Ayrıca orta sahaya sertlik katması bekleniyor. Hava toplarında da adam oldukça iyi görünüyor. Pas yüzdesi ve oyunu okuması hareketliliği falan bunlara bakmak lazım @38life görüntüler ve top sende
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

2015-16 Angers    2019-2019 Beşiktaş   2018-2019 Gs
                           Saiss                      Atiba                   Fernando
Dak'                     3107                     2251                      1857
TopCal                  2.3                        2                            1.6
TopKes                 2.3                        1.3                          1.4
Faul                      1.4                       1.3                          0.8
Ofsayt                   0.2                       0.1                          -
Uzaklaş                 3.1                       0.9                          1.5
ÇalYeme                0.9                       0.7                           1
Blok                      0.7                       0.2                          0.4
KK Gol                    -                         -                              -
Asist                     2                           1                             4
KilitPas                  0,4                       0,5                          1
Pas%                     80                        90                           87
Orta                       0,1                        -                             -
UzTp                      3,5                       2,1                          3,5
AraP                       -                          -                               0,1
Rating                   7.13                      6.95                       7.13

İstatistiklere göre
-Kafa toplarında en iyisi
-Sol ayaklı
-Defansif aksiyonlarda en iyi
-Pas yüzdesinde en kötüsü
-Asistelerde ortalama

Not: İstatistikler yanıltıcı olabilir Angers 2016 sezonunda hangi oyunu oynuyordu bilmiyoruz topa mı sahip oluyordu ya da direkt mi oynuyorlardı bilmediğimiz için oyun planına göre değişebilir istatistikler. Ama ilk etapta iyi bir kesici gibi duruyor. Top rakipteyken çok iyi iş yapar top bizdeyken ise şüpheli
Bize daha çok top bizdeyken oyun kurulumuna yardımcı olacak bir orta saha lazım. Tolu defanstan çıkarmakta zorlanıyoruz. Sivas maçında yaptığımız pasların yarısını kendi yarı sahamızda yapmışız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bize daha çok top bizdeyken oyun kurulumuna yardımcı olacak bir orta saha lazım. Tolu defanstan çıkarmakta zorlanıyoruz. Sivas maçında yaptığımız pasların yarısını kendi yarı sahamızda yapmışız.
Medelden her türlü daha iyidir de atiba ile karşılaştırma yapmak için görüntü lazım. Top bizdeyken oyun kurulumunda boş alana kaçıp topu devamlı istiyor mu ? Kafası yukarda mı ? Pas isabeti nasıl ? Bunlara dikkat etmek lazım. İşin savunma kısmında baya iyi biri alanı kapatabiliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Top kesme istatistiği çok iyi her maç 2.3 top kesiyorsa yaklaşık 2.3 hızlı atağımız var demektir.
The great gig in the sky