2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262357 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı İsmail Özyurt

:D çarşı pazar efsane karısır reis ama bence başımızdayken gevelemeyip nazik takılmayıp çakacaktı yönetime  o umuta şafaga falan gelişine rövaşata yapacaktı atacaktı taraftarın önüne hepsini mesela bu umuta negredo mantarını almayın buragı lı dedim bir de gidip 2,5 bons vermişler geseye bedawa gelen adamadeyip kenara çekilecekti  :D
Şenol Güneş de Fikret Orman da camiaya karşı özellikle son iki sezon samimi değillerdi. Aramız çok iyi deyip gözümüzün içine baka baka aklımızla dalga geçtiler. En yetkili en tepedeki iki isim arasındaki soğuk savaşta kaybeden Beşiktaş oldu.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Abi başkan ağzıyla demedi mi 2 senedir takımla ilhilenmedim diye. Bu laf öyle boş bir laf değil. İtifiraf, ihanet vs ne ararsan var. Peki kim bilebilir bu senenin de üçüncü sene olmayacağını? Yada kim diyebilir 2 sene şampiyon olmamızın takımın iyi olmasıyla veya güzel oyunla alakalı olmadığını. Tamamen birileri kimi istediyse onun şampiyon yapılmadığını. Eğer öyleyse çok iyi veya çok kötü oyuncu almanın sonucu değiştirmediği anlamı çıkmıyor mu bu laftan. Aslında isyan etmemiz gereken şey bu değil mi? Hoca, oyuncu veya güzel oyuncunun şampiyonlukla hiçbir alakası yok bence bu ligte.

walla başkandan 6 ay önce birebir ifadeyi ben kullandım ilk olarak, ifadem başkan beşiktaşı boşluyor şeklindeydi başkan benden 6 ay sonra itiraf etti bildiğimi başkandan duymak beni tatmin etmedi zaten biliyor görüyordum.

birileri kimi isterse şampiyon yapıyor cümlesine kısmen katılıyorum birileri geseyi şampiyon yapmak istediğinde şampiyon yapıyor ara sıra diğerlerine bırakıyorlar die revize etmek isterim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Merhabalar Arkadaşlar! Epeydir takip ediyordum forumu, kayıt olup bir iki kelam da ben edeyim dedim :)

Ben de bugün aynı şeyi düşünüyordum. Ama benim kafamdaki kadroda Mirin yerine Medel, Oğuzhan yerine Muhayer vardı. Bu sistemde Vida'yla oynamak bizi de Vida'yı da bitirir.

:hosgeldin

Çevrimdışı ferdi1903

Hani nerde hüper düper süper star transferi? Ucak falan kalkiyordu noldu ucagin kanadimi koptu, hani nerde konopmu knopersmi neyse ismi iste nerdeler? Dünkü rezaleten sonra panik transfer gelir diye düsünüyorum, yada yine bizim süper baskan son güne kadar bekleyip aksam pazarimi yapacak merak ediyorum. Baskan eski hoca birbirlerine laf sokusturmuslar galiba, ikinizde samimi deilsiniz, olan bizlere besiktasimiza oldu

Çevrimdışı mrred

Bu arada Töre yine sakatmış Malatya maçında kadroda yoktu. Sanırım 3 maç oynayıp 5 maç sakat geçirir şeklindeki söylentiler doğru. Bu bakımdan Töreyi iyi ki bırakmışız. Aynı şey aboubakarda da var diyorlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş: Fikret Başkan büyük oyuncu isimleri sayıyor. Bunlar varken dördüncü olduk diyor ancak nedenini söylemiyor. Transferler hep geç geldi. Kampa yetişmediler. Form tutmaları gecikti. İkinci yarıda topladığımız puanlara rağmen ilk yarıdaki kayıpları telafi edemedik.

Beşiktaş, her sene ekstra puan kaybediyor. Transferler hep Eylül'e doğru geç yapılıyor. Her sene ikinci yarı aldığın puanlarla ilk yarıyı telafi edemiyorsun.

