2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257814 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Ben beğendim en azından çalışkan ve oyun disiplinine bağlı oyuncu. Takım biraz derli toplu oynasa iş görür. Seviye de atlayabilir umudu taşıyorum.

peki skora yeteri kadar katkı verebilecek mi sence? sanki pozisyonları kolay harcayan biri gibi geldi bana milli takımında.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Boy 188 miş. Sağ ayaklı değil mi?
Videolarda hep solla pas veriyordu yoksa çift ayaklı mı bilemedim şimdi :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

peki skora yeteri kadar katkı verebilecek mi sence? sanki pozisyonları kolay harcayan biri gibi geldi bana milli takımında.

Pek ince işleri yok gibi. Zaten hazırlık maçları da dahil doğru düzgün pozisyona giremediğimiz için adamın kale önünde ne yapabileceğini pek anlayamadık. :D

Çevrimdışı tangaz

niasse gelsin sonra uzun sert bi 6 numara gelsin başka transfer gelmesin

lens q7 medel üçlüsü gitsin birde emre kılınç gelsin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

mesela emre için 1,75 mio bonservis + lens 2 yıl kiralık maaşının yarısını biz öderiz deyip emreye de 1milyon maaş versek kardayız  :money:

Çevrimdışı kyiv

Niasse hava toplarında nasıldı?

Çevrimiçi murat

https://www.transfermarkt.com.tr/ruud-vormer/leistungsdaten/spieler/45864/plus/0?saison=ges

Böyle bir şey lazım orta sahaya gerçekten sorun çözecek bir hamle yapmak istiyorsak.

Yıllık 2 milyon filan önerip kafasını karıştıralım kulübünü satsın gelsin. Zaten oralarda çok para kazanmıyordur. :)
ah keşke alabilseler hem defansif olarak iyi hem ofansif pas oyununa da yatkın.

yok mu ernst ayarında bir alman.takımda alman eksikliği var.

kanat ihtiyacımız yok aslında sağlam bir ortasaha ve burağın yanına o ayarda bir golcü iç sahada çift forvet dışarı ve zorlu maçlarda çify ortasaha tek forvet.bekler zaten ileri çıkmayı seven ve iş yapacak tarzda.

Çevrimiçi murat

sen öyle dediysen şimdi tırstım biraz ölü yatırıma dönüşmez inşallah  :D

maçı izlemedim özet baktım sadece korner dahi alamamışız nasıl iş bu yaw sinir bozucu harbiden
bir kaç pozisyonda boyd kaçtı layiç önüne yuvarladı .boyd 2. forvet gibi içeri giriyor da güven sıfırdı.

Çevrimdışı kyiv

mesela emre için 1,75 mio bonservis + lens 2 yıl kiralık maaşının yarısını biz öderiz deyip emreye de 1milyon maaş versek kardayız  :money:

2 yıl mı? :o_o: Yahu bu Lensle biz 10+1 yıllık mı anlaştık.  :s20: 2 yıl daha bu beceriksizi mi çekeceğiz. :bawling:

Çevrimdışı worns

Artık ne önerdilerse Sivas başkanı teklifi komik bulup reddettik demiş diye haber vardı dün. Bence de iyi oyuncu Emre. Kaleyi düşünüyor, bekle stoper arasına koşu atıyor, beğeniyorum.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

2 yıl mı? :o_o: Yahu bu Lensle biz 10+1 yıllık mı anlaştık.  :s20: 2 yıl daha bu beceriksizi mi çekeceğiz. :bawling:

Bu sene 19-20, Seneye 20-21, ondan sonra ki sene 21-22  :bandit: :akuma:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kyiv

Bu sene 19-20, Seneye 20-21, ondan sonra ki sene 21-22  :bandit: :akuma:

Neeeeeeeeeeeee? :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: Hiçbirşey yapmadan senede 2 milyon  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı worns

2018-2019 Sezonu için 2.250.000 Euro
2019-2020 Sezonu için 2.300.000 Euro
2020-2021 Sezonu için 1.950.000 Euro
2021-2022 Sezonu için 1.800.000 Euro

Gece gece sinir bozmalık :)

Çevrimdışı kyiv

Aboubakar mı Niasse mi? Der kaçarım...

Çevrimdışı tangaz

sonra 1 senesi daha war sivas dönüşü maaşının yarısını verip şutlarız die şeettim 30 06 2022de bitiyor 5 yıl aldık bunu şaka gibi

Çevrimdışı tangaz

Artık ne önerdilerse Sivas başkanı teklifi komik bulup reddettik demiş diye haber vardı dün. Bence de iyi oyuncu Emre. Kaleyi düşünüyor, bekle stoper arasına koşu atıyor, beğeniyorum.

emre baya baya topçu 11de olmasa bile kulübede süper katkı verir sonradan oyuna girecek eleman eksikliğimiz de çok bariz.

Çevrimdışı mrred

Kiralık olcaksa aboubakar
Para verilip alınmaz dizleri çok riskliymiş
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Abou'nun sakatlık problemi olmasa her türlü Abou ama bugünkü koşullarda Niasse derim ben. Hem solda oynamaya daha müsait. Hem de Abou zaten kadronun yarım yamalak olduğu mevcut durumda büyük kumar.

Çevrimdışı tangaz

Neeeeeeeeeeeee? :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: Hiçbirşey yapmadan senede 2 milyon  :s20: :s20: :s20:

2,3 ya da 2,5 maaşı

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çöküş dönemimizi başlatan transfer. Bunun zorunlu opsiyonunu almak için Marcelo ve Beck gibi hem saha içi hem saha dışı katkı veren 2 oyuncudan olduk. Medel ve Negredo aldık onların parasıyla bir de çok karlı alış-veriş maşallah. Fenere kapak transferi oldu fb yi de kendimizi de bitirdik.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Abou'nun sakatlık problemi olmasa her türlü Abou ama bugünkü koşullarda Niasse derim ben. Hem solda oynamaya daha müsait. Hem de Abou zaten kadronun yarım yamalak olduğu mevcut durumda büyük kumar.

abuş riski makul risk değildir niasse akhisarda daha çok sol forvet oynuyordu kanattan kontraya çok koşardı  rusyada santrafora evrildi

seçimim kesinlikle niasse olurdu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kiralık Gomez

Ya da Brian Brobbey.

İlla iksinden biri olacaksa Niasse.

Çevrimdışı worns

Kiralık Gomez

Ya da Brian Brobbey.

İlla iksinden biri olacaksa Niasse.

Gomez geliyosa bonservisiyle gelsin daha 3 yıl atarı var onun :)

Çevrimdışı kyiv

abuş riski makul risk değildir niasse akhisarda daha çok sol forvet oynuyordu kanattan kontraya çok koşardı  rusyada santrafora evrildi

Belki de hem sol açık hem de santrfaor almayıp Niasse ile idare edeceğiz. Santrafor olarak yeterli olacağını düşünmüyorum sol açık olabilir. Konoplyanka olmasında kim olursa olsun.

Çevrimiçi murat

demba ba gibi desene.ilk yıllarında daha kontratak oyuncusu gibi iken daha sonra santrafora evrilenlerden.