2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260723 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Var ts'li arkadaşım soruyorum beğeniyor kendisini.Yediler güneşi dedi bizim taraftar da sizin gibi hoca yiyor dedi.Bursalıları neden kıstas alayım onların futboldan anlamadığı küme düşmelerinden belli zaten, bayramlarını alt liglerde devam etsinler.

Adam aklama gibi bir derdim yok yapılan iyi işleri oyuncuların bireysel yetenekleri dersen hocaya haksızlık yapmış olursun verdiğim örnekler o yüzden.

Kimse Bilice durduk yere yaptığı başarıların oyuncuların bireysel yeteneklerinden ötürü gibi yakıştırmalar yapmıyor.

Konu kapanıp gittiyse "2 senedir yaptıklarını unuttu herhalde herkes hafızalar zayıfladı" dememen gerekiyor bak insanlar hatırlıyormuş. :)
:lol:  :lol:  :lol: O kadar açık sallıyorsun ki... De marke vs. gibi spor sayfalarını şenol ile ilgili haber verdiklerinde bile bizden çok ts'liler gömüyor,adamların önde gelen isimleri,çok takipçili hesapları her fırsatta adama sövüyor ama senin arkadaşın şenol'u arıyormuş öyle mi? :lol: Bursa küme düştü diye taraftarı futboldan anlamıyormuş öyle mi?Enteresan bir bakış açısı...

Çevrimiçi yaço58

Hoca samet'in,bilic'in ekmeğini yedi!

Peki Türkiyeyi Dünya 3.cüsü yaptığında kimin ekmeğini yedi ?

2010-2011 senesinde ts'yi şampiyon yaptığında kimin ekmeğini yedi ?

Bursa'da fernandoa gibi çöpten gol kralı çıkartırken kimin ekmeğini yedi ?

Bebeler ile fransayı dize getirirken kimin ekmeğini yedi lucescunun mu ? 0 maç kazanmış lucescunun ? Onlarda mı bireysel ?

Ts'de iken burağı kanattan alıp santrafora koyup gol kralı yaratmak o damı başkasının ekmeği ?

Gelelim diğer konulara iç sahada biz baskı ile filan maç kazanmadık berabere bitti bütün maçlar.

Portoyu deplasmanda 3-1 yenmek monacoyu 2-0 yenmek onlar da mı bireysel yede güneş oyuncuların ekmeğini mi yedi yada yendiğimiz takımlar köy takımımıydı renkliler gibi ifade edersek onlar fala folloş oldular ama ? nasıl oyuncuların başarısı olabiliyor ? Takımı hücum oynatan güneş değil mi takımı hazırlayan güneş değil mi ?

Sizin hocayı değersiz gösterme cabanız hocayı değersiz yapmıyor maalesef.
şimdi şenol hoca çok iyiydi desek ne kazancaz hadi hepimiz şenol güneşi övelim ne olcak adam gitti işte istedi ve gitti basın toplantısına çıkıp berberde kaşılaştık tff başkanıyla dedi sonra nihat özdemir şenol hocayla görüşmelerimizi çok gizli sürdürdük demedimi bunu yalanlayan oldumu olmadı adamın gönlüde aklıda oradaydı daha ne şenol güneşi övüp duruyorsunuz başarıları için teşekkür ederiz bundan sonra yolumuza bakalım her mağlubiyetten sonra şenol güneş şöyleydi böyleydi dencekse işimiz var

Çevrimdışı Arthur Dayne

teseliler şenolu çogu beşiktaşlıdan daha beşiktaşlı oldugu için teseye böle sahip çıkmıyordu vb diyerek arkasından atıp tutuyor hangi bursalı arkasından bayram etmiş? gösterirmisin bir tane. gene bilimsel dayanağı olmayan sadece itham ve iftiradan ibaret bir ileti. biliç taş gibi oynatıyordu yeniliyordu şenol rezil oynatıyordu yeniyordu. hangisini seçersin die 3 yaşındaki çocuğa sorsan yanıt belli adam 4 yılda rekor puan ortalaması tutturmuş gerisi lafı güzaf...
Bilimsel dayanak diyorsun hala...Sen ne bilimsel dayanak yazmışsın sanki makale atıyorsun buraya  :lol: Bak ts'lilerin çoğu bundan dolayı sövüyordu diyorsun,bunun nesi bilimsel?Artı olarak ts'liler sadece onun için değil;ts'nin başında yaşanılanlar için de sövüyor.O yaşanılanlar da bizim şenol'u eleştirdiğimiz sebeplerin aynısı.Bu sebepten dolayı diyorum ya;gittiği her takımın ardından arkasından sövdürüyor diye.