Transferlerin ligin başladığı gün bitmiş olması lazım. Bitir erken ya. Niye bekliyorsun? Para konusu değil, alamama konusu da değil.

ne diyorsunuz ?
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 23:49:28 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş de Fikret Orman da camiaya karşı özellikle son iki sezon samimi değillerdi. Aramız çok iyi deyip gözümüzün içine baka baka aklımızla dalga geçtiler. En yetkili en tepedeki iki isim arasındaki soğuk savaşta kaybeden Beşiktaş oldu.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buna da kısmen katılıyorum günah dağılımını bu bağlamda da %80 başkana yazıyorum.

bi uefa maçı öncesi grupda 4.5. maç olsa gerek basın toplantısı yaptılar arabadaydım radyodan dinledim başkan hocaya sahip çıkarken yönetime de söyledim karşı olan varsa istifasını versin dedim şeklinde bi cümle kurdu 3 gün sonra umut şafak filan twitterda hocayı gömmeye dewam ediyordu madem samimiydi başkan o yöneticileri çağırıp istifalarını alır gönderirdi. artık birbirlerinin ne açıklarını biliyolarsa kasetleri mi var neleri var  die düşündürüyor insana yapılması gereken çok şeyi yapmadı başkan yönetim üyeleri hakkında
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah doğrudur bu  :tabe:

Abdullah Avcı Medel ve Quaresma'ya, "Sizi 11 de düşünmüyorum, bundan hoşnut olmayacaksanız kararınızı verip ayrılabilirsiniz" demiş..Böyle olmalı, net bir şekilde neşteri vurmalı..Onlar kesmez Lens ve Caner'e de bu düşünceler iletilmeli. (@KursadCelikbas)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Abdullah Avcı Medel ve Quaresma'ya, "Sizi 11 de düşünmüyorum, bundan hoşnut olmayacaksanız kararınızı verip ayrılabilirsiniz" demiş..Böyle olmalı, net bir şekilde neşteri vurmalı..Onlar kesmez Lens ve Caner'e de bu düşünceler iletilmeli. (@KursadCelikbas)

inandırıcı değil madem 11de düşünmüyorsa neden 11de başlatır ilk hafta gene twitterda birileri uydurmuş işte.

Çevrimiçi tolga1903

Fikret orman'ın söylediği şey yalan değil realite. Elimizdeki yıldız(!) dolu oyuncu grubu 4.oldu bunu da yıldız transferi isteyen taraftara koz olarak kullanıyor. Ama şunu atlıyor birincisi evet son gün gelen oyuncunun neyi ne zaman vereceğini bilemiyorsunuz. Mario gomez getirirsin 2.haftadan atmaya başlar medel getirirsin 15 kilo fazlayla antrenmana çıkar. İkincisi iyi oyuncu istemek illa "yıldız" oyuncu istemek değildir. Belki buradaki performansı kötü olacak ki umarım öyle olur ama nzonzi yıldız oyuncu mu? Hayır değil ama gayet iyi oyuncu. Peki taraftarın bu tür oyuncu izlemek istemesi hata mı yoo değil. Neden hep kötü örneği pişirip önümüze getiriyor da takımın bu kadar eksiği varken hala akşam pazarı bekleniyor? Durup durup 17/18 sezonu baz alınacaksa örnek verilecekse işimiz var e oyuncu almayın o zaman yıldızlar karması(!) 4.oldu diye.

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş: Fikret Başkan büyük oyuncu isimleri sayıyor. Bunlar varken dördüncü olduk diyor ancak nedenini söylemiyor. Transferler hep geç geldi. Kampa yetişmediler. Form tutmaları gecikti. İkinci yarıda topladığımız puanlara rağmen ilk yarıdaki kayıpları telafi edemedik.

