2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4288471 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı huseyincelebi

Kanatlarda quaresma görmekten çıldırdım  :evillol:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi sefaköykartali

yaşı daha çok genç.
öyle ama donnarumma da 16 yaşında kaleye geçti. Üstelik biz as 11 kalecisi yapmıycaz karius iyileşene kadar idare edeceğiz.

Çevrimdışı uğur07

Vidal işi zor ama olursa ben büyük katkısının olacağını düşünüyorum. Orta sahada büyük katkı sağlar. Diğer yerlerin verimini de yükseltir. Kanatları oyuna sokar. Tabi istekli olması da önemli.

AA nin futbolcularla olan diyaloğu da olumlu olacak gibi. Yabancılar sistemli bir takımda daha verimli oynar gibi geliyor bana.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konoplyankanın uçağı bugün mü kalkıyordu  :alala:
Bugün kalkması lazım. Kalkmazsa uçuş için ödediğimiz para yanıyor. Uçağın kalkmaması transferin olumsuz sonuçlandığını da göstermiyor. Parayı tekrar yatırıp başka zaman da getirebiliriz. Yatırdığımız meblağ çok fazla değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vidal muhabbetinden pek sıra gelmiyor ama bu sene şampiyon olmamız çok önemli. Yönetimin de katkılarıyla basında beşiktaş vasat takım algısı oluştu, transferlerimizin hiç biri anadolu topçusu muriç kadar bile haber olmadı. Bu takım bu kadar borcu varken üst üste üçüncülük dördüncülük kaldıramaz, hem yönetimin hem topçuların hem taraftarın acilen silkinmesi ve işi ciddiye alması gerekiyor.

Şampiyonluk geliri bir sene daha GS'ye kalırsa maddi olarak iyice geri düşeriz zor toparlanırız. Doğru düzgün transferleri yok, üstüne Fiorentinadan tokadı yediler, adamlar hala şampiyonluğu garantiledik havasındalar, şunlara sağlam bi tokat da bizim geçirmemiz gerek. Yahu senede kaç milyon euro kazanan bizim ruhsuzlar, insan Fatih Terim'in sırıtan fotoğrafını görse gaza gelir, bunun bir daha sırıtmasını engellemem lazım diye maça girer, gerekirse her topçuya hakem hataları, gs'nin her sezon yaptıkları banttan izletilsin, motive olmaları için ne gerekiyorsa yapılsın.

Feneri kimse ciddiye almıyor ama kadroları o kadar da kötü değil, hem federasyon değişti, neticede arkalarında da ali koç var. Es kaza ligi önümüzde bitirirlerse bizim için kötü olur. Fener maçlarından ligde en az dört puan almamız lazım, şimdi değilse ne zaman?
Biz şampiyon olurken hep en iyi oynayan takım olarak şampiyon olduk. Takım değeri en yüksek takım olarak veya hakemden yardım alarak değil. Biz en iyi oynayan takım olmak zorundayız. Bunu da kimse lig başlamadan göremez. Daha henüz takım bile tam kadro hazırlık maçı oynamadı. Eylül ayından sonra tam kadro çalışmaya başlarız ancak. Önemli olan milli takım arasına kadar minumum zarar ile gelmek. Bunu başarabilecek bir kadroya sahibiz. Taraftar olarak destek çıkmalıyız. Takımın buna çok ihtiyacı olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bir tane gurbetçi transferi olurmu bu sene?
Erkan Eyibil?
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2019, 12:50:08 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir tane gurbetçi transferi olurmu bu sene?
Erkan Eyibil?
Abdul Avcı çok istiyor diyorlar Erkan Eybil'i  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Abdul Avcı çok istiyor diyorlar Erkan Eybil'i  :tabe:
Erkan için çok bonservis isterler. Keşke olsa ama pek mümkün değil

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erkan için çok bonservis isterler. Keşke olsa ama pek mümkün değil

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az isteseler alınır da dediğin gibi çok isterler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Transferde şu ana kadar Tyler Boyd, Douglas, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho'ya imza attıran Beşiktaş kanada bir takviye daha yapmayı planlıyor. Listenin en üst sırasında ise Schalke 04'ten Konoplyanka var.

Beşiktaş'ın ilgisiyle ilgili Alman basınına konuşan Schalke 04 Sportif Direktörü Jochen Schneider, "Beşiktaş ile görüştüğümüz doğru ancak biten bir şey yok" dedi.

Beşiktaş'ta bir golcü ve bir de kaleci transferi gündemde.

Haber Kaynağı: Ajansspor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şu özel uçak muhabbeti yalanı da iyice ortaya çıkmaya başladı, hafta sonu açıklanır falan deniliyordu hiç bir şey olmadı. Konoplankaya kesinlikle sevindim, vidale ise mantıken sevindim kalben üzüldüm. Yıllık 4 milyone uro falan verilecekse bir tek forvete vermeliyiz.