Çevrimdışı mylife1903

:lol:  :lol:  :lol: O kadar açık sallıyorsun ki... De marke vs. gibi spor sayfalarını şenol ile ilgili haber verdiklerinde bile bizden çok ts'liler gömüyor,adamların önde gelen isimleri,çok takipçili hesapları her fırsatta adama sövüyor ama senin arkadaşın şenol'u arıyormuş öyle mi? :lol: Bursa küme düştü diye taraftarı futboldan anlamıyormuş öyle mi?Enteresan bir bakış açısı...
Sosyal medya dansozlerine ne bakiyon
Bizim dikmelik vardi bi tane

Asrin kadrosu bu ftye versen 5 sene kupa alir diyordu yonetici de kosup beyeni veriyordu
Bu sene 6-7 adam lazim diyor
Eee hani senol gunes oynatamiyordu
Verin ayni kadroyu oynatsin abdullah hica sostem yapsin falan

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben sallamıyorum da sen çok net sallıyorsun.Arkadaşım tabi ki bütün ts taraftarını temsil etmiyor o arkadaşımın şahsi fikri kendisi beğendiğini hocayı ve taraftarın hocayı yediğini düşünüyor.Ancak şöyle de bir durum var biz hocayı istemiyoruz protesto ederken internet sayfalarında ts'yi tutan taraftarlar bizim yorumların altına gelip güneşi savunuyorlar dı bir çok yorum görüyordum.Gerek bizimle avrupa da başardıkları gerek 2010-2011 senesinde şampiyonluğa en çok yaklaştıran(onlara göre şampiyon yapan) hoca olarak gördükleri için.Topbursa'ya en güzel futbolu oynattığı santraforları fernandao gibi bir rezilden gol kralı çıkardığı için mi beğenmiyormuş bursalılar ? Yada Beşiktaş'a gittiği için kıskançlık mı yapıyorlarmış ?

Sen atabilirmisin o yorumları hep birlikte görelim bursalı taraftarların bayram ettiği,ts'lilerin gömdüğü yorumları at özellikle onları istiyorum ?
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 18:24:06 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Taş gibi takım bıraktı derken,oturmuş takım oyunundan bahsettiğimi bilmene rağmen oyuncu üzerinden örnek veriyorsun.O verdiğin isimlere rağmen bu sistemi oturttu demiyorsun da sedarla tolgayı mı bıraktı diye aklınca küçümsüyorsun.Hem adama azıcık gol atabilen forvet ver diyorsun hem de negredo hariç diyorsun.Negredo bize gelmeden önce azıcık da olsa gol atamıyordu yani öyle mi?  :lol: Onun dışında talisca vs. gibi oyuncularımızın olmamasını,transferde eksik kaldığımızı zaten bin defa yazdık daha ne bekliyorsun.Arada fark var tabik o da gözümüz kör olmuş gibi hoca aklamıyoruz.Tosiç'ten ramos felan da yaratmadı,yine görmek istediğini görüyorsun.Tosiç'in olumlu 5 yanı varsa,olumsuz 10 yönü vardır.Çin'e oyuncu sattık diye bile şenol övebiliyorsun helal olsun.İstatistiki bilgi içermeden paragraf döşüyosun kısmına saygımdan dolayı bir şey demiyorum,çünkü başka biri yazsa çok pis alay ederdim.

yok kimseyle alay edemezsin öle bir ileti içeriğin yok sadece kendi kişisel görüşlerin var hepsi de dayanaksız yorumlar. sadece kendin yazar sonuna da gülücük koyarsın aklın sıra iyi dalga geçtim haa dersin ama hiç biri geçer akçe olmaz.