ne diyorsunuz ?
Başkan da hoca da kendileriyle çelişiyorlar. Feda sezonundan bilicli sezonlara kadar takımın omurgası oluşturuldu genç dinamik bir takım yaratıldı. Her ne kadar şampiyonluk yaşamasak da tothenham ve arsenal maçlarında oynadığımız oyunlar liverpoola oynadığımız oyunlar gayet umut vaad ediyordu. Daha sonra bu genç takıma güzel takviyeler yapıldı. Yönetim ne zaman isim oyuncu alma sevdasına kapıldı işler ters gitmeye başladı. Come to beşiktaş furyasına bu yüzden karşıyım işte... Hocanın çelişkisine gelince bu geç gelen oyuncular şampiyonlar liginde gayet form tuttu ligde neden tutmadı ? Ayrıca hoca işin kolayına kaçarak neden sistemi geliştirmek yerine eldeki oyuncuları 2016 şampiyonluğundaki oyuna evrilmelerini sağlayamadı? Bunu yapamayacaksa neden istifa etmedi ? Biz asla isim oyuncular almamalıyız. Biz rakiplerimizi akıl, arma sevgisi ve özkaynak düzenimizle alt ediyoruz. İsim transferler bizim işimiz değil.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 23:59:41 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

inandırıcı değil madem 11de düşünmüyorsa neden 11de başlatır ilk hafta gene twitterda birileri uydurmuş işte.
Uydurma da olsa insan böyle şeyler keşke yaşansa ve gitseler diyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu arada ligde çok sürprizler olur. Anadolu takımları işi çözdüler. Ortayı kapat kanatlara hızlı atletik forvetler al. Topa sahip olma direkt oyna.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Fikret orman'ın söylediği şey yalan değil realite. Elimizdeki yıldız(!) dolu oyuncu grubu 4.oldu bunu da yıldız transferi isteyen taraftara koz olarak kullanıyor. Ama şunu atlıyor birincisi evet son gün gelen oyuncunun neyi ne zaman vereceğini bilemiyorsunuz. Mario gomez getirirsin 2.haftadan atmaya başlar medel getirirsin 15 kilo fazlayla antrenmana çıkar. İkincisi iyi oyuncu istemek illa "yıldız" oyuncu istemek değildir. Belki buradaki performansı kötü olacak ki umarım öyle olur ama nzonzi yıldız oyuncu mu? Hayır değil ama gayet iyi oyuncu. Peki taraftarın bu tür oyuncu izlemek istemesi hata mı yoo değil. Neden hep kötü örneği pişirip önümüze getiriyor da takımın bu kadar eksiği varken hala akşam pazarı bekleniyor? Durup durup 17/18 sezonu baz alınacaksa örnek verilecekse işimiz var e oyuncu almayın o zaman yıldızlar karması(!) 4.oldu diye.

maryo gomez gibi talisca layiç gibi isimleri son günler alınca kimse bişey diyemiyor zaten mecbursun birazda fırsat kolluyorsun denk getirirsen çöküyorsun ama daglıs rebocho filan gibi görece düşük profil ve ucuz orta sınıf oyuncuları da bir zahmet kamp başlamadan getirsin yönetim. defansın hali ortadaydı ama yenilerden sadece ruizi kullanabildik.

Çevrimdışı mrred

buna da kısmen katılıyorum günah dağılımını bu bağlamda da %80 başkana yazıyorum.

bi uefa maçı öncesi grupda 4.5. maç olsa gerek basın toplantısı yaptılar arabadaydım radyodan dinledim başkan hocaya sahip çıkarken yönetime de söyledim karşı olan varsa istifasını versin dedim şeklinde bi cümle kurdu 3 gün sonra umut şafak filan twitterda hocayı gömmeye dewam ediyordu madem samimiydi başkan o yöneticileri çağırıp istifalarını alır gönderirdi. artık birbirlerinin ne açıklarını biliyolarsa kasetleri mi var neleri var  die düşündürüyor insana yapılması gereken çok şeyi yapmadı başkan yönetim üyeleri hakkında
Şafak bir derece hadi neyse de umut ne yapıyor işi ne profesyonellik alanı ne hala çözemedim. Ve başkan neden bu adamın hala arkasında hala anlamış değilim
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

