2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4285075 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Biz şampiyon olurken hep en iyi oynayan takım olarak şampiyon olduk. Takım değeri en yüksek takım olarak veya hakemden yardım alarak değil. Biz en iyi oynayan takım olmak zorundayız. Bunu da kimse lig başlamadan göremez. Daha henüz takım bile tam kadro hazırlık maçı oynamadı. Eylül ayından sonra tam kadro çalışmaya başlarız ancak. Önemli olan milli takım arasına kadar minumum zarar ile gelmek. Bunu başarabilecek bir kadroya sahibiz. Taraftar olarak destek çıkmalıyız. Takımın buna çok ihtiyacı olacak.

Katılıyorum  + ekleme yapıyorum. Bizim ligde şampiyon olmamız için renklilerden çok daha iyi hücum hattı kurmamız ve dolayısıyla çok daha iyi oynamamız gerekiyor. Biraz kötü kadro veya Denk kadro ile şampiyon olmamız neredeyse na mümkün. Biraz iyi kadro da rakiplere bağlı olacak şekilde mümkün. Sada dışı %50 demek bu ligde. Çünkü her sene başlarken maç içi katkıda gs + 1, fb +0,5 biz -1 başlıyoruz. 15-16 da fb çok yüksek rakamlar harcadığı için geçemedik ama sonrasında kadro değerimizde transfermarkt gibi manipülasyon sitesinde bile liderliği almıştık. Şuan biz kendimize göre renkliler kendine göre sadece kağıt üstünde değerlendirme yapabiliriz. Yarış kafa kafaya olduğunda belirli bir haftadan sonra 3-4 takım varsa hepsinin kadroları denk güçte demektir. Son haftalara doğru çok iyi golcün ve fena olmayan diğer 3 hücumcun veya fena olmayan 1-2 golcün iyi veya çok iyi diğer 3 hücumcun. Ligi belirliyor. İşte o dönem bizim hat rakiplere göre bariz üstünse saha dışı etkileri kapatma şansımız var. Yok denk veya daha alttaysa aleyhimize fark açılmaya başlar.

Her sene başı biz iyi başlasak da rakipler de bunlar sonunu getiremez algısı oluyor. 2 sene önce bunu kırmıştık. Sezon başı direk bize karşı çalışıyorlardı. Hücum hattımız o +1 ,05 ve -1 oranı kapatmaya yetmedi. Bu algı bizim avantajımıza aslında. Yeter ki eksiklerimiz görülsün. Burak ayarında bir golcü alalım. Sonra Vidal ve kaleci üstüne bal kaymak olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

Katılıyorum  + ekleme yapıyorum. Bizim ligde şampiyon olmamız için renklilerden çok daha iyi hücum hattı kurmamız ve dolayısıyla çok daha iyi oynamamız gerekiyor. Biraz kötü kadro veya Denk kadro ile şampiyon olmamız neredeyse na mümkün. Biraz iyi kadro da rakiplere bağlı olacak şekilde mümkün. Sada dışı %50 demek bu ligde. Çünkü her sene başlarken maç içi katkıda gs + 1, fb +0,5 biz -1 başlıyoruz. 15-16 da fb çok yüksek rakamlar harcadığı için geçemedik ama sonrasında kadro değerimizde transfermarkt gibi manipülasyon sitesinde bile liderliği almıştık. Şuan biz kendimize göre renkliler kendine göre sadece kağıt üstünde değerlendirme yapabiliriz. Yarış kafa kafaya olduğunda belirli bir haftadan sonra 3-4 takım varsa hepsinin kadroları denk güçte demektir. Son haftalara doğru çok iyi golcün ve fena olmayan diğer 3 hücumcun veya fena olmayan 1-2 golcün iyi veya çok iyi diğer 3 hücumcun. Ligi belirliyor. İşte o dönem bizim hat rakiplere göre bariz üstünse saha dışı etkileri kapatma şansımız var. Yok denk veya daha alttaysa aleyhimize fark açılmaya başlar.

Her sene başı biz iyi başlasak da rakipler de bunlar sonunu getiremez algısı oluyor. 2 sene önce bunu kırmıştık. Sezon başı direk bize karşı çalışıyorlardı. Hücum hattımız o +1 ,05 ve -1 oranı kapatmaya yetmedi. Bu algı bizim avantajımıza aslında. Yeter ki eksiklerimiz görülsün. Burak ayarında bir golcü alalım. Sonra Vidal ve kaleci üstüne bal kaymak olur.

ne acı bir durum normal de diğer bütün ligler de kim iyiyse o şampiyon oluyor.

Biz şampiyon olmamız için daha iyi olmamız gerekiyor ziraa hakemler,mhk,medya,siyasi her koldan kollanan bir sarı-kırmızı takım var.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Herkes senin gibi düşünüyor aslında biraz aksi düşünen benim  :lol:

Yalnız değilsin. Ha gerçi ben Vidal i isterim kim istemez. Ama Vidal gelip Golcü ve/veya çok skorer bir kanat gelmeyecekse. Sonuç alacağımızı düşünmediğim için Vidal in masrafı borç hanemizi arttırır sadece. Öyle bir durum olacaksa ben Vida-Medel in de gönderilmesi taraftarıyım. 2.(çok üst düzey takımlar gelmezse seri başı oluruz önümüzde ki sene cl belki olabilir) 3. 4. olmak için o maaşlar çok yüksek.

Vidal şampiyonluğa bir golcünün etki edeceği kadar edemez çünkü. Ama iyi golcü alınırsa. Vidal almak 1. olma ihtimalini arttırır hele bir de  kaleci almak üstüne bal-kaymak olur. Ama Karius olduğu için 1. kaleci alacağımızı sanmıyorum bu sene.