oturmuş takım oyun planı dediğin takım ligin ikinci yarısı ceza sahasına giremiyordu tek gol planı töre orta/pas demba atarsa golden ibaretti ceza sahasında 3 kişi olduğumuz pozisyon yok denecek kadar azdı hangi oturmuş oyundan bahsediyorsun??? evet negredo nerede bir takımın gol yükünü alıp sırtlamış??? adam penaltı atsa onda bile pas verecek tipte biriydi golcülükle uzak yakın alakası yoktu negredoya rağmen takım 69 gol atmış. çine oyuncu sattık die hocayı övdüğümü ima etmişsin kamyonla oyuncu sattık şenol zamanı içlerinde bundesliga lig1premier ligde var tosiç gibi eksiklerle dolu bir adama bile evrim geçirtti dediğimi anlamayan biri kalkmış alay etmekden bahsediyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

şimdi şenol hoca çok iyiydi desek ne kazancaz hadi hepimiz şenol güneşi övelim ne olcak adam gitti işte istedi ve gitti basın toplantısına çıkıp berberde kaşılaştık tff başkanıyla dedi sonra nihat özdemir şenol hocayla görüşmelerimizi çok gizli sürdürdük demedimi bunu yalanlayan oldumu olmadı adamın gönlüde aklıda oradaydı daha ne şenol güneşi övüp duruyorsunuz başarıları için teşekkür ederiz bundan sonra yolumuza bakalım her mağlubiyetten sonra şenol güneş şöyleydi böyleydi dencekse işimiz var
Avciyi yedirmeyecez senol gunesi yedirdigimiz gibi
Ders olsun diye tekrarlaniyor

Dun luceye yapilani senol gunese yapanlar
Bugun senol gunese yapilani yarin abdullah hocamiza yapacaklar

Senol gunese yapilan sacma salak korkakti kadrosu iyiydi algilarini duzene oturtamazasak avciyi da kaybederiz

Cunku kadro bellidir beklenti bellidir
Avciyi gomecekler kadroyu sisirip o algiyi kasacak diyorum aylardir
Kadronun iyi oldugu falan yok
Hocanin eksikleri hatalari olacaktir herseyimi tam olsa buralarda olmaz zaten

Bak daha basin toplantisinda patladi abdullah avci
Zaman degil destek istiyorum dedi

Oyle sey denir mi?

Koy takimina gol atip taraftara kulak tikama yapan ozzi tiribi gibi, sivas macinda oynayaydin ozzi 20 dakika oynadin 90 dakkka oynamis adami yakalayamiyon dese taraftar ozzi ne yapacak

Çevrimdışı tangaz

ben bu nasıl hazırlık maçı dediğimde bütün herkes üstüme gelmişdi
biz bu yaz dönemi alt yapı takımının hazırlık kampinı yaptık size o zamanda söyledim pana maçına çıkan kadrodan lige kim çıkacak dedim.
biz yaz boyu alt yapı oyuncularıyla lige hazırlandık.

avcı ilk hazırlık maçına ideal 11le çıktıgında da şenola sallıyordunuz burada şenol olsa şimdi bunların hiç birini oynatmaz diyordunuz  işte hoca farkı hazırlık farkı diyordunuz :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bireys yetenekleri mutis oyuncular olsa gittiklsei takimlarda dokulmezler
Gomez koskoca takimi bekle bersber kume dusurdu
Babelle fabri kume dustu
Cenki antremana almiyorlar everton gibi ortasira takiminda
Abu ne oynadigi belli degil patlak diziyle
Sosa milanda oynayamadi tsde oynuyor
Olcay falan denizlide iste
Kerim firay ingiltereye ikinci lige gitti geri postaladilar

Sanki adamlar ronaldoydu messiydi her gittigi takimda 25 atiyordu senolla 10 attilar da kacarak gittiklwri yerde 30 attilar
Gomez en son 20 gol attiginda benim cocuk portakalda vitamindi herhalde
Bi taliska atiyor onu da sokucu yapan hocaydi gelene kadar kac gol atmisti bizden sonra atmaya basladi ha bide tosici forvet oynataydi megredodan cok atar diyorudm tank reyiz ne saplamis gecen hafta 90. Dakikada 90a heminde muhtassam saag ayaylan

Ozziyi bitirdi falan diye sallayanlar da var yHu ozziyi oynatan senol zaten senol gelmese ozzi forma falan goremez simdiye ikinci lige postalanmosti

Adama bursadan volkani istedi diye vizyon mizyon dendi eee avci da ankaragucunden boydu aldi iste
Ona mappanje muamelesi cekiyoz

Taraftar garip, iki tane kupa bozdu ayarini

Sanki 20 senede 18 kupa aliyorduk senol gelene kadar sampiyon olamadi da kovduk

Ayaklar yere basmazsa daha sert dususler olur
Luce sonrasi hikayeler devam ediyor

Bizim bilmis taraftara gore luce yasliydi korkakti futboldan anlamazdi
3 tane salagin lafiyla luceyi gonderdik
Adam koy takimini alip elit seviyeye cikardi uefa kupaso kazandi

Havada cok fena luce sonrasi delbokse kokusu var

hızır gibisin reyis

sorsan şenol naaptıki q7yi halasının oğlu gibi görmekten başka

Çevrimdışı tangaz

Bilimsel dayanak diyorsun hala...Sen ne bilimsel dayanak yazmışsın sanki makale atıyorsun buraya  :lol: Bak ts'lilerin çoğu bundan dolayı sövüyordu diyorsun,bunun nesi bilimsel?Artı olarak ts'liler sadece onun için değil;ts'nin başında yaşanılanlar için de sövüyor.O yaşanılanlar da bizim şenol'u eleştirdiğimiz sebeplerin aynısı.Bu sebepten dolayı diyorum ya;gittiği her takımın ardından arkasından sövdürüyor diye.

sırıtma emojisi koyup duruyosunda başka napıyorsun? yok birileri hazırlasın bulsun koysun diyordun bi ara doğru. iddiaların var getir haber küpürlerini iletileri alıntıları vbvb hepimiz görelim kimmiş onlar bilimsel istatistik istiorsan onlarıda gerekli yerlere yapıştırdım zaten atılan goller örneğindeki gibi. gerektiğinde koyuyoruz merak etme, boş yapmıyoruz  :ok:

Çevrimdışı tangaz

bence de sen sallıyorsun hiç bi yerde gömen bursalı görmedim örneğin bu çok açık bir sallamasyondu bence.

Çevrimdışı mylife1903

hızır gibisin reyis

sorsan şenol naaptıki q7yi halasının oğlu gibi görmekten başka
Abi abdullah avci da toplantida rikardo dediginde ben geleni anlamistim
Bunlarin yuzu eskidi agziyla kus tutsa batiyir bunlar
Mesela canere falan sira gelmez dun
Sen iyiki izlememisin gg faciaydi cocuk ortasahaya falan sayili gecmistir guven hic donemedi top tutamadi falan layic mesela kendi sitandartinin cok altindaydi.
Garip bizim camia ortasi yok ya 150mq ya hep 50telelik

Çevrimdışı tangaz

Ben sallamıyorum da sen çok net sallıyorsun.Arkadaşım tabi ki bütün ts taraftarını temsil etmiyor o arkadaşımın şahsi fikri kendisi beğendiğini hocayı ve taraftarın hocayı yediğini düşünüyor.Ancak şöyle de bir durum var biz hocayı istemiyoruz protesto ederken internet sayfalarında ts'yi tutan taraftarlar bizim yorumların altına gelip güneşi savunuyorlar dı bir çok yorum görüyordum.Gerek bizimle avrupa da başardıkları gerek 2010-2011 senesinde şampiyonluğa en çok yaklaştıran(onlara göre şampiyon yapan) hoca olarak gördükleri için.Topbursa'ya en güzel futbolu oynattığı santraforları fernandao gibi bir rezilden gol kralı çıkardığı için mi beğenmiyormuş bursalılar ? Yada Beşiktaş'a gittiği için kıskançlık mı yapıyorlarmış ?

Sen atabilirmisin o yorumları hep birlikte görelim bursalı taraftarların bayram ettiği,ts'lilerin gömdüğü yorumları at özellikle onları istiyorum ?

yahu bursa hayatında bir arada göremediği parayı 1 senede kazandı şenolun parlattıgı kazmalardan hangi bursalı gömüyormuş bu cümle forum tarihinde gördüğüm en büyük sallamadır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Avciyi yedirmeyecez senol gunesi yedirdigimiz gibi
Ders olsun diye tekrarlaniyor

Dun luceye yapilani senol gunese yapanlar
Bugun senol gunese yapilani yarin abdullah hocamiza yapacaklar

Senol gunese yapilan sacma salak korkakti kadrosu iyiydi algilarini duzene oturtamazasak avciyi da kaybederiz

Cunku kadro bellidir beklenti bellidir
Avciyi gomecekler kadroyu sisirip o algiyi kasacak diyorum aylardir
Kadronun iyi oldugu falan yok
Hocanin eksikleri hatalari olacaktir herseyimi tam olsa buralarda olmaz zaten

Bak daha basin toplantisinda patladi abdullah avci
Zaman degil destek istiyorum dedi

Oyle sey denir mi?

Koy takimina gol atip taraftara kulak tikama yapan ozzi tiribi gibi, sivas macinda oynayaydin ozzi 20 dakika oynadin 90 dakkka oynamis adami yakalayamiyon dese taraftar ozzi ne yapacak
+1903

Çevrimdışı mylife1903

bence de sen sallıyorsun hiç bi yerde gömen bursalı görmedim örneğin bu çok açık bir sallamasyondu bence.
Bursali gomen ne diye gomecek ben onu anlamiyorumki
Sampiyon mu olacakti adam
Mis gibi para kazandirdi okuz alacak para birakti bursaya herifler yedi parayi
Daha ne lazim onlara
Bukambu mu ne vardi 6 ay oynatip 7 milyona mi ne soktular

Sey olabilir abi biz yillardir porto gibi oyuncu satariz senol gunesle az satabildik mundar etti 500 milyon kazanacakken 100 milyon kazandirdi

Çevrimdışı tangaz

Abi abdullah avci da toplantida rikardo dediginde ben geleni anlamistim
Bunlarin yuzu eskidi agziyla kus tutsa batiyir bunlar
Mesela canere falan sira gelmez dun
Sen iyiki izlememisin gg faciaydi cocuk ortasahaya falan sayili gecmistir guven hic donemedi top tutamadi falan layic mesela kendi sitandartinin cok altindaydi.
Garip bizim camia ortasi yok ya 150mq ya hep 50telelik

az evvel şenolun bizde parlattıgı sattıgı para kazndırdığı gittiği liglerde sıfır eken tonla oyuncuyu sıralamıştın bak orya bursadakileride ekle fernandao  ozan volki vbvb

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sosyal medya dansozlerine ne bakiyon
Bizim dikmelik vardi bi tane

Asrin kadrosu bu ftye versen 5 sene kupa alir diyordu yonetici de kosup beyeni veriyordu
Bu sene 6-7 adam lazim diyor
Eee hani senol gunes oynatamiyordu
Verin ayni kadroyu oynatsin abdullah hica sostem yapsin falan
E abi bir takımın hakkında taraftarın görüşünü merak ediyorsak nereye bakacağız başka?Üstelik bu adamların hepsi şaklaban değil,aralarında kongre üyeleri,ts'lilerin saygı duyduğu muhabirler vs. de var.Asrın kadrosu diyenler kimse onlara sormak lazım abi,ben şimdiye kadar Beşiktaş'ın asrın kadrosu denilebilecek kadro kurduğunu düşünmüyorum.Sdece dönemsel olarak yıldız oyuncular gelip,gidiyor o kadar.

yahu bursa hayatında bir arada göremediği parayı 1 senede kazandı şenolun parlattıgı kazmalardan hangi bursalı gömüyormuş bu cümle forum tarihinde gördüğüm en büyük sallamadır.

