2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4287211 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Vidal çok büyük transfer olur CL yokken o parayı nasıl veririz? Ben hala inanmıyorum.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Katılıyorum, yavaş kanat oyuncusuna kanattan saymama rağmen seçenekler buysa bu gelsin bari diyorum.
Aynen katılıyorum. Ne kadar skorer olursa olsun sevmiyorum. Kanat dediğin topla yardıracak.

Herkes neden konoplyankaya karşı çıkıyor  :alala:
Bence elyunusi yerine gelebilir çok para istemiyorsa.

Çevrimdışı 38life

Aynen katılıyorum. Ne kadar skorer olursa olsun sevmiyorum. Kanat dediğin topla yardıracak.

"Topla" yardirmak için hız yetmez. Dribling özelliği lazım. El Younoussi'nin bu konuda eksiği yok.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Sessiz sedasız geldi, omuzların üstünde gidecek.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

"Topla" yardirmak için hız yetmez. Dribling özelliği lazım. El Younoussi'nin bu konuda eksiği yok.

Dostum sen bizi anlamıyorsun, biz bunu zaten biliyoruz, dediğimiz sadece fantezi. Yani alex gibi yavaş 5 kişiyi çalımlayabilir tabi, ama bizim dediğimiz hız olacak bale gibi yardıracak wallcot gibi yada  :lol:

Çevrimdışı wbishop82

halil yazıcıoğlu uzun zamandır takip ediyormuş sanırım vidal i .öyle okudum twitter da.hemen heveslenmemek gerek sanırım.Uçak olayı da belli oldu demek ki :) kono nun menajeri içinmiş anlaşılan.geçe hafta da bolasie nin menajer i ile görüşmüştük.sanırım çok kısa süre içinde kanatta belli olur.ama şahsen hiç duyulmamış biri olacak diyorum

Çevrimiçi yaço58

seçeneklerin içinde en iyisi Elyounoussi olur adam sürekli içe katederek oynuyor ljajic ve boydla iyi anlaşırlar abdullah hocanın sisteme daha uygun birde ljajic gibi uygun opsiyon koyarsak çok iyi olur daha yaşı 25 bizim ligde iş yapar bence gidip 30 yaşındaki konopla bolasie hamlesi geleceğine en mantıklı isim Elyounoussi olur

Hiç duyulmadık bir sol kanat ortasaha forvet gelebilir
neden mi ??

Bu gizli olayları bilen diye idda edilen kişi aslında çok doğru şeyleri söylüyor olabilir ama nasıl doğruları söylüyordur? Şimdi yönetim son operasyon için artık Beşiktaş hep bilinmeyenleri alınıyor diye, bir bağışıklık kazanmasın diye gerçekten de böyle uçak muçak muhabbeti yapmış olabilir, birisini de rica etmiştir bunu piyasaya yay diye oyala onları diye. Bu adamda gerçekçi olsun diye gerçektende böyle bir şeyi yaymıştır, artık bu sefer ters köşe olmayız derken bi anda ansızı 83 sol kanat 84 forvet 85 ortasaha  :lol:

Çevrimdışı 38life

Dostum sen bizi anlamıyorsun, biz bunu zaten biliyoruz, dediğimiz sadece fantezi. Yani alex gibi yavaş 5 kişiyi çalımlayabilir tabi, ama bizim dediğimiz hız olacak bale gibi yardıracak wallcot gibi yada 
İyi de elimizde var zaten öyle :D Lens, Orkan uzun mesafede yüksek hız yapan oyuncular.

Çevrimdışı 38life

Bu gerçekleşirse kendimi keserim. Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum...

Çok büyük bir sürpriz olmazsa Mehmet Özcan - Galatasaray olacak...
Hem Doruk'u daha yüksek fiyata satayım hem de o sırada Mehmet'i bekleteyim dersen 100 K € fiyata rakibine kaptırırsın...
Çocuk haber bekledi bizzat kendisi geldi Semt'e durumunu öğrenmek için ama nafile...

Romanovic

Hem Doruk'u daha yüksek fiyata satayım hem de o sırada Mehmet'i bekleteyim dersen 100 K € fiyata rakibine kaptırırsın...
Çocuk haber bekledi bizzat kendisi geldi Semt'e durumunu öğrenmek için ama nafile...

Romanovic

Dur sakin ya kolpadır, eğer gerçekse kürekleri kaparız reis  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Romanovic

Eskişehir yöneticisi yalanlamış haberi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Romanovic

bu romanovic denen elemanın bir duyumu bile tutmadı çok güvenme
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vidal hakkında böyle rakamlar konuşuluyor  :alala:

Yazıldı mı bilmiyorum ama vidal için imzalar atılmış. Kiralama bedeli 2milyon opsiyon 8 milyon Euro. Maaş 4.5-5 arası.

Kaynak : O.Engin

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Yazıldı mı bilmiyorum ama vidal için imzalar atılmış. Kiralama bedeli 2milyon opsiyon 8 milyon Euro. Maaş 4.5-5 arası.

İmkanı yok 4.5 5 veremeyiz medel dorukhan quaresma lens falan hepsi satılmış olması gerekir daha yeni bankalar birliği anlaşması yaptık 40m euro takım maaş bütçesi taahhüt ettik ve sadece vida ile vidal 7.5 8 milyon euro alacak öyle mi? Hiç zannetmiyorum kopartılıyoruz gibi geliyor bana.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İmkanı yok 4.5 5 veremeyiz medel dorukhan quaresma lens falan hepsi satılmış olması gerekir daha yeni bankalar birliği anlaşması yaptık 40m euro takım maaş bütçesi taahhüt ettik ve sadece vida ile vidal 7.5 8 milyon euro alacak öyle mi? Hiç zannetmiyorum kopartılıyoruz gibi geliyor bana.
Bonuslarla birlikteymiş bu rakam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Topla yardırmak zaten dribbling speed demek dostum. Bu arada Elyunusi baya teknik iş yapar gelirse. Tercih meselesi bizimkisi

Dostum sen bizi anlamıyorsun, biz bunu zaten biliyoruz, dediğimiz sadece fantezi. Yani alex gibi yavaş 5 kişiyi çalımlayabilir tabi, ama bizim dediğimiz hız olacak bale gibi yardıracak wallcot gibi yada 
Onyekuru?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onyekuru?

Çok iyi oyuncu olsa GS tekrar kiralardı. Bakma normalde yaptığı hareketlerin çoğu kırmızı kartlıktı. Hiçbiri gösterilmedi. Bize gelmesini kesinlikle istemem. Bizde iş yapmaz.0

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

bu paralar büyük paralar bunu falcaoya ver daha mantıklı vidal iyi ama bu para çok olur

Çevrimiçi tolga1903

Bonuslarla birlikteymiş bu rakam  :tabe:

Keşke 2.5 3 arasına getirebilsek ama bu da çok zor. Sinan'ın oğlu demi bunu söyleyen bakalım yakında çıkar doğrusu ben hala inter istiyorsa oraya gider diye düşünüyorum inşallah yanılırım

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu paralar büyük paralar bunu falcaoya ver daha mantıklı vidal iyi ama bu para çok olur
Falcao 36 yaşında bu adam 32 yaşında ve geçen sene 50+ maç oynamış. Barcelona gibi bir takımdan alıyorsun Monaco gibi bir takımdan değil   :tabe:  Para çok ama getirisi de büyük olur. Bizim orta sahada lider tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacımız var. Avcı'nın Vidal'e Emre'ye verdiği görevleri vereceğini düşünüyorum. 

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çok iyi oyuncu olsa GS tekrar kiralardı. Bakma normalde yaptığı hareketlerin çoğu kırmızı kartlıktı. Hiçbiri gösterilmedi. Bize gelmesini kesinlikle istemem. Bizde iş yapmaz.0
Bence çok iyi oyuncu. Babel Onyekuru'nun tam zıddı bir oyuncu mesela ve bu nedenle şampiyonluğu kaybedecekler bu sezon.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de böyle bir şeyler demiş Oğulcan Engin  :tabe: Nedense bana pek inandırıcı gelmedi  :tabe:

Abiler bana da arkadaşım wp ss lerini atıyor. Bende sizin gibiyim yani. Sadece buraya aktarıyorum. Ama dediği bi yıldız daha varmış. Ona yoğunlaşılcakmış. Vidal bayramdan sonra açıklanır dedi.

Bu arada Murat Özen de Vidal'i instagramdan takibe almış.

Beşiktaş Tarihi
★★★