Çevrimdışı savaş altay

Şenol Güneş: “Abdullah Avcı'nın başarılı olacağını düşünüyorum.”
 DHA Spor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu özel uçak muhabbeti yalanı da iyice ortaya çıkmaya başladı, hafta sonu açıklanır falan deniliyordu hiç bir şey olmadı. Konoplankaya kesinlikle sevindim, vidale ise mantıken sevindim kalben üzüldüm. Yıllık 4 milyone uro falan verilecekse bir tek forvete vermeliyiz.
Orta sahaya Vidal gibi bir oyuncu puzzle ın son parçası olacak. Onun için ben verilen parayı normal buluyorum herkesin aksine  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Siyah beyazlılar, tecrübeli eldiven için Medipol Başakşehir ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Turuncu lacivertliler, Bursaspor’un genç kalecisi Muhammed ile ilgilendiklerini ve bu transferin olması durumunda Volkan’ın ayrılmasına izin verebileceklerini Beşiktaş’a iletti.

Önümüzdeki günlerde Medipol Başakşehir ile yeniden görüşecek siyah beyazlı yönetim, yeni sezon başlamadan bu transferi bitirmek istiyor.

Bu arada forvet konusunda da listesinde birçok isim barındıran Beşiktaş, transferin son haftasına kadar bekleyerek, görüştüğü oyuncular için istenen bonservisi bedellerini düşürmeye çalışacak.

Listesinde Babacar, Bolasie gibi önemli isimleri barındıran siyah beyazlılar, istediği rakamlar olmadığı sürece transferde aceleci davranmayacak.

Haber Kaynağı: TRT Spor

🦅 Beşiktaş'ın şuana kadarki transferleri;

🇷🇸 Adem Ljajic (Bonservis) - 27
🇺🇸 Tyler Boyd - 24
🇧🇷 Douglas - 28
🇪🇸 Victor Ruiz - 30
🇵🇹 Pedro Rebocho - 24 (K)

💰 Toplam Bonservis: 11.85 M €

🗣 Şenol Güneş: "Abdullah Avcı karakter olarak Beşiktaş'a uygun. Abdullah Avcı'nın başarılı olacağını düşünüyorum. Beşiktaş şampiyonluk yarışının da doğal adayıdır, isimleri yeter." (DHA)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Orta sahaya Vidal gibi bir oyuncu puzzle ın son parçası olacak. Onun için ben verilen parayı normal buluyorum herkesin aksine  :tabe:

Herkes senin gibi düşünüyor aslında biraz aksi düşünen benim  :lol:

Siyah beyazlılar, tecrübeli eldiven için Medipol Başakşehir ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Turuncu lacivertliler, Bursaspor’un genç kalecisi Muhammed ile ilgilendiklerini ve bu transferin olması durumunda Volkan’ın ayrılmasına izin verebileceklerini Beşiktaş’a iletti.

Önümüzdeki günlerde Medipol Başakşehir ile yeniden görüşecek siyah beyazlı yönetim, yeni sezon başlamadan bu transferi bitirmek istiyor.

Bu arada forvet konusunda da listesinde birçok isim barındıran Beşiktaş, transferin son haftasına kadar bekleyerek, görüştüğü oyuncular için istenen bonservisi bedellerini düşürmeye çalışacak.

Listesinde Babacar, Bolasie gibi önemli isimleri barındıran siyah beyazlılar, istediği rakamlar olmadığı sürece transferde aceleci davranmayacak.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Babacan kadar overrated bir adam yok, 2 sene önce başakşehirin en iyi olduğu sene şampiyonluğu satan adamdı. İnanılmaz saçma goller yedi, lütfen böyle bir hata yapmayalım.

Maraz ali formayı giymiş.

Takımda şuanda burak,karius,roco hariç eksik yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son haberler

Arkadaşlar selam çalışıyorum giremiyorum yarın izinliyim daha çok aktif olurum. Ben arkadaşın yazdıklarına cevap vermek istemiyorum. Vidal konusunda ben de sizin gibi bekliyorum. Kono nun uçağının parasını yatıran şirket uzatma almış ek ücretle o yüzden dün pazartesi bekliyoruz yazdım. Yani bu ücreti Bizim ödediğimiz bile mechul çünli ödemeyi danışmanlık firması yapıyor büyük ihtimalle anlaşırken böyle anlaşıyoruz. Kono da sıkıntı olan veya degişen bişey yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu mirin niye gitmedi ?
Bu gecikme Larin giderken de olmuştu. Problem yoktur bence.

Beşiktaş Tarihi
★★★