Çevrimdışı 38life

Öyle çok aman aman gelsin diye ölup bitmiyorum ama konop vs. gibi oyuncuların gelme ihtimali varken bu adamın gelmesi gayet mutlu eder beni.

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2019, 15:05:00 38life ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mohamed Elyounoussi, Instagram hesabına "Come to Beşiktaş" yazan kişiye cevap verdi.

25 yaşındaki Norveçli oyuncu, cevap olarak siyah-beyaz emoji koydu.

Mohamed Elyounoussi'nin bu paylaşımı siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ne acı bir durum normal de diğer bütün ligler de kim iyiyse o şampiyon oluyor.

Biz şampiyon olmamız için daha iyi olmamız gerekiyor ziraa hakemler,mhk,medya,siyasi her koldan kollanan bir sarı-kırmızı takım var.

Sadece sarı-kırmızı değil, sarı-laci hatta turuncu-mavi  kollanırken. Biz doğranıyoruz. Hani onları çok kollarsın onlara göre bizi biraz daha az o bile yok.  Ligin en köklü takımı en büyük takımısın. anadolu takımlarına karşı bile penaltın verilmiyor ofsayttan gol yiyorsun falan. Ama rakibin ofsayttan atılıyor olmayan penaltısı veriliyor. O yüzden yırtınıyorum golcü diye ileri 4 lü yedekleriyle +60 gol diye.

Atiba-Ozi-Olcay-Sosa-Töre-GOMEZ veya  Atiba-Ozi-Babel-Talisca-Abou-Cenk onlarda olsa bu medaya fb, gs cl finali kovalıyorlar bu sene diye algı yapardı.

Sadece sarı-kırmızı değil, sarı-laci hatta turuncu-mavi  kollanırken. Biz doğranıyoruz. Hani onları çok kollarsın onlara göre bizi biraz daha az o bile yok.  Ligin en köklü takımı en büyük takımısın. anadolu takımlarına karşı bile penaltın verilmiyor ofsayttan gol yiyorsun falan. Ama rakibin ofsayttan atılıyor olmayan penaltısı veriliyor. O yüzden yırtınıyorum golcü diye ileri 4 lü yedekleriyle +60 gol diye.

Atiba-Ozi-Olcay-Sosa-Töre-GOMEZ veya  Atiba-Ozi-Babel-Talisca-Abou-Cenk onlarda olsa bu medaya fb, gs cl finali kovalıyorlar bu sene diye algı yapardı.

en çok kollanan sarı-kırmızı hemde bariz bir şekilde gözümüze soka soka.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2019, 15:08:13 cursedofdragon ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Elyouonoussi gel be artık kurtar bizi Konop' dan Qua' dan.

Yeni transferimiz Pedro Rebocho, takımımızla ilk antrenmanına çıktı 🦅

Helal olsun vallahi dün uçakla geldi bugün hemen antremana çıkmış hiç öyle jetlag filan olayım yol yorgunluğu filan dememiş  :claps:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Öyle çok aman aman gelsin diye ölup bitmiyorum ama konop vs. gibi oyuncuların gelme ihtimali varken bu adamın gelmesi gayet mutlu eder beni.

Katılıyorum, yavaş kanat oyuncusuna kanattan saymama rağmen seçenekler buysa bu gelsin bari diyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı huseyincelebi

Herkes neden konoplyankaya karşı çıkıyor  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı 38life

Katılıyorum, yavaş kanat oyuncusuna kanattan saymama rağmen seçenekler buysa bu gelsin bari diyorum.
Sprint hizi tek başına bir şey ifade etmiyor. Defans arkasına falan gayet iyi sarkan bir oyuncu.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimsenin karşı çıktığı yok. Diğer alternatiflerinin daha iyi olduğunu düşünülüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Sanıyorum önemli bir çoğunluk bende dahil istikrarsız buluyoruz.
Takım oyuncusu olmadığını düşünenlerde var.
Almanya’da yapamamış olması bu kuşkuları artırıyor.
Maaşının yüksek olacağını düşünmemiz yanlış olmaz.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Pedro: Hocam şu sarışın olan mı?
Avcı: Sen takılma, espri yap. Dil bilmesede güler.

🔥Tercümanımız Halil Yazıcıoğlu Instagram hesabından Vidal’i takibe aldı..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adım adım yürüyoruz hedefe doğru...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Beşiktaş, ligin ilk haftasında Cumartesi günü saat 21:45'te Sivasspor ile deplasmanda oynayacak.

İlk haftanın İddaa oranları da açıklandı.

İşte Sivasspor-Beşiktaş maçının İddaa oranları:

2.70 Sivassspor
3.00 Beraberlik
2.00 Beşiktaş

Sprint hizi tek başına bir şey ifade etmiyor. Defans arkasına falan gayet iyi sarkan bir oyuncu.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orası öyle ama benim fantezim bu, nasıl zenci et yiyen forvet tek başına bir şey ifade etmiyorsa da bu da böyle bir şey  :)

Çevrimdışı haluk.m

Konop'un menajeri İstanbul'a geldi diyorlar. Bolasie, Kono, Elyounoussi üçlüsünden biri olurmuş 2-3 güne.

V.babacan için başakşehir ile görüşüyormuşuz  :alala:  onlar Muhammed'i alırsa bize babacan için kolaylık sağlayacakmış.

Kaynak: Twitter duyumcuları  :evillol:

Adettendir, vücut zindeliği 18 diyor yani bu uzun yıllar futbol oynayabileceğini,profilinin özelliklerindeki azalmaların yavaş olacağını gösterir :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben halen ihtimal vermiyorum, ama olursa cildiririm herhalde :ebebe: :super:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !