2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4288009 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Kondisyon olarak hazır.Geçen hafta ligin ilk maçını oynadı takımıyla

bizim oyunu bilmiyor abi.

Bir anda sahaya 4-5 yeni adamı aynı anda sürmeyecektir avcı bence karmaşık bir görüntü olur kim kimin ne yaptığını bilmeyecek zamanla.

Çevrimiçi yaço58

Yeni sol bekimiz hayırlı olsun genelde Fransa liginde iş yapan futbolcular bizim ligimizdede performansı iyi oluyor ligde 8 asist mükemmel rakam Fransa liginde bu sene beklerimiz ile çok kilit açacağız gibi duruyor buda çok önemli bir ayrıntı

Çevrimdışı tangaz

şürle moscow macerasına 1 gol 1 asistle başlamış alacaktık şu elemanı hiç konop elyunusi filan risklerine girmeyecektik hem de alman kontenjanını en klasından doldurmuş olacaktık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Bir anda sahaya 4-5 yeni adamı aynı anda sürmeyecektir avcı bence karmaşık bir görüntü olur kim kimin ne yaptığını bilmeyecek zamanla.
canerde bilmiyorki birde canerin gol yedirme potansiyeli çok yüksek hazırlık maçlarında sürekli canerin kanattan geldiler canerin arkasına atılan her top tehlike yarattı kalemizde direk pedro oynasın defansif olarak daha mantıklı seçim olur

canerde bilmiyorki birde canerin gol yedirme potansiyeli çok yüksek hazırlık maçlarında sürekli canerin kanattan geldiler canerin arkasına atılan her top tehlike yarattı kalemizde direk pedro oynasın defansif olarak daha mantıklı seçim olur

canerin defoları olduğu için zaten pedroyu aldık :)

1 maç katlanıcaz artık bir şekilde kazanmamız lazım maçı :)

Çevrimdışı celiker1

Benim şu hazırlık maçlarından gördüğüm Avcı direk ideal kadroyu sürüyor sahaya.Bu maçın önemini en iyi Avcı biliyordur.Sivas'tan alınacak bir 3 puan ve sonrasındaki 2 maçın içeride olması ile rüzgarı arkasına alacağını çok iyi biiliyordur.Bence Caner riskine girmez
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

şürle moscow macerasına 1 gol 1 asistle başlamış alacaktık şu elemanı hiç konop elyunusi filan risklerine girmeyecektik hem de alman kontenjanını en klasından doldurmuş olacaktık
Benim de içimde ukte kaldı bu adam. Keşke biz alsaydık. Boyd ve Schurrle kanatları şahane olurdu.

Benim şu hazırlık maçlarından gördüğüm Avcı direk ideal kadroyu sürüyor sahaya.Bu maçın önemini en iyi Avcı biliyordur.Sivas'tan alınacak bir 3 puan ve sonrasındaki 2 maçın içeride olması ile rüzgarı arkasına alacağını çok iyi biiliyordur.Bence Caner riskine girmez

neyse abi 4 gün kaldı zaten şunun şurasında :) belli olur belki rıdvan süprizi gelir :)

Daha önce Muhammed için Beşiktaş tan 1 m isteyen bursaspor , oyuncuya yurtdışından da teklifler olduğunu ileri sürerek 1.750 m nakit öderseniz oyuncuyu size verebiliriz demiş..
Yorum yok...

via : besiktas istihbarat

Çevrimiçi yaço58

Daha önce Muhammed için Beşiktaş tan 1 m isteyen bursaspor , oyuncuya yurtdışından da teklifler olduğunu ileri sürerek 1.750 m nakit öderseniz oyuncuyu size verebiliriz demiş..
Yorum yok...

Şunlara kuruş vermeyelim en kötü ertaçı alıp yolumuza bakalım

Çevrimiçi Samet Demir

Yorum yok...

Ülkede topçu kalmadı. Almayın şu takımdan oyuncu falan.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı huseyincelebi

Yok mu gurbetçi genç kaleci  :alala: türkiyedeki takımlardan oyuncu filan alınmaz

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ne gidip şunlardan kaleci istiyoruz ya bırak batsın (Küfür Yasak) git al boştaki Ertaç'ı diğerine vereceğin parayıda forvet veya orta sahaya kaydır.

Derin Beşiktaş kimdir bilen varmı Ribery yazmış 1+1 diye.

Çevrimiçi sefaköykartali

Medel, Mirin ve Aras' ı yollamak şart. Quaresma-Lens kaldı zaten elde bari diğer üçünü gönderelim.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Gerçekten düşünsenize bir dorukhan-vidal orta sahasını  :steamed:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sabah sabah başka birinden şöyle bir mesaj okudum  :) Doğruluğu hakkında bir fikrim yok ama ben de bayramdan sonra geleceğini düşünüyorum  :tabe:

Bir arkadaşım mesaj attı şimdi. Kendi WP gruplarına birini almışlar. Aldıkları kişi Oğulcan Engin. Net olarak umut Bey'in işi bitirdiğini söylemiş. Vidal bayramdan sonra açıklanır demiş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi gokhans

Kanat niye arıyoruz biz yaa? Boyd , Orkan ve Hasic var güven keza kanat oynayabilir q7 lens zaten var douglas , caner kanada çekilebilir , rıdvan ve kalafat var belki kanada devşirilebilir. Kanat bakmak bence saçmalık. Babacarın ilk tercih olmasıda saçma sırf yaş yüzünden muhtemelen , diğer sarışın 30luk eleman bu kadroya çok daha uygun bence
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

Sabah sabah başka birinden şöyle bir mesaj okudum  :) Doğruluğu hakkında bir fikrim yok ama ben de bayramdan sonra geleceğini düşünüyorum  :tabe:

Bir arkadaşım mesaj attı şimdi. Kendi WP gruplarına birini almışlar. Aldıkları kişi Oğulcan Engin. Net olarak umut Bey'in işi bitirdiğini söylemiş. Vidal bayramdan sonra açıklanır demiş.
Umut fakirin ekmeğidir bekleyelim bakalım cumaya kadar 😂

Çevrimdışı Kartal Ç

Oyuncuya milyonlari sayinca anlasmasi kolay da ben kulübünü nasil ikna ettiler yada edecekler onu merak ediyorum acikcasi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sponsor varmı bu transferde
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncuya milyonlari sayinca anlasmasi kolay da ben kulübünü nasil ikna ettiler yada edecekler onu merak ediyorum acikcasi.
Kulübünü kiralığa ikna etmişiz ama henüz opsiyonunu istediğimiz seviyeye çekememişiz söylenene göre. En kötü 1 sene oynatır gönderirriz bu saatten sonra herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sponsor varmı bu transferde
Vidal'i ilk paylaşan kişi böyle bir şeyden bahsetmedi. Olayın Gomez gibi ilerlediğini söyledi sadece  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KARA BOĞA

Vidal muhabbetinden pek sıra gelmiyor ama bu sene şampiyon olmamız çok önemli. Yönetimin de katkılarıyla basında beşiktaş vasat takım algısı oluştu, transferlerimizin hiç biri anadolu topçusu muriç kadar bile haber olmadı. Bu takım bu kadar borcu varken üst üste üçüncülük dördüncülük kaldıramaz, hem yönetimin hem topçuların hem taraftarın acilen silkinmesi ve işi ciddiye alması gerekiyor.

Şampiyonluk geliri bir sene daha GS'ye kalırsa maddi olarak iyice geri düşeriz zor toparlanırız. Doğru düzgün transferleri yok, üstüne Fiorentinadan tokadı yediler, adamlar hala şampiyonluğu garantiledik havasındalar, şunlara sağlam bi tokat da bizim geçirmemiz gerek. Yahu senede kaç milyon euro kazanan bizim ruhsuzlar, insan Fatih Terim'in sırıtan fotoğrafını görse gaza gelir, bunun bir daha sırıtmasını engellemem lazım diye maça girer, gerekirse her topçuya hakem hataları, gs'nin her sezon yaptıkları banttan izletilsin, motive olmaları için ne gerekiyorsa yapılsın.

Feneri kimse ciddiye almıyor ama kadroları o kadar da kötü değil, hem federasyon değişti, neticede arkalarında da ali koç var. Es kaza ligi önümüzde bitirirlerse bizim için kötü olur. Fener maçlarından ligde en az dört puan almamız lazım, şimdi değilse ne zaman?
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı huseyincelebi

Vidal'i ilk paylaşan kişi böyle bir şeyden bahsetmedi. Olayın Gomez gibi ilerlediğini söyledi sadece  :tabe:
Konoplyankanın uçağı bugün mü kalkıyordu  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