2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273189 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Orta saha transferi Lazio'dan sürpriz bir isim olabilir.
Leiva yada Berisha
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ottoman

Kale arkalarinda satışa çıkan tüm kombineler satıldı. Ama diğer kategorilerde bilet bulamama durumun olmaz. Son gün bile bulursun.

Biletler salı günü satışa çıkar büyük ihtimalle. Internetten satıldığı için burada olmana gerek yok, satışa başlandığı anda alabilirsin. Bileti almadan önce pasolig süresini uzatman lazım.

Off cok rahatladim abim ya. Inan 2 sene once ilk defa Vodafone Park'da (kirmizi kafanin hattrick yaptigi mac) Osmanlispor'u 5 - 1 yendigimiz mac bulunmustum. MURAT abiye selam olsun baya yardimci olmustu :) O gunden sonra izinimi maclara gore ayarlamaya kendime soz vermistim. 2 haftaligina geliyorum ve iki evimizdeki maclarada gitmek istiyorum insaAllah. Telefondan yapma imkanim yok ama carsamba gunu ilk isim pasoligi uzattirip dogu veya bati ust'den kendime bir yer ayirtmak olacak :)

Yuregime su serptin vallaha. Isin gucun rast gitsin abim

Çevrimdışı Erman1903

Leiva yada Berisha

Hayır, Cataldi. Lazio garip bir klup öz evlat oyunculara karşı taraftarları tavır koyabiliyor. Oyun kurucu 6, 8 numara oynayabiliyor. Ca
Büyük gelecek vaadeden, Murgia yı 3,5M a Spal' a sattılar.

Cataldi Genoada kiralıkken Lazio maçında attıkları gole sevindi diye taraftar mimlemiş oyuncuyu. Önemli maçlarda kaptan falan çıkıp iyi oynayan, gol atan bir adam. Şu aralar tamam mı devam mı diye karar vermesi bekleniyor oyuncunun.

Oyuncunun şu anki değeri pıyasanın çok altında, Naibinin bu oyuncudan haberi olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hayır, Cataldi. Lazio garip bir klup öz evlat oyunculara karşı taraftarları tavır koyabiliyor. Oyun kurucu 6, 8 numara oynayabiliyor. Ca
Büyük gelecek vaadeden, Murgia yı 3,5M a Spal' a sattılar.

Cataldi Genoada kiralıkken Lazio maçında attıkları gole sevindi diye taraftar mimlemiş oyuncuyu. Önemli maçlarda kaptan falan çıkıp iyi oynayan, gol atan bir adam. Şu aralar tamam mı devam mı diye karar vermesi bekleniyor oyuncunun.

Oyuncunun şu anki değeri pıyasanın çok altında, Naibinin bu oyuncudan haberi olduğunu düşünüyorum.

https://fmdataba.com/tr/19/p/22117/danilo-cataldi/

Oyuncu bu gibi, eline geçen bir duyum mu oldu, yoksa tamamen bir varsayım üzerine mi konuşuyorsun ???

Çevrimiçi yaço58

konop transferi olmayacak gidelim direk aboubakar ile bir orta saha alıp bonservissiz ertaç ilede transferi kapatalım ileri hat boyd-ljajic-abou ilerde burak güzel bir hucüm hattı olur

İlla kaleci transferi olması mı lazım ya ??? Ne ertaçı yapmayın gözünüzü seveyim, gs gibi kampın yıldızı adem jimmy falan diye şişirilir bu sene küme düşecek olan denizli karşısında böyle patlarız valla. Biraz güvenelim Ersine ki Karius daha erken döncekmiş takıma ve bir sonraki iki maç kendi sahamızda.

Çevrimdışı Erman1903

https://fmdataba.com/tr/19/p/22117/danilo-cataldi/

Oyuncu bu gibi, eline geçen bir duyum mu oldu, yoksa tamamen bir varsayım üzerine mi konuşuyorsun ???

Varsayım fakat bir çok açıdan olabilite yüksekliği var, kupon bir durumda olduğu için 10 kişilik bir liste var ise kesinlikle içinde olduğunu inanıyorum. Durmusinin durumu bilindiği gibi bu oyuncuyuda biliyoruzdur.

Şu an yeni nesil zenci 6-8 olarak Mady Camara çok formda, keşku bu oyuncu için de diyebilsem ama zor.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2019, 18:49:41 Erman1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Roma Sportif Direktörü Gianluca Petrachi, Mert Çetin'in ardından bu kez Beşiktaş'tan Güven Yalçın'ı transfer etmek istiyor. (La Gazetta dello Sport)

Beşiktaş ve Schalke 04, Konoplyanka'nın bonservis bedelinde anlaşamadığı için transfer çıkmaza girdi. (Sky Sports)

Roma Sportif Direktörü Gianluca Petrachi, Mert Çetin'in ardından bu kez Beşiktaş'tan Güven Yalçın'ı transfer etmek istiyor. (La Gazetta dello Sport)

Beşiktaş ve Schalke 04, Konoplyanka'nın bonservis bedelinde anlaşamadığı için transfer çıkmaza girdi. (Sky Sports)

Kono beleşe gelmiyorsa ve uygun bonservisle üzüleceğim bir transfer değil zaten.  :ishock:

Çevrimdışı uğur07

Volkan Babacan diyorlar. Avcı ondan memnun olsa mert gunokun arkasına koymazdi. O sebeple benim içime sinen bir transfer değil.

Utku ya güvenerek sezona başlamayı da doğru bulmuyorum. Çok izlemedim. Ama güven vermiyor. Ayrıca Antalyaspor maçında bizim Vodafone da ilk ve tek maglubiyetimizi almamıza katkıda bulundu. Onun yüzünden maçta basım belaya girecekti neredeyse. Neyse en azından akacak mi kokacak mi illa bir maçta göreceğiz.

Ersin ışık veriyor. Ama kaleci mevkisinde çok erken onun için. Kiralama da yeni yöntemler denemek lazım. Bence iki yıllık bank Asya'ya kiralayıp. Bir senenin sonunda çok memnun kalıp almak istersek ekstra para ödeyip geri çağırmak gibi bir yöntem olabilir. Böylece kiralanan takım da üvey evlat muamelesi yapmaz. Üç yıllık da olabilir. Ama kesinlikle yıllık olmamali.

Senin teklifin ne derseniz. Ben olsam imkan varsa fabriyi bu seneden getirmeye çalışırdım. Kariusun performansının yükseleceğine eminim. Bir sene kadro dışı kalmayı kariyeri açısından göze alamazdi. Kötü oynarsa da seneye güle güle diyip. Fabriyle devam ederdik.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Buyu yaptiram mi gene
Seni de anlamak zor yani. Bi diyosun kuru yer kalmasın abdestiniz sağlam olsun. Ondan sonra büyü işine giriyorsun. Yok yani o da hedefi tutmuyor. Geçen musleraya büyü yaptırdım dedin, kayseri kalecisi sakatlandı.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Vallahi Talisca'yı özledik...
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı KARA BOĞA

yoo ben hiç özlemedim.

Gelse Abubakar'dan daha çok katkı verir. Sakattı bi ara ama iyileşti mi bilmiyorum.

Gelse Abubakar'dan daha çok katkı verir. Sakattı bi ara ama iyileşti mi bilmiyorum.

talisca ile sadece kendisi oynuyor takım arkadaşları bakıyor.

Ljajic daha iyi hem oynuyor hem oynatıyor  :bandit:

21:45 maç mı konur yav şampiyonlar ligi maçı mı bu

20:30 koy işte yine dün sıcak değilmiydi sanki.

Normal de cuma,pazartesi geç saat olur hafta sonu erken saat olurdu şimdi tam tersi.

Çevrimdışı KARA BOĞA

talisca ile sadece kendisi oynuyor takım arkadaşları bakıyor.

Ljajic daha iyi hem oynuyor hem oynatıyor  :bandit:

ikisi farklı tipte oyuncular. 80 maçta 37 gol 14 asist fena istatistik değil bence. sırf duran toplar için bile Talisca'nın kadroda olmasını isterim. Ljajic de olsun tabi.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben bu kono'dan iyice sogudum, fayda saglayacaginida sanmiyorum, onun yerine fransa liginden genc siyahi birini alsinlar, bulamamazlik'da yapamazsin, iyi bir araştirmayla en az 6-7 tane cup diye oturacak adsm bulunur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

isteyecekseniz bunu isteyin geri.

Çevrimdışı levitate

ikisi farklı tipte oyuncular. 80 maçta 37 gol 14 asist fena istatistik değil bence. sırf duran toplar için bile Talisca'nın kadroda olmasını isterim. Ljajic de olsun tabi.
talisca forvet oynayabilseydi, arkasında ljajicle 400 gol falan atardı bence :D

keşke böyle birşey olsa ya
bipbipbupbup

talisca forvet oynayabilseydi, arkasında ljajicle 400 gol falan atardı bence :D

keşke böyle birşey olsa ya

400 az rahat bir 500'ü var.

Çevrimdışı levitate

400 az rahat bir 500'ü var.
666 tane yazardı sonra 500 milyona psg'ye postalardık :D

sonra geri dönmek isterdi ucuza kapatırdık ooooh
bipbipbupbup

666 tane yazardı sonra 500 milyona psg'ye postalardık :D

sonra geri dönmek isterdi ucuza kapatırdık ooooh

666 tane atamaz sende o kadar uzun boylu değil.

🔥🔥 Konoplyanka, Schalke04’ün M’gladbach ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı. Alman ekibi; kadroda olmayan oyuncuların, neden kadroda olmadığını açıklarken, Konoplyanka hakkında bilgi vermedi.

Çevrimdışı mylife1903

Seni de anlamak zor yani. Bi diyosun kuru yer kalmasın abdestiniz sağlam olsun. Ondan sonra büyü işine giriyorsun. Yok yani o da hedefi tutmuyor. Geçen musleraya büyü yaptırdım dedin, kayseri kalecisi sakatlandı.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya ismail abi ben bi cikolata gonderdip adamdan ozur diledim helallestik ahmadayla
Buyucu salak sari kirmizili kaleci dedik sakatla (Küfür Yasak)₁₃ gsnin kayseri maci varmis o hafta
Herifin omurgasini kirdik cok uzuldum sonra azicik vudu yaptim muzleraya daha bulasmadim buyuye
Simdi pekto da yok one cikip sakatlansin layic burak falan sakatlanir
Bunlar sarhos is yapiyor
Ismaeli aldirtalim dedik evinden
Esmer solbek turk dedik
Becki aldi ya salaklar
Sagbek sarisin alman