maryo gomez gibi talisca layiç gibi isimleri son günler alınca kimse bişey diyemiyor zaten mecbursun birazda fırsat kolluyorsun denk getirirsen çöküyorsun ama daglıs rebocho filan gibi görece düşük profil ve ucuz orta sınıf oyuncuları da bir zahmet kamp başlamadan getirsin yönetim. defansın hali ortadaydı ama yenilerden sadece ruizi kullanabildik.
Douglas ve rebocho o kadar da düşük değil abi.
Özellikle rebochoyu ispanya ve fransa birinci liginden baş altı takımlar istemiş. Murat özen yazdı
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Uydurma da olsa insan böyle şeyler keşke yaşansa ve gitseler diyor  :tabe:

geçti  artık formülü 3 defa yazdım bugün gönderelim hepsini atiba quaresma medel roko mirin lens bu 6lıyı 3günde yollardım sadece 3 günde atla dewe değil azcık basiret lazım o kadar. 3 kuruş kar edece derken seneyi kaybediyoruz.

Çevrimdışı levitate

birde bu karyusun maaşı mevzuu belirsiz bazı kaynaklarda takımın en yüksek maaş alan oyuncusu karyus yazıyor

ilk başta yok inanma diyorum doğru değildir diyorum ama sonra adamın premier ligden gelişi üstelikde son dakika gelmiş olması acaba doğru olabilir mi dememe neden oluyor.

1.5 yada 2 veriyoruzdur reyiz

adam en dipteydi malum maçtan sonra, tek isteyeni bizdik sanırsam. pek pazarlık kozu yoktu elinde
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de böyle bir şey var. Uydurma olduğuna kanaat getirsem de inanmak istiyorum  :ebebe:

Hoca soyunma odasında 2 oyuncuya kredinizi tükettiniz haftaya yedeksiniz isterseniz ayrılabilirsiniz demiş...

Ayrıca dönüş yolunda 4 transferin en az 3'ü ilk 11 oyuncusu olacak ona göre bütçeyi zorlayalım demiş  gidecek oyunculardan 1 tane bile gönderemediniz gitmeyeceklerse kadro dışı bırakacağını da belirtmiştir.

Ayrıca kaleciyi de tebrik etmiş tek gol de hatalı olduğunu net kurtarışlar yaptığını iletmiş.Bence de problem asla kalede değildi.Gunah keçisi aranmasın. (@Romnvc)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu arada ligde çok sürprizler olur. Anadolu takımları işi çözdüler. Ortayı kapat kanatlara hızlı atletik forvetler al. Topa sahip olma direkt oyna.
Ligi ilk üçte bitiren üç takım da yenildi.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Şafak bir derece hadi neyse de umut ne yapıyor işi ne profesyonellik alanı ne hala çözemedim. Ve başkan neden bu adamın hala arkasında hala anlamış değilim

war bir çapanoğlu ve bence masum değiller

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligi ilk üçte bitiren üç takım da yenildi.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk
İkisinin hocası değişti diye bahanesi olabilir de diğerinin hiçbir bahanesi yok. Bir de geçen sene şampiyon kadro bu halde. Demek şampiyonluk hak edilmemiş, hak ettirilmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu arada utkuyu ben de beğendim . Sadece 3. golde hatası vardı her ne kadar top son dakika falso alsa da daha iyi yer tutabilirdi. Şutun benzerini dorukhan çekti ama sivasın kaleci iyi yer tuttuğu için son anda çıkardı
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

ha şöyle ya yıllardır şunu yapamadık be
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

geçti  artık formülü 3 defa yazdım bugün gönderelim hepsini atiba quaresma medel roko mirin lens bu 6lıyı 3günde yollardım sadece 3 günde atla dewe değil azcık basiret lazım o kadar. 3 kuruş kar edece derken seneyi kaybediyoruz.
Atiba bu takımda her türlü oynar. Roco yedek olarak kalsın yaşı görece genç satabiliriz. Diğer 4 hemen gidebilir.
The great gig in the sky