bakambu,fernandao,volkan şen,azan tufan gibi adamları parlattı bu bursalılar daha belasını mı arıyormuş :D  :evillol:

bence de @Arthur Dayne arkadaşımızın bir hayal dünyası var orda yazıyor bu yorumlar ilginç futbolla yatar kalkarım bende görmedim bu bursasıların bayram sevinçlerini olsa olsa kıskançlıktır güneş bize geldiği için :D Birde 90+ da feci sokuşturduğumuz içinde olabilir :D  :evillol:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Nasıl atmamı bekliyorsunuz,hiç mi sosyal medyaya bakmıyorsun?4 sene öncesinin yorumlarını nasıl bulayım da atayım buraya?Öyle bir şansım olsa buraya yazmak yerine direkt atardım linki bakardınız,ne diye uğraşıyım böyle?

futbol cahili şenol güneşin oynattığı oyuna bak!

Çevrimiçi levitate

Ya satamıyorsan kadro dışı bırak kardeşim göz göre göre batıyoruz.
Adamların varlıkları zarar orada oldukları sürece de öyle devam edecek.

işte abi çok duygusal bakıyorlar yok oyuncu gitmek istemiyormuş

fb giuliano'yu nasıl zorla yolladı aynısını bizimkiler de yapacak

adam sana katkı vermiyorsa, maddi olarak zarar etsen bile yollayacaksın başka çaren yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı Arthur Dayne

yok kimseyle alay edemezsin öle bir ileti içeriğin yok sadece kendi kişisel görüşlerin var hepsi de dayanaksız yorumlar. sadece kendin yazar sonuna da gülücük koyarsın aklın sıra iyi dalga geçtim haa dersin ama hiç biri geçer akçe olmaz.

oturmuş takım oyun planı dediğin takım ligin ikinci yarısı ceza sahasına giremiyordu tek gol planı töre orta/pas demba atarsa golden ibaretti ceza sahasında 3 kişi olduğumuz pozisyon yok denecek kadar azdı hangi oturmuş oyundan bahsediyorsun??? evet negredo nerede bir takımın gol yükünü alıp sırtlamış??? adam penaltı atsa onda bile pas verecek tipte biriydi golcülükle uzak yakın alakası yoktu negredoya rağmen takım 69 gol atmış. çine oyuncu sattık die hocayı övdüğümü ima etmişsin kamyonla oyuncu sattık şenol zamanı içlerinde bundesliga lig1premier ligde var tosiç gibi eksiklerle dolu bir adama bile evrim geçirtti dediğimi anlamayan biri kalkmış alay etmekden bahsediyor.
Ben kimseyle dalga geçtiğimi felan sanmıyorum,komik bulduğum şeylerin sonuna emoji koyuyorum.Ama bundan rahatsız olduysan senin iletini alıntılarken emoji koymam artık ne bileyim.Senin yorumlarının ne dayanağı var ki beni eleştiriyosun?Sen fikrini yazarsın ben de kendi fikrimi.Sanki farklı bir şey yapıyormuşsun gibi beni eleştirmen çok komik duruyor,nereden çıkardın bu bilimsel,istatistik olaylarını?Tek planı töre orta/pas demişsin de müsade et biraz birazdan bulabilirsem birkaç video atacağım buraya,hepimizin hatırladığı maçlardan.Sen bilimsel yazıyorsun ya bakalım bilic dediğin gibi sadece töre orta/gol mü oynatıyormuş bakalım.

Nasıl atmamı bekliyorsunuz,hiç mi sosyal medyaya bakmıyorsun?4 sene öncesinin yorumlarını nasıl bulayım da atayım buraya?Öyle bir şansım olsa buraya yazmak yerine direkt atardım linki bakardınız,ne diye uğraşıyım böyle?

de marke de yazdığını biliyorsun 4 sene önce yazdığını biliyorsun yorumları da net hatırlıyorsun linki de bulabilirsin bence :)

neyse bir önümüze bakalım geçmişi değiştiremiyoruz bari geleceğimize yön verelim...

Çevrimdışı savaş altay

Patlamis misirimi actim izliyorum  :